Слънчо грее и се смее, МАЙчо с морските вълни щурее!

• 19 418
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Велиска,моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose

# 121
  • София
... и моите, Велиска...  Sad
Силно гуш и дано дядо ти е на по - хубаво и добро място и оттам да ви пази и закриля с Алекс ...  Hug Hug Hug Hug
 Flowers Rose Flowers Rose

Пиле, нямам думи  Mr. Green, СТРАХОТНИ снимки, толкова се радвам на вашето пътешествие, струва си човек поне веднъж в живота си да изживве подобно нещо...  Crazy
Благодаря, че ни направи съпричастни, на което.  Heart Eyes

Сега ще гледам снимките на Даниеле.  Flutter

# 122
  • Пловдив
Велиска, много съжалявам  Cry

# 123
Вели, моите съболезнования за дядо ти!  Flowers Rose Flowers Rose

# 124
Велиска, моите съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose
Животът е непредсказуем, но това съвсем не означава, че не трябва да се опитваме да си правим някакви планове.
Пожелавам ти много сили и се усмихвай на всички весели и пъстри моменти от ежедневието си!
Нагушкай Алекс и дано скоро няма следа от никакви болести по неговата щура личност.  Hug

# 125
Благодаря ви за милите думи момичета Hug
Дядо беше добър човек и за мен винаги ще си остане така мил,весел и шегаджиийски настроен,любим дядо...Това е животът-той си поживя добре,а сега сигурно е на по-спокойно място,и със сигурност така е по-добре от последния месец и седмица,дето беше друго и неадекватено,мъчещо се същество Sad
Пишете за вашите малки деца,защото те са най-важното в живота-на тях всичко им предстои Heart Eyes
Целувам ви всички,а аз дори не плача сега,защото това е редът във Вселената...
 Heart Eyes

# 126
Велиса, моите съболезнования! Скоро ще струваме 3 месеца от както татко си замина, времето лекува, винаги ще ни е мъчно за близките, но ние трябва да продължим напред и да се радваме на живота и дечицата си.
  Качвам сега снимчици на Йони с новия бански и на моята нова прическа, сама съм се снимала, спецялно за вас  Party
Тук тати е правил прическа на Йони, да не се чудите  Mr. Green
http://media.snimka.bg/0187/006628872-big.jpg

http://media.snimka.bg/0187/006628873-big.jpg
Ето я и прическата:
http://media.snimka.bg/0187/006628937-big.jpg
http://media.snimka.bg/0187/006628963-big.jpg
 Ето и на Йони подстрижката, фризьор мама  Party
http://media.snimka.bg/0187/006629209-big.jpg

# 127
  • София
smily, хубавици сте големи Heart Eyes
на йони й  изсветлява косата май,  Flutter  Flutter супер бански сте избрали Hug

# 128
  • Варна
Велиска, силни прегръдки от нас  Hug Моите съболезнования!

Това Йони е тооолкова хубаво...  Crazy Heart Eyes Честита прическа Смайли, отива ти  Peace

Днеска с Макси цял ден сме във фирмената база. Возиха го на мотокара, всъщност той почти не слезе от него  Blush Аз направо слънчасах и съм изгоряла на потник  Mr. Green Почнах да се замислям дали да не запиша Макси на ясла там, така и така оборудваме офис в базата и да ида да работя в него, а не в офиса в центъра на града. А ще живеем временно при свеки - тя живее там наблизо -  докато не ни вземат на градина евентуално догодина. Ще взема да проверя възможностите наистина  newsm78 че вече много се озорвам и си ми личи и на нервите и на здравето  Tired

Даниеле, снимките с блъскащите колички от детския кът в Морската градина на Варна ли са? Много познати ми изглеждат newsm78 Много е хубав порасналия сладур  Hug

# 129
Велиса, моите съболезнования за дядо ти. Дано е на по-добро място. Много жалко, че се налага да се разделяме с близките си. Утре се навършват 6 години от смъртта на моя дядо. Все още ми липсва, макар и болката да не е както, когато почина.
Вифче, а как е майка ти? Възстанови ли се вече след пътуването и болестта? Дано малко се разхладите. Сигурно скоро ще дойде дъжда и при вас. Тук става доста студено вечер.
Йони е голяма сладурка. Още не съм видяла снимките от Париж, но разказа звучи вълшебно.
Днес ми беше последния работен ден. Предадох си всички документи, ключове, карта за достъп, пълномощни. От понеделник съм официално в болничен.

В Oviesse в Сити центъра има жестоки летни дрешки за нашите сладури. И в момента има намаление. Купих бельо и комплекти с потници и къси панталонки. Единия на дисни, а другия с едно сърфиращо човече.
И цените на комплектите бяха между 7 и 11 лева.

# 130
  • Варна
Добро утро- вече ден от мен  Mr. Green Слагам направо зя обяд  Mr. Green

Страйпърче, за мама - успокои се вече от всичките емоции, макар често да са й в главата и да преживява отново и да си поплаква. Опитваме се да я разсеем, а и времето лекува уж. Но здравословно не е много добре. Едва ли ще се възстанови поне както си беше. Ще си я пазим и така. Благодаря, че попита  Hug

А тоя дъжд сигурно ще завали утре, когато мъж ми почива, да не би случайно да идем на плаж  Joy

Свърших си справките, сега се хващам да чистя къщата, че е ужас. И после разходчица  Laughing
На вас приятен ден   bouquet

Разходчицата ни се размина от лигавото време и сополи от носа на Макс... ама и тука никой не пише ..... хайде де мамчета, разпишете се !

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 18:01 от Vif

# 131
  • София
вай вааааааай, никой не се вясва, хайде белким кафето ви подмами Laughing

# 132
Освен аз да попиша. Мъжът ми си легна към обяд, децата са на двора и играят със съседските деца, аз готвя и наддавам в ebay.

Хванала ме е параноята, че комплекта за изписване, който поръчах за бебето се е загубил. Пратен е на 9-ти юли, а днес е 26-ти и все още го няма.
И сега наддавам за нови дрехи.
Почнах диета. Ако успея да издържа 2-3 дена после ще е лесно. Ям неограничено плодове, зеленчуци, ориз и месо. мисля да добавя сирене и яйца. Дано стане нещо. Видя се, че без диета няма да престана да наддавам. А до тук са 30-на кг. И ми е много тежко вече.

# 133
  • София
а колко остана до раждането, страйпър? верно са множко, но гледай да се движиш повече, че с яденето като си все у дома, трудно ще стане... ама съм насърчителна и аз  smile3555
а за наддаването  smile3501 smile3521

# 134
Термина е 11-ти септември. Ходих при лекаря, при който искам да родя. Той каза, че според него няма да родя в близкия 1 месец. Така, че най-рано края на август или началото на септември ще се появи и нашето момиченце.
Току що спечелих това:

Снимката не е хубава, но всичко, което имам на Carters е добро, затова си мисля, че е точно каквото исках. Ако не пристигнат комплектите от Англия ще е с това и с едно розово одеало на carters на котенца.
Навън времето се пооправи. Дано да не вали вече.

Общи условия

Активация на акаунт