Слънчо грее и се смее, МАЙчо с морските вълни щурее!

• 19 406
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Добро утро, дами!

Да сложа по един чай да пийнем за сгряване , че и на мен студът нещо ми дойде множко... Пък нали и ние със сина ми ентусиасти - спим на отворен прозорец, та през нощта ставах да вадя олекотени завивики!  Mr. Green
Аз може бебе вече да нямам, но едно друго същество от три дена насам ме буди всяка нощ през 3 часа, че е гладно!
Сутринта изяде малко бой, но и това не помогна и в момента цвърчи до мене и той не знае какво иска - сигурно са му премръзнали топките, дето ги няма!

Хайде да сложа и кафенце за разбуждане: и да ви пожелая весел и усмихнат ден!

# 107
Princess of Happiness, и в Ягодинската пещера да отидете. Тя е много по интересна от Дяволското гърло. Аз тази година два пъти ходих по тези места. И наистина както казва Шуши - приказка е. Видях природата и през зимата и през лятото - чудно е!

Танче, мерси за чайчето! Наистина голям хлад пратихте насам!

# 108
  • София
Здравейте,радвам се,че болните слънчица са малко по-добре Hug
Благодаря на всички верни мами за подкрепата и съчувствието,вече съм доооста по-добре психически ,спах няколко часа накуп:bouquet:
Като че ли започваме да вървим към оправяне;днес отново  бяхме на лекар(да не губим форма Twisted Evil),още време ще си попием лекарствата(купихме си нови дози,още малко и ще докараме разхода до половин море за илачи ooooh!)Детето както плачеше първите пъти и викаше неее,не ща йекайка,сега влизаме и почва-айде,мамо,искам пйегеждат Гогито Rolling Eyes
Ама стига за това,че да ви разкажа малко хубави неща и аз;то нали пак заминаваме утре и няма да се разписвам,та да не изстине случката,ще ви подосаждам тоя път повече; някой довечера ако скучае да чете и гледа

Та пристигнахме и ни посрещнаха подобаващо за кумове-вечеря, разходка,нощен Париж и по леглата.На другия ден пристигнаха другите гости,италианци-роднините на младоженеца(той е макарончо,но се е отказал от националността си заради Берлускони и проблемите на Италия;то по тая жив българин да нема,ама хората си знят интереса);обикаляхме всички места и забележителности-Нотър Дам,Операта,Дворците на изящните изкуства,Монмартър,Сакре Кьор,Кулатаи всичко.вечеряхме в италиански ресторант(жест към новата рода)
На третия ден беше сватбата-страхотно беше;минаваме пеша по главните улици до кметството(младоженците живеят на пъпа на света(Нотър Дам)всички поздравяват с "Да живее булката" страхотно;сватбата мина чудесно,стихове на три езика,кметът научил поздрав на тези езици,абе мн гот;после в ресторанта беше адски вкусно-добре,че бяха избрали аржентински,суперски ястия,а сервитьорът знаеше няколко думи български(бил с някаква група като млад по подлезите на БГ да свири),с което ни обра точките,емна ни патриотично,носталгично чувство,поддържано от една перуанска ракия ,подтикна към нашенски песни и смаяхме италианците с Македонско девойче,Кога зашумят шумите,Морен сокол пие и др
После фотосесия по градините на дворците(Лувъра,Елисей,Люксембург,Тюйлери и като умряхме отидохме за удобни обувки.Вечерта беше гвоздеят-специално рейсче до Версай-няма такова място(освен Сан Суси,който е ходил);хванахме фоерверките,които са 3 пъти в годината,фонтаните с най-старата работеща хидравлична система в света,която не е подменяна от времето на Луи 14 и затова и тях ги пускат 5 пъти да не я амортизират;абе това не може да се опише,нито градините,нито външните бални зали,нито свитата(облечени като от онова време и ходят из градините и всеки дебне да ги срещне-с две думи ,който не е ходил и иска да се почувства като в ония векове да иде там Peace
Накратко,на следващия ден беше РД на моята приятелка -булката,пикник на Марсово поле,после барбеки в едни сладури!!! французи(не са много),разходки.
На 14 беше нац празник на Франия,бяхме на парада,грандиозно(егати техниките),после на специален обяд във френски ресторант(не е мн вкусно,но поне опитахме и се донаядохме с др кухня,но беше страшно местенце;вечерта на музикалните фоерверки на Кулата-и това не може да се опише и снима,и така.
На другия ден корабче по Сена др забележителности и т.н.,че мн стана
С две думи-изкарахме чудесно(сао метрото е гадно,а се возиш нон-стоп,ако искаш да имаш време за всичко и бързаш)
Ето и снимки,постарах се и  да ги опиша снощи,който иска да разгледа
Това е от мен,отиваме да отмаряме на село,не ни забравяйте;
поздрави на всички майки (и татковци),целувки на най-красивите деца (нашите майчета),чудесни емоции и хубава почивка на летуващите и най-вече МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ   bouquet

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266730&view=1

# 109
Пиле, страхотни снимки! Незабравимо преживяване! Така хубаво си го описала, чак се размечтах!  Sunglasses

# 110
Пиле, супер разказ и супер снимки. Браво!   Simple Smile

# 111
  • София
pileto, много ти е хубава косата, пак да кажа  Heart Eyes
и снимките и разказа ми харесаха, та се пренесох мислено в едн апо - естетически издържана атмосфера, еех....

# 112
Пиле ,:peace: Hug  bouquet...нямам думи......

# 113
  • Варна
Пилееее, аз тъй се размечтах и аз, че чак се разревах от разказа ти  Blush

Ох, днеска не ми е ден... работните задачи валят, за разлика от дъжда, който чакаме три дни вече... жега е, Макси мрънка, обикаляхме банките пеша, че тати ни отмъкнал количката сутринта в багажника на колата... опитвам се да оправя финансите на фирамата, ама шефовете само харчат ли харчат, пък доставчиците на мене звънят за задължения  #2gunfire Даже още не мога да си пусна компа от вчера да видя аджеба кво са му оправили и оправили ли са го и се мъча с тоя дъртофелник тука  Crossing Arms а в къщи сякаш хуни са вилняли  Twisted Evil за последното е виновен единствено и само един хун  Mr. Green

И сега хубавото  Mr. Green Макси вече е здрав, поне според мен. Вчера успях да се видя с Ива и малките дами за мъничко. Мони вече стои седнала  Crazy а е на 5 месеца, както и Ники самичка си се изправяше от легнало до седнало положение на толкова. Направо ме убиват колко са подвижни и жилавки. Очаквам малката след още 3-4 месеца и да е проходила, но тежко и горко на мама тогава  Joy Макси само искаше да я гуша и целува Мони, набързо ступа Ники, ама си се реваншираха един на друг. Подивяха малко в батута, разхвърляха им цялата къща, изполяхме със сок навсякъде, абе... купон си правиха децата  Joy

Ох да се стягам да работя, докато Макси спи, че... деня свърши  Whistling

# 114
Здравейте и от нас Simple Smile
Алекс пък още не е оздравял и наново започват сополите,а вече трети ден грачи като гарга-хич няма глас SadА аз упорито го държа на витамини и калциев глюконат от вчера.
Утре трябваше да ходя на концерт на Металика,но дядо ми е много зле и аз не смея да замина CryСега вися с един закупен билет,но мъжо ще го изпратя за да се кефи и заради мен.
Пиле,много хубави снимки си пуснала и чудесни места си видяла Simple Smile
Весел ден на всички Heart Eyes

# 115
Велиска,ако ще мога поне малко да те успокоя поне за концерта..................ама и аз ще ги прескоча Cry-мъж ми е в командировка и едва ли ще успее да се прибере навреме за концерта..а пък великата баба е с хормонална депресия-реве по телефоните по един час и очаква съчуствие/което аз ,обаче не мога да и предоставя,`щото съм силно подозрителна към нейните постановки/....а за дядоти-много ли е зле?Стискам палци и се моля да не е........ PraynigИ за Алекс-да се оправи.
Виф-че,тоя номер с количката в багажника ми е до болка познат....а тя ми е пръв помощник все още-поне като пазарувам ........пък и докато Иво се събира вътре и седи мирен-не я оставям/въпреки,че тя се опитва вече да ни остави/...Другия път като се видите/или чуете/ с Ива-да и пратиш много поздрави от нас...и ако и остане време-да намине,че ни липсва.
Аз отивам да изразходвам енергия,че днес се оциклих и сега е по-добре да си намирам работа ,че иначе някой родинна ще си го отнесе...........

# 116
  • Пловдив
Велиска, дано бързо се оправи Алекс  Praynig И за дядо ти  Praynig

Пиле - страхотни снимки - оплакнах окото... Аз нали съм си франкофонче и винаги съм мечтала да отида на тези места - сега благодарение на теб поне една виртуална разходка направих  Hug Много яко сте съчетали всички празници и явно сте изкарали страхотно  Peace

Ани, мерси за сайта с книжките - поръчах и аз вече.

Любче, жалко за концерта... а за бабата... направо нямам думи...  #Cussing out

Виф, браво на Макси, че се е възстановил  Hug Да нагушкате Мони и Ники   bouquet

Калина пак почна да кашля от време на време... вече ще хвана гората с тая кашлица, станала е ужасно нервна тези дни и постоянно плаче и сънува кошмари... Венецът й е много надут (тя е с 16 зъба в момента) явно и другите напират вече.... Дано излизат по-бързо, че това неспане направо ме убива  Confused

Ето да видите как се занимава, когато е в настроение госпожицата  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=260756&pid=6537499&lp=-1395

А ето и с новата прическа  Blush

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=260756&pid=6537502&lp=-1395

# 117
  • София
добро утро Simple Smile не че изглеждам така, но това
 ме разби направо, хайде весело настроение ви желая днес Simple Smile

а кали с вестника, кукла голяма е, ах кога ли ще я намачкамтази сладка бузанка.... Thinking Mr. Green

велиска, дано се оправи скоро малкия, и за дядо ти също  Hug и всички болнички да се вдигнат на крак скоро, че лятото преполови, ей!

# 118
Боби, страхотен разказ и чудесни снимки!!!!!
Ето малко снимки от нашето море - http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=21142&AlbumId=120548
Дени, и ние бяхме в "Мерлин" сигурно веднага след като вие сте си тръгнали, защото също играхме с онзи сладур Ники Simple Smile На мен там ми хареса много двора, но не и стаите (поне нашата не беше хубава) и закуската (след неколкодневни отчаяни опити да закусваме там, накрая се отказахме и си ядохме банички с боза Simple Smile

# 119
Здравейте,
Алекс днес е по-добре(като изключим още течащите сополи и много киселото настроение Sad)
Ванила,мерси за хубавото кафенце-имам огромна нужда...
Дядо все пак нощес е починал Cry
А мъж ми също се отказа от концерта-извода за мен е никога не си правете дългосрочни планове!
(по ремето когато купих билетите,дядо беше съвсем жизнено старче Sad)
Весел ден на всички вас желая!

Общи условия

Активация на акаунт