Слънчо грее и се смее, МАЙчо с морските вълни щурее!

• 19 404
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Танче,"Наздраве" тогава-засега с това/за настроение/:http://www.vbox7.com/play:1066a674,по-късно ще се включа и с питие Grinning

Ванилка и ти си лесна вече...........и твоето дете само се гледа Wink

# 91
  • София
любче, гледа се , ама когато пожелае хахахах, характерчета отсега.....

днес по обед след дъжда в най-големия пек прецапа през една локва в градинката и почна из нея тегели да прави: морето морето...... сети се и после събух маратонките, тя продължи боса, а аз направо в къщи я докарах на колелото боса, като цигане Mr. Green

# 92

Grinning Само докато изчетох всички рецепти за Макси и ме хвана запека!

Е да започваме с рецептите за разхлабване тогава...  Mr. Green
Ако имаш нужда - казвай!  Laughing

Joy Joy Разсмя ме! 
Аз влизам в графа "идеалната жена", защото такива работи,като ходене по голяма нужда, са ми чужди!  Laughing
Склонна съм да повярвам на това твърдение. Щото у вас само Дидо мие банята, значи само той си я ползва!  Mr. Green

Peace Позна! Именно затова тоалетна не мия, който я ползва по често , той да си я мие!  Laughing Виж банята често си я ползвам, но и нея съм му зачислила, но от време на време се опъва, че май един път я мих тази година аз!

При нас дойде дъжда!  Sunglasses Едва тази сутрин! Сега колата ми е оле-мале. Толкова го чаках, а забравих че Дидо тъкмо ми я беше измил!

Гледам за самостоятелно отглеждане си говорите. И мен вчера Ивко ме зарадва, та да го похваля. Майка ми донесла няколко домата от село и ги сложила на бара. Ивко гледа какво има в торбичката и веднага прецени че трябва да се приберат в хладилника. Отвори си го и ги постави в чекмеджето за зеленчуци. Обикновено ми помагаше за тези дейности, но сега ме изкефи как сам взе решение и се справи, без дори да съм го карала.  Mr. Green

# 93
Сега ми се обадиха от Слон.бг, че книжките ги нямат налични. А взех че казах и на Ивко и ги очаквахме за утре с нетърпение.  Sad Дано да е забравил. Сега ще преровя всички сайтове за книги със стикери, дано да излезе нещо!

# 94
Малеее какъв купон съм изпуснала - вино и ... музика... Люба, поздрава ти е жесток!

Вчера бяхме в Сити центъра и оставих Марти пак, като казах че е на 3 години /иначе не го приемат сам/ Казва, че е бил на детска градина, защото съм му обяснявала, че ще си играе сам с децата и мама няма да я има.

Боби, дано бързо да се възстанови Гоги... Тази свеки и на мен ми иде да я  #2gunfire Чакаме разказ и снимки от Париж...

Ани, и аз съм от твоята кръвна група относно ползването на тоалетната, но за чистенето не мога да се доверя на друг... все ми се струва, че не е както трябва...

Приятен ден на всички!

Честит рожден ден на патерица на Муцунка  Heart Eyes !!!

# 95
Набарах един сайт с много книги със стикери и чак имах избор. Поръчах около десетина. Дано да ги имат всички!  Laughing

Шуши, аз пък за почистването на себе си нямам доверие.   Rolling Eyes А на Марти браво че се е съгласил да остане сам. Аз не вярвам Ивко да се съгласи да остане сам с непознати деца и тази екстра едва ли ще я ползваме и след навършване на 3 години.

# 96
Набарах един сайт с много книги със стикери и чак имах избор. Поръчах около десетина. Дано да ги имат всички!  Laughing

Ами сподели кой е той с другарките си!  Simple Smile

# 97
ООООО, заповядайте! http://www.book.store.bg/c/p-l/c-4/detska-literatura.html Дано да върши работа!

# 98
  • Варна
Ани, пожелавам ви да ви доставят всичките книжки и нови да заредят  Mr. Green

Аз да се разпиша докато спи Макси...
От вчера имаме някакво подобрение. А снощи установих, че му растат и последните 2 зъбчета - горните кътници. Та може продължителното му стомашно неразположение да се дължи отчасти и на тези зъбета.. Вчера му обещах ако ми даде да видя има ли нови зъби, да му купя бяла метална кола  Mr. Green е ще трябва да купувам още една, няма как  Crazy а имаме ... да не казвам колко коли вече  Blush
Днес ми се обадиха и от комп фирма - сменили/оправили ми били лан картата на лаптопа да съм ходела да го взимам. А уж беше вградена и се изказаха, че нямало да сменят цялото дъно заради една лан карта... Много ми е чудно кви са ги сътворили - дано само да не е някой временно отстранен проблем, който ще се появи отново след изтичане на гаранционния срок  Tired

Тук ръсна дъждец за 5 мин и това беше - сега печее и е жега и задушно едно ...

# 99
Виф, най-вероятно са ти сложили отделна лан карта, пък изгорялата си стои на дъното, щото няма как да се махне!
Съвет: никога не се купува каквото и да било вградено по дъното! Колкото и да ви убеждават, че излиза на сметка!

# 100
  • Варна
Виф, най-вероятно са ти сложили отделна лан карта, пък изгорялата си стои на дъното, щото няма как да се махне!
Съвет: никога не се купува каквото и да било вградено по дъното! Колкото и да ви убеждават, че излиза на сметка!
Абе като стане Макс ще идем да го вземем и ще стане ясно... Ама то с лаптопите няма голям избор - все бяха вградени тия карти.. то там май всичкото им е "вградено"  Mr. Green предвид размерите.....

# 101
  • Плевен
Привет!
Не съм ви чела, но минавам само да ви кажа здрасти. Ние сме добре (пу,пу) въпреки, че дойдохме с 38 градусовата темература на Тери. Надявам се морето да е измило всяка следа от болести. При нас чак днес се усети лека хладина и малко облаци. Засега се радваме на хубавото време и събираме положителна енергия. Днес ходихме до Малко Търново и останахме очаровани.
Поздрави на всички  Hug Heart Eyes Hug!

# 102
Здравейте всички.В тоя Смолян било много хубавооооо.Обикаляме забележителностите-изминаваме по 60-80км
(по мои изчисления)на ден,Ави устоява геройски.Влизахме(без нея) в Дяволското гърло-нямам думи,също и за Триградското ждрело.Който е ходил знае-няма как да се обясни с думи....Утре отиваме на Ухловица,а вчера ходихме в Националната обсерватория в Рожен-телескопа тежи 80 тона...
Имам стотици снимки,но ще качвам малко по малко...Айде засега толкова,че имам да свалям от следобеда...

# 103
 Princess of Happiness, и аз съм голям фен на Ягодинската пещера и Дяволското гърло, а за природата там - приказка е... 2 пъти съм ходила и пак ще отида. Който не е ходил там, не познава най-хубавите места на България. Чакаме снимките. Препоръчвам ви да отидете в Девин на басейн в хотел Орфей. Още, да хапнете в Доспат в р-т Тихият кът... ееее, размечтах се - там ходихме преди да се роди Марти...

Люси, радвам се че сте добре вече и Тери е оздравяла! Да подиша сутрин йодни изпарения и е 6-ти номер.

Виф-че, сигурно от зъбите да се е разтроил  Макси newsm78

Днес, както рядко се случва, успях да сготвя прясно зеле, че много ми се беше прияло... Добре, че мъжа ми го хареса, че малко го позагорих заради Марти - беше се събудил вече...

Няма кой да каже едно наздраве в тази юлска вечер...

# 104
Шуши,не си права-веднага получаваш"Наздраве"-то.........а аз отивам да домивам чиниите,че едни приятели минаха след работа/към пет беше/ и като се отплеснахме.........
На почиващите и пътешестващите пожелавам много  приятни емоции и спомени да образуват...и после да разказват и показват......

Накой още да иска дъжд и хлад-да му го пращам..,че аз вече му се нарадвах/ама толкова рязка промяна не ми се отразява добре на старите кокали ooooh!/
Лека и спокойна.......и слънчево утре Ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт