Слънцето силно нека си пече, отслабнала Дюканка отива на море - 115 тема

• 55 266
  • 983
  •   1
Отговори
# 780
  • В.Търново
Sun, dori специално за вас http://www.vbox7.com/play:7fbdfeaf Simple Smile
За всички останали наздраве

# 781
  • София
Здравейте милички Дюканки и Тунинг,
току що изчетох статията и много се ядосах #2gunfire

Нито един от скапаните "диетолози" не може да обясни защо трябва да е вредна комбинацията "месо + зеленчуци" ???

От думите на дофторката следва, че най-добре е да плюскаме чиста захар  Close за да си пазим мозъка???

За всички ще направя едно признание! Аз съм на 52 години (уф, казах си, сега да не ме изхвърлите от любимия ми форум, че всичките сте млади майки  bouquet), и никога не съм била голям любител на плодовете (все предпочитах да се намуам с морени, шоколад, и яко сладолед)  - Е ОЦЕЛЯЛА СЪМ!!! И мозъка си ми е супер...
Верно, че съм си малко лудичка (баба ми казваше "що е лудо, се е наше") ама то си е по рождение...

ПОВЯРВАЙТЕ МИ : Минала съм през всичките простотии - дебелариуми, индивидуални режими, хапчета де що излезе, резултат : от 64 кг трайно си заседнах на 92 и след всеки експеримент ми олекваше тялото за няколко седмици и джоба за по дълго...

Затова искам да поздравя ветеранките (Вещи, Кри, Фанси, Ори и.... не мога да ги изредя всичките но ги целувам силно newsm51 )и да кажа на новите : на прав път сте!!!

Никога не съм се чувствала по-добре и по-щастлива!
Извинявайте за дългия пост, но бях длъжна!
 Hug Hug Hug

# 782
Ами това е супер!
Обаче - приемането на литър и половина вода дневно, означава ли поне? Защото аз, както и други дюканки пием повече от 1,5л. Дали може? Rolling Eyes
да, означава поне по 1,5л, особено през лятото, когато всички трябва да пият поне по толкова вода  Peace
бачи,   Joy  Като ядеш херинга, ще ти се наложи още повече вода да пиеш  Laughing Ай наздраве! Drunk
Сънчееее,   mrstraetz
Lucie, аз не съм от ветеранките, но е много мило, че си ме причислила  Blush Embarassed Аз не чета такива статии, защото се ядосвам и понякога това ми застрашава режима. Веднъж след едни разправии в темата изядох цял шоколад, вярно, че вече бях в трета фаза, но...Доброто настроение и оптимизмът са били много важни за постигане на резултатите при мен. Затова по-добре не чети такива статии, хората се чудят как да си изкарат хляба...Ако се чувстваш добре, просто си карай напред  Hug Peace  И да ти кажа под секрет, има доста, които не сме млади майки, ама не си признаваме Joy Мен дъщеря ми ме заплашва, че ако й бил акълът колкото моя, трябвало баба да ме направи вече, но това е друга тема... ooooh! hahaha

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 11:57 от Fancy N

# 783
ПепиHug Heart Eyes
Фенси, взаимно е!
Момичета, разтопихте ме днес направо!   newsm51 Много ви обичам и ми липсватеее всички!   love001

http://www.youtube.com/watch?v=KgAAcnVjsZs

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 12:08 от Sun

# 784
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ДЮКАНСКИЯ ФОРУМ

Специални поздравления за тези, които се грижеха за него през тези две години- Acca, DessiJ, tesoro, Luzoro и най-вече ЗлаВещица, която го води от 12 тема /а вече сме 115-та/
Много усмивки, захвърлени килограми и слънчево настроение на всички четящи и пишещи в този уникален форум за самочуствие, красота и здраве!

# 785
  • София
blueberry_pie , на мен нещата с трици също ми стават много по-вкусни в МВ, отколкото по друг начин, затова само там си ги правя и то за 4-8 минути, в зависимост от това какво правя, супер е.
Съвет не мога да ти дам, всяка става. Единствено мога да ти кажа да не се лъжеш да взимаш комбинирана с грил, защото са по-скъпи, а гриловете не вършат работа.

Наздраве  Mr. Green

# 786
Абракадабра, ти силно ме притесни бе момиче. Та ние само това ядем от месеци. Месо и зеленчуци, тук таме мляко и извара  ooooh!

# 787
Затова не трябва да се изключват млякото и млечните, както и триците, иначе диетата ще стане безвъглехидратна. С тях е нисковъглехидратна и мозъкът успява да се вреди за нужните му въглехидрати и да си работи добре или поне както е работел и преди Mr. Green , колкото и да ни убеждават в противното на много места  hahaha Peace НЕма да се плашиш, скоро видях Вещи, ми мърда още   Joy  Вещи,  Hug Heart Eyes  bouquet
И одеве пропуснах- Не съм, много е гадно наистина  Sad Hug Бързо да се оправяш!  bouquet Hug

Хората са казали, от непишещи като мен да ви е страх... hahaha  Embarassed Embarassed Embarassed
Хубав ден!  bouquet

# 788
Днес е празник! newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
Да ни е честит рожденият ден на темичката!
Ей,кво се лигавите?А за мен  Hug  love001няма ли?хихиихихихихххихииииии hahaha Joy Joy Joy
Лек и весел ден ,момичета и момче!  bouquet

# 789
  • София
Абракадабра, ти направо ме заби!!!!
Че ние само това ядем във втора фаза newsm78, моето джи пи ми каза, че този режим е вълшебен за хората с холестерол и без!!! и приветства, че сме стъпили на прав път с мъжа ми Hug
А той е много четящ и светнат.

Моля някой да се изкаже, защото не искам съмнения в нашите редици

# 790
  • София
Така...от 11.04. до 24.06. - общо минус 13.5 кг. Оттогава до днес - почти месец - застой. От миналата седмица смених схемата - от 5/5 минах на 4/3. Бях в цикъл, но три месеца поред свалях килограми и в този период. В последния месец обаче почивах откъм хормонални контрацептиви, което би ме учудило, ако се яви причина за застоя /принципно битува противоположното мнение - че тези контрацептиви пречат на отслабването - очевидно невярно, като се има предвид резултатът ми до момента/. Все пак - според вас възможно ли е /ако имате и подобен опит, споделете/ и как да постъпя нататък. Имам още 11 кг да сваля, докато стигна оптималното си тегло /и според калкулатора на Дюкан е така/.

# 791
Ама днес сме празнувалиииииииии!

Перле, ето и за теб, мила!  Hug  love001

# 792
На всички  дюканстващи   bdbaloni
Пожелавам ви да постигнете по-бързо целта си  goodscale     newsm10
Вещи , затова че поддържаш този  дюкански дух  вечно  -     bouquet  bouquet  bouquet

hahaha      hahaha      hahaha    -  разкрих те . Ама и така ти отива   Joy   Joy   Joy

# 793
Затова не трябва да се изключват млякото и млечните, както и триците, иначе диетата ще стане безвъглехидратна. С тях е нисковъглехидратна и мозъкът успява да се вреди за нужните му въглехидрати и да си работи добре или поне както е работел и преди Mr. Green , колкото и да ни убеждават в противното на много места  hahaha Peace НЕма да се плашиш, скоро видях Вещи, ми мърда още   Joy  Вещи,  Hug Heart Eyes  bouquet
И одеве пропуснах- Не съм, много е гадно наистина  Sad Hug Бързо да се оправяш!  bouquet Hug

Хората са казали, от непишещи като мен да ви е страх... hahaha  Embarassed Embarassed Embarassed
Хубав ден!  bouquet

# 794
Опа, Фенси, как е 4-та? Няма ли да се посъберем скоро, а? Кво ще кажете дружината?

Общи условия

Активация на акаунт