"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 17

• 19 820
  • 313
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Добро утро! Hug
Тони, някъде по форумите има нещо за косопад. Да те питам, ти взе ли си витаминките, които Оги препоръчва? Мисля, че те помагат по въпроса. Аз си ги купих още в началото на режима и нямах никакви проблеми - нито с косата, нито с главоболие и т.п.
Айде режимен ден!  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Кои тези Алфа Вит витамините ли, който са три шешенца вътре ли? Аз мислех тази седмица да ходя да си ги взема,защотото косата ми капе мн ама наистина много, даже вчера цял кичур не много голям.но определено изпаднах в шок....  #Crazy #Crazy #Crazy Но си взех днес на Икаров едни масла малко и с тях ще се помажа,че и косата е изтощена от боядисването.Но незнам как да ги ползвам смисъл колко време да седя след като се намажа, ако някоя от вас знае да каже,ще бъда благодарна!
Успешен и режимен ден  Hug Hug

# 136
Тони, ако е толкова зле положението, звъни на Оги и му кажи какво става. Той най-добре ще ти каже какво да правиш. Не отлагай!
Аз не съм с много меродавно становище по въпросите за косата, защото моята съм я къдрила 3 пъти през живота си и не съм я боядисвала никога.

# 137
Здравейте и от мен Simple Smile

Ох да ви се оплача, докато си спях снощи и не знам какво точно съм направила, но така си фраснах носа с ръката, че пръстена ми е направил раничка на ноздрата ooooh! И ме боли на всичкото отгоре. Доста силен удар си беше, защото се събудих и после трудно заспах  Tired

Борянче, ти май хапваше повече блокове отколкото Доки ти беше дал първоначално или се лъжа?

Днес си обух едни панталони до коляното, които си купих миналото лято и много си ги харесвам.
Но ако знаете колко широко ми седят, не е истина просто.
Едвам ги крепи колана, който определено има нужда от още една дупка  Joy

# 138
Ели, като блокове хапвам това, Което доки ми е казал, но размених местата на блоковете за обяд и за вечеря, че вечер ми идваше нанагорно толкова ядене  Joy.  Когато съм си в нас и се вихря нещо по къщата, само да усетя някакви позиви за храна и хапвам по л. 1, за да не освирепея и тогава няма спасение - изяждам де що сладко видя  Blush Това с панталонките и колана е направо СУПЕР!!! Аз се отказах да нося два чифта дънки от дебелия период, че ми стоят направо ужасно  - висят, на кръста колана ги набира, направо ОТВРАТ!!!
Ох, само да изляза в отпуууууууск.... такъв шопинг тур ще направя... може и нищо да не си купя, ама.... де що има тесни дрешки ще пробвам  Whistling

# 139
Борянче, но ти като хапнеш от лист 1 и то това си се явява един блок в повече. Или на следващото ядене ядеш по-малко?
И често ли ти се случва така да пригладняваш и да прибягваш до лист 1?
А отразява ли се на кантара тогава. В смисъл пак ли имаш минус на следващия ден или по-скоро задържаш.

Защото аз определено през последните дни съм гладна по-често.
Като закусвам в 8ч. и към 11:30 вече огладнявам, но гледам да хапвам към 12ч.
Но между 12ч. и 20ч. (когато вечерям) едно ядене от л.1 определено не ми стига.
Но пък 3 блока на вечеря са ми екстра.
Ех лакомия голяма  Crazy

# 140
Много се извинявам ,но нямам време да прочета цялата тема. Бихте ли ми казали какъв е режимът на диетата какво се яде и какво не? Имам да свалям около 10 килограма но нещо не се получава.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

# 141
Ели, това ми се случва в събота и неделя, когато се вихря с разни уреди. Не съм обръщала внимание какво е положението на другия ден. Ама така спасявам положението съсъ сладкото, че иначе.... работата е упс! И колкото повече сладко ям, толкова повече ми се яде  #Crazy
Да ти кажа моя график през седмицата какъв е:
Ставам в 5
В 6 си пия чашата топла вода и закусвам, като гледам да имам винаги хляб в закуската, за да изкарам до 11, защото една сутрин закусих  кисело мляко и в 10 бях вече гладна
11 си приготвям храната (режа салати, приготвям плодове и т.п.) и към 11,15 обядвам
Към 15 правя следобедната закуска - най-често мляко - вече съм огладняла леко
Към 20 часа вечерям -понякога по-рано, понякога по-късно, но... до 20,30 гледам да съм приключила
Преди да си легна около 22,30 си хапвам млякото с овесените трици и лененото брашно (м/у другото, днес си купих овесени трици от Пикадили за 3,85лв.)
Това ми е графика и до сега не е имало кой знае какви проблеми.
Кантара не ме е шокирал до сега. Имало е дни да показва малко повечко, но ... нали си имам режимчето  Hug
Пишете, момичета! Тука само няколко човека си хортуваме.
Поздрави и многооооо   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 142
Привет момичета, някой знае ли как седи въпроса с гроздето? По колоко е в лист 1? Приятен следобяд и вечер на всички

# 143
Много се извинявам ,но нямам време да прочета цялата тема. Бихте ли ми казали какъв е режимът на диетата какво се яде и какво не? Имам да свалям около 10 килограма но нещо не се получава.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Прочети първата страница и ще ти стане ясно  Peace

# 144
Привет момичета, някой знае ли как седи въпроса с гроздето? По колоко е в лист 1? Приятен следобяд и вечер на всички
На мен ми пише 100 гр. л.1 и съответно 200 л.2  Wink
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug и до утре, момичета!

# 145
Ехооооооооо, пак ще се включа когато няма никой.

Аз цял следобед се боря с мръсотията в къщи, леле ако знаете какво чистене ме чака после, как ще го направя акъла ми не го побира. Всичко ще трябва да ми мине през ръчичките, пране, миене, майката си трака, всяка една джунджурийка колкото и да е била прибрана ще трябва да бъде изчистена. Къщата ми мирише на оцет  Sick Sick Sick, ако някой незнае, само това успява да премахне ситния бял прашец. ПОне ще изхвърля всичко което ми пречи и не искам да го прибирам и все не ми е оставало време да го прочистя. Ох, спирам с тоя ремонт, че ви дотегнах вече.

antoniyafire аз се оправих с косопада след раждането с витамини, сега пак имам подобен проблем, но мисля пак с витамини да се справя. Но е добре да се чуеш и с Оги.
nadinka83 единствено Огнян Симеонов може да ти даде подробна информация, тук всички сме били при него. Координати на 1 ва страница, както ти е казала Аморчето.
Аз пък нямам грозде в листовете и даже се учудвам че може толкова много като грамаж, че то е доста сладко и си мислех че е като черешите.

Хубава вечер на всички. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 146
http://vbox7.com/play:f9c93f47
http://vbox7.com/play:38abd9a6
http://vbox7.com/play:9136857e
http://vbox7.com/play:fd5e882a

Дами, чак сега докопах нет.
Не беше истина концерта, просто не беше..... мажеха ... отсекъде
Въобще смятам да не изпускам вече концерт
Държа да ви кажа, че беше много културно мероприятието и имаше доста чуждоземци
искам пак cry
Джинджърче убаво, чак ся  видех че си писала... споко обещаха келеметата да додат догодина.... ша оставиш малкия на некоя баба и ще има Металика форевър!

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 21:06 от pitt_76

# 147
  • София
Днес си взех тези витамин и Алфа вит и ще правя отново овчата маска,която я спрях заради гадната газ,но сега ще я правя без газ и малко ще я по променя.  :Lil: :Lil: :Lil:
Дано даде резултат... аз в 7 клас покрай изпитите накрая на срока имам чувството,че се бях шашнала и косата ми беше окапала на половина и всеки път по цели топки косми след като се купех,тогава отидох на дерматолог,но нямаше резултат и просто се бях отказала вече да я третирам с препарати и след като свърши данданията покрай кандидатстването косата ми стана двойно по-гъста и от преди и бях много happy!
Дано и сега се оправи!

# 148
Задължително ли трябва да посетя д-р Симеонов? Или може и по телефона или по скайпа?

# 149
може и по скайп
по телефона няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт