"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 17

• 19 826
  • 313
  •   1
Отговори
# 120
Абе, че съм лъв Лъв съм, сдухва се когато нещо не е както искам, но покрай р.д. все ми се случват разни изнервящи неща и не си обичам р.д. От край време не празнувам, на няколко пъти се опитвам да го празнувам и все някой ме ядосва и ми разваля настроението. Най-добре ми беше преди няколко години когато се запознах с мъж ми и го накарах да отидем до Пловдив на разходка, а той не знаеше, че имам р.д. и далече от хора, които можеха да ме вбесят изкарах прекрасно. На следващата година го отпразнувах скромно, само с мъж ми и пак ми беше добре. А на кръглата годишнина бяхме с бебче вече и реших да не го отбелязвам. И тази година ще пропусна. По-добре се чувствам така.

# 121
Здравейте буболинки  Hug Hug Hug

Ей ме на и мен, сега само да напиша 2-3 думи и бягам пак , после ще ви чета  ...
Ние отпрашихме за няколко дни и аз такова ... направих си устата за концерта на любимата Металика и билети намерих  ...  ама  НЪЦКИ , гинеколожката не ми даде - ГАДНЯРКА  Crazy Crazy Crazy
Децибелите и ниските тонове удряли направо в бебето, контракции , глупости и не ми дадееееееееее  да ходя newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Много ми е мъчно  Weary Weary И рокерското яке не ми става вече ... то цици , то корем ... абе ... Weary Weary
 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515

# 122
Хайде Джинджи, къде се загуби девойко мари убава.

Напиши някой друг ред да те чуем поне как си и бебчо как е?

Хаясче стискай зъбки, поне си го правите за вас и ще ви стане още по-хубаво и уютно. Вие да не правите и стая за малката сега, за да я отделяте?

Иле споко, пак ще се върнеш към режима и всичко ще си дойде по местата. Човек има нужда и от разтоварващи дни.

Питчето нещо се позагуби, явно и тя е била от ранно прибиращите се от концерта.

# 123
ооо аз изобщо не се притеснявам Simple Smile
знам, че мога Simple Smile
Джинджи, в последно време все си някъде бе момиче, стой малко мирна Simple Smile
Хаясче, нема се скофтваш, ама наистина такова явление забелязвам около лъвчетата, около рожденните им дни изобщо не им е до това... и аз не мога да ги разбера защо им е така, ама явно си е от зодийката Simple Smile

айде чакаме ви да ни препоръчате книжки - Борянче и ти Фелинче

# 124
Оооооооооооооо, наш'то Джинджи е скитосвало, абе имах съмнения с тоя концерт.
Джинджито, що не спряхте колата до стадиона и от там да слушате, вярно че не е същото като да си на стадиона, ама все пак......... е нещо.
Иле аз на зодиите хич не им вярвам, ама хич. То не е така само покрай р.д. и януари да е ако нещо ме ядосва не ще да е от зодията да ти кажа. Айде че трябва да си Раня жужето.

# 125
Добро утро, събота и неделя сте поспаланки, аз обаче ставам рано, за да ви направя кафе.

ХУбав ден и да сте режимни.

# 126
Дубриютру!  Heart Eyes  love001
Аз докато ви изчета и Хаясчето сервира кафето. Пу съм първа на кафе. И кифлицките как ухаят самооооо, ама... те са за Джинджи  smile3503
Ели, и аз подозирах нещо такова за работата ти. Сега, като гледам Холмарк, ще знам кой има пръст в нещата  smile3503
Иле, преди време Фелинчето беше писала за "Осем". Аз сега съм я захапала... ако видите една блейка по спирките, забила нос в дебеличка книга - аз съм  Joy Няма оставяне тая книжка. Още веднъж благодаря, Феличне! Аз чета доста разнородна литература. Тия двете книжки, дето си ги писала не съм ги чела, ама... и на тях ще им дойде времето. Преди време приятелката ми от детството свято ме запозна с книжките на Мусагит Хабибулин (на историческа тема) и сега съм си поръчала и последната книжка, преведена и издадена на български. Първата книжка, която прочетох беше "Хан Кубрат" в две части, после "Сказание за Казан" (2 части), сега съм си поръчала "Владетелката на Казан" (2 части). Написани са като приказки, но са си историчски романи.
Улях се!  ooooh!
Режиман ден на всички!  Hug Hug Hug  love001  love001  love001

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 10:01 от БорянаІ68

# 127
Борянче, мерси за препоръките, ще започвам да си правя списък на книги, които искам да прочета... аз нещо пак позанемарих четенето за няколко дни, ама други сили ме владееха  Blush

вмомента си пия сутрешното чайче и мисля да режимствам днес .. само трябва млекце да ида да си купя, ама да видим мързела докъде ще ме доведе Simple Smile

# 128
  • София
аз между другото да ви питам и вас-знаете ли някоя бабешка рецепта против косопад или някаква домашна маска,защото косата ми много пада и вече съм се отчаяла... вече и на кичури започна да пада и не знам какво да правя  Cry Cry Cry Cry дали от сезона,дали от диетата дали от нещо друго но вече не издържам да гледам косми из къщата CryCryCry Помагайтеее plsssss

# 129
Къде сте бе момичета? Никакви ви няма днес, да взема да направя кафе и следобедна закуска пък може и да се появите.

Айдееееееееееееее!

Очаквам компания.

# 130
Ей доста сте изписали от вчера до днес.
Аз преди малко се прибрах и веднага във форума Simple Smile

Днес се понаспах хубавичко
Обаче утре трябва да ми дойде МЦ-то, та от обед ме боли вече корема и ми е криво.
Даже апетит нямам особено много.
Сутринта към 11:30 си хапнах млекцето за закуска.
После ходихме до Технополис, за да си хареса моя приятел машинка за бръснене, но в крайна сметка нищо не хареса.
Но разгледахме всичко възможно там и си излезнахме само с един ароматизатор за кола  hahaha
Там седнахме на кафенце малко и пих мляко с нес, което се води само един блок, но като втора закуска бива.
После хапнах половин кофичка кисело млекце и вместо другата половина - сладолед  Crazy
Днес не ми беше приоритет спазването на диетата, но пък си хапнах по нея доколкото можах.

После ходихме на разходка с кучето и то горкото се измори и като се прибрахме веднага заспа  Party

Хаясче, така е с ремонтите. Все край нямат и все нещо изниква. Но поне знаеш, че е за хубаво и после ще ви е кеф.

Джинджи, жалко за концерта, но бебо е по-важен  Hug

# 131
Добро утро прекрасни,

Сервирам кафенцето, от няколко дни се мъча да повиша активността, обаче явно на хубаво време и през лятото ще е трудно.

Заповядайте!

Успешна седмица.

# 132
Добро утро! Hug
Аз веднага се включвам за кафенцето ... ма как го надуших, а   Wink Благодарско, Хаясче!
Ели, и аз ... таковата... вчера хапнах сладоледче, ама.... маааалко повечко  Blush Хубав е , бе ма..м му. Ама днес плътно по режима. Килата не са мръднали, но ми е добрееее. Даже и спринтовете ми се удават много лесно.
Тони, някъде по форумите има нещо за косопад. Да те питам, ти взе ли си витаминките, които Оги препоръчва? Мисля, че те помагат по въпроса. Аз си ги купих още в началото на режима и нямах никакви проблеми - нито с косата, нито с главоболие и т.п.
Айде режимен ден!  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 133
Здравейте сладурки,

благидаря за кафенцето аз днес ще имам нужда от конски дози. Тази нощ не съм мигнала, ужасен зъбобол ме мъчи.
То по-скоро не е зъб,а венеца. Ужасно е, болката както може да се досетите ми се услива най-вече вечер.

Днес съм като парцал направо  Sick

Лек ден и спорна седмица  Hug

# 134
Добро утро момичета,

Аз днес съм много доволна, защото си направих много хубава тренировка. Сега хапвам мляко с трици и сусам и чета някакви глупости по нета. Вие как сте?  Flutter

Десика, мъдрец ли ти расте та така те боли? Много я мразя тая болка във венеца...На мен като ми растеше мъдреца (щото при мен боли няколко дни и спира и примерно след месец пак ме боли) даже си хапех бузата, защото горен и долен ми растяха едновременно и постоянно се прехапвах между тях  #Cussing out

Така де, това е от мен засега. Приятен и режимен ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт