"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 17

• 19 828
  • 313
  •   1
Отговори
# 105
Ох въпреки, че шефа така и не се появи, седях до 18:20 в офиса.
Днес изгледах 3 филма от по час и половина  Crazy
По принцип ми се налага от време да време да го правя, но не е необходимо да ги гледам целите.
Но от скука реших все пак да си запълня времето, като същевременно си свърша и работата по този начин.
И като се прибрах майка ми се беше паркирала пред телевизора и гледа серия от същия този сериал.
Та сега си гледам четвъртата серия за днес  Whistling
Иначе до 31-ви Юли трябва да изгледам още 3 серии по час и половина.
А след това до средата на септември 26 сериийки от друг сериал по 40мин.
Ще полудея накрая сигурно, защото ще трябва да го правя между останалата работа.

Тия хора са се побъркали! През последните два месеца и половина с колежката ми изгледахме 32 епизода, сега за още 2 месеца имаме още 32.
Лошото в случая е само това, че от много седене пред монитора в работата ме заболява главата.

Сега два дена ще си почина и ще се позаредя с малко нови сили за следващите 4 работни дни и на 5-ия "ех моретоооо"  Peace

Борянче, честити дънки. Със здраве да си ги носиш.
Аз днес пак не съм режимна следобеда.
Приятеля ми твърди, че нямало смисъл да отслабвам повече и само ме саботира.
Пък аз все се давам  hahaha

# 106
Добро утроооооооооооооо!
Ставайте, искам компания за кафето.
Сипвам и ви чакам.

Хубав ден ви пожелавам.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 107
Добро утро!
Тука съм, Хаясче, и засядам на кафенце с тебе.  kaffeetrmker_2
Гледам и закусчица има... Включвам се и там.
Времето и днес е много заспало  smile3507
Абе, Ели, каква е тая твоята работа. И аз искам такава - да ми се налага да гледам филмчета. Благодаря за дънчиците. Направо ми поникват крилца от постиженията. Аз тия дни съм на задържане, но реално това бяха килата, които аз гонех, а другото е програмата максимум на Оги. Ама няма да променям начина си на хранене, пак... каквото стане. Трябва да се чуя и с Оги, та да се отчета, ама.. ще видим кога ще стане.  Whistling
Народа от концерта сигурно спинка. Едно девойче от нашия блок се прибра рано - рано към 5,30  Wink
Режимен ден на всички!  Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 108
Хаясче, веднага скачам на масата за кафенце и кльопачка. След фитнес храна не отказвам  smile3508

Борянче,честити дънки със здраве да си ги носиш и скоро да ти станат широчки   bouquet

Ели, благородно ти завиждам за морето. Аз ще пропусна докато не заслабна, пък надявам се догодина да мога да отида Tired Praynig

Момичета, приятен съботен ден и добре да си отпочинете   Hug

П.С. Всички, дето ни изпозабравиха, да идват да отчитат дейност, за да няма  fight

lovekiss

# 109
О, Аморче, дънчиците вече са ми свободни  smile3521
Вчера се намъкнах в едни панталони, дето не можех и да си помисля, че ще мога да ги обуя  smile3503 По Нова година ги купихме на Джами, за да има нещо по-фешън като ходи по инстанции  Whistling Тя ги е обувала не повече от два пъти... Сега ще има кой да ги носи. И като се сетя колко дрешки съм раздала, защото бях  станала  261uu и ме беше яд да ги гледам  ooooh!
Сега ще подновявам гардероба, то се е видяло.
Фелинче, вече си поръчах книжката (покрай нея и още една на историческа тематика) и сега чакам, най-късно във вторник да ми ги доставят.   love001
Аз отивам на разходка в гората, преди да е заваляло.
Много   love001  love001  love001 на всички!

# 110
Добрютро и от мен р
да разказват концертаджийките как е било  Heart Eyes на мен ми звъннаха по телефона да чуя ха ха  Joy
Бравос Борянче че носиш на детето дрешките - тва си е голяма работа  bouquetДано да ти хареса книжката(сигурна съм даже) Heart Eyes
Хаясченце ти за работа ли още се тревожиш или нещо друго?
И аз се поядосвам тук с мойта работа ама всичко ще си дойде на мястото.
Много е досадно да се ходи на работа през лятото.
На мен са ми се прияли пълнени чушки с кайма и ориз и ще си направя дори и да са с ориз - направо ги сънувам вече   chef
Преси   Hug
Амора уж всяко чудо за  3 дни ама ти упорита излезе с тоя фитнес беееее... браво на теб  bouquet
Десика накъде през отпуската Heart Eyes?
Джиндж и мен много ме съмнява Хаясче  newsm48 newsm47

# 111
Еееееее, Фелинче, как бе. Вчера направих 1 месец във фитнеса  Crazy

# 112
Само един ли ???? Ти отдавна ми се струва че тренираш newsm78 newsm78 newsm78
Абе важното е да се топят килограмите  Naughty
Аз нещо не мога да вляза в ритъм още.
От понеделник ще гледам да съм стриктна че нещо нарастват килцата  Blush ама ние се пооливаме де Blush Blush Blush

# 113
  • с/у ОколоМръсТното

много се запалих.  Simple Smile

Привет "симеоновки".   bouquet

Мисля да посетя Симеонов в кратки срокове.

Цомба къде е? Напусна ли диетата?

# 114
Посети го Шани ще останеш доволна от резултатите.
Само трябва ти да си упорита.
Ако папаш по режима ще имаш мн добри резултати.
Аз се оливам с плодовете и развалих хубавата работа но знам че като реша сериозно нещата стават.

# 115
Шани Привет! Няма да съжаляваш за срещата със Симеонов. А бомбичката нещо ни забрави в последните месеци. Преди поне наминаваше да ни драсне 2-3 реда, сега съвсем изчезна.
Фелинче, да за работата си обмислям 1 000 000 за и против, след последните събития там има за какво да си мисля. Другата седмица имам една среща и тогава ще реша какво да правя. А и все пак до НГ, когато смятам да се върна на работа има доста време и плановете ми могат да се променят.
За чушките, ако ти се ядат много  хапни си, аз пълня на мъж ми тиквички с кайма но без ориз (щото той не е фен на ориза), ако искаш рецептата ще ти я дам. Мился че и чушки можеш да напълниш така, само дето не се сещам как newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 да измеря каймата предварително, за да е и режимно. Както и да е, за един път няма да има проблем, аз гледам поне да не прекалявам и за сега пораженията са нищожни.

Хубав следобед момичета.

# 116
Шани, не се замисляй, ами отивай при д-р Симеонов  Peace

Борянче, работя във фирма, чиято основна дейност е дистрибуция професионална видео техника.
Шефа ми дълго време е работил в Киноцентъра в Бояна.
През 92-ра е решил да си направи фирма и тъй като има доста познания, а и ужасно много приятели и познати е успял добре да си завърти бизнеса.
Основното, което правим е да снабдяваме кабелните телевизии, както и разни продуцентски къщи и т.н. с техника.

Второстепенната дейност на фирмата ни са субтитрите на филмите по канал Hallmark.
Това също е от доста години.
Те ни изпращат филмите, които ще се излъчват и искат да им бъдат преведени в срок.
Имаме 7-8 преводачки, с които работим.
Някои от тези имена като малка ги бях чувала само по киносалоните  Crazy
От този месец започваме да правим и дублажите за рекламите на филмите, които се излъчват по Hallmark, че досега са ги правили друга фирма и хич не звучат добре.
Така, че полека лека всички ще бъдат подменени с нови, което значи допълнителна работа.

А гледането на филми от време на време е защото от Hallmark правят промени по някои от филмите, които излъчват.
Решават например, че в дадени сцени има по-груби обиди и не могат да се излъчват преди 22 часа.
Тогава режат това, което ги притеснява. Обаче при това положение картината в един момент започва да се разминава със субтитрите.
Затова ни изпращат филма с промените и ние трябва да напаснем всичко да върви гладко.
Но понякога се оказва, че освен описаните от тях промени, картината се разминава на повече места.
И така за да сме сигурни, че всичко е наред трябва да изгледаме филма Simple Smile

Това в общи линии  Party

Аз днес пак не съм от най-режимните, но много ми се пиеше боза  Crazy

Я да ви питам нещо.
Според вас защо когато сутрин стават в 7:15 и се премеря, кантара показва поне 400гр. повече, отколкото ако съм станала към 10:30?
По какъв начин ми се отразява повечето сън?
Защото това явление съм го забелязала отдавна.
И ме подлъгва, че уж съм свалила, а в понеделник, когато пак започва ранното ставане се оказва, че всъщност не съм отслабнала.

# 117
Здравейте мили момичета,

аз днес такава разходка му ударих. Чувствам се супер сега. Ходихме да си търсим щори за апартаемнта. Ама нещо ме разобедиха от единия модел, който си бях харесала. Сега ще умуваме какво да сложим в спалните иначе за всекидневната решението ми е Римски.
Не знам някои има ли отзив за този тип щори?

Аз днес се бях заканила , че ще влизма в режима , закусих филийка с кашкавал, ама след обяд се изложих с една пица  Blush
Но сега мисля да възстановя нещата и да вечеряме миш-маш. Поне той ми е от режимните храни.
Сега се заредих и с нискомаслено прясно и кисело мляко, плодвове и зеленчуци и мисля до колкото мога да се храня по режима. Не толкова да спазвам грамажите, но поне съотношенията между П, В, М.
От както чух Оги вчера нещо много се надъхах да се храня правилно. А пък каквото стане  Naughty

Лиони интересна звучи работата ти. Тук поне сме се събрали супер рзнолики като професионална ориентация.

Момичета препоръчайте някаква книжка за четене, но от типа на Хиляди сияйни слънца или Ловецът на хвърчила. Много ми хареса, адски много.

# 118
Ох и на мен ми се чете книжка и на мен ми се ходи по концерти, ама нямаааааааааааааа!
Тоя ремонт няма свършване, бъркотията става все по-голяма, хладилника все по-празен, мръсотията все повече, уморена съм до смърт вече, а то край няма. Мамка му. Сега ще се готви с каквото събера из хладилника. Като гледам и за моя р.д. няма да е приключило, ще го празнувам в разбита къща. Еййййййййй, голямо оплакване, ама не смея да се оплача на глас, че да не изнервям обстановката, защото всички са уморени (освен малката). И само като си помисля колко помещения за ремонт има още и направо  Sick Sick Sick Sick #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Хубава вечер на всички, аз се захващам да сготвя.

# 119
абе лъжа ли се или всички лъвове покрай идването на рожденните им дни се сдухват?

а сега привет на всички... май не съм писала от няколко дни, ама мн редовно ви чета Simple Smile
от утре и аз пак на режима, че преди се чувствах мн добре, ама сега едни рожденни дни, едни чудеса и ... става мазало Simple Smile

а тая вечер колко нещо изядох, нали съм при мама Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт