"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 17

• 19 822
  • 313
  •   1
Отговори
# 90
Момичета няма го качено, аз също търсих.
Единственото, което открих от тази зутрин е разговора на Бареков с Паскалев. А той беше точно преди разговора с Оги.

Те явно избират какво да качат като видеоархив. И избират само политически или социални теми.

По-късно след обяд пак ще поогледам да видим дали са го добавили.

Това за шоколада и аз го чух, както и че грешката на всяка жена подлагаща се на диета е, че я възприема като ограничение. Което си е така и че всяка диета прецаква организма.
Той казва ето защо правилното е да балансираме и променим режима си на хранене. А това става тогава, когато избираме точното съотношение между въглехидрати, протеини и мазнини.

Това бяха двете минути, който гледах. Преди това онази патица Ана-Мария се пенише нещо 5 мин за диетите и как по някакъв начин човек, подлагащ се на диете се наказвал  Joy Joy Joy
Или нещо от сорта, аз нея мн мн не я харесвам и не се задълбочих да я слушам

# 91
Тия тикви от БТВ пре.... ха хубавата работа. Преди в Нетера можеше да се гледа всичко - нови, стари предавания, сега .... уж сайта си  е техен и вместо да бъде по-добре, то .... Няма архив на предаванията, а само обяснителни бележки - като че ли ми пука те какво мислят.  Айде стига толкова  offtopic
Все пак е  smile3558 smile3558 smile3558 , пък и всички ние тук си знаем за какво иде реч и си познаваме човека  Hug  newsm51 Да ни е жив и здрав, да го тормозим  newsm03
А, за шоколадчето - аз си хапвам едно редче от късата страна и протеинки и мазнини от л.1 Може и а греша, ама... много ми се услажа  Blush , особено натуралния  Embarassed

# 92
 Здравейте!
 Минавам набърздо!
 Привет на новата симеоновка и успех!
 Фееееелинче много си готска!
 Относно предаването аз го хванах на финала.Има няколко сайта за гледане на ТВ он лайн.Мъжа ми глеше мачове директно,а знам,че има и на запис.Има не си спомням точно,но  около 1000 канала -не ти трябва кабеларка.Не знам дали ме разбрахте? Rolling Eyes
 Джиндж как си?Расте ли пупата! Grinning

Много целувки и усмивки,и нови минусчета!  bouquet

# 93
http://vbox7.com/play:087c8e6e

Май е само това за съжаление от тази сутрин  Crossing Arms

Аз вчера удържах фронта до 7 вечерта.
След това ходихме с моя приятелн на пицария.
Аз хапнах зелена салата и панирано исренце и съвсем малко парче пица.
Резултата е, че днес кантара пак показва същото.
Иначе за днес удържам фронта, но да видим по кое време ще се проваля  newsm78

Поздрави на всички   bouquet

# 94
Хайде момичета заповядайте на следобедното кафенце.

Днес поизбързвам малко, ама тоя дъждец   buriaяко приспивно ми действа.

Хаясче къде се загуби, кажи как мина срещата.

Питче и на всички, които ще ходят довечера на КОНЦЕРТА яко изкарване   People No Good  People No Good  superuu  superuu

Мама Джинджи какво ли е измислила за концерта, ще прави ли малкия мъж любител на силните усещания?  Thinking

# 95
 smile3507 Идвам точно на време за кафето.
Довечера хората на концерта ще   sport027 help , ако междувременно не спре да вали.
Синоптиците пак не познаха - днес трябваше да се оправи времето и да не вали  Crossing Arms

ПП: Показа се слънчице Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 14:11 от БорянаІ68

# 96
О, кафенцИ и аз ще се облажа  Blush

Здравейте момичета, разбирам Оги е бил на гости в БТВ (е къде другаде). БТВ напоследък станах хипер-активни по отношение на всякакви диети и хранителни режими...нещо не го разбирам аз това. Аз си ядем прЪжоли с мАсло и рупам краставица, па после ще видим каква съм я свършила  Joy Днес се теглих и се уплаших - нагоре.  newsm78 Но после бързо се усетих, че снощи ми дойде и цикълО спъна сичуейшъна. Та така де, ще се мерим като ми свърши.

Май толкова от мен, отивам да се правя, че работя и да си чета моите източници на фитнес идеи. Адю... lovekiss

# 97
Ооооооооо, за пореден път доказвам че кафето го надушвам отдалече.
Що не поканят някоя от нас там да видят за ко иде реч с режима на Оги, всеки си защитава неговия си метод и правилен или неправилен, особено ако иам резултат ще се хвалят. Ние поне си знаем, че на Оги режима е супер и резултатите са налице. Аз не бих си го сменила. Чакай сега и още да го поФаля от около 1 месец (че може и повече) не съм режимствала сериозно. Тия дни се наложи да обуя дънки, е не са ми отесняли, седят си ми както преди, ако съм мръднала нагоре ще да е малко. Ама толкова да съм доволнаааааааааааааа. След още 1 месец режимстване ще му се обадя да направим пак консултацийка и се надявам до 2 месец да съм приключила.
Десика, срещата мина добре, сега обаче трябва много да мисля по въпроса.
Айде лек следобед Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 98
ето ме и мен с чашка в ръка  и си наливам от кафенцето  kaffeetrmker_2

Ох, полека лека си отива петъчния работен ден  newsm68

Моя шеф не се е появявал в офиса от вчера 16:30ч.
Само се обажда през 2 часа по телефона.   phoneuu
И си седя самичка в офиса, добре че дойде счетоводителката преди малко да ми прави компания.
Дано шефчето да се обади да каже да си ходя рано-рано.
Иначе работното ми време е до 19:00  smile3507

# 99
  • софия
има го в сайта на бтв интервюто!
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=115857

това във вбокс-а не е пълното

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 15:50 от Виктория

# 100
 smile3501 Браво, Хаясче!!!
Аз също съм много  newsm68 Бях тръгнала да си търся нови дънки, ама... се сетих, че на детето преди няколко години му подариха едни, които то обу само веднъж (като му ги подариха) и ми каза, че няма да ги носи, щото не са й в стила (тя носи широки и смъкнати дрешки). Аз тогава ги прибрах, даже си мислех да ги подаря на някого, ама.. от куртоазия ги запазих (да не ми се разсърди бате  Wink ). И... от вчера съм с чисто нови дънки  newsm68.  А, както знаете (да не чуе Оги tiptoe) не съм от най-режимните  Blush . Ама съседката е виновна - голям подстрекател е  Crossing Arms
Оф, Ели и аз чакам края на днешния работен ден wait  atworkНие сме до 17, ама... имаме един адвокат, дето  #2gunfire #Cussing out Другата седмица излиза в отпуск и малко ще си отдъхна от него. После и азаааааааааазззззззз  yesyes yesyes yesyes sun  grinning039

ПП:  newsm20 Благодаря, ти Вики!!!

# 101
Вики благодаря за линкчето  Hug

Сега гледам предаването, доста интересно.  Наистина Оги говори неща, които е казвал на всяка една от нас но има смисъл в думите му.

Аз съм сваляла и с глад ама доста мъчително и бавно.

# 102
Момичета нещо позачезнахте,

ама аз съм тук. Вече се приготвям за тръгване и посрещане на уикенда.
На всички на концерта много весело изкарване и да пуснете инфо после как е било.

Хаясче на вас лека и ползотворна работа с ремонта. И дано вземеш правилното решение по твоя въпрос.

На всички останали лека вечер и приятна почивка през събота и неделя.

Аз мисля да се отдам на чистене и шопинг  Hug

# 103
Десика, приятен уикенд.
И аз изгледах предаването и се убеждавам все повече и повече, че парите съм си ги похарчила възможно най-добре и никога не бих заменила режима си. Голям зор видях като родих за да сваля малко и после пак си ги върнах кг. А сега за отрицателно време постигнах толкова много. Много съм доволна и щастилива.
Огииииииииииииии, благодаря.

Весел уикенд на всички.

# 104
Абе защо имам предчувствие, че наш'то Джинджи е нахлуло кубинките, загащило кормчето в някои металяшки гащури и е тук в Софето да   superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu

Общи условия

Активация на акаунт