"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 17

• 19 821
  • 313
  •   1
Отговори
# 75
Ехооо ей ме на не съм на балкона ми не си го изключвам сайта и излизам.
Ох как ми се хапва салатка ама ще ходим на барбикю и стискам, че иначе ще стане оливка.
Борянче радвам се че ти е харесала книжката . Да взема да те зарибя с още една  Hug

http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=16179

Виж го тоз автор дали ще си паднеш.
Мерсаж на всичи поздравителки от наща мила дружинка Hug Hug Hug
Лиони стискай зъби до отпуската - малко остава Hug
Десика още тренираме на сухо за бебето ама скоро .... Heart Eyes
Хаясче винаги е така по ремонтите - дълго прашно и изморително ама му се вижда края. Ако имаш нужда от помощ или инфо пиши на лични - на мен тва ми е професията. Ще помогна с удоволствие Hug.
Питченце Hug мерсаж за комента Grinning и мен мн ме прецакват тия плодове ама мн ги овичам бееееее . Сега едни зрели прасковки купих ..... Rolling Eyes
Вики аз си взех Стевия  онлайн от един сайт- виж в търсачката Hug

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 18:08 от Felina

# 76
  • София
Сега забелязах, че пише sold out на всичките продукти . И в други сайтове гледам са я махнали....... това е мн странно, и българската и вносната не продават......... newsm78
 между другото antoniyafire  днес ли му писа?!?!? Ебаси , само на мен ли не отговаря........ никога не иска да ми отговори , или ми каже по 1 думичка и край , неми отговаря нито на въпросите , нито на нищо !!!!!!!!
Еми значи аз му писах към 10 часа сутринта и той ми каза да му пратя мерките аз му  ги дадох и оттам нататък никаква реакция!Той винаги така прави поне да каже да изчакам и после ще ми отговори...  newsm78 newsm78 newsm78

# 77
Ох майкооооо, голям съм заплес, оня ден писах, писах, писах, писах, писах, писах, писах, писах, писах, писах, писах, писах, абе много писах и то по повод снимките ти Фелинчеееееее, супер си, много сте хубави. Има една снимка, многооооооо ми хареса (я да видим ще се сетиш ли сега за коя говоря) снимана си леко отгоре, с една секси бяла блузка, мисля че и косата ти е вързана. Снимките са хубави, но вие сте по-хубави. А сега написах си го, добре че драсна 2-3 реда да се сетя че съм искала да ти кажа нещо, че аз от зор помня около 5 мин. най-много тия дни.
Питче, само баща ми майстор, мъж ми е инДженер, нищо не разбира милия, ама помага и то с желание. Тъпите панелки нали са много прави стените, та ги кривим с картона. Нищо не преграждаме, апартамента е тристаен и всеки си има стая и отделно хол и отделно кухня и баня с WC и отделно още 1 WC. Доволна съм от ап. но не е пипано нищо по него от 30 години близо и сега се почва малко по-малко, стая по стая, докато имаме сили и средства.
Айде лека вечер ви желая.

# 78
  • софия
Felina  то аз за сега си имам стевиика ,ама БГ сайтовете дето гледах все пише ,че е махната. Тя antoniyafire  питаше..
Между другото , тъкмо ми разправяха тая книга дето я пусна , стори ми се интересна Simple Smile

# 79
Добро утро! Как сте нес?
Кафенце? Нападайте!

Фелинче, голямо мерси! Сега ще си я поръчам и през отпуска  smile3529 Много обичам да чета и да гелдам филми, ама.... те са друго нещо  Wink
Аз днес ще се правя на счетоводител. Whistling
Режим ден на всички!  Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 80
Добро утро!
Нападааааааааааам! Много съм зле вече с това недоспиване, изпускам, чупя, страшна работа. Мъж ми много ми се  Joy hahaha  Добре че детето си спи през нощта, че тогава незнам какво щях да правя. Въпреки че е имало случаи, когато детето плаче, а аз не го чувам  ooooh! Blush Blush Embarassed Embarassed Embarassed и таткото става (какъв е тоя моя сън, незнам, къде ми е майчинския инстинкт, незнам) всички ми казваха, че като родя вече няма да спя така дълбоко и ще чувам и дишането на жужето, да, ама не. Пак продължавам да спя като пън. Оплаках се не по темата малко,ама този въпрос ме мъчи от около 1 година.
Стискайте ми палци днес имам една непиятна среща по обед, да мине бързо и спокойно. После ще обяснявам за к'во иде реч.

Много минусчета на всички и хубав ден.

# 81
Добро утро,

аз също се включвам към кафенцето на Борянчето.
Мили дами днес е  smile3558 smile3558 smile3558 kyllmg

Нека много бързо ви мине работния ден и се отдадете на един отпускащ и релаксиращ уикенд  Hug

Хаясче   thumbsup с теб сме, не се притеснявай.

А Фелинчето се появило, хайде бе моме, ти ни изостави покраи този младеж дето се навърта около теб  Wink

Момичета днес Оги беше в сутришния блок на БТВ, ама не успях да го гледам. Тъкмо излизах за работа, когато предаването с него и Ана-Мария (психоложката) и някаква друга диетоложка започна.
Някой ако е гледал да сподели за какво иде реч

Hug Hug Hug Hug Hug

# 82
Здравейте мацки!
Аз се поизгубих малко, но си ви чета всеки ден просто нямам време да пиша,
иначе съм си режимна, понякога по малко не режимна Laughing но нали се сещате как е
иначе имам минусчета още 3кг до заветните ми педесет, а метъра показва доста минусчета.
Та аз се отплеснах да се хваля и забравих за какво съм всъшност тук
Сутринта даваха Оги по бтв  и той каза че шоколада не е за изхвърляне Rolling Eyes
Айде от мен толкова
Режимен ден на всички секси дупета

# 83
Еми честно да ви кажа онази другата диетоложка говори повече
Той само се включваше от време на време оная имаше няква машина дето ти казва какви
храни да ядеш за да отслабнеш и какви не и той я затапи като и каза че нейния апарат показва какви храни са се пренаситили в организма и че не върши работа каза че трябва да се яде по пет пъти на ден и общо взето всичко което си го знаем ние от него
мисля че в страницата на БТВ има записи на всички предавания може да си го пуснеш да го гледаш

# 84
Ей мили деца, не мога да постна един отговор бре да му се незнае, нета е умрел отсекъде!  Close
оооооооообаче треа да кажа поне   People No Good  superuu yesyes Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap newsm20 Listen
и други такива разни послучай тазвечершния концерт  Mr. Green Mr. Green Sunglasses Mr. Green Mr. Green

Хаясче не се тормози, и аз кат съм изморееена просто се трупясвам ииии не чувам, то тва е свойство на мозъка да те залъгва, че не чуваш това което чуваш, за да може даси починеш... не знам изразих ли се кат ората по темата.
Борянче, много убаво кафенце, ех!
Антония, не се връзвай да се ядосваш много на доктора, пича е доста зает и гледа да обърне внимание доколкот му е възможно, просто бъди настоятелна, ако трябва му звънни по телефона, тогава отговаря със сигурност.  Peace

# 85
  • София
А споко аз снощи говорих 30 мин с него по скайпа  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile и сега като знам че резултатите са мн добри се поуспокоих! Но не знам от къде разбра,че съм била на 80% от диетата  newsm78 Той ме разкри, но как и аз не знам??  newsm78 newsm78 newsm78

# 86
  • София
А къде са тези записи от предаванията на БТВ??? В сайта им нищо не открих  newsm78

# 87
Еми аз лично от там ги гледам има записи на предаванията и отиваш на сутрешния блок и така
и има един сайт мисля че беше "нетера" потърси го в google и там май пак имаше такива записи на стари предавания
Помогнете ми и аз да си сложа лентичка пробвам няколко пъти и не става newsm78

# 88
  • София
Ами някой ако знае къде в сайта да даде инфо или линк! Аз не можах да намеря нищо.

# 89
Аз също търсих и нищо  не открих, а Нетера са спряли да излъчват БТВ.

Общи условия

Активация на акаунт