"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 17

• 19 812
  • 313
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
Махна ли ли....... не знам , то аз не съм я и виждала по аптеките ама знам ,че щяха да я пускат. Той какво ти е казал? Защо са я махнали? Данеби нещо да не и е наред? Аз имам от тая българската , ама си я купих от едно изложение за здравето, в зала Универсиада мисля че беше. Ама то беше преди доста време..Ако видя някъде ,че продават ще т кажа! ей такава имам

Може да пробваш да си поръчаш , има сайтове които предлагат
http://biozona.eu/index.php?main_page=index&cPath=30 например

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 10:49 от Виктория

# 61
Стевия има в магазин БиоЗона, който се намира на Цар Борис 3ти, близо до пазара на Красно село. От пазара излизаш на Борис, пресичаш ( Joy ) и тръгваш посока руски. Близо се намира магазина. Поне в онлайн магазина им показва, че има, значи го имат там, защото те си изпращат от магазина. Peace

# 62
  • софия
Сега забелязах, че пише sold out на всичките продукти . И в други сайтове гледам са я махнали....... това е мн странно, и българската и вносната не продават......... newsm78
 между другото antoniyafire  днес ли му писа?!?!? Ебаси , само на мен ли не отговаря........ никога не иска да ми отговори , или ми каже по 1 думичка и край , неми отговаря нито на въпросите , нито на нищо !!!!!!!!

# 63
Здравейте момичета,

виждам че сте добре.

Борянчето продължава с пулна сила да разкарва килцата. Бравос за постиженията. Но ти до след 1-2 седмици ако продължаваш в същия дух може да се позагубиш вече  Wink

Хаясче стискай зъбки, малко ви остава. Ние така Ноември като си взехме апартамента се хвърлихме в едни ремонти, а едновременно и на работа. Прибираме се с моя мъж и почваме , лягахме си към 3-4 всяка вечер при това , че тяхните бяха тук да ни помагат около 1 месец.
Вечер сме вечеряли само пици, сандвичи, китайско, къде какво продават на бързо и готово. И след ремонта и след всичките тези теста бях свалила към 2 кг. На отслабването и движението си му е майката. Така че споко, аз не мисля че ще качиш даже по-скоро ще се повталиш.

Аморче ти продължаваш яко с фитнеса. Евала, аз нещо не мога да съм толкова сериозна с тия неща.
Да не говорим, че тренажора, който ти купих прашлясва от Февруари месец. Тогава нали излезнах в сесия и работа, изпити хич не ми беше за тренировки.Но има време пак ще влезе в употреба.

Вики, Тони, LaVidaLoca   Hug

# 64
LaVidaLoca добре дошла в нашите редици.

Аз малко късно виждам кафето, но ще се възползвам Simple Smile
Кантара при мен пак не мърда, пък последните дни съм на 98% режимна.
Не знам защо така трудно се разделям с килограмите.
Ох още една седмица и заминавам на море.
Нямам търпение да си почина.
Чувствам се като изцеден лимон.
Сутрин едвам ставам, тази сутрин даже и главата ме болеше и хич не ми беше до работа.
Вечер като се прибера и като се навечерям така се разлагам на фотьойла, че едвам ставам да направя яденето за следващия ден и да се изкъпя.
И хем съм уморена, хем всяка сутрин точно в 6 нещо ме събужда - тази сутрин бяха побеснели кучета.
А трябва да ставам в 7 и ми се отразява зле това събуждане и после заспиване с 300 зора, за да се събудя съвсем скоро пак.
Да идва поне съботата, че да си отспя за тази седмица малко  smile3524

# 65
Здравейте! Много сте мили всички   bouquet
Аз, аз...  Blush съм от месец на режим - кога много стриктно, кога не толкова  Mr. Green Имам да свалям 15кг - до 65кг. Оги каза, че първия месец трябва да сваля и до 10 ако съм мн сериозна - е, мен ме хващаше вълчи глад от време на време и лист 1+лист 1+лист 1... Та сега съм -10см от талията и 8см от ханша и по 3 от ръце и бедра и само -2,5кг. Обаче си мисля, че имах много задържани течности, защото бях на противозачатъчни половин година... Както и да е - аз пак мн си се радвам, защото влязох в едни дънки, от които изскачаха разни страхотии преди  Mr. Green
Аз не намерих стевия и не ми се занимаваше, затова си купих просто подсладител - 0кал. знам, че Оги няма да одобри, нооооо  Blush или пък обезмаслено сирене "маджаров" - около нас няма и си вземам безхолестеролно, обезмаслено "роса" или каквото има в биомагазина.
Сега като гледам колко е часа е време за

Хубав ден (без изкушения)   chef

# 66
Ммммм, веданга седнах  eat Благодаря, LaVidaLoca!
А, Десика, няма да изчезнаааа, нямаааа....  newsm53 Само аз малко в началото на август, докато съм в отпуск.
Ели, и аз се чувствам така  newsm78 може би, защото иде отпуска... Не ми се работи, само ми се излежава и ми се четат книжки...
Фелинче, "Осем" е супер! Благодаря за препоръката   bouquet
Аз, пък да ви кажа даже и не съм я търсила тая Стевия. Кафето от години го пия горчиво, а за другото предпочитам да е с истинска захар  Blush
Айде много  Hug Hug Hug и   love001  love001  love001

# 67
Борянче, тая отпуска вече я сънувам  Joy
И аз в началото на август ще зачезна от редиците.
За стевията и аз не съм я търсила и купувала.
Тези подлсадители хич не ми харесват.
Не знам стевията как точно е на вкус, но баба ми е диабетик и е изпробвала не малко подсладители.
Всичките ми нагарчат и даже ми става лошо от тях.
Затова се научих да си пия кафето горчиво, даже май ми харесва повече така.
В малкото случаи, в които пия мляко с нес си слагам по малко захар Simple Smile

Всеки ден тази седмица около 2 часа ми се доспива супер много и започвам да се прозявам.
Ей го 2:30 е и симптомите са налице   atwork
Май пак ще трябва да пия кафе, че да се освестя малко.
А и в 12 обядвах и вече се прокрадва гладна нотка.

# 68
Давай да пием тогава, че и аз съм леееекоооо  smile3507

Заповядайте и другите, нищо, че не пишете  smile3503 Виждам ви на балкона от време на време  smile3521

# 69
Аааааа тук съм, тук съм, сядам да ям и да пия кафе.
Да се поФаля аз всичкия гипсокартон е монтиран, даже и на тавана. Сега малко запълване на фугите и сме готови за боята, еййййййй започва да прилича на стая. Тайно се надявам да успеем до неделя да боядисаме и да сложим паркета и да се нанасяме, че да направим една гала вечеря в новия хол и да се връщам към режима.
Аз одеве тамън да сипя кафето и да сложа обяда и  ми взеха разклонителя от компютъра и вие сте ме изпреварили, но сега ще се възползвам на готово.
Айде чао.

# 70
Здравейте,

и аз ще се включва в кафе паузата, че след тоя  Wear Umbrella нещо много ми се преспинка.
Поне е хладничко, хич не се и оплаквам, направо ми е супер така.

И при мен нещо се обажда следобедния глад. Нещо тази саладка с аирянче не успя да ме засити задълго.

Ей сега ще скокна до магазина да си взема някой плод.

# 71
Аз одеве тамън да сипя кафето и да сложа обяда и  ми взеха разклонителя от компютъра и вие сте ме изпреварили, но сега ще се възползвам на готово.
Айде чао.
Joy hahaha Joy Тфа беше добро! Mr. Green
Ма вий сериозен ремонт прайте бре Хаясче, тфойте мъже бая си разбират щом сами го правят... Peace Предстенки ли прайте или разделяте помещения?

# 72
Благодаря за кафенцето, въпреки че късно се възползвам от него.

Абе днес голямо мъртвило нещо.
Почти никой не идва в офиса, никой не се обажда... не че се оплаквам много де.
Но между 12 и 1 едната телефонна линия се счупи да звъни. През 5 минути "дрън-дрън", но като вдигна все свободно дава и се разпада връзката след това.
Оплаках се на шефа като дойде и той вика ми ако искаш звънни на Повреди да го оправят.
Звъня аз, то пък се минава през 100 неща докато стигна до заветните повреди.
И там започва чакането, оператор свободен няма.
Чакам си аз с надеждата някой да вдигне и така около 3-4мин. като през това време си пишех едни неща съсредоточено.
Да ама в един момент се усещам, че продължавам да седя със слушалката в ръка и се замислих "Абе аз на кого звънях и за какво?"  Thinking
Както и да е затворих и се оплаках на шефа и той ми се посмя.
Преди половин час пак се присетих и реших да пробвам да им се обадя.
Пак чакам и си пиша, само че този път ми вдигнаха сравнително бързо.
Е като чух "Добър ден" от отсрещната страна и се стреснах  Crazy
Телефона още не е оправен, но пак се започна със звъненето.
Развивам страшни рефлекси и мускули от вдигане на слушалката  hahaha

А да ви питам вие като вдигате телефона когато го правите.
В смисъл колко пъти изчаквате да иззвъни, за да вдигнете.
Бях чела някъде, че не е хубаво да е още на първото позвъняване защото човека отсреща се стряскал.
Аз обаче като съм на бюрото и вдигам веднага, не знам защо. Много рядко изчаквам да има втори звън.
Лично аз много се дразня, когато трябва да се обадя някъде и чувам свободния сигнал 4-5 пъти.
Докато ми отговорят и вече съм забравила кого и защо търся Joy

# 73
Най-професионално е на второто до третото позвъняване да се вдига (за офиси и такива ми ти работи говоря) и да последва представяне, аз така правя в офиса Flutter На първото е гадно, на второ трето е супер, на четвърто и натам - немърливо. Инфото е от семинар по организация и управление на търговската дейност Peace

# 74
И аз гледам да вдигам на второто позвъняване, ама.... има едни ситуации ....  Toilet и тогава хич не ми дреме какво ще си помислят от другата страна!  Joy
Приятна вечер!  Hug  love001

Общи условия

Активация на акаунт