Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са резултатите от участниците в режим?
Какви са препоръките за диети и какви са резултатите от тях?
Какви са препоръките за хранене и упражнения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са резултатите от участниците в режим?
Участниците в режима съобщават за различни резултати. Някои отбелязват успехи в загубата на тегло, като един отбелязва минус от 100 до 700 грама, друг постига минус от 3-4 см в обиколките, а третият отбелязва минус от 5-6 килограма за месец. Въпреки това има и участници, които се сблъскват с предизвикателства като задържане на вода след извънредни ситуации или прекъсване на режима поради различни обстоятелства.
-
Какви са препоръките за диети и какви са резултатите от тях?
Участниците споделят различни препоръки и резултати от диетите. Един участник споделя, че е преминал от симьоновска диета към ВМ-НВД и е изпитал подобрение в нивата на енергия, загуба на тегло и чувство за ситост. Други участници съобщават за загуба на тегло от 100 до 700 грама, намаляване на обиколката с 3-4 см и загуба на тегло от 5-6 килограма за един месец. Някои обаче се сблъскват с предизвикателства като задържане на вода след извънредни ситуации или прекъсване на диетата поради различни причини.
-
Какви са препоръките за хранене и упражнения?
Участниците споделят своите препоръки за хранене и упражнения, като един участник подчертава важността на балансираната диета с правилното съотношение между мазнини, въглехидрати и протеини. Те отбелязват положителни резултати в загубата на тегло и чувството за ситост. Други участници споделят своя успех в упражненията, постигайки загуба от 100 до 700 грама, намаляване на обиколката с 3-4 см и загуба на тегло от 5-6 килограма за месец. Въпреки това, някои участници се сблъскват с предизвикателства като задържане на вода след извънредни ситуации или прекъсване на упражнения поради различни обстоятелства.
-
Какви са резултатите от диетата на Оги?
-
Какви са основните диети, обсъждани във форума?

И аз много си харесвам новото аватар. Днес фитнес почивка правя, че и аз душа носи и искаше да си пийне кафенце на спокойствие, а и днес семейството има двоен празник - нашите имат 30 години от сватбата и племенницата ми става на 1 годинка. Така така де, тая вечер ще има яка черпушка, но не се притеснявам, защото така съм си разчела храната през деня, че да мога довечера да си хапна позволени за храненето ми вкусотийки 

)

който тича посред нощ из къщи така е.
Ама нямаааааааа. Нищо тамън ще изядем всичко и ще го напълним само с режимна храна после. 

Що дане може! Може би, като ягодките и малинките, а? Знам ли?!?! В "Зоната" пеше, че сините боровинки са добър избор и 1 блок В е 1/2 ч.ч., а ако са червени (лош избор) - съответно 1/4 ч.ч.
). Днес пък ще е бебешкия празник на племенницата в една сладкарница, но пък мен от сладкарници не ме е страх, защото грам не ми се яде сладко
И у нас скоро беше ремент на сичкото стаи+кухня, ся остана само банята, смятам до некой и друг месец да съм й видела сметката, само да случа на майстори, че за там няма как сами.
Писах на Оги по skype-a и той ми поиска мерките...дано да каже,че резултатите са добри