"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 17

• 19 811
  • 313
  •   1
Отговори
# 45
Деси, споко! Не са тормози! От мен съвет - един ден яж каквото си искаш без ограничения, пък да видиш ти  Mr. Green

# 46
Добро утро и от мен   bouquet

Борянче, тенкю за кафето и за комплименто  Blush И аз много си харесвам новото аватар. Днес фитнес почивка правя, че и аз душа носи и искаше да си пийне кафенце на спокойствие, а и днес семейството има двоен празник - нашите имат 30 години от сватбата и племенницата ми става на 1 годинка. Така така де, тая вечер ще има яка черпушка, но не се притеснявам, защото така съм си разчела храната през деня, че да мога довечера да си хапна позволени за храненето ми вкусотийки smile3508

Аз още продължавам с моя нов стил на хранене+фитнес и днес нови 100 грама си отидоха завинаги. Надявам се до края на седмицата да станат кръгло 14 свалени килограма, но това си зависи изцяло за мен, че после ще има  bowuu

Общо взето е това от мен. Фелина, ти така на 52 си си прекрасна, не виждам защо си се хванала за това 48, нали знаеш, че то е само цифра  lovekiss

Иначе за проблема с WC, аз откакто си хапвам мазничко не мога да се оплача  Flutter

Питче, ти какво реши бе душа? Ще ставаш ли като мен фитнес маниак любител на мазното  Crazy

Хайде, приятен ден на всички от мен  Hug  bouquet

# 47
Ха добър ден и от нен.

За мен може ли около 3 кафета, аз до 5 сутринта като таласъм бродя из къщи. Едвам отлепих сутринта. Детенцето нали ми е добричко и си се събудило и си играе в легълцето и не буди мама. Станах аз и тя заспа. Вчера май не съм се отчела. Нережимна съм и дебелея, но не много, щтот не ми остава много време за ядене. А и то как да се отчета, сутринта ходихме да избираме ламинат, после латекс, после мъжо отиде да купува едни плоскости за пода, за под паркета, като се върна, айде детенцето на ортопед и като се върнахме бяхме каталясали. Вечерта пък оставихме жужето на мама да я гледа, а ние действаме по ремонта с мъжа ми и баща ми. То не ми остана време да седна на компа. Хладилника ми празен, не мога да стигна до режимна храна и до готвене, ядем к'во намерим.Скор, скоро обаче ще съм отново в редиците на Симеоновките. Малиииии, че съм обстоятелствена, ай стига толкоз.
Фелинчееееее, снимките са много хубави, но ти си по-хубава. Тамън сега ще се нарадваме на каквото ни се иска и после с нови сили ще досвалим каквото е останало.
Пожелавам ви прекрасен, прохладен ден.  Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001  love001

# 48
Amor4e  Hug
Аз съм станала манияк любител на въглехидратните бомби тез дни!  Mr. Green
За моя радост кантара на мърда нагоре поне...
Ма хич не съм се отказала от идеята да заслабвам с помощта на малко фитнес упражненийца де, туй шъ стане чак другото месец кат си купя степерчето дет съм му фърлила око.
А за аватара - мноу як, спор да няма!  Peace
Едно време кака ви Пит колко културистки е изрисувала, ехеее

# 49
Здравейте, момичета! Приемате ли нови в "симеоновския" отбор?  Blush
От вас научих за Симеонов преди 2 месеца и след няколко страници на форума просто вдигнах телефона и му се обадих. Вече месец пък съм на режим и редовно чета... Понякога само ми се бърбори за това, а на моето мило сигурно му е писнало да слуша за блокове въглехидрати (макар че много ми помага и е моята съвест като се стигне до разни вредни неща  Heart Eyes)
Подарявам ви едно кафенце от мен   bouquet 
Хубав ден!

# 50
Добър ден и от мен Simple Smile

Времето нещо пак се намръщи, даже тук и заваля.
Малко затишие има в офиса, та мога да хвърля едно око на форума.
Вчера не бях на 100% режимна, сестра ми дойде за малко в офиса да ми прави компания и донесе чипс.
Та нали съм си лакома и си похапнах.
Мерих се днес, но често казано вече го правя механично и гледам да не се впечатлявам от показаното.
Даже не помня дали е повече, по-малко или същото като вчера.
Сега си хапнах обеда, но май до вечеря вместо 1 път ще ям 2, че до 8 има много време.

А снощи като се прибирах ми се случи нещо забавно.
Беше към 9:40 някъде, в нашия квартал започваше буря.
Паркинга и входа ми са от различните страни на блока и поради тази причина трябва да мина през нещо като малко широко тунелче.
От страната на паркинга има много магазини и винаги е светло, но от страната на входовете е тъпмно.
Та вървя си аз и усещам, че в тъмното някой върви след мен. Обръщам се и гледам едно голямо мокро бездомно куче.
По принцип ме е страх от недомашни любимци, но се сетих че е по-добре да му говоря, че да не разбере за малкия ми страх.
И то като ме видя спря до мен и ме погледна, и аз "И какво сега куче преследваш ли ме?".
В този момент видя една котка и започна да я гони и аз си отдъхнах, че няма да ме притеснява повече.
Да ама не. Тамън бях стигнала до входа и то с два скока застана пред вратата. Помолих го най-учтиво да се премести, за да мога да си отключа.
То се дръпна малко и в момента, в който отворих вратата хоп и вече беше вътре. Изтръска се и ме зачака да се кача по стълбите и аз.
След това бегом към асансьора. Зачудих се какво да правя и как да го изгоня, но то си беше решило, че няма да се махне.
И влезна с мен в асансьора. Повозихме се, даже и на етажа слезна.
Звъня аз у нас и като чух, че майка ми тръгва да отключва и казвам "Не отваряй вратата, че едно куче дойде с мен и ще влезне"  hahaha hahaha hahaha
Добре, че беше събрала кокали от вечеря та успяхме да го примамим пак в асансьора и навън пред входа да яде  Joy

# 51
 Joy Joy Joy Ели, развесели ме с тая историйка. Ние си имаме  куче-пазач пред блока, даже му построихме къщичка. През зимата си спеше в нея, а сега като е хубаво времето спи пред вратата на входа и яко лае по чужди хора и животни, че и по коли даже. Голям красавец е! Прилича си на куче - с изправени уши и добра стойка (по-добра от на някой домашни). Като вълк е.

Добре дошла, LaVidaLoca!   bouquet Явно днес аз ще се изявявам като комитет по посрещането  Laughing Много се радваме тука на свежата кръв  Mr. Green Ще има кой да ни разнообразява, не че аз съм много отдавна "симеоновка"  Blush Започвай да се хвалиш  Wink
Благодаря за кафенцето!  Hug

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 17:13 от БорянаІ68

# 52
  • софия
Здравейте , здравейте  Hug

LaVidaLocа добре дошла  Hug

Исках да ви питам , някой знае ли слъчайно боровинки може ли и колко??

# 53
 Blush Blush Blush Може ли още едно кафе, че аз таковата  newsm46 smile3524  sleepuu Sleeping който тича посред нощ из къщи така е.

LaVidaLoca  welcome welcome благодаря за кафето, аз се възползвах от него. Имах нужда. Сега чакаме да разкажеш и как вървят при теб нещата.

Аз даже и готвя, представяте ли си, каквото имаше в хладилника позабравено влиза в употреба. Ще го опразня мръсника, че е и за чистене. Мам..а му искам чистачка. ooooh! Whistling Ама нямаааааааа. Нищо тамън ще изядем всичко и ще го напълним само с режимна храна после.
Айде, чао от мен за сега, въшреки че то май никой няма по това време, само сутрин сте по-активни, но подозирам, че е заради кафето.

Хубава вечер.

# 54
Добро утро!
Айде по кафенце за събуждане  smile3507

Аз днес пак имам с какво да се похваля - от старата лентичка съм -400гр. Прави ми впечатление, че най-големите минуси са ми след йогата предната вечер.  Thinking
Боровинки?!?!  newsm78 Що дане може! Може би, като ягодките и малинките, а? Знам ли?!?!  В  "Зоната" пеше, че сините боровинки са добър избор и 1 блок В е 1/2 ч.ч., а ако са червени (лош избор) - съответно 1/4 ч.ч. newsm78
Хаясче, не му ли се вижда края на вашия ремонт, бе слънце? Поне тия дни е хладно и малко по-леко се бачка. Мен вчера 3 пъти ме валя, ама.... преживява се.
Айде идвайте и се хвалете или оплаквайте  smile3503
Режимен ден!  Hug Hug Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 10:12 от БорянаІ68

# 55
Ааааа, Борянче специално за кафето съм тук. Как ще го пропусна.
Добро утро!
Ох, то ремонта, нямам идея кога ще свърши, май сме почти към средата. И това е само една стая. Мамата си трака. Но поне ще е така направена както сме си мечтали с мъж ми. Апартамента е стар и никога не е ремонтиран. Аз обаче предпочитах да е така, за да можем да си го направим както ние си искаме и да не се съобразявам с чужд вкус или да преправям нещо което не ми харесва. Лошото е че средствата са ни ограничени и няма майстори, освен баща ми, а ние много му помагаме. За ремонта мога да изпиша около 4-5 страници, даже придружени и със снимки. Аз се оплаквам от време на време, но същевременно много се радвам.

Аз снощи съм вечеряла режимно даже, направих кИфтенца с доматен сос. Ама кантара е нейде из кашоните и няма мерене. НАдявам се до края на месеца да сме готови и да си го извадя.

Хубав и режимен ден.

# 56
Добро утро момичета  bouquet

Борянче, браво за минусччето и че йогата ти се отразява така добре. То на всеки различно нещо му харесва и му се отдава. Например аз + йога =  hahaha Joy

Хаясче, много е хубаво така изцяло по свой вкус да си го направиш. Поне знаеш чакането за какво е - накрая ще си имаш това, за което си мечтала Heart Eyes

При мен всичко е нормално, току що се прибирам от фитнес. Днес направих даста екстравагантна тренировка, но ще видя как ще ми се отрази и ако е ок я хващам за ушите Joy Не съм се теглила днес, но не се притеснявам, защото снощи на празнуването хич не съм се освинила (това ми се случва за първи път между другото  #Crazy). Днес пък ще е бебешкия празник на племенницата в една сладкарница, но пък мен от сладкарници не ме е страх, защото грам не ми се яде сладко  Naughty Crazy

Ами това е от мен - по-късно пак Hug

П.С. Добве дошла на новата Симеоновка LaVidaLoca, много минуси и много приятни моменти в симеоновските редици  Hug  bouquet

# 57
Дубрютру и от мен!
Борянче, как ухае само кафенцетооо, мерсалаж! Имам нужда, че в4ера до нощите със старите ми шефове се виждах. КакФи комплименти само отнесоф пу -пу  Crazy

Добре дошла ЛаВидаЛока! Зарибявка сме си ний, знаем си го  Mr. Green
Хаясче, ша гу упрайте ремонта и ша ви стане едно уютничкооо на вас ...   1dating newsm07  И у нас скоро беше ремент на сичкото стаи+кухня, ся остана само банята, смятам до некой и друг месец да съм й видела сметката, само да случа на майстори, че за там няма как сами.

Аморче, брау на тебе, евала, аз нещу сладкарниците треа отдалече да ги заобикалям, не е добре ич работата. Пък как ти се кефя, че си редовна с фитнесаааа. Аз пусто само отвреме навреме се присещам / ма определено добре ми се отразява/ точно и затва не щъ още да мисля за друг режим.
Суперски четвъртък на сички, некои му викат малкия петък  Mr. Green

# 58
  • софия
Добро утро  Hug . И аз идвам за кафето Simple Smile
БорянаІ68  абе би трябвало да може , ама знам ли...... ама те мисля че по не са сладки от ягодите.... ще видим като Оги се сети да ми отговори. Иначе аз от вчера с ги хапвам с кисело мляко и стевия, ама слагам съвсем малко ,1 лъжица( те нали са мн силни като цвят и аромат) и си добавям една "хапка" месце за протеини.... Joy Ама става мн вкусно....., аз май мн обичам кисело мляко с плодове. После като им разбера грамажа ще си сваря нещо като сок.......
amora  блазе ти , мен пък мнооооого ми се яде сладко

# 59
  • София
Добро утро  Hug . И аз идвам за кафето Simple Smile
БорянаІ68  абе би трябвало да може , ама знам ли...... ама те мисля че по не са сладки от ягодите.... ще видим като Оги се сети да ми отговори. Иначе аз от вчера с ги хапвам с кисело мляко и стевия, ама слагам съвсем малко ,1 лъжица( те нали са мн силни като цвят и аромат) и си добавям една "хапка" месце за протеини.... Joy Ама става мн вкусно....., аз май мн обичам кисело мляко с плодове. После като им разбера грамажа ще си сваря нещо като сок.......
amora  блазе ти , мен пък мнооооого ми се яде сладко
A от къде си купуваш СТЕВИЯ,защото Оги каза,че вече я няма по аптеките!Нали са я махнали...той така ми каза.Кажи от къде я взимаш и аз да отида да си взема!Мерси предварително
Днес става точно 1 месец от както съм Симеоновка Grinning Писах на Оги по skype-a и той ми поиска мерките...дано да каже,че резултатите са добри  Praynig Praynig Praynig
Успешен и режимен ден на всички! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт