Хитринки за всякакъв случай (3)

• 107 492
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
  • софия
Пера всички плюшени играчки в пералнята на 30 градуса,като изсъхнат си работят.
и аз  Peace
въпреки,че вече си реших проблема,като разкарах почити всички от вкъщи...мнооооого мразя плюшени играчки..а се скъсват да й подаряват разни познати  Laughing

# 481
аз веднъж бях изпрала едно пате , което като му стиснеш корема издава звуци. забравих и го метнах в пералнята. като го извадих не работеше, като изсъхна, пак си работеше.
Именно. Като изсъхнат напълно пак почват да бачкат.
Дам Simple Smile Работят си Simple Smile Ама нямам много такива .. Ако не работят - операция - имаме си мастор вкъщи  Mr. Green Играчки поправя всякакви  Joy

# 482
Милички помагайте! Praynig
Как да махна бели следи от рол-он против изпотяване от цветна памучна блузка? Изпрах я - пак си стоят ooooh!

# 483
Как да махна бели следи от рол-он против изпотяване от цветна памучна блузка? Изпрах я - пак си стоят ooooh!

Не искам да те обезкуражавам, но аз лично с нищо не съм успяла. Sad

# 484
Жена, която работи в магазин за дрехи втора употреба, ми каза, че премахват всички патна с препарата на "Перилис" за петна. Пак в БГ-Мамма бях чела, че много го хвалят, така че, опитай. Успех!  Simple Smile

# 485
  • Пловдив
Момичета помагайте и на мен,споделете моля ви с какво си миете ламинирания паркет,моя е тъмничък,пробвах с 3-4 вида четки,с препарат,без препарат,все остават едни мокри следи,които като исъхнат ми бодат очите  Shocked Малчо като се потъркаля се заличават,ама  Joy дразнят си ме ......всеки следобед мия и се пукам от яд......... #Cussing out

# 486
А с какво миеш? С моп ли? Ако си с моп, не знам какво можеш да направиш. Освен след това с някаква кърпа да ги забърсваш, ама то ще стане едно чистене...

# 487
  • Пловдив
Ами да основно с моп,защото се указа че от него ми остават най-малко следи,сега си купих и от тези с парцала отдолу,ама и с тях остава,при това не обира хубаво,имам и от тези с въженцата,с гъбичките,от тези дето уж са за стъкла,.......изобщо склад на парцали с дръжки и нищо Sad

# 488
Мда, и аз чистя с моп и остават грозни следи. Пробвах с какви ли не препарати, с чиста вода, като сменях топла, студена, но без ефект. Явно след това трябва да се забърсва с нещо съвсем сухо, но хич нямам време за това... Tired

# 489
Здравейте!
Много интересна тема и хубави хитринки.

По-рано попитака за парни машини, които гладят лесно и бързо дрехите, но не можах да видя отговор на въпроса къде има такива. Ако някой знае би било интересно да сподели

Моя въпрос е- казаха ми преди време че има машинки за пуловери, или епилатор за пуловери, който премахва топчетата на пуловерите , които се образуват след носене. Казаха ми, че има в метро. Редовно проверявам и не мога да намеря. Ако някой знае къде продават такива ще съм мн благодарна да сподели.

И една хитринка от мене: Стари дъвени и надраскани маси- като ги чистете го направете това с парцал със олио, но не една капка, а толкова че да поеме добре масата да има навсякъде, после оставяте докато поеме. Бавно изсъхва, но ако не я избършите от олиото а изчакате да попие тя после е почети като нова

# 490
Моя въпрос е- казаха ми преди време че има машинки за пуловери, или епилатор за пуловери, който премахва топчетата на пуловерите , които се образуват след носене. Казаха ми, че има в метро. Редовно проверявам и не мога да намеря. Ако някой знае къде продават такива ще съм мн благодарна да сподели.
В технополис има поне 3-4 вида.

# 491
sis7,ние също сме с тъмен ламиниран паркет.Аз го почиствам с тези стирки, които са с микрофибърна кърпа, за мокро почистване, че има и само за сухо, и вода с препарат на Emsal за ламинат.На фона на всичко останало това ми почиства най-добре.Недостатъкът може би е, че ако има някакви боклучета по пода не залепват както е при моповете, а трябва да ги вземеш после с кърпичка например
А да попитам и аз с какво почиствате стъклокерамични плотове когато нещо е изкипяло и засъхнало?

# 492

А да попитам и аз с какво почиствате стъклокерамични плотове когато нещо е изкипяло и засъхнало?
Меглио.

# 493
Благодаря.А в Пикадили дали го има?И още нещо да попитам - след това с обикновена гъбичка ли го забърсваш?

# 494
аз почиствам с циф и след като забърша с препарата за стъкло и кухненска хартия.със специалните препарати пада голямо търкане.така става много лесно и бързо.

Общи условия

Активация на акаунт