Хитринки за всякакъв случай (3)

• 106 948
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
  • into the blue
Вени,мерси,  Hug ще пробвам.
Иначе прочетох рецептата,но видях,че е за мазни петна.
От аптата не съм никак доволна  Rolling Eyes ,като цяло
перилиса върши по-добра работа при мен.
Ще потърся и този астониш.   bouquet

# 676
Аз от продуктите на Астониш съм много доволна, но точно обезмаслителя и препарата за петна не съм ползвала. От Меглио съм си доволна и все още не мога да усетя това, че е развален, но нищо чудно моят да е от стара партида, въпреки че скоро купих ново шише  Wink

# 677
  • There I was on a July morning
Аз наскоро махнах мазно петно с Меглио, не съм забелязала да е развален.
От Апта гел и Вениш, не съм доволна.

# 678
  Този Вениш и аз отдавна не го купувам.Развалиха го.Преди ми вършеше работа,но вече не се доверявам на розовото.

# 679
Запис! Темата е страхотна   bouquet
Искам да попитам омекотяването на пране със сода или оцет подходящо ли е за дете с много чувствителна кожа и не мирише след това?
Благодаря предварително  bouquet

Съжалявам, че се повтарям, но ми се иска някой да каже.... Praynig

# 680
Момичета, чух че има лепенки, по които кацат мухите и залепват. Имате ли идея какво представляват и къде се продават?

'Друг вариант на домашен препарат за прозорци – в 100 мл во … нва мухите.'

# 681
Искам да попитам омекотяването на пране със сода или оцет подходящо ли е за дете с много чувствителна кожа и не мирише след това?

Явно никой тук не знае. Защо не опиташ с една дрешка на детето, пусната сред вашите дрехи, омекотени със сода. Оцетът не знам защо си мисля, че ще мирише след това  newsm78

# 682

Содата не мирише, с оцет не съм пробвала, но и аз мисля че ще намирисва. Содата я слагам в отделението с праха и то предимно със светлото пране, защото има избелващо свойство. Дано детенце го понесе добре  Hug

# 683
  Този Вениш и аз отдавна не го купувам.Развалиха го.Преди ми вършеше работа,но вече не се доверявам на розовото.
Peace

# 684
Как мога да почистя петна от пот по бели ризи? Пробвах с белина, с два препарата на Амуей, с вениш за бяло - абсолютно безуспешно - жълтите петна си стоят.  Моля, споделете други методи или препарати!

# 685
Опитай с кашичка от сода бикарбонат и вода върху петното, нека постои и след това изплакни и ги изпери както ги переш обикновено. Чела съм го, но не съм пробвала, дано действа!

# 686
Как мога да почистя петна от пот по бели ризи? Пробвах с белина, с два препарата на Амуей, с вениш за бяло - абсолютно безуспешно - жълтите петна си стоят.  Моля, споделете други методи или препарати!
Не съм изпробвала, но съм чела, че се махат ако се изперат със смес от алкохол и амоняк в съотношение 1:1. Може би ще е добре първо да пробваш тази смес на опакото на дрехата обаче. Успех  Hug

# 687
  • Пловдив

Содата не мирише, с оцет не съм пробвала, но и аз мисля че ще намирисва. Содата я слагам в отделението с праха и то предимно със светлото пране, защото има избелващо свойство. Дано детенце го понесе добре  Hug
Содата избелва, имайте го предвид. Иначе след изпрано със сода не мирише, а за чувствителна кожа - не знам, ама предполагам ще е по-добре от омекотител.

# 688
Как мога да почистя петна от пот по бели ризи? Пробвах с белина, с два препарата на Амуей, с вениш за бяло - абсолютно безуспешно - жълтите петна си стоят.  Моля, споделете други методи или препарати!
На мъжът ми се беше получило така на някои тениски и смени стика си за изпотяване. По - скоро се получават петна от комбинацията между пот и парфюм/дезодорант.

# 689
аз пръскам с Meglio преди да ги бутна в пералнята ....то всъщност го ползвам за всякакви петна  Joy според мъжа ми съм "пристрастена" към него  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт