Господи, ДЕКЕМВРИ с бебче ни дари и с усмивки озари

• 12 422
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • На брега на реката
 Оу, цяла минута. Това клипче трябва да види  Simple Smile
 Не ви ли е кофти като се протягате? Усещам се, че все по-често го правя, особено през нощта, обаче ми е после едно такова опънато в корема. Същото е и като кихам или се закашлям. Все едно я няма тая сила и опора в корема ми  newsm78

# 136
успях да кача това от 40 сек ето го моето слънчево човече Цък Heart Eyes Heart Eyes

# 137
Бях почнала да ви пиша хитринки за справяне с ревността на по-голямото дете, които при нас проработиха. Постинга обаче ми се затри и не ми се пишеше вече. Ако някой има интерес, ще напиша каквото се сетя.
Като ти остане време, пиши  Simple Smile
Някои неща ги налучквам инстинктивно, но не знам дали ще работят
Хубавото е, че Спасчо е доста жалостив и обича бебета, то с такава майка кой да обича Crazy и на филми и на живо се умилява, гали ги много, особено ако са момиченца. Често си играе на семейство и нарича децата мъничета. Има една кутия където събира малките - лъвчета, игуанчета и тн т и тях ги нарича мъничета, сладкишчета, така го нарича кака му и така му е хрумнало на тях да им казва, и други умилителни имена.
Преди няколко седмици бях гушнала бебето на една приятелка и той ме вижда и възкликва
иии, това твойто бебе ли е
аз не
а нашето ли е
не
а може ли да си го вземем за наше
не  Laughing

Сега като не му е на главата, му е много мило, но ме е страх, че като дойде ще ревнува, все пак съм неговата мама. Сега е свикнал на всичкото внимание - мама, тате, баби, дядовци, лели 2 бр, вуйчовци, братовчеди, всички са около него. И изведнъж някой ще му вземе сцената. Днес му казвам "ти ще си страхотен батко", а той "да, ще скубя Вивиана за косата", понеже братовчед му, който му е еталон за батко, постоянно закача сестра си и за него това е поведението. Така че не ги осъзнава напълно нещата още... Ще поживеем, ще видим.
Сигурно ви досадих с приказки за моето гардже  Embarassed

# 138
Invisible много е красиво, насалзиха ми се очите, иска ми се и аз да имам клипче на моето човече! Как само мърда ис и закрива личицето с рачички:о))))))))
Аз бях на ранна ФМ при Мазнейкова, но ми даде само една снимка! И при моя преглед не говори много, каза само, че най-вероятно всичко ще е наред...От близка приятелка разбрах, че по принцип не говорела много, само ако видела нещо нередно само тогава, иначе била много добър специалист!
Трябва да отида на още една ФМ при нея в средата на септември (тогава живот и здраве ще съм в 26 г.с.). Ти това клипче от нея ли го имаш? Кажи, за да си поискам и аз:о)

# 139
успях да кача това от 40 сек ето го моето слънчево човече Цък Heart Eyes Heart Eyes
ах, какъв шавливко
пу, пу

# 140
Благодаря ви момичета  Hug

barboran4e да от нея, още с влизането я попитах дали може да ми запише клипче и тя каза че ако си нося диск ще ми запише, така ч носи си  Peace качила ми е две клипчента и около 6-7 снимки на мъника ми златен Heart Eyes

# 141
Сбъдваща мечти ще се радвам, ако споделиш някоя друга хитринка за справяне с ревноста на по голямото дете. мисля, че моя синковец доста ще ревнува. Онзи ден зълва ми го попита дали иска да си имаме бебенце и той каза, че не иска. Мама и тати искали, ама той не иска. Не знам може би не трябваше да му казвам, че в корема на мама има бебе. сега се опитвам колкото се може по рядко да го вдигам и сигурно е усетил промяната. Явно е схванал, че е заради бебето, зощото често ми се налага да му обяснявам да не рита мама по коремчето, че я боли и че бебето също го боли. Малко е буен и често в игрите си без да иска, а понякога и норочно  Twisted Evil ме холаса с някоя играчка.
 В предната тема четох, че сте обсъждали количките, ама не можах тогава и аз да си изкажа мнението. първата ни количка прилича много на тази http://www.shtarkel.com/m3.htmlСамо, че не беше маркова. Ако намеря снимки по натам ще пусна. Останах много доволна от нея. През зимата няма какво да я спре, викахме и танк. Но като всеки танк си е тежичка. За лятото си купихме ето тази http://www.shtarkel.com/m6.html и на следващия ден я върнахме. материята и беше някаква хлъзгава и детето се провиснаше на предпазния колан отпред. Как и да е това и беше най-малкия прблем. На всеки завой едната е гума падаше. А аз я харесах точно заради гумите. Затова отидох в магазина и поисках да ми я сменят с тази http://www.shtarkel.com/m7.html (Май моята е съвсем малко по различна newsm78) Която и досега е здрава. лека е, но не е удобна. Дразни ме факта, че не може с една ръка да я буташ. Когато в едната си ръка имаш кафе, а с другата трябва да буташ количка, като тази е истински ужас. Close А сега, когато ще трябва с едната ръка да държа по голямото дете, което все още е малко, за да ходи без да е хванато за ръка не си представям как ще стане номера. #Crazy Затова новата количка ще е нещо подобноhttp://www.-spam283-/rw/items/CIKOprima-chipolino-prima-08.html/ … page=2&cat=21 С табла за кафето, за да има мама къде да си слага бирата и мезето. Joy Задължително с цяла дръжка. С двойни въртящи се гуми, за да е маневрена.  И с голям кош отдолу за пазара. нямате представа колко е удобно да има къде да си побереш всичките торби от пазара.

Elmina много се радвам, че ти е харесало в Мирамар, другия месец и ние сме там. На дявам се и на нас да ни хареса.  Laughing

Така е Мазнейкова не говори много. Сега за втората ФМ съм се записала при друга докторка, но малко съм разочарована, че не прави запис на прегледа. Вяпно, че това не е най важното, но ми се искаше да имам.

# 142
  • София
Invisible и аз вечер се събуждам от болки при стягане на мускулите в прасците, но понеже и преди ми се е случвало не мислех, че е от бременността. Благодаря, че сподели явно сега доста се променя тялото и някои неразположения ще са по-чести и болезнени в сравнение с преди. А бебока се вижда чудесно и много шава. Аз като ходих на ФМ успях да го видя само по гръб с вирнати крачета и постоянно риташе. Обаче нямам клип, но следващия път ще си нося диск и ще помоля да ми запишат.
Николина-пиколина аз все още не си водя дневник, но като се замисля е чудесна идея.  Grinning

# 143
  • На брега на реката
Искам да ви споделя нещо. Толкова съм уплашена и притеснена! Моята шефка и много добра приятелка е бременна съвсем в началото, почти незабележимо на видеозона. Обаче сега ми се обади притеснена, че кървяла. Хукна с приятеля си към АГ-то и сега чакам да се обади. Ще се побъркам, тревожа се, нали сега в началото е най-вероятно да се изчисти сакчето  Sad Искам всичко да е наред, да не е нещо сериозно за мама и бебчо.

# 144
За този дневник ли говорите,дето е при линковете на първа страничка... http://www.eurofootball.bg/downloads/Dnevnik_kalendar.pdf// ...при мен не се отваря! Confused

Pupinka,каквото е писано ще стане...дано всичко да е ок! Praynig

# 145
  • София
Здравейте:)

Инвизибъл, страхотно клипче Simple Smile Много е шавлив и твоя бебок:)
Аз в петък съм на ФМ при Димитрова и се надявам и аз да се сдобия с клипче, че предния път не успя да ми запише. Надявам се и вече да може да се види пола, че явно бебо иска да ни изненада и се крие всеки път. Praynig

Мира страхотни дрешки си накупила Simple Smile Аз едвам се удържам да не купя нещо, но ще изчакам да разбера принц или принцеса ще бъде Wink

И моите крака се схващат и болката ужасна, чак не мога да вървя, докато не ме отпусне. Вчера за капак и кръста ме болеше  Sad, но така е, трябва да търпим, не се става лесно мама.

# 146
  • София
Мимина, изтрий двете наклонени черти в края на линка и ще се отвори Peace

# 147
  • София
Здравейте и от мен в края на уикенда  Simple Smile

И на мен ми се случва понякога краката да ми изтръпват нощем, но като ги размърдам, минава.
Лошото е, че тази сутрин се събудих с повръщане и цял ден ми се гади. Не ми се беше случвало отдавна. Явно жегите ме мъчат.  Sad

И аз преживях малко притеснения. Може и да ми се смеете  Embarassed, обаче се оказа, че кученцето ми има сериозно заболяване и толкова съм се притеснявала, че ... ужас, сърцето ми се свиваше. Той е толкова добър, че не заслужава. Знам, че има по-сериозни неща, особено като чета тук, но като се привърже човек към нещо такова малко и беззащитно и е трудно да остане безразличен. Надявам се да е добре след лекарствата, защото много ми се иска бебето ми да го познава  Simple Smile

Стискам палци на всички мами с грижи, надявам се да се оправят нещата.

А вие от къде смятате да пазарувате за бебето? Ние вчера се разходихме до Jumbo и Como. Но аз сякаш не знам къде има магазини за хубави бебешки стоки  newsm78

# 148
Инвизибъл, клипчето е невероятно, по-скоро човечето е невероятно.

Това е чудо на чудесата, такова едно мъничко, а всичко си има и се движи... Във вторник ще си взема и аз диск, дано ми направят и на мен такъв запис Grinning Grinning Grinning

Лека вечер на всички!!

# 149
  • Пловдив
Здравейте мамита,
И аз реших да си кача нашето клипче .На него сме в 13 г.с.+4 дни първата фетална морфология, макар че сме много  малки и е правено отдавна /преди три седмици/.Сега вече сме по-големи 17 г.с + 1 ден.На втората ФМ на 02 септември , ще сме късмет здраве и живот 22-23 г.с и ще сме още по оформени  Praynig

http://www.vbox7.com/play:0844ce1a
http://www.vbox7.com/play:f3c175d4

Инвизибъл много е жив  бебока пу пу и красив пу пу.

Аз от вчера имам някаква болка точно под реброто отляво.Не знам от какво е , дано да е нормално.А за краката и схващането си го имам от преди , заради дългото шофиране ми казаха че е .Беше спряло и сега с пълна сила особенно през ноща , будя се от болка, такова адско стягане на мускула на  прасеца не е било  ooooh! .Не мога и нищо да направя , нито да сготвя , нито да изчистя без адски да ме заболи кръста.Сигурно така трябва да е !
Пожелавам на всички мами с проблеми и грижи всичко да се оправи  Praynig!!!

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 19:53 от rrhh

Общи условия

Активация на акаунт