Януарското човече в коремчето на мама ритa

• 15 415
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
  • Измир
Здравейте И от мен!  Hug
Не съм пИсала от първата тема, но за напред Ще наваксам.

ЧРД на Suny4!   bouquet  Много ЩастИе И сладко бебче през януарИ!

ПредИ седмИца бях на ФМ в ''Марковс''. Много съм доволна от доктора, бебчо е добре И 100 % е момИче.
ВИтамИнИ не пИя за сега, но по натам смятам да се подсИля.
Мажа се с Бюбхен олИо за бременнИ, страхотно лек аромат Има. През първата бременност ползвах Икаров И не се нацепИх, но мИрИса му не мИ понася.

Лека вечер И от мен  Hug

# 166
момичета да ви кажа аз мислех да пиша по-често, но ми е толкова слаб нет-а че по някога дори не мога да ви прочета...и така за мазането, аз сега се мажа със сленцезащитния който е доста мазен и после след плаж с един на Avon с мед и лимон...иначе ми казаха че много ефикасна е свинската мас...малко гадно звучи, но явно наистина помага...въпреки че мойта кожа е такава че може и да се нацепя...вече имам стрии по крачетата и дупета а съм на 24г... то си е до кожата...свекърва ми няма никакви, а е и закръгленаи и поотпусната вече..така че на който кожата му е предразположена към тези неща, дупе да му е яко...но както и да е...
аз съм на преглед чак като се прибера, а това е чак към 10.08...и ми се  струва много далече....така искам да го видя как маха малкото...
лека вечер момичета сладки...

# 167
  • София
Включвам се само да пожелая ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Suny4 Пожелавам ти всичкото щастие на земята, всичката любов и задължително здраве! Весело изкарване на празника!

Добре дошли и на новите мами! Лека бременност!

Утре се надявам малкия да ме остави да пиша, че днес само успявах да ви прочитам  Laughing

Лека нощ на всички!

# 168
Здравейте момичета,днес на няколко пъти влизам на бързо само да ви прочета,че водих доста разговори с България и ту телефона ту компютъра звъняха цял ден.Много поздравления и пожелания получих включително и от вас за които много ви благодаря Hug  bouquet
Относно придърпванията и болките от време на време аз също ги имам.Питах доктора но той ми каза че това е напълно нормално.Каза да не правя резки движения и въобще да правя нещата по бавно и внимателно.Въпреки това всеки път като усетя нещо се плаша и гледам да полегна.
Имам един въпрос към тези които са получавали отлепване на плацентата.Преди това почуствахте ли нещо като болка,контракции или просто получихте зацапване или кървене.
Питам защото вчера докато си лежах нещо се задавих ,закашлях и в този момент кихнах/сложна ситуация/в същия момент изпитах силно придърпване ниско долу от лявата страна.Днес като ходих до тоалетната при избърсването ми се стори че има много леко зацапване/кафеникаво/,беше само веднъж след това нищо нямаше.За сега не съм ходила на лекар,надявам се само да ми се е сторило.Ще  видим утре как ще съм и ще пиша пак. PraynigПритеснявам се понеже последно видях бебо преди почти месец,другата седмица в сряда съм на лекар и едвам ще издържа до тогава,дано всичко да е наред и много да е пораснал. newsm17

# 169
Здравейте сладуранки!
И аз отдавна ви чета, но за писане все не идваше ред...
Радвам Ви се много - като едно голямо семейство сте  Hug Желая ви Леко бременеене и като му дойде времето да си гушнете най-прекрасните мъниченца!  Heart Eyes

Моля ви да споделите, спря ли да ви става лощо, че мен още ме мъчи, особено последните 20-ина дни.  newsm78
А и това почти постоянно желание за сън, много ми е странно, ама щом повечето казвате че го имате, значи ОК - ще се изтърпи някак си, само мъниче да е добре  Praynig
 Suny4, пази се и дори ако можеш да си го позволиш, лежи си повечко докато разбереш от какво е, ако наистина е било зацапване! Стискам палци! и пиши пак как си...

Всичко добро, момичета мили!   bouquet   bouquet   bouquet

# 170
Patilina добре дошла... за прилошаването да ти кажа при мен беше от края на първия до началото на третия месец...но имай предвид, че както всичко при всеки е различно...не искам да те плаша, но имам позната, която е повръщала до деня на раждането...дано при те мине по скоро..но го имай предвид...мисля че има още няколко сред нас, на които още им прилошава...стискам палци да ти мине в най-близко време....и само да се радваш на ритничетата на мъничето....
хубав ден на всички и много целувки от мен...
да питам бургазлийките...да ми кажете някой добър фризьор тук в града, че искам да направя малка промяна, докато съм тук, но пишете на лични да не разводняваме темата...мерси предварително Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 171
Добро утро, момичета! Днес си е доста хладничко , а аз постоянно кихам и ми тече носа, много е неприятно. Имам да чистя къщата, но още не мога да се настроя за това.
Патилина, Добре дошла!
Лек и успешен ден ви желая!

# 172
Честит рожден ден на патерица Suny4! newsm59
Желая ти много здраве и усмивки, и сладко бебче януари   ylinfant!

# 173
suny4, Честит Рожден Ден! /на патерици/. Да си жива и здрава, много щастлива!  newsm59

Два дни имах много работа и не успявах да се включа – само ви чета набързо

Добре дошли на всички нови мами / леле колко много ставаме/ . koral, Къдравелка, olgarita, Patilina много хубава бременност и хубави и здравички бебета накрая ви желая
доня КОПРИВА, радвам се че си по-добре.

Относно напрежението в гърдите – аз изобщо не съм го имала от както съм бременна, а гърдите ми доста пораснаха. Но пък за сметка на това гаденето и повръщането продължават с пълна сила също и умората. Пропуснаха ме 2 дни и се бях зарадвала, ама не пак съм зле. Момичета на повечето от вас към коя седмица спря това чудо, вече почвам да се отчайвам, че ще го карам до края така. На всичкото отгоре вече съм 3 кила отгоре само се тъпча с ядене защото, ако не ям ми се гади / не че като ям минава напълно ама поне си мисля, че съм направила нещо за да ми мине/ и на всичкото отгоре изобщо не ми се яде това дето го ям.
На всичкото отгоре имам някакви ужасни болки в гърба – явно е от лоша стойка може би.

Хубав ден от мен  bouquet

# 174
И на мен все още ми се гади и повръщам.. Дали някога ще спре и това? Но поне не се чувствам съвсем като парцал, като че ли отнякъде дойдоха някакви силии вечер издържам без да заспивам до 22 - 23ч  Laughing
На някой да са му изписали Зимафлуор? Днес бях на зъболекар и тя ме предупреди да се консултирам с гинеколог и да го започвам, защото имам много проблеми със зъбите и сега да не се влошат  Confused

# 175
Благодаря сърдечно на Lorini, Pepi i Espa!    bouquet   bouquet
Espa, и при беше намаляло гаденето за два дни и днес отново се върна с пълна сила, цял ден, че и пов....не няколко пъти. Аз съм на 13г.с. и 1 ден.

Lorini и аз съм чувала за случаи с гадене до 7-8 че и до 9-ти месец, но не ми се и мисли.  Thinking

Надявам се всички да сте добре и да имате хубави летни емоции. Тук е зимно и едно такова летаргично, ама си чакаме пролет.

Прегръщам Ви силно!  Hug

# 176
Здравейте момичета, и аз все още повръщам, всеки ден сутрин по радко следобед. Иначе има подобрение защото преди по цял ден и нощ ми беше много лошо, а сега като повърна сутрин след това ми е добре и даже започнах да си хапвам с апетит. До сега съм качила 1кг от началото на бременността, има разлика от предната бременност с малката до този момент бях качила 5кг, а до края 20кг. Но с нея не съм повръщала само лежах и хапвах.  Сега тя не ме оставя да лежа, най-вероятно от притеснение за фигурата ми  Laughing

# 177
Честити рожден ден, Съни (на патерици) Simple Smile Много семейно щастие и само положителни емоции Hug
Добре дошли нови мамчета- леко бременеене и голямо щастие януари Simple Smile
Като ви слушам как ви се гади- как пък на мен и един ден не ми прилоша, сутрин първата ми мисъл е за кафе, абе както си е било винаги- само дето тогава не дебелеех, а сега съм 3 отгоре Sad И миналия път бях така- да видим ако пак е момиче, значи може и да е вярно суеверието за гаденето и пола.
Аз пия още фолиева киселина- не съм ходила от 3 седмици на док. и ще трябва да я питам следващия път да спирам ли. Сестра ми ми даде от Лондон някакви витамини за бременни и една суспензия като сироп- пиела се по 1 лъжица, ама още нищо не пия. Ако есента трябва- тогава може, ама и миналия път нищо не пих Rolling Eyes
Ох, благородно завиждам на тези, които са на море. И на мен ми се ходи много, но точно сега ходим по банки, че купуваме апартамент и ще теглим кредит и си е търчане от строител на банка. Нядявам се до 2-3 седмици да приключим и да се топнем в моренцето Simple Smile
Хайде чао за сега и лек ден Hug

# 178
хей забравихте ли ме аз съм тук и с нас всичко е наред. Можете да ме добавите за 26.01.2009 за готиното събитие.Много се радвам че коремчета пора сват и искрено се надявам да няма лоши новини повече.   love001

# 179
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
Ние днес цялото семейство бяхме на преглед. Бате като вещ вече веднага скочи да подава гела на докторката да намажела на мама пупито и после се залепи за екрана да гледа беби. То беше отново супер шавливо...и баткото беше така. Само дето аз не можах да го видя, защото монитора е така сложен, че нищо не се вижда от лежанката Sad Готови са ми и микробиологичните изследвания-аз си и знаех за гадинките-оттърване от тях нямам, но докторката каза лечение след 5-я месец.
Kokonut, при предишната бременност тогавашната ми лекарка в 5-ти месец ми предписа Зимафлоур. И днес си мислех да питам, ама си останах само с мисленето...Следващия път дано не забравя.
Иначе вече ме почнаха бремелинските сънища - и преди, както нощес сънувах, че съм забравила 5 дни да нахраня бебето...е сънувах, че и бате е проговорил-на кой каквото му е на дневен ред Simple Smile
Аз не съм от повръщащите, гади ми се, но вечер предимно...ама вече ми омръзна и ми се иска този период да премине.
Лек ден от мен засега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт