ДЕКЕМВРИйки търговията диктуват, мъже продават и купуват

• 19 224
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честит Рожден Ден, Правде!!!
Много любов, много здраве, много късмет и много щастие - за теб и любимите ти хора!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 166
Честит рожден ден, Правде! Бъди щастлива!   bouquet  bouquet  bouquet

# 167
  • морето и сините вълни :)
Честит Рожден Ден, Правде!
Желая ти здраве,щастие и много късмет.Желая ти да имаш още едно малко съкровище да топли сърцето ти.

Много целувки от мен и Влади  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Извинете че се натресох в темата ви Embarassed Blush Blush
Поздрави на всички който ме познават  bouquet  bouquet  bouquet

# 168
  • Бг-мама
Честит рожден ден Првде !!!!!Да си жива и здрава и много късмет в живота!!!!
Честит рожден ден и на Аничка с малко закъснение! Да растеж здрава и умна!!!
И честит имен ден пак на патерици на Мимките ни!!!!!
Бягам на работа  ooooh!

# 169
Марти, да ви е жива, здрава и много щастлива малката рожденничка!  bouquet

Правде, Честит Рожден Ден и на теб!  bouquet По-малко напрежение на работа и повече удоволствия Wink

# 170
  • София
Ето и обещаните снимки от рожденния ден:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274633

# 171
Marti da ti e giva i zdrava princesata
tova e za 6tastlivata mama

# 172
Pravde badi mnogo mnogo 6tastliva , s nai dobri pogelaniq

# 173
Момичета, благодаря ви от все сърце за милите пожелания, и затова че се сетихте за мен - старицата  Mr. Green Hug Heart Eyes
оже да се почерпите, макар и виртуално:

# 174
  • Пловдив
Правде ,честит рожден ден!Бъди обичана и щастлива майка и съпруга!

# 175
  • Добрич
Честит Рожден Ден и от мен, Правде! Да си жива и здрава и много щастлива, много положителни емоции и много сбъднати мечти!  Hug

Марти, снимките са много готини! Страхотни сте и четиримата! Много сладко семейство сте! Малката Аничка и Дани наистина много си приличат! Да са ви живи и здрави, пораснаха децата!  Hug

# 176
Правде, да си жива и здрава на Христова възраст, да си все усмихна и обичана и много щастлива с К&К!!!!

Марти, Анито да ти е здрава и добричка, големи кукли сте и двете, а баткото е много наперен:)

ТУк вече ме тресе преди тръгването.  Има време, ама искам вече да се готвя:) Дребното е готово! Пак ударихме венеца, зъбите от предното падане май са посивяли, ще идем на зъбар....Страшен дивак!

Горещо, но приятно време, супер за парка!

До скоро!!!
пп Ако сестра ми наистина е дала на Рада походното легло, дето остана у тях преди 2 години, на някого (?!?!?!? как й е хрумнало без да се допита просто да го дава не знам?!) има ли някоя от вас, в София, която може да ми заеме легло за септември??? Heart Eyes

лека седмица

# 177
Правде...ЧРД,много любов и хармония в къщи и също още едно сладко създание като Калина. Wink  bouquet  bouquet  bouquet

Марти
...много ти е сладка госпожицата,всички сте много готини-как си приличат 2мата разбойника не е истина - и ние така сме си приличали с брат ми и до ден днешен не могат ни сбъркат хората.
.

Нещо мисля по сериозно да взема да се домъкна до София и аз най-накрая.Майка ми мисли че съм луда да тръгна сама с Елла....само по мен ходи и само иска да се гушим...каква е тая мания просто не знам.Иска на ръце,иска да се гушим ...по цял ден това правим и някой човек ако я види как постоянно се моли за гуш, ще си помисли че това дете не го пипаме в къщи ooooh!....дано да е фаза някаква.(въпреки всички тайничко се наслаждавам на тази фаза де) Wink

# 178
Правде, честит рожден ден на патерици!
Да си жива и здрава, много обичана, не толкова натоварена в работата.... и един малък разбойник да си родиш догодина!

# 179
Вики,и Ивко е в такава фаза..."мами,ела да те цункам","мами ела да те прегърна","мами,ела да те гушна","мами,обичам те"... това е цял ден,но на мен ми е мнооого приятно  Mr. Green Peace

Марти...ама много сте хубави,много!Пу-пу!Толкова сладки и толкова си приличат...Ани е станала една голяма кукла! Peace

Правде,как мина празника?  Wink

Нашия тати утре има Р.Д.,но ще го празнуваме тази вечер,че повечето от компанията почиват на следващия ден...ще има избухване тази нощ  Party Утре ще ходим във Варна на разходка с Ивко,а мама да си купи някоя нова дрешка  Grinning
Имаме напредък с памперса,от една седмица през деня е без него,не казва,че има пиш или ако,но пък сяда на гърнето като има...и на обяд спи без него-вчера го гледах като спинка и му се радвах,едно че спи по гащички и едно,че е отслабнал-20 кг сме  Peace
Здрави сме,цял ден не се спира,бяга,скача,играе...мисля да го давам на детска градина,но не сме решили със сигурност.
Мен ме е обзела мания за удължаване на косата,но мъжа нещо не е навит и не спонсорира...та съм се заела да го убедя  Mr. Green

Това е от нас,целувки на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт