ДЕКЕМВРИйки търговията диктуват, мъже продават и купуват

• 19 221
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Правде, да си жива и здрава!
Марти, на Аничка пожелавам безгрижно детство, много весели игри и безброй усмивки!
Извинете за закъснението   bouquet

Ние направихме кръщането на Виктор на 9-ти Август. Беше много хубаво. Виктор въобще не рева от попа. През цялото време ми викаше, че вече иска да ходи при Жорко да си играят. Ео малко снимки   http://gstaykova.multiply.com/photos/album/62/62#1

Виктор сега е в Берковица с майка ми. Ще остане там до края на месеца. За сега не се сеща много за нас. Само вечер плаче за мама като му се приспи и се приберат вкъщи. Иначе, по цял ден дивее по улиците.
Виктор пък е на фаза "какво е това". По 10 пъти пита за едно и също нещо и накрая като ми писне и му казвам, че не знам какво е, а той казва: "Не знаеш, а добреее, това е еди какво си". Все едно ми казва е като не знаеш аз ще ти кажа.
Елси, ти как си?
Весе, приятни покупки.

Приятен ден на всички!

# 181
  • Варна, морето и сините вълни!
Честит Рожден Ден на Аничка и на Правда!
Макар и на патерици, желая и на двете много здрае, късмет и безброй усмивки и щуротии!

Габи, да ти е живо и здраво християнчето! Много да ви радва и да стане чуден батко Peace Peace

Не почерпих за Марийкин ден, пак на патерица да ви почерпя с виртуално парфенце!

# 182
Хелоу и от нас!
Марти - да ти е жива и здрава принцесата! Спокойно и щастливо детство на детенцето!   bouquet
Мариите - честит ви имен ден, бъдете усмихнати, щастливи и много здрави!   bouquet
Правде - бъди много щастлива и обичана! Късмет, любов и много щастие ти желая!   bouquet

Всички честитки са на патерица, но от сърце!!!
Ние бяхме на малка екскурзийка тези дни и снощи по нощите се прибрахме, та ви четох по диагонал  Rolling Eyes Embarassed Гостувахме на роднини на мъжа ми в Първомай, ходихме на събора в Бачковския манастир, обиколихме Димитровград, ходихме до Жеравна и в Котел в Природо-научния музей. Сиси се държа прекрасно и противно на очакванията ми стоически издържа прехода в горещините. Снимки ще кача по-късно.

# 183
Момичета, още веднъж иска да ви кажа, че ного, ного ви благодаря за илите пожелания!!!  Hug Heart Eyes
алко съм изорена, и утре ще чета и пиша повече, въпреки че какво да напиша, като детенцето ни не е при нас и само се чуваме по тел....
Усмихната и не ного гореща седица ви желая!!!   bouquet Hug

# 184
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИЧКА ! МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И МНОГО,МНОГО УСМИВКИ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ ПРАВДЕ!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,МНОГО КЪСМЕТ, МНОГО ЛЮБОВ И ОТ ВСИЧКО ПО МНОГО КАТО ЗА ИСТИНСКА ЛЪВИЦА!!!

Чести имен ден на всички с божественото име МАРИЯ!

Много пропуснати празници за нас се оказаха , но честитим на всички от сърце! Ние се прибрахме болни....Оказа се,че Анна Мария е със стоматит след високата Т. Не дава да я мажа с нищо,не иска да хапне и залче храна. Не искам да се оплаквам,но ....

# 185
  • София
Здравейте Hug.
Габи, честито християнче. Голям сладур е Heart Eyes.
Вики, хайде идвай си. Ще се радвам да се запознаем Hug.
Цвети, дано мъничето бързо се оправи Praynig.
Веси, браво за памперса smile3501. И Дани от веднъж започна да ползва голямото гърне, ама така е нали са вече мъже на възраст Mr. Green.
Дани, добре завърнала се и браво на Сиси за издържливостта.
Приятен ден на всички, че две хлапета имат нужда от мен Laughing.
Чао  bouquet.

# 186
Момичета, моля ви стиснете днес по едни палци и пратете по една хубава мисъл за брата на мъжа ми Praynig. Днес е първата операция, много е важно всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig

# 187
  • Добрич
Елс, стискам палци всичко да мине ОК!  Praynig Пази се, мила!  Hug
Цвети, бързо оздравяване!  Hug
Габи, честито християнче и от мен! Да е жив и здрав!  Hug
Весинка, поздравления за памперса.  Hug
Дани, много се радвам, че сте се позабавлявали!  Hug

# 188
Елс - стискам палци и се моля Praynig Praynig Praynig И т исе пази, моля те!  Hug
Цвети - стискам палци за бързото оздравяване на Анна Мария и за теб мила, да имаш кураж!!!  Hug Hug Hug
Габи - снимките са страхотни  Hug Честито християнче!  Hug
Веси - поздравление за памперса. В този ред на мисли да се похваля, че от около две седмици нощния памперс е сух, с две-три изключения. Но още не смея да я сложа без памперс да спи.

# 189
Ето снимките от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275176
Дебелогъзото създание на снимките съм аз, както предполагате, но нямам време да се режа, така че затворете по едно око  Simple Smile

# 190
  • Варна, морето и сините вълни!
Ето снимките от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275176
Дебелогъзото създание на снимките съм аз, както предполагате, но нямам време да се режа, така че затворете по едно око  Simple Smile

Аз пък дебелогъзи на снимките не видях! Сисунка изглежда на голямо дете Peace

Елси   Peace Praynig Praynig Hug

# 191
  • София
Елс, стискам палци Praynig.
Дани, много сте хубави със Сиси. И аз не видях дебелогъзи newsm78.

# 192
Момичета, мерси за палцестискането! На този етап новините изглеждат добри - докторът е казал, че операцията е минала блгополучно, Жоро вече е в съзнание, контактен е, свекърва ми и етърва ми ще влязат при него скоро. Дано и оттук нататък нещата вървят на добре!

Разтоварих се следобед със снимките на Марти ,Габи и Дани!
Марти, удивително е колко си приличат децата ти! Не съм виждала другаде такава прилика между брат и сестра!
Габи, възхитена съм от Виктор! Колко сериозно се държи, страхотен е! А ти си като манекенка просто, перфектна!
Дани, твоята Сиси е една малка голяма сериозна госпожица! А ти на кое точно викаш "дебелогъзие"? Извини ме за директността, ама аз видях само торба кокали.

# 193
Черпя за здравето на мъжа,има Р.Д. днес...Да е жив и здрав!

# 194
Веси да ти е жив и здрав и много да се обичате!  bouquet Мерси за почерпката Wink
[/size]

Елс радвам се че е добре девер ти /нали такъв ти се пада...не съм мн вчас с роднинствата../

Данииии какви дебели задници, бе мацко?? Я ела да видиш моето дупе и тогава говори Mr. Green Ще одя в съседната тема на "дюканките" Thinking

Габи ти как ги смъкна? Да ви е жив и здрав малкия християнин! Hug

Общи условия

Активация на акаунт