ДЕКЕМВРИйки търговията диктуват, мъже продават и купуват

• 19 208
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Последно срещата за 31 - ви ли остава?
Хот, Ани ще я оставя вкъщи, че с две малки деца придвижването с градския транспорт ми е невъзможно Sad. Приятно пътуване ви пожелавам  bouquet.

# 241
Ама че работа, а на 01-05. септември ще има ли среща - вечерна?  Flutter
Хот, лек полет!  Hug Heart Eyes

# 242
Влизам да ви се похваля...преди 1 час се прибрахме от детската градина....Голямо щастие... Grinning
Отидохме уж само да си поиграе на пързалките,а той игра с децата,влезе вътре с тях,играха и там,после обядва с тях,разходи се из всички стаи,изми ръчички и муцунка след обяда и се запозна и със спалнята... Peace
Много беше щастлив и го записах.Трябва само да му направим изследвания,да накупим всичко от списъка и го пускам.
В началото ще го водя за час-два до обяд докато свикне и после по цял ден... Peace
Много съм щастлива и превъзбудена от всичко,не очаквах,че ще му хареса...естественно,сега е ново за него и сигурно после ще плаче,но въпреки това много се радвам! Grinning Grinning Grinning

# 243
Хора, ударихме греда, Висчки звездички е резервирано за целия уикенд. Мислете бързо за детски клуб с открита част за децата....

# 244
Ахтунг!!!
Дами, свободно е в Барбарони 3 в кв. Емил Марков. Имало лятна градина с пързалки.
За резервация искат най-малко 10 деца или общо 60 лева без манджа. На място има чипсове, солети и други боклуци. Ако искаме някаква друга храна (пици, сандвичи и т.н.)- трябва да си я заявим отделно.
Казвайте бързо, за да мога да резервирам, че си е таковало таковата.
Ето координати:
Барбарони 3
Гр.София
ж.к. Гоце Делчев ул.Киро Тулешков 16 – срещу 7-маДетска градина тел. 869 0310
GSM 0885 986 331
http://www.barbaroni.com/#
Марти, ще те извозя с децата, не се притеснявай, аз съм с кола.

Весенце, е това мъжка приказка, браво!!! Дано да е така през цялото време  Peace
Правде, в неделята на срещата ще се разберем, но после няма да ти кажем  Mr. Green

# 245
  • София
Е, Пачи, ако е в Барбарони 3 срещата то тогава ще дойда и с двете хлапета пеша. Той ми е под носа както се казва  Mr. Green. Там често водя Дани, а за градината нищо не се плаща.
Веси, браво на Ивко smile3501. Дано и за напред да ходи с желание.

# 246
Е, Пачи, ако е в Барбарони 3 срещата то тогава ще дойда и с двете хлапета пеша. Той ми е под носа както се казва  Mr. Green. Там често водя Дани, а за градината нищо не се плаща.
Да, баш за там става въпрос. Ако си на "ти" с хората там, питай ги дали може да ни запазят за неделя за 18:00 ч. за 6-7 деца и има ли шанс да някой да организира РД в последния момент...

# 247
Аз съм все равно. И за Барбарони става.  Peace

Весе, това е страОтна новина! Така ми се иска и аз да мога да се похваля със същото......  bouquet

# 248
Пачи, Марти - дайте малко разяснения как се стига с градски транспорт до Балбарони 3.....

# 249
Цвети, дори си нямам идея къде се намира, аз съм с кола и ще се ориентирам с бгмапс. Като гледам на картата, това е до 73-то училище, а до него се ходи с
автобуси:
74 (Централна гара, Мол София, Руски паметник, пазар Иван Вазов, Южен парк, Емил Марков (Гоце Делчев))
76 (Младост 4, Плиска, Орлов мост, ст. Васил Левски, НДК-надлеза, пазар Иван Вазов, Южен парк, Емил Марков)
тролей 8 (не му знам последната спирка, Окръжна болница, Плиска, Орлов мост, Софийски университет, Попа, НДК-Аптека, 5-те кьошета, баня Мадара, Център по хигиена, пазар Иван Вазов, Южен парк, Емил Марков)

Покрай Емил Марков (Гоце Делчев) минават автобуси 73 и 83, но техните маршрути не ги знам, защото не ги ползвам (другите минават през Иван Вазов, та са ми познати). Знам само, че минават през пазар Красно село и продължават към ТЕЦ Земляне. Тръгват от Зоопарка и Завода за безалкохолни напитки на Хладилника (ако не се лъжа 83 е с феномалния маршрут "СТЗ - ЗБН", коментиран в Господари на ефира преди време  Mr. Green)

# 250
# 251
Веси - страхотен поздрав!
Пачи - интересуваме близо ли е до трамвай №7,на картата мисля,че да....

# 252
Цвети, близо е, но не за 2,5 годишни хлапета...
С трамвай 7 слизаш на спирка кръстовището на Д. Несторов/бул. България (една спирка след Техникума по текстил) и имаш 2 варианта - 1. идвам да те взема (щом Марти е пешеходец) или 2. качваш на 74, 76 или тролей 8 в посока пазар Иван Вазов (всички спират на въпросната спирка, само трябва да се мине през подлеза).

# 253
  • София
Да, баш за там става въпрос. Ако си на "ти" с хората там, питай ги дали може да ни запазят за неделя за 18:00 ч. за 6-7 деца и има ли шанс да някой да организира РД в последния момент...

Пачи, за съжаление не съм на "ти" с никой от персонала, но мога да звънна по телефона и да питам за утре ако сте навити за там.
Цвети, става и с трамвай N7, но слизаш на спирката на "Била" и "Джъмбо" и по ул."Т.Каблешков" тръгваш по посока  "Комсед", там мога да те чакам, защото живея близо до него и заедно ще отидем до "Барбарони".
Веси, в клипа 3 от мамите са от августувската тема, в която се подвизавам Laughing.

Понеже докато някой влезе в темата и вече може и да е късно, затова се обадих току що и за утре за 18 часа е свободно и момичето каза, че ще ни чакат Party. Така, че до утре Hug.

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 11:45 от Марти

# 254
Браво, Марти, мен явно се опитаха да ме изрекетират  Mr. Green
Значи последно "Барбарони 3". Повече инфо има малко по нагоре или на www.barbaroni.com.
Ако някоя дама има проблем с превоза - да свирка, ще я извозя.

Марти, те твоите августинки много активни кърмачки, бе, ние си имаме една Правда и една МТВ, и тях никакви ги няма  Mr. Green Аз само Бу разпознах на клипа...
Оф, и мен ме чака сега пак тая досада - кърменето  Tired Дано имам нерви да избутам 6-7 месеца (като при Маги)  Praynig

Ние с Магарето днес и утре ергенстваме (Милен е с мъжа на Къдрокоса на мото събор някъде в Сливенско, btw Милен беше много сигурен, че Къдрокоса също щяла да бъде там  Joy), сутринта малоумни роднини (дядо на 80 години) успяха да ми скъсат нервите подобаващо и сега отиваме някъде на открито да релаксирам, че ще убия някой (а възможностите са ми Маги и котките)... Е*ати, чавек не си избиера роднините, а трябва да има такава опция...  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт