Едно ФЕВРУАРСКО майче очаква второто си зайче !

• 16 806
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • София
МиркаМ, честит рожден ден! Да си жива и здрава, всичко най-най ти желая Grinning

Варвара, добре дошла!

Честито и на вчерашните именици! Да са живи и здрави!

Мери, със здраве да си ползваш телефона Grinning Роси , на вас чесито за нотариалния акт Grinning

Бубе, честита годишнина! Още много пъти по 11 години- все щастливи и красиви Grinning

лееее, колко много честитки Grinning

Радвам се, че снимките на Камбата са ви харесали.
За срещата а 29-ти и аз съм "за". За място и час- лично мен вариантът като предния път идеално ме устройва- има място за паркиране точно до парка, не се налага да пресичам улица с двете деца.. Но ако има мами, които искат да дойдат, а пък не им е удобно, нека споделят и дадат предложения.

Ефросинка, ако перциниш и дойдете към гьола, звънни. Ще дойдем да се поразходим и ние, а ако времето ни изненада, ще дойдем у нас дано не те притеснява, че имаме майстори, но уж обещаха,че до към 2ч ще свършат.

# 211
Варвара, добре дошла!  Hug / как съм го пропуснала вчера  newsm78 /

Честито на бубето, много години да празнуват така заедно!

Честито на МиркаМ, преди всичко здраве желая!

Честито и на вчерашните именници!

Чак днес успях да разгледам всички снимки които сте сложили, че доста време не бях влизала, много сте хубави всички и бебетата са пораснали много, пу пу да не им е уроки.

Ние всички сме добре, да се похваля че малко съм отслабнала, но има още какво да се желае, но да не си помислите че съм станала солетка  hahaha Но защо така ми се яде все сладко, направо не се понасям понякога?
Бебетата добре наддават, ние също започнахме захранване преди 2-3 седмици, досега каквото съм предложила не са отказали. Продължавам да си ги кърмя.
Да знаете само колко интересни са двамата, като започнат да се закачат, дърпат си пелените, дрехите, бъркат си по ушите и се карат понякога за играчките.
Но като вземат да мрънкат или реват се изчакват, културни бебета, а пък ако се случи Борис да е там и той да реве за нещо, тогава двамата мълчат и гледат  Laughing

Ей като гледам как си уговаряте среща и на мен ми се прииска , но..... друг път.

Хаййййде субудиха се всички, трябва да приключвам.

# 212
  • ВАРНА
Бубе, мерси. Да ви се връща  Hug
Естрелка, добре, че пишеш. Как се радвам на такива  супермами като Теб, Бубето, rumialka с близнаци. Между другото rumialka отдавна не е писала, дано да са добре с децата.
Днес пюрето от картоф не се хареса на Емо, явно му се спеше. Хапна 2-3 лъжички мрънкайки, после сука и заспа.
Днес е голяма скука в нашата темичка. Явно всеки си е хванал тояжката на някъде. Аз да не остана по-назад излизам да се поразходя с дятито.
Поздрави на всички и до писане   bouquet

# 213
Честита Годишнина Бубенце!!!Да бъдете винаги все така влюбени и живеещи , като в приказка!Да сте здрави вие и трите принцеси!!!
Момичета, утре вечерта се прибираме.
Много целувки!!! Hug Hug Hug

# 214
  • София
Здравейте, мили момичета! Hug
Благодаря ви за загриженността към мен, трогната съм!  bouquet Hug Днес съм по-добре, боля ме през нощта и ставах да си разтварям ефералган, а сега нещата са по-добре! След седмица ще ми свалят и конците и смятам да забравя за случая. Wink
Бубе, Честита Годишнина! Да се радвате на дълъг и щастлив, семеен живот!  bouquet  bouquet  bouquet
Честито по всякакви поводи на всички празнуващи!  bouquet  bouquet  bouquet
Ефросинка, страхотни са масажите, нали? Hug Wink
За срещата и аз съм за! Peace
Дездемонка, Честити Зъбки!  bouquet
Хайде, лека вечер и много  Hug Hug Hug на всички!

ПС: забравих да се похваля, днес беше един нормален ден откъм кърмене! Отдавна не се беше случвало! Party
Ефросинка, изпревари ме, тъкмо пишех. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 22:15 от GoldenEyeful

# 215
Честит Рожден Ден на МиркаМ!!! Много здраве щастие и обич ти желая. Най-хубавото което пожелаеш да се сбъдне.
Честита годишнина Бубенце! Да сте живи и здрави и още много години щастлив съвместен живот, до златна и диамантена сватба.
При нас нищо ново няма... Естрелка - ще се радвам ако качиш снимки на сладурите, и как си играят също.
Дез - да ви е честито зъбчето. Хайде сега по-леко да избиват следващите.
Мама Ави, Ефросинка - Благородно ви завиждам за процедурите. Дай боже и на нас по-натам.
Лека ви нощ, че мен ме чака работа по нощите. Heart Eyes

# 216
Бубе, честита годишнина, бъдете здрави и много щастливи още много години!
МиркаМ, честит рожден ден! Желая ти здраве и много радости!
Illinka, за килограмите (тази неизчерпаема тема) , когато спреш с кърменето тогава ще започнеш да сваляш, така ,че търпение!
Мери, честит телефон, само хубави новини да чуваш от него. А начина, по който ти го е поднесъл Иво е готин. Много обичам подаръците, независимо малки или големи да се поднасят мило и с финес.
Варвара, добре дошла!
Ефросинка, Голдън, дайте линк за инфо за тези масажи, искам да кажа линк към салона, където ги правите.
Голдън, да се оправя бързо пръстчето

# 217
  • София
...
Ефросинка, Голдън, дайте линк за инфо за тези масажи, искам да кажа линк към салона, където ги правите.
...

LPG масажи- салон Beauty Betty

Голдънче, радвам се, че вървиш към оправяне Hug
Бубе, честита годишнина...още 100 такива да направите, в любов да изживеете дните си на тази земя!  bouquet
Чара, благодаря ви пак за страхотния ден! Много сте мили и гостоприемни и ми е страшно драго с вас...надявам се да успея да се реванширам натам! Hug

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 22:19 от ephrossina

# 218
Бубе,честита годишнина!!!Бъдете все така влюбени и щастливи с трите си дечица!!!

МиркаМ,честит рожден ден!!!Бъди много здрава и щастлива!!!

Бени
,лек път утре и после чакаме снимки Hug
Естрелка,радвам се че намираш време да пишеш Grinning
Чара,много е хубава снимката с динята Mr. Greenбраво на момчето!
Голдънче,радвам се че проблема с пръстчето вече е отстранен PeaceИ Мони днес си хапва както трябва ,спря да се дърпа и даже суче по половин час Tired,лягаме,гушваме се,суче и спинкаме Laughing
Бубе,сега брат ми с приятелката си ни е на гости и не ми създават никакви главоболия Heart Eyesцяла седмица ще са тука,но май нямат късмет,защото времето  е много скапано,вали и определено не става за плаж Confused
Мери,куклата как е днеска,надявам се все по-добре Hug
Роси,Виви,много ни е приятно да си пием кафенцето с вас Hug Hug
Аз ще лягам тази вечер на време,че все откарвам до 1 часа и после цял ден ми се спи Tired,така че лека вечер на всички smile3524

# 219
  • Пловдив
Благодаря Ви от все сърце момичета за честитките по повод рожденния ми ден!
Най-големия от всички подаръци на живота аз вече го получих.
От тук нататък бих искала само здраве за детенцето ми,семейството ми,за мен.
На всички вас аз на свой ред пожелавам, и на тези с поводи и на тези без поводи много ,много здраве ,да си нагушкате слънцата,да кажете на хората до вас ,че ги обичате ,да се събудите сутринта и да погледнете небето и да си кажете,че това е един хубав ден.
Heart Eyes

п.с-Ванче,а теб те чака едно голямо парче ''Сахер''

# 220
  • София
Добър вечер и от нас Grinning

Като се поразхлади времето бебоците май взеха да се хранят по-нормално Grinning

Бени Ф, лек път!

Естрелка, и аз искам да видя близнаците колко са пораснали  Grinning

Аааа, Ефросина, удоволствието бе изцяло наше Grinning
 Ето една снимка от днешната среща  Grinning малко снимки направихме, ама Камбата проспа половината време Grinning

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=IMAGE_EDIT&IMAGE_ID=189692

Ако някоя софийска мама има предложение за място на срещата да пише, че утре да пробвам маршрута, ако ми е непознат Mr. Green

Хайде, лека нощ от нас Grinning

# 221

Благодаря на всички момичета във този ден,намерили време да честитят и на мен...
Всичко най-хубаво желая и на вас,май.. Rolling Eyes  е време  да си лягам аз...

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 01:22 от бубето 29

# 222
Бубче честита годишнина! Още дълги години да се радвате един на друг и да празнувате щастливи! Чудна снимка както винаги! Я сподели как избра имената, много са интересни и запомнящи се.

Миркам много здраве, усмивки и обич ти пожелавам от все сърце!

Ави добре е Ива, благодаря  Hug Рядко се оплаква, явно я опъват конците. Сърби я доста и се скъсвам да обяснявам че това е хубаво, да потърпи.
Аз пък готвя в момента, а ми се спиии, това дъждовно време ме унася, ама кой ли ме пита  Mr. Green Запукала съм една торба сурови бадеми, а да видим ще им видя ли сметката.
Естрелита много се радвам че се разписа,  давай снимки! То е така, колкото по ти е трудно, толкова повече хубави моменти ти се дават, нали знаеш  Hug
Голдъне радвам се че се вижда светлината, а дано!  Praynig
Ефросинка сподели моля те, а и всеки с нов телефон, важи ли още онова правило първия път телефона да се зарежда много часове? Защото в книжката не пише нищо по въпроса, пише само че би трябвало да е зареден за около 2ч и 45мин, и не било добре да стои в мрежата щом е вече зареден, скъсявал се живота на батерията. Но това за първия път важи ли?  newsm78 Снощи го заредих за около 3ч, днес обаче, без да съм говорила повече от половин час и без да съм си играла и човъркала изобщо (от де време) и днес нямам батерия. Нормално ли е да държи само 24ч  Rolling Eyes или аз сгафих нещо. Дано се сбъднат пожеланията ви за телефончето!
Спокойна нощ на всички!

# 223
  • Варна
Добро утро!

Честит рожден ден на Mirkam жива и здрава да си!  И на Бубето да не пропусна годишнината, все така да се обичате  bouquet  с малко закъснение ви честитя, но пък е от сърце! Hug
Мери , ако нищо не пише в книжката, може ако ти остане време да поровиш в нет-а за телефона, може да има някакво инфо newsm78.По принцип за първото зареждане трябва да е най-дълго.Дано Ива се оправя по-бързо .
Да ви се похваля, от няколко дена бера плодовете на труда ни от градината, вече скъсахме, няколко домата , краставици и пипер направо си умрях от кеф Laughing  стана чудна салатка. Е, ама домашното си е друго, няма нищо общо с купешките пластмасови зеленчуци.

# 224
  • София
Мери, аз знам само, че трябва да изчакаш телефона да се разреди напълно първият път, за да го заредиш, а следващите може и да не е напълно свършила батерията. Но все пак остави го да се зареди повече часове сега...знам ли newsm78...аз поне така бих направила!
Отиваме на сватба  Party  Whistling Grinning
Лек ден от нас!

Общи условия

Активация на акаунт