Едно ФЕВРУАРСКО майче очаква второто си зайче !

• 16 823
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Goldyn`e аз нещо не зацепих...защо искаш да си спираш кърмата, щом бебе не яде от шише?...

Гали, хич не искам даже! По-лесно от кърменето, здраве му кажи. Цял живот ще се налива с млека и ще яде каквото си поиска. Просто не иска от шише кърма, не иска вода, не иска гърда, а граби от масата, а  аз не знам какво искам и какво да правя..... Confused С две думи, много се обърках.....Днес, като че ли е по-добре работата. Rolling Eyes

# 196
Здравейте момичета!

Влизам специално, за да поздравя Варвара, защото моята Лора е родена на една дата с Йони. Мила Варвара, да са ти живи и здрави дечицата и много да те радват!  Hug Hug
На Лора почти са и се подали зъбките, но много я мъчат и постоянно иска да дъвче и да хапе - най-често мене по бузите Laughing
Софиянки, няма ли някоя среща да организираме скоро?  Simple Smile

# 197
  • Варна
Честито на празнуващите месечинки и именни дни.Да са живи и здрави!

Мери направо ме разплака, през толкова емоционални състояния минах докато четах темата, че децата у дома се изумиха, ту, плача ту се смея...Възхищавам ти се на героизма и силата!

На Роси също! Hug

Голямо благодарско на мацките които ми пратиха паролата  за снимките  Hug , а това са alex99, de3demonka и  mama avi  Simple Smile

Добре дошла на новата мама Варвара   bouquet

Да се отчета за консултацията от онзи ден вече сме дебели  Laughing  цели 6615 г. и  66 см... нали се сещате ,че се бях запритеснила , че е много дребна и кльощава, е вече не е и има големи виснали бузи  Laughing дано ми остане време да сложа снимки най-после  Embarassed
Единия комп се скапа и сега едва се добирам до другия, щото от Кико може ли човек да седне да чете и пише.Току що ме обяви за "маниячка на форуми " и за "зарибена майка", и още "кой ги измисли тея форуми за майки " и т.н. какво ли ще ми чуят ушите ако не стана в следващите 10-15 минути незнам  Confused

Това е от нас целувки на всички мацки  Simple Smile

# 198
  • София
Готи, благодаря от името на Анна за поздравите:), както и на всички други момичета;)
Почерпете се за здравето на моята принцеса:

Който каквото си хареса!

Честити месечинки и половин годинки  bouquet

Добре дошла сред нас Варвара Hug
Асол, този път ще се въздържа аз да предлагам..нека някой друг се изкаже;), но с удоволствие ще се включим, където и да е Grinning Sunglasses
Мери, честито телефонче..и аз ползвам такъв модел в момента (много е як Peace)!
Голдънче, отивам на масаж Wink
Цунки по муцунки на сладките ни маймунки Heart Eyes

# 199
Ето,че аз предлагам среща на 29.07.2008г.  някъде в София!
[/color]

Моля всички Софиянки, на които ще им е приятно и които имат възможност да се видим! В 10.30 съм на втори гинекологичен преглед след раждането и после съм свободна! За малко само ще мина до дома на моята колежка, която роди на 14.07, за да видим малката принцеса Катерина и да я зарадваме с нещо! Също така би ми се искало да се видя и с една от августинките, с която сме били на един чин от първи до 7 клас , но ако нямате нищо против, а и ако тя желае, мога да я викна, ако организираме някаква среща! Ако не - ще се видя с нея друг път! За мен мястото е без значение, защото татко Миро ще ни е шофьор и ще го накарам да спре където трябва!

Днес ни се провали прегледа, защото като отидохме и се оказа, че ваксината против Хепатит Б трябва да се бие не по рано от 30.07 и тогава ще взимаме кръв и ще нося пак урина.....

Времето е супер сдухано - ту вали, ту спре и изгрее слънце, ту и двете на веднъж! и тук сме се барикадирали в апартамента и аз пощръклявам, а бебето още повече. Хрупам едни пуканки и на пода е станало едно - сякаш АЛФ седи пред компа.... Като ме хванат сестрите и се почва едно задължително преживяне - като фуражомелка съм в устата - изгълтвам всичко, де що видя.....

А Дон Тино ако знаете как е взел да хитрува.... както си лежи и започва на сила да кашля, защото знае, че ще бъде взет на ръце, за да не се задави. И ако не го взема, диването му с диване, вярно се дави, ама ей така на сила кашля и без да иска почва да се дави, та сам си се прецаква.... Хитър като цяло стадо лисици, ви казвам! Брей!

Забравих да ви се оплача - докато съм била на село съм изпуснала срока за заявка на тениски по случай световната седмица на кърменето. Излишно е да ви казвам, че си умирам от яд!!!! Ама здраве да е! Оплаках се вчера на Мери и тя ми обеща чанта, но аз да кажа, ако разберете, че някой се отказва от тениски, каквито и да било - женски, мъжки детски - свиркайте, - ще купувам! За мен ще бъде гордост моето семейство да носи и да покаже съпричастността си към това чудесно изживяване - кърменето!

# 200
Здравейте момичета!
Това променливо време ме побърква, не можем спокойно да отидем на разходка защото изненадващо завалява, после пък изгрява слънце и става сташна жега. Нито мога да улуча как да облека Алекс. И дремем у дома.
Честити 1/2 годинка и 5 месеца на всички празнуващи наши дечица. Да са ни живи и здрави и много щастие и радост на семействата да носят. (В тази връзка не знам защо да не си почетете 1/2 годинка както и 1г, има много които твърдят че не трябвало да се празнува и 1 годинка, ама като попиташ защо и вдигат рамене  Thinking .)
Мери - честито телефонче. Със здраве да си го ползваш.  Simple Smile
Сори за всички паднали мами и бебоци, бързо да се оправят и да припкат.
Лейди В - снимката на Ники направо ме изуми, браво на твоя акробат! Моята мома се катери по мен, а като се кърмим легнали и само снове с краката, бута ме с такава сила, че чак синки ще ми направи вече.
Варвара - добре дошла при нас. Евала за решението да отгледате Йони у дома! Поклон за такива хора.  Hug
Ако пропускам нещо и някого моля да ме извините.
Да ви се похваля: ние вече се захранихме.  Simple Smile тук
и тук .
И ще ви споделя защо, макар и да имах желание да изчакам до навършването на 6-тия месец. От няколко дни (повече от седмица даже) като седнем на масата да ядем и Алекс е с нас налита на храната ни. Пресяга се към хляба, към лъжиците и почва да издава пискащи звуци, и не спира да следи как храната изчезва в устата на другите. Затова вчера и смачках едно парченце морков от моята порция и тя си го изяде с голямо удоволствие (показвах й как да мляска с устичка и тя така правеше, много е сладка). После хапна и парченце картоф смачкано на пюре. Аз я карам малко на принципа на педагогическото захранване но не съвсем. И след като хапна тези, започна да писка обидено и да се пресяга за още?!  #Crazy Дадох й още малко морков и я накърмих за да не ме моли за още. Днес й сварих домашни моркови от градината и ги намачках с вилицата. После ги претрих през цедката (най-ситната) и добавих малко кърма. Хапна си няколко лъжички с видимо удоволствие, като през цялото време ми хващаше ръката с лъжицата и я носеше към устата. И като за десерт си посмука парченце пъпеш и направо се разтапяше от удоволствие. Сега ми е малко притеснено заради пъпеша, но като гледам нищичко й... но ще я следя внимателно. Та така, вече ще почваме да опитваме някои полезни храни.  Simple Smile
Ето и едни снимки на моята "певица" - http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALB … 59&IMAGE_ID=5
Това е засега - целувки и прегръдки от нас на всички ви.

# 201
Здравейте,милички Hug
Честити месечинки на всички бебчета ставащи днес на 5 и 6 месеца!!!happy bd baloni baloni
Честито на всички именници днес!!!Да са живи и здрави!!! smile3525
smile3525
Честито и нови придобивки,телефончета и каквото сте си купили тези дни Mr. Green
Аз нещо вече взех да изпушвам smile3511,Мони продължава със стачката,дърпа се не иска да суче през деня и хапе,Петър нарисува килима с пастели тази вечер докато я къпахме и цял ден само бели прави,а сега имаме и гости за седмица Tiredимам нужда да си презаредя батериите,ама кога и аз не знам smile3516
Лека вечер на всички,утре може повече да пиша Kissing Heart 1countingsheep

# 202
Хайде и аз да се разпиша...
Ох много ми е неудобно като ви чета мили мои как ми благодарите за това че съм помогнала на Мери... Не ме четкайте така пред строя, че се чувствам неловко  Embarassed.....Та аз нищо толкова много не съм направила - както вече писах  всеки на мое място би го сторил, защото нали за това са приятелите  Hug. Виви толкова много и тя помага (Мери си има free rent a baby car, когато идва в Бургас - осигурена от Виви  Peace А за помоща - тя се прави от сърце. Ако всички хора бъдат добри и мили, този свят ще е толкова различен...
Честити месечинки на всички бебоци от февруарския отбор bouquet Честит имен ден на всички именници  bouquet (св.Анна не е ли на 09 декември, или аз се бъркам newsm78. Да са здравички и мноооого добрички Hug
И празнувайте от сърце всякакви празници - и 1/2 годинки и годинки и 40 години и т.н... защото живота си минава неусетно. Само в нашата българска психика има насадени разни бабешки измишльотини...в нито една друга нация това го няма Peace
Мамо Ави, ще ти запазя час за масаж - аз ще гледам децата за 40 мин. Само трябва да се наговорим кога Peace 40 мин "зареждане на батериите" ще ти се отрази добре. В този ред на мисли, нали ви се похвалих че моите колеги ми подариха за РД ваучер за процедури в козметичен салон, та 3 поредни дни си открадвах по 1 час и вече съм с маникюр (за 2-ри път в моя живот) и с педикюр! Боже, с какво взех да се хваля вече, ама то за мен си е постижение да отделя толкова време...
Голдънче, как е Ел Пи Джи-то? Ефросинка и ти ли правиш процедурите? Споделете за ефекта после  Peace
Как е и пръстчето?
Драгонче, супер сте се захранили. Днес ние ходихме на къщата и съседката ни откъсна пресни домати от градината. Аз ям, а Алекс ме гледа с тъжен поглед ...и му дадох на детето и то си смука доматчето с голяма охота Peace
Готи, и аз го изпуснах, но смятам на рекл.агенция, която ми прави фирмените рекламни материали да им дам бойна задача и да ми направят фланелка или потник с надпис "Денонощен млечен бар" и т.н.. hahaha
Евил и на мен ми говорят в този стил. Ама ако стане нещо, ме пита :"Какво казват мамите по този или онзи проблем"...
Бубеееееее видях те на линия... Защо не пишеш? Как сте ? Как са малките кукли? Hug Hug Hug
Иллинка весело изкарване на планината. Благородно ти завиждам Peace
Варвара welcome добре дошла.
Спирам до тук че мъжо ме чака да дообсъждаме нещата по къщата. Сега съм на тема саниране или сайдинг, отопление и дограма  ooooh! Но е хубаво, защото знаеш че това е твоята къща! От днес имаме и нотариален акт  Peace
Хайде лека нощ и сладки сънища на всички Hug

# 203
  • София
Привет на всички! Hug
Да се похваля, вече съм оперирана и нокъта е изрязан, имам и няколко шева на пръста. Не беше приятно и сега ме понаболва, но това е положението. Раждането беше по-лесно и приятно! Embarassed
Ефросинка, днес два пъти час си записвам и двата ми проподнаха. Whistling За понеделник съм на линия обаче! Crossing Arms Знам те аз, докладват ми дали си била и кога! Blush Grinning Радвам се, че си доволна! Hug
Роси, много е хубаво! Наистина от няколко пъти и вече има резултат - краката са ми доста по-гладки, а масажиста каза "чакай да видиш какво ще е накрая, няма да се познаеш". Whistling Outta Joint А, дано! Heart Eyes
Честит Рожден Ден на Миркам! Да си жива и здрава, много щастлива и много късмет в живота!  bouquet
Лека нощ, че ми се спи доста вече, а и деня си беше уморителен и физически, и емоционално. Hug Hug Hug

# 204
Здравейте мили мами! Heart Eyes
Аз съм направо вече без всякакви сили за да се боря Таня да хапне нещо.Ей какво му стана на това дете върти главата и това си е .Дано е фаза и отмине скоро.
Тук е топло  над 30 градуса и на нас ни е добре, но в неделя се прибираме и трябва да се обличаме, както дочувам в България е студено.Зависи как се наредят плановете ни за понеделник може и ние да дойдем на срещата.
Аз си поръчах тениски и чанти, но кога ще ги получа все още не се знае.
Добре дошла на Варвара!!!
Мери - Честит телефон!Дано Ивето се възстанови по-бързо!!!!
Ави и Голдънче - напълно ви разбирам за какво говорите - ужас е с това дърпане.
Бубенцето нещо не виждам да е писала днес.Дано всичко е ОК при тях!!!
На всички бебчета, който днес празнуват месечинки - ЧЕСТИТО!!!  bouquet
Много целувки и лека нощ!!!! Hug Hug Hug

П.С.Дано не ти се повтаря Голдънче - стискам палци да не те боли повече никога!!!!!! Praynig

# 205
Честити месечинки на всички! Да са ми здравички и усмихнати! Благодарско за почерпките, чудни са, ама се оливате с тия вкусотии и бейлисчета, текат ми лигите, чак се давя.  Joy
Честити именни и рождени дни! С най прекрасни пожелания!   bouquet
Бубенце какво става та липсваш?  Rolling Eyes Обади се моля те!
Голдъне сви ми се стомаха, значи е била много сериозна работата, да минава и заминава бързо!  Praynig Сега и да излизаш не можеш вероятно?
Стачката минава момичета, изнервящо е, ама... Колкото по бързо се намери причината, и се отстранят дразнителите, толкова по бързо минава.
Джой събираш в рамките на 24 часа в хладилник, като направиш порцията- замразяваш. Само гледай съда в който събираш и помпата с която цедиш да са стерилни, щом ще замразяваш.
Ива днес е добре. Изпадна в истерия за превръзката, ама лудата сестра като грабна една голяма ножица и понеже бърза явно, нито обясни на детето нито каза нещо, яхара бахара и и грабна ръката да среже бинта. Ама детето не знае какво става, а и доста странни разкази от операцията ми разказва, доста реални дори  Rolling Eyes, много се уплаши какво става. Като писна, като се завря зад мен и ме стисна и пищи. Емма гледа стресната в слинга и се чуди да заплаче ли. Добре че не съм вече толкова "деликатна" сиреч търпелива като преди, а викнах на всички в кабинета "Тихо!" Grinning взех Ива в мен и развих бинтовете. Слава Богу нищо не беше залепнало никъде. Мина лесно. Обеща ми да не плаче във вторник.
Телефона ми е супер, нямам време обаче да му се порадвам и да ровя менюто.
Сега да ви издам Виви  Mr. Green лъже кат дърта циганка че Стеф ревял и не стоял в количката, стоя детето, цели 10мин, демек 1/16 от пътя който провървяхме  hahaha И се будел с рев, днес обаче Емма го изненада и тя се събуди с пискане, да докаже че е достойна и вярна половинка Mr. Green А той ни лук ял ни лук мирисал, даже се хилеше като ряпа. Едно грамаданско благодаря на Виви за усилията всеки път заради мен и Емма, ползваме и втората количка (чак ми я застила по мой тертип  bouquet) вече ... не знам кой път, и си правим хубави ненадейни разходки в морската. Обичам те бе Вив!  Hug Heart Eyes (а, без прегръдката де, няма да те дразня)
Чара снимките с динята са само за конкурс, велики са!
Ави моля те не се давай!  Hug Дишай дълбоко  "спокойна съм, спокойна съм, спокойна съм...."
Драгоне чудни сте! А честито и успешно да е!
Готи и ние го практикуваме това, при това доста умело, а в мога в който я взема прави патешката усмивка с едно голямо гърлено ааааааа, ей мамата си тракат, от сега ни работят Grinning
Исках още нещо да кажа, ама давам заето.
Сладки сънища!

# 206
  • София
Добро утро!
Набързо 2-3 реда, докато змейка спи:)
Роси, това е  лятната Св. Анна и се води май успение на светицата (тоест малката Св. Анна....големият празник е на 9-ти декември). А, иначе и аз съм доволна от масажите. Ефекта върху целулита ми е вече видим Grinning...направо не е за вярване, защото аз това чудо до сега през живота ми с нищо не можах да го преборя...ни с фитнес(ходила съм 5-6 години по 3 пъти седмично), ни с диети. Действието усещам сега на 7-та процедура и чак сега спира да ме боли малко от малко #Crazy. То нали дърпа кожата като вендузи тая "прахосмукачка за мръвки"Simple Smile)) и боли доста, защото се късат срастванията от шлаки и токсини. Сега даже ми се доспива и вече е по-приятно.
Верка..Голдънче Mr. Green...и на мен ми докладват Wink...явно имаме двоен агент hahaha
Чара, Камен е страхотен...така ме засмяхте от сутринта с тази диня Laughing. Ама, много е ловък вече с приборите Simple Smile. Аз още се чудя как ще е времето и дали ще става за излизане, та да ви видим  Thinking
(иначе Сашо е вече на риба:)))...то трябва да валят камъни, но той пък щял метален чадър да си вземе и пак щял да отиде Joy)
Момичета, Готи е предложила за вторник, доколкото виждам в календара...тогава е 29-ти...а не понеделник. Аз съм за, разбира се и искам да кажа на Готи да не се притеснява да се вижда и довежда, които и да е, защото няма смисъл. Колкото повече, толкова по-весело, пък и това не е някаква секта, която не допуска външни хора Wink
Миркам, Честит Рожден Ден  bouquet  bouquet  bouquet...здраве, щастие и усмивки да съпътстват дните ти!

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 08:45 от ephrossina

# 207
Добро утро и от нас. Времето е много лошо в Пловдив и няма да може да се излиза, не ми е ясно какво ще правим в къщи като само с отварянето на очите и започва да мрънка Андреан.
Връщам се назад по темата  да чета
MirkaM, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИЧКА!!!

На теб приятелко любима желая светли дни,
желая ти букет от рози и сбъдване на всичките мечти!
Животът ти да бъде пълен с радост, да бъде свидна твоята мечта.

# 208
Миркам ..честит рожден ден ,пожелавам ти най-много щастие и здраве,много любов и усмивки ...

Мама Ави,Мери ,Роси Боси...тук съм и ви благодаря че питате  Embarassed Просто нямам доста свободно време вече и двете бебки си искат вниманието и грижите ,чета ви и тъкмо реша да пиша те се размрънкат или трябва да ядем  WinkМЕРИ честито телефонче ,дано Ива се възстанови по-бързо ... Praynig РОСИ..честито за къщата отново и да си я направите най-уютното местенце на земята за вас ... Heart Eyes  МАМА АВИ..ще си починеш ли най-накрая ,сега и гости ли имате  #Crazy дано да са съобразителни и тактични  Flutter

Днес ще ви почерпя ..че преди 11 години  Blush сключих брак със мъжът любими..
От тогава като в приказка живея и с трите ни дъщери се гордея !!!

На всички пожелавам много щастие и красиви мигове ....
Усмихвайте се  по-често ..... Laughing Heart Eyes

ВАРВАРА ..добре дошла .. Hug Hug
дездемонка..честито зъбчеее.. Peace бели и здрави всичките... Hug Hug

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 10:33 от бубето 29

# 209
  • ВАРНА
Добро утро.
МиркаМ, честит рожден ден!

Желая ти много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!

Бубе, честита годишнина. Пожелавам ви още много пъти по толкова и вечно обичащи се да вървите напред.
Емо още спи, за пръв път се случва да не се е събудил в този час. Снощи обаче милото много се тормози, около час и половина се опитваше да заспи и не можеше. Явно го боляха венците от зъбките. Ни на ръце, ни на гърда, никъде не мирясваше милото. Баща му го гушнал и го люшка, а той дреме и реве, очите му се затварят, но не може да заспи. Направо ми се скъса сърцето. От 4 часа сутринта се събужда само да суче и пак заспива. Дано не се повтаря повече и на никого да не се случва. Разбрах и аз що е то да не може да заспива детенце. Гадна работа.
Евил, разсмя ме с "определенията" на Кико, сигурно е забавно /понякога/ някой да ти бръщолеви такива неща.
Голдън, дано болката ти отмине бързо. Поне скоро няма да има и помен от това.
Мама Ави, Голдън, Бени, надявам се по-скоро да се похвалите, че "стачката" е минала. Много е неприятно, и Емо е имал такива периоди, но аз съм "тъпа и упорита" както се казва, той продължава да суче на често, мен обаче не ме притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт