Едно ФЕВРУАРСКО майче очаква второто си зайче !

• 16 828
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
така така...от къде да започна...
Честито на всички месечинки и рожденици които съм пропуснала
Добре дошла на Варвара
Лейди радвам се че ти остана време да разпишеш
Мери много ми стана мъчно като четох за операцията. За превръзките се настрой че вероятно ще боли, а за конците не трябва да те тревожи колко време е минало. Въпросът е кой ги сваля. Като ми ахаха конците от крачетомного ме болеше (повече отколкото като махаха иглите и тогава док забравил 1 конец и като ми махнаха гипса го видяха и една сестра каква магия направи не знам ама не усетих кога го извади. Ще стискам палци на Ивка да й се падне някой майстор по конци  Wink
Аз пиша в тези странни часове, защото Гого се изтърси от спалнята  Embarassed Моя замина за София а аз с какъв акъл не сложих възглавница не знам...Изплака веднага, дадох водичка, накърмих го и се успокои и продължи да спи сладко, а аз досадната ходя да го гледам къде се е ударил и го гъдилкам по кракаа да видя дали ще мръдне. Честно много ме е яд на мене  #2gunfire Иначе уж оздравя, свърши АБ, но сега май има конюктивит...Мия очите с лайка и капя кърма и се надявам да мине бързо, че милото откога не е слизало в морската...
Ами още щях да пиша ама ми изкочи от главата
Хайде отивам пак да си прегледам детенце и да се помъча да поспя още малко.
Целувки на всички бебчета

# 181
Станахме на половин годинка.   newsm44 newsm68
Затова Пламен  се е събудил рано-рано и крещи така, че и комшиите да разберат, че има празник. Simple Smile
Да почерпим.

Честита половин годинка и на "наборите" дон Тино, Андреан, Мартин и на "по-малките" с месец, но също така сладки Велислав и Денислава. Много, много щастливи да са всички и много послушни. Да си папкат пюренцата и млекцата.

Една скромна почерпка и за мамите

Дано днес е един слънчев и прекрасен ден за всички. Обичам ви.  Heart Eyes

# 182
Добро утро и от нас Hug
Днес моето момче става на половин годинка. Пожелавам си много здраве за него и да знае, че мама много си го обичка и ще откликва на всяко негово желание, нужда или дори прищявка (на мама глезанчето) Crazy
БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОД БОГ ЗА ТОЗИ ДАР!

Да почерпя:
Честита половин годинка и на Пламенчо, Дон Тино и Мартин!!!
Честити месечинки на Велислав и Денислава!!!

Добре дошла на мама Варвара и нейното слънчице Hug

# 183
  • Варна
А добро утро и от мен! Това е то шефа да го няма, първо при вас надниквам  Mr. Green
Честити половин годинки и месечинки на нашите сладки февруарчета. Да растат живи и здрави, за радост на мама и тати.
Мери радвам се, че куклата ти е по-добре, стискам палци и манипулацията днес да мине по безболезнено. Честито телефонче Wink
Гале, не се ядосвай, както виждаш всички минаваме през това, че как иначе ще разберем че сладурковците са пораснали  Laughing
В този ред на мисли в Смешни снимки в албума ни съм сложила снимки на моя хубавец, как си стъпва ( не знам в новия сайт как да ви дам линк  newsm78 ) Вече само това иска - да се катери, по възглавници, по мен, в кошарата.......
Илинка как си, как е гърба от падането. Къде видя Здравич, скара ли и се че не пише, как е тя Simple Smile
Добре дошла на Варвара, много сили и кураж и пожелавам и само радости с дечицата.
Алекс и аз НЕ съм чувала, че половин годинка не се празнува, така че смело   bouquet
Готи лека бременност на приятелката  ти!

# 184
Честити месечинки на всички бебчета, празнуващи днес!Да растат живи и здрави и мнооого щастливи  Simple Smile
Varvara, добре дошла!Да са ти живи и здрави малките сладури и много да те радват.
Мери, много се радвам, че малката ти принцеса лудее и палува, според мен това показва, че забравя за операцията-дано свалянето на бинта мине бързо и безболезнено и съвсем скоро да си спомняте за този кошмарен период с усмивка.Честит телефон-само хубави новини да научваш чрез него Simple Smile
Виви, аз за съжаление също имам проблем с коленете(незнам каква ми е точната диагноза, т.к. ходих при всякакви специалисти, които гледайки една снимка, поствяха различни диагнози-от износен хрущял, изчерпана синовиална течност, артроза, шипове и т.н.) и на мен ми бяха казали,че ако кача килограми, рискувам да остана на легло.Рискувах и Слава Богу бременността ми мина добре и най-странното е, че по време на бременността коленете изобщо не ме боляха(Господ си знае работата:), но сега е някакъв ад-коленете ужасно ме болят, понякога едва се качвам и слизам по стълби.Аз имам да свалям поне 15 кг.(минимум) и не ми се мисли как ще се оправям.С количката и на мен ми се е случвало и винаги много се дразня на съвети от "доброжелатели"-"сигурно му е студено", "сигурно е гладно" и т.н., но се старая да ги игнорирам
Алекс и аз не виждам причина да не празнувате половин годинка на малкия Пламен, аз лично не робувам на никакви суеверия.Ние празнуваме с торта всеки месец на Али(мама трябва да си поддържа теглото Simple Smile
Mari rus и аз често чета надниквам в темичките ви и знам за бременната мама.Дано всичко е наред с вашата Тед newsm10
Желая ви слънчев ден и приятни разходки днес Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 10:39 от Espoire

# 185
  • ВАРНА
Честити 5 и 6 месеца на всички бебчета, празнуващи днес! Да растат здрави и безгрижни, весели, добри, да бъдат гордостта на своите родители!

varvara, добре дошла при нас. Ще те добавя в списъка ни на 1-ва стр.
Гале, не се тревожи за падането. Нали на Гого нищо му няма  Hug
Мери, много се радвам, че Ива е добре. Ще се оправи бързо, сигурна съм и скоро даже и няма да се сещате за това.  Hug

Аз направих нов албум: ФВЕРУАРЧЕта 6-8 месеца, че някои бебоци са вече големи за другия албум Whistling.
Вчера Емо яде пюре от картоф. Явно мама го беше направила много вкусно, та чак му хареса на момчето  Blush. И снимки ще кача.
Слънчев ден на всички и приятни разходки.   bouquet

# 186
Честити месечинки и половин-годики на милите ни бебенца!

Тези дни съвсем ми е паднал тонуса.Вчера , дори не излизахме , защото нещо ме ухапа по крака и имах оток , че чак в обувката не влизаше.Предната вечер сложих дебела мара , но при мен нямаше ефект .Вчера правих компреси с риванол  и сега съм по-добре.Поне си свърших домашната работа- гладене , пране , дезинфекция и т.н.
Мери , честито телефонче Hug!Дано днес Ива да понесе геройски манипулацията Praynig!
Да си похваля мъжа , че и аз се сдобих с нов телефон , така без причина.Голяма изненада беше. Grinning
Варвара , добре дошла! Hug
Сега ще се готвим за разходка , но нека се постопли малко , че снощи температурите спаднаха до 14 градуса.Аз съответно бях на замръзване и се замислих , дали да не пусна радиатора.Хайде пак да става топло!
Евелинка , много се радвам , че Блажко е добре.Не си втълпявай такива неща мила! Hug
Трябва да свършвам , че Вики се размрънка.
Приятен ден!
Ето снимка на Вики:
http://photo-zona.net/images/user61484/album14332/preview/121691 … 98_Photo-0007.jpg

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 11:35 от macipici

# 187
Така, аз няма да пиша много, защото почти всичко, което исках да напиша, Илинка го е написала!

Мери, страхотно сте направили с тортата, ще се постарая да открадна идеята ти! Да видим дали ще смогна, за да изненадам поне Миро.

Вчера беше ден на хубавите вести - вечерта разбрах, че и жената на братовчед ми е бременна - за трети път - терминът и е на 12.02.2009, но тъй като има две секцио и третото ще е със секцио в края на януари....

Благодаря на всички, които се зарадвахте на бременността на приятелката ми! Дано да го износи роди и отгледа здравичко!

Добре дошла на Варвара - желая на твоето късметче, а и на цялото ти семейство здраве, кофти ми е, че детенце е със синдром, но каквото Господ дал....

Алекс99: ама много хубава почерпка за мамите си направила, чудя се да я пия ли, да я гледам ли, да я схрускам ли..... hahaha Joy Joy

Честита половин година на:

Лидия Димитрова  и на бебето и - Мартин,
Сенди  и бебето и -  Андреан,
Алекс99 и бебето и - Пламен,
Сиса8102 и бебето и  - Янина
[/color]

и честит пети месец на:

Мемо1982ф - и бебето и Велислав,
Милагрос - и бебето и Денислава!

Днес празнуват също така и всички Анни, Яни и т.н.
Та поради тази хубава причина - честито и на:

Ефросина и бебе Анна,
Голдънайфул и бебе Яна,
Кас и бебе Анна,
Сует кисс -  и бебе Ана Мария!

Честито и на Анита, Ани 77, и на всички, които неволно пропускам !

Не знам дали Ана Мария има днес имен ден, но поглеждам нагоре, усмихвам се, махвам с ръка и изпращам въздушна целувка на нашите Миа и Тео и всички останали ангелчета!

Простете, ако пропускам някой или нещо!

# 188
  • София
Здравейте и от мен! Hug Grinning
Добре дошла, Варвараbouquet
Честити месечинки на дечковците, които празнуват днес!  bouquet
Честит Празник на всички останали празнуващи, с повод и без повод!  bouquet
Честити придобивки на всички мамита!  bouquet

Готи, благодаря ти мила, от сърце! Hug
Гали, ужасно нещо е да падне бебо! Sad Добре, че всичко  е ок! Peace
Аз съм все още притеснена! Няма подобрение с пръста ми, надявам се днес вече да успея да посетя и доктор. Всичко приложено досега е с временен ефект. После с пълна сила започва наново да набира, а май че и нокъта отново ми порасна и отново се заби. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Както и да е......
Нещо пак ме гонят хормони и ми е ревливо....
Хубаев ден на всички и много  Hug Hug Hug Hug Hug!

# 189
Привет момичета!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА НАШИТЕ СЛАДКИ БУБОЛИНКИ!
Да растат игриви и щастливи, здрави, пъргави и мили!

ЧЕСТИТИ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!
Желая им здраве и късмет!
  bouquet
Мери, страхотен жест ти е направил Иво! Евала!
И аз да ви се похваля как ме зарадва моето мило, по телефона ми каза че ми е купил подаръче, ама дребно, аз тръпна в очакване, може да е дребно, ама си е подаръче. Оказа се Bright Crystal, парфюм, който мноого ми се хареса, ама той нали скромен...
Голденче, отиди на лекар, щом не минава пръстчето, не е шега работа.
Галенце, и ние вече на два пъти паднахме от леглото.
Лейди, със Здравич се видяхме за да ми даде слинга. Добре са с малката, голяма е сладурана.
Ние заминаваме в планината за една седмица, ще ми липсвате!
До скоро и целувки!

# 190
Честито на всички празнуващи!
Нямам много време за писане. Но искам да попитам нещо относно съхранението на кърма. Имам една най-обикновена помпа за кърма и с нея цеденето е трудно. Но сигурно ще ми се наложи да нахраня бебо веднъж от шише. Въпросът ми е ако се цедя по малко след кърмене дали ще мога да съхраня кърмата в някакъв подходящ съд и да доливам в него докато се получи необходимото количество и колко е горе долу то за бебе на 5 мес.? Стана малко объркано. Дано ме разбрахте  Embarassed.
Приятен уикенд!

# 191
  • София
Днес Марти стана на половин година! Ето скромна почерпка:

Честито и на всички, които стават на 5 и 6 месеца днес! Благодаря на всички, които са се сетили и за нас в този ден!

Ох, как ми се яде от тази тортичка, но от 8 дни съм на диета и няма да се предавам сега!

# 192
  • София
Джой, доколкото знам можеш да цедиш на порции и да добавяш в съда, в раките на 24 часа, като държиш съхранената кърма в хладилник.

# 193
 Честито на всички месечинки и именници   bouquet
 Благодаря ви момичета за внниманието. Да знаете че мноого ви обичам всички  Hug
 Джой мисля че на тази възраст трябва да ядат 150-180 мл (зависи колко хранения имаш за деня).
 Хайде на всички болни мами бързичко да им минава.
 Аз се връщам да ви дочета че нещо май изпуснах някъде.

# 194
 Goldyn`e аз нещо не зацепих...защо искаш да си спираш кърмата, щом бебе не яде от шише? Щом искаш пробвай АМ... За този период и аз вече си скубя косите: моя човек само през ноща яде явно като му е хладно (между 21:00 и 9-10 часа). А преди няколко вечери му дадох на последното хранене и 90 мл АМ и тях изпи и вода му дадох и  ако не я бях дръпнала и нея сигрно щеше да изцока до край...приспивало се детето  ooooh! А през деня като му забъркам мляко не ще и да суче не ще и в чудо съм се видяла. За да не ми намалява кърмата, когато мога се цедя след хранене и него му го давам и така ама ще бутам до когато мога...
 За разходките аз вече надигам малко количката и той зяпа доволен. На ръце взимам само ако сме спрели или спирам и го взимам че да не се учи така.

Общи условия

Активация на акаунт