Лейди, вашият юнак ме смайва, да ви е жив и здрав!

Бубе, за проходилката вече са ти писали. И аз не съм ползвала с Блажко, няма и сега да ползвам. Проходи съвсем сам на 11 месеца, на годинка ходеше доста стабилно, а на 1г и 2м. сам се отказа от количката. Не съм го държала на ръце, той сам си се научи. Хитрушът използваше столовете в трапезарията за опора и ходеше около тях

За нивото на креватчето - и аз ще го свалям другия месец. Магдаленка започва да става опасна!
Готи, и аз съм от феновете на Созопол. Умирам за там, но скоро няма как да отида там на почивка (освен ако не искам да си почивам сама, а мъжът ми да работи като гламав и хубаво да ме оплюят по този въпрос). По отношение на храненето с ръка на сърцето ще си призная, че там съм яла най-хубавото шкембе на автогарата (в едно много мръсно заведение), години наред си хапвахме после шкембенце там като минем, голяма вкуснотия беше

За стачката - и Маги е в някакъв такъв период.
Другата седмица ще я водя на консултация, дано да е здрава да й сложат последната хепатитна ваксина. Иначе мисля в петък да ходя до личната да си взема направлението за кръв и урина и първо да изследвам Маги и после на консултация.
За захранването - върви ни тегаво. Ябълката категорично не й харесва, няма значение какво е пюрето. Днес обаче ме смая като и намачках морков и картоф от нашата супа, яде, та чак ушите й пукаха. То не бяха примлясвания и усмивки. Обаче супата беше телешко варено, така че подозирам, че са й харесали защото са готвени с мръвка.

За срещата - ще дойда с Маги (Благун отива тази вечер при майка ми, за да чета повечко), само да не вали.
Мозила, какво се е случило?
Дес, как е баткото?