Едно ФЕВРУАРСКО майче очаква второто си зайче !

• 16 794
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Бени, страхотни снимки!   bouquet Малката много е порастнала, а ти си в чудесна форма! Всички снимки на февруарчетата са чудесни!
Лейди, вашият юнак ме смайва, да ви е жив и здрав!   bouquet
Бубе, за проходилката вече са ти писали. И аз не съм ползвала с Блажко, няма и сега да ползвам. Проходи съвсем сам на 11 месеца, на годинка ходеше доста стабилно, а на 1г и 2м. сам се отказа от количката. Не съм го държала на ръце, той сам си се научи. Хитрушът използваше столовете в трапезарията за опора и ходеше около тях  Wink.
За нивото на креватчето - и аз ще го свалям другия месец. Магдаленка започва да става опасна!
Готи, и аз съм от феновете на Созопол. Умирам за там, но скоро няма как да отида там на почивка (освен ако не искам да си почивам сама, а мъжът ми да работи като гламав и хубаво да ме оплюят по този въпрос). По отношение на храненето с ръка на сърцето ще си призная, че там съм яла най-хубавото шкембе на автогарата (в едно много мръсно заведение), години наред си хапвахме после шкембенце там като минем, голяма вкуснотия беше Heart Eyes, но заведението не е за хора със слаби нерви.  Wink
За стачката - и Маги е в някакъв такъв период.
Другата седмица ще я водя на консултация, дано да е здрава да й сложат последната хепатитна ваксина. Иначе мисля в петък да ходя до личната да си взема направлението за кръв и урина и първо да изследвам Маги и после на консултация.
За захранването - върви ни тегаво. Ябълката категорично не й харесва, няма значение какво е пюрето. Днес обаче ме смая като и намачках морков и картоф от нашата супа, яде, та чак ушите й пукаха. То не бяха примлясвания и усмивки. Обаче супата беше телешко варено, така че подозирам, че са й харесали защото са готвени с мръвка.  Tired Дано подозрението ми да се окаже вярно, то в къщи всички сме мръвкари, ако е така ще почна да си готвя пилешките супи и да й давам по малко от нашето. Поне яде с удоволствие, а не се мръщи и плюе. Иначе май не успявам да заместя хранене - Маги си суче когато поиска в момента и ту първо я кърмя и после давам пюренце, ту става наобратно, според нейните желания. Довечера като кажа на бабите и ще умрат от кеф, че могат да й готвят. Аз засега съм им забранила месо, глутен, ядки и всичко с мляко да е близо до устата на детето и се съобразяват, но май за месото, или поне за пилешкото, ще трябва да вдигна забраната.
За срещата - ще дойда с Маги (Благун отива тази вечер при майка ми, за да чета повечко), само да не вали.
Мозила, какво се е случило?
Дес, как е баткото?

# 271
чаровната ни февруарска дружинка вече празнува половин годинка !
февруарчета играят, хапват ,пеят и със  половин годинка се гордеят !
през февруари сме родени ,а вече хапваме засмени !

Това са последните ми творения за заглавия ,ако нещо ви допадне.... Hug
ГОТИКА...честито моренце,хайде стягай багажа  и тръгвайте бързо за плажа !!!   car003  grinning039  Nature Sunny sun sun

Някой да знае  къде е ВАЛЕРИЯ ..... newsm78
МЕРИ  Heart Eyes обичкам те много...благодаря  bowuu Hug Hug

# 272
  • София
Съжалявам, че няма как да напиша всичко, което исках, но в момента нямам тази физическа възможност Crazy. Искам само да потвърдя, че съм на линия за срещата.
Пухче, пак ни заряза ти Crossing Arms

# 273
  • София
.....По отношение на храненето с ръка на сърцето ще си призная, че там съм яла най-хубавото шкембе на автогарата (в едно много мръсно заведение), години наред си хапвахме после шкембенце там като минем, голяма вкуснотия беше Heart Eyes, но заведението не е за хора със слаби нерви.  Wink.....

Евелинка, заведението се казва "София" и наистина готвят уникално. Peace Grinning
Бени, много хубави снимки! Напомни ми за миналата година, когато отидохме за няколко дни. Wink

# 274
Понякога ми се иска да съм от град, нележащ на море Sad Защото сме на морето - познайте колко го виждам... Готи, чакам да се обадиш - ако вие не дойдете към Бургас, аз ще запаля колата и ще дойда да се видим. Ще се чуем непременно Peace Голдънче, вие кога ще идвате насам?
За проходилките: МОЕТО МНЕНИЕ е - този път без тях!!! Незнам дали ползването на проходилка прекалено рано ни докара 2-те операции на крачетата на Боби, но 3-ма лекари допуснаха и тази причина! За това ще минем без "паяци" Peace
Аз съм вече пред полуразпад Sad Днес ме боля цял ден главата, само с простотии се занимавах в офиса, Боби ме ядосва много, Алекс ми виси на циците денонощно, въобще май само се оплаквам ooooh! Мислих че като почна с пюретата ще го отбия бавно и славно, но не...напротив цоца ме двойно! Кърмачетата ряпа да ядат - ние стриктно си хапнахме снощи в 00ч, в 03ч, в 5 Shocked часа и така през 3 часа! Днес в Бургас се изсипа порой и града се превърна във Венеция, и познайте как попаднах в адаското задръстване, а Алекс е плакал за мама Муууууу. После не ме питайте защо слабея...
Айде и аз се оплаках! Ей Готи, като те четох и мен ме хванаха бесните. Обичам животните, но това е прекалено #2gunfire
Иначе за успокоение си разгледах снимките. Страхотни са нашите бонбончета Hug
Виви, Пухи, честити месечинки на патерици. Много ви обичкам Hug
Алинка страхотна снимка Peace
Евил и Чара - искам актуални градински снимки Wink че и мен 500 кв двор ме чака....
Честито и на всички празнуващи днес Peace
 Flowers Rose Flowers Rose за малките Миа и Тео
Алекс се размърмори Sad До скоро

# 275
  • София
...Голдънче, вие кога ще идвате насам?...

Роси, много кофти ден. А пък задръстване и главоболие е мани, мани..... #2gunfire Ние по всяка вероятност, ако не тръгнем още тази седмица, ще е началото на август, между пети и десети. Thinking Трябва да ми свалят и конците и това ни бави също. Peace Няма да пропусна да се видим, хеле пък и в компанията на Готи. Naughty Crossing Arms lalalala

Лека нощ и сладки сънища на всички! smile3524 Sleeping

# 276
  • Бургас
Ей, голяма компания се оформя за Бургас! Heart Eyes Днес се разпознахме по улицата с Тролипен и бебе Леон, тук са още месец. Поздравява ви, каза че няма нет и затова не влиза, иначе те са идеално, Лео е от нашта партия, на пуФкавите, 8400 е юнака
Евелинка, що не отскочиш и ти по на щембенце?! Мммм, как обичам, лиги ми се образуваха. И в Бургас има готино щембе, на затвора, или на бистро "Кеча". На последното съм редовен клиент, миналата година, на 40 градуса жега аз си обядвах горещо шкембе, с чесън разбира се Joy, редовно
И тук http://www.bg-bebe.com/index.php/home/library/library/ малко инфо за тазобедрените стави, часто от което е вече след дъжд качулка. Нашата педи настояваше например детето да спи настрани, а виждате пише, че е погрешно. а пък и колко често ми се налага да го нося Стеф с една ръка, ами като нямам трета да бутам количката, не го е доизмислила природата Laughing

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 23:43 от vivi.vivi

# 277
Ей,да не ме забравите за срещата с Голдънчето и Готика NaughtyВалерия също ще бъде на Слънчев бряг доколкото разбрах след 2 август за около 2- 3 седмици.Определено трябва да направим срещичка lalalala Mr. Green
Роси,ти кога ще си починеш,мила?
Бени,много хубави снимки Hug и Таничка е пораснала.
Кас,аз след зеленчуковите пюренца дадох оризова безмлечна каша.Днес Мони хапна и няколко лъжички пуешко месце Laughing
Бубе,на мене ми харесват и трите заглавия,но най-много май първото HugА Валерия е в Пловдив Grinning Определено се чувства ,че липсва.
Мерси на всички,които ми писаха за проходилките  bouquetаз засега се отказах да купувам ,а пък по-нататък ще видим.Иначе Петър също го гледах на земята предимно и си проходи сам няколко дни преди да навърши 10 месеца.Сега и Мони я оставям да се търкаля,обаче е много опасно баткото като е наоколо Twisted Evil
Някой знае ли нещо за Дес?Какво стана с малкия?Надявам се че е добре Praynig
Лека вечер  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 00:00 от mama avi

# 278
  • ВАРНА
Честити цели 8 месеца на най-големите ФЕВруарчета, да са ни живи и здрави!
Честито и на месечинките, празнуващи днес!
МИА
Лейди, изуми и мен с тази снимка на Ники. А за свеки  #Crazy #2gunfire
Клипчето и на мен ми хареса много.
Нивото на кошарата сме го смъкнали преди месец. Когато Емо започна да се разхожда из цялата кошара.
Проходилка още не съм сигурна дали да ползвам, не съм против обаче.

... оня виц за тримата дядовци, които си стояли на една пейка и се зазяпали в преминаваща покрай тях девойка в къса пола. Единият казал: да ми падне сега, как ще я напрегръщам. Вторият: на мен да ми падне, как ще я нацелувам. Третият взел да щрака с пръсти: абе имаше и още нещо, ама какво беше.
Пух, смях се много.  Joy Joy

Софиянки
, весело изкарване на срещата утре и .... снимки.
Готи, кофти работа с тия гълъби. То и аз обичам животните, ама .... ей, грам усещане нямат тия хора
Евелинка, как е кракът на Митко? Кога ще маха гипса?
Бубе, заглавията ми харесват. Hug
Роси, кога ще поспреш за малко. Като се пенсионираш ли?  Hug Вие кога щяхте да идвате към Златни?
  Лека от мен smile3507

# 279
Готова съм за утре! Нямам търпение да се видим!
Росинко, ще се радвам и ще си доставя огромното удоволствие да се видим с теб в Бургасыа пък ако и другите бургазлийки дойдат на срещата + Голдъна, направо не ми се мисли! Спирам, защото много се развълнувах от тези мечтания и няма да мога да заспя.....
Излишно е да казвам, че айтоската ми пътеводната светлина ще бъде посетена! Има само мъничък проблем, който се надявам, че ще туширам!
Иначе Миро го преборих, като ми постави няколко условия - да намеря пари и превоз! Две дребнички нещица! Но понеже кака ви е оправна, смятам, че ще цамбуркаме на море тази седмица! А също така и картата трябва да придвижа от баща ми до нас, а вероятно и още пробемченца ще изникнат, ама колкото по - трудно, толкова по сладко.... Ще помета всичко по пътя към бургаския отбор!
Бубенце, страхотно изречение си ми спретнала за морето, а заглавията и трите са хубави! Спомням си, че и Чара беше измислила едно доста сладуресто!
Роси, да дръпнеш малко ръчната, че не ме разбираш! Ще те прегазя с целите си 75 кг като парен локомотив - домат! А за сукането - Тино си хапва след баня към 22.30, после  яде към 23.30, после към 02.30 - 03.00 и после към 06.30-07.30. Всеки път е различно, но се движим горе долу по тоя график и горе долу спим почти до обяд с една пауза от час и половина към 09.00 -10.00 часа! Аз лично се кефя, че той си хапва нощем, защото като е сънен и дърпа здраво като по учебник, освен това ни се събират 2 хранения в заветния интервал 03.00 - 08.00!
Моля за прошка, че ви напълних главата с толкова писаници днес!

Утре ще дойда! Почти сигурно е обаче, че ще закъснея заради прегледа, но ще държа връзка с Чара! Като се съберете  - тръгвайте, а пък аз ще звънна и ще се уговорим!
Целувки до утре!

# 280
  • Кьолн
Добър вечер мами! Много ми липсвахте! Мама Ави само малко семейни проблеми, но вече всичко е окей благодаря ти за вниманието и на теб Евелинар и на всички други мами. Вече ще пиша всеки ден. Честити месечинки на всички дечица!

# 281
Мама Ави благодаря,и аз си мислех да дам оризова каша.
Ей браво ,че си правите срещи.От снимките още намирисва как хубаво си изкарвате Grinning
Роси сори ,но ако не е нахално какво е станало с крачетата на Боби?Явно операциите са били сериозни,и много съжалявам за случилото се.Не знам просто след разказа на Мери потръпвам от истории за деца и операции.
Хора не знам какво се случва днес с Ани,цял ден е много крива,и нито веднъж не си изяде цялото мляко.А и откакто се похвалих,че е много примерна с яденето на пюрета,стана точно обратното.Само да види лъжицата и стиска устата,мята ръчички.А какво плюене е не е дума.Вчера се принудих по едно време да и закопчея ръчичките под коланчето на шезлонга докато я храня.Е тогава вече успях !Но ми е странно ,че независимо какво количество е изяла,досега не е стигала до цяло бурканче от 125мл, после не иска мляко.Че дори издържа 4 часа до другото хранене.Дали трябва да и слагам АМ в пюренцето?
Бубе и на мен първото най-ми допада Laughing
Лека нощ, и дано всички бебоци спят сладки сънища и тормозят по-малко майките си Praynig

# 282
Луд умора няма - попрехвърлих малко снимки от "снимка.бг" в "зоната". Направих отделни албумчета на нашите красиви ангелчета Миа и Тео, но дали има начин да застанат едно до друго newsm78?

# 283
  • Варна
Имам малко време и на бързо копирам старата тема в нова, ако някой му остави време може нещо да я преобрази Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=318073.0

# 284
Здравейте момичета.Искам да ви питам за оризовата каша-бебе не я харесва.може би защото я правя с вода а не с АМ.Да пробвам  ли  с мляко или ще стане много калорична???Бебоците ви засищат ли се с зеленчуковите пюрета-моето не особено.чувала съм.4е някои майчета слагат АМ.но незнам.на мен не ми се иска много много.И без тово бебе е 8500.Виекак процедирате???
Иначе днес се премерих и от това повръщане съм поотслабнала.Е.жалко тамън се поосвестих  и пакк ще стана 200 кила Crazy

Общи условия

Активация на акаунт