Едно ФЕВРУАРСКО майче очаква второто си зайче !

• 16 745
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте и от мен!

Ние с Лора май няма да успеем да дойдем утре на срещата, защото имам ангажимент. Все пак ако приключа по-рано може и да дойда за мъничко. 
За кърмаческата стачка - Лора вече от 1 месец стачкува. Всичко съм пробвала, само на челна стойка не съм се опитвала да я храня Thinking (поради двойни съображения за сигурност(! Ако се излъже да засуче винаги е легнала до мен и не я държа на ръце, яде активно не повече от 5 минути. Със страх чакам консултацията да видя какво ще покаже кантара... Иначе не е от най-слабите бебета, дундичката ми  Laughing  Дано отмине скоро, че много се ядосвам вече!...
Ей, клипчето на ЛЛЛ много ми хареса, постарали са се и е станало много хубаво наистина!
Момичета, как мислите мога ли да използвам замразена кърма която стои вече 5ти месец в хладилника newsm78? Четох че можело да се дава ако фризера не е бил отварян много и да се прецени дали не се е развалила като се размрази. Две контейнерчета са ама никак не ми се хвърля...  Confused

# 256
Наистина клипчето е много нежно и истинско!

Асол, аз смятам, че може да използваш кърмата! Различни доктори са ми казвали различни неща за това колко дълго може да стои във фризера - от три до шест месеца е най - разпространената версия, но лекарката, хомеопатка, при която ходихме за последно каза, че може да стои и 8 месеца, без проблем! Така, че според мен не я изхвърляй, а си я дай на детето! Аз бих я дала!

И кураж с тая стачка! Всяко нещо има край! Ще мине! Стискам палци!

# 257
  • София
.....П.С. Голдъне, много се радвам, че се нормализира кърмата! Поздравления, че устиска геройски! Гордея се с теб! Само така!

Готи, благодаря ти! Hug Hug Hug Утре съм на линия, живот и здраве! Party
Асол, и аз имам кърма от три месеца замразена. Смятам, че ако е била дълбоко замразена, т.е. на кокал и не сте отваряли много, много фризера, става. Аз съм я пъхнала най-отзад, до самата стена на фризера и не го отваряме често, защото е отделно от хладилника. Peace Относно кърменето, при нас проблемът сякаш беше това, че всичко и се струва интересно и непрекъснато се въртеше. А щом влезеше и Лили в стаята, на Яна главата се въртеше на 360 градуса, та чак не мога да я развия. ooooh! Сега явно всичко разгледа обстойно, нагледа се и на телевизия и се е кротнала. Heart Eyes
Клипчето за кърменето наистина е върха, чакам пълната версия с нетърпение! Браво!  bouquet

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 13:19 от GoldenEyeful

# 258
Ами аз уж щях да идвам утре, но май ще си защитя реномето на пълна несериозница, защото ми се обадиха да чакам да ми доставят с куриерска фирма слинга, който поръчах. Тук за проходилки си говорите, а аз се чудя на моя дундьо какво по-удобно приспособление за носене да му взема Embarassed Новите кенгура (две на брой) са великолепни, но нали са до определени килограми, та си навих на пръста да имам и слинг.
Lady V, искрено се възхитих на снимките на Ники. На моя дундачко краката му все едно са кашкавалени, изобщо не се задържа прав, веднага ги сгъва. Може би му тежи дупето? И на мен ми тежи, много повече при това, но не се сгъвам така (засега Embarassed).

# 259
Здравейте момичета ,Голдънче ..браво че се кърмите пак .. Hug
Алина браво   bouquet снимката е разкошна ... Peace
БЕНИ Ф ...добре дошла .. Heart Eyes
МОЗИЛКА...разкажи какво те е тревожило ,споделена мъка -половин мъка ..Надявам се вече всичко да е ок  Praynig
Пухка ...ще отслабнем после ,няма страшно ,пак ще сме финни мадами  Laughing Peace
АСОЛ...дано по-бързо мине стачката  Praynig
Момичета ,кажете за проходилките ....защо да не се ползват ,толкова ли са вредни ,аз как ще се оправям с моите кукли после   Thinking Дайте съвет ,че две наведнъж как ще ги уча ...ту едната ,оставям я и взимам с другата ли ... ooooh! Май ме чака доста работа ... ConfusedЧакам с нетърпение изчерпателните ви и компетентни отговори ... Hug Благодаря предварително  Heart Eyes

# 260
  • Варна

Момичета ,кажете за проходилките ....защо да не се ползват ,толкова ли са вредни ,аз как ще се оправям с моите кукли после   Thinking Дайте съвет ,че две наведнъж как ще ги уча ...ту едната ,оставям я и взимам с другата ли ... ooooh! Май ме чака доста работа ... ConfusedЧакам с нетърпение изчерпателните ви и компетентни отговори ... Hug Благодаря предварително  Heart Eyes

Ами какво да ти кажа.Моята дъщеря съм я държала в проходилка доста време и сега нищо й няма.Смятам и малкия да го слагам.Не знам какво толкова имат против тези проходилки,но това си е лично мое мнение.Надявам се да не се развихри пак спор с караници. Peace

# 261
Честити месечинки на Явор и Александра,нашите късметчета,които стават на цели осем месеца!!!Естрелка,искаме снимкииииии Grinning Tada
Честита половин годинка на Ева,Михаела и Виктория!!!   bigdance2
Честита пета месечинка на Александър!!!  ura
Мило ангелче Мия,много ни липсваш и много те обичам ,миличко Flowers Rose Flowers Rose

Алинка големи са сладурчета и тримката Hug Hug Hug
Бени,разказвай сега как изкарахте и давай снимки Mr. Green
Мозилка,вие къде се изгубихте?Страхотни мерки има щерката Peace
Голдънче,и Мони от вчера започна пак да суче както трябва,радвам се че и Яна е прекратила стачката GrinningА пък баткото като влезе в стаята сме същата работа,започва да се върти цялата и да му се хили Joy
Лейди,аз видях снимките на Ники,браво на момчето WinkНие не се надигаме чак толкова още,но се хваща отгоре за кошарата и се мъчи.Ние сме със сгъваема.А пък за този боб свекито е същата работа,нейните деца от първия ден били на кисело мляко ,а на 6 месеца вече хапвали надробена манджа,намачкана с вилица.Отделяла им сосче от общата манджа и така ги хранела Shocked Shocked,а пък аз много съм ги ограничавала моите деца ooooh!
За проходилката питах,защото се чудя дали си заслужава да взимам.С Петър ползвах месец-два и после я счупи,беше започнал и да пълзи и на 10 месеца проходи.Но не съм го слагала по много да седи в нея.Сега Мони като я гледам определено мисля че ще пълзи,защото вече се мъчи и се изтласква по 2-3 метра като я оставя на земята.Обаче когато баткото е вкъщи не мога да я оставя на земята без да ги пазя,защото е много палав и скача,хвърля играчки и т.н. и може да я удари.А пък в паяка няма да е толкова безпомощна,колкото на килима.Че си мисля да ползвам паяка,докато си играят двамата и имам някаква работа за вършене,но си мисля че не си заслужава само за толкова Confused
Мъничето се събуди,сега ще давам няколко лъжички месно пюренце feeding да видим дали ще го хареса,засега от зеленчуковите хапва всичко GrinningДо после Heart Eyes

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 14:37 от mama avi

# 262
  • София
Алинка, снимката наистина е много хубава  Grinning и моделите на нея  Grinning

Дайте съвет ,че две наведнъж как ще ги уча ...ту едната ,оставям я и взимам с другата ли ... ooooh! Май ме чака доста работа ... ConfusedЧакам с нетърпение изчерпателните ви и компетентни отговори ... Hug Благодаря предварително  Heart Eyes[/color][/b]

Бубе, там е работата, че препоръчват да не се учат от възрастните, а сами да се научат. Предавам ти думите на Драганов, ортопеда, при който много от нас ходиха. Той препоръчва децата да се гледат на пода, първо за да няма възможност да падне отвисоко и второ само да се учи да пълзи, ляга, става, да се хваща по мебелите и да се изправя, да бъдат по възможност босички. Не препоръчва използването на проходилки, колани и др подобни. Казва, че дете проходило преди годинка има родители или баби с болни амбиции. Ние се водихме по неговите препоръки, когато Георги беше бебе,но не сме ги спазвали сляпо- подът, понеже беше теракот, целия застлан с одеала, оставяла съм Георги за малко в проходилка докато ида до тоалетната или пък трябва да нарежа продукти за яденето, държах го много на ръце и той скачаше като луд, ама той си скачаше, защото искаше, не съм го насилвала. Проходи на 9,5 месеца, без да съм го учила целенасочено т.е да го хвана за ръка и да го водя. Сега и с Камбата мисля така да действам.

Живот и здраве утре сме на срещата Grinning

# 263
  • София
Бубе, тъкмо започнах да пиша и видях Чара Hug, че ти е отговорила. Подкрепям с две ръце написаното от нея и Мери също бе писала по-долу. С Лили процедирах по същия начин. Само за протокола, тя проходи на година и два месеца, хем беше по-слабичка, не като Янчето. Mr. Green Heart Eyes Сега мисля пак така, хем ще спестиш пари от излишни разходи, хем е по-здравословно, хем няма да те боли и кръста. Да не говорим, че като се прави тази гимнастика от детето, ходи отначало много по-стабилно, отколкото ако го водиш за ръце и се осланя на упората на майката или трето лице. Peace

# 264
 Hug  Hug  Hug Благодаря ви ,знаех си ,че както винаги ще ме посъветвате с най-доброто ... за което благодаря ,ние и така си стоим в къщи ,босички ,лежим си ,обръщаме се ,въртим се и така,но да видим като пораснат още как ще е ,задължително ще кажа и покажа   smile3509 photo

# 265
Момичета, баща ми ще ни уреди карта за море от 02.08 за 10 дена, но Миро се е запънал като магаре на мост - да съм извадела 1000 лева и тогава ще сме ходили! Е точно  на секундата няма как да ги извадя.... Оф ще ми се гръмне сърцето!

Бубе, това, което е написала Чара, и за което Голдъна си е вдигнала и двете ръце, е подкрепено и от мен, дори и двата крака вдигам! Няма нищо по - хубаво от естественото! Аз ще оставя Тино сам да си стъпи на краката!

Айде, че трябва да бъда измислителна за това море....

П.С. вече е уредена - за Созопол... станцията на МВР....

# 266
  • София
П.С. вече е уредена - за Созопол... станцията на МВР....

Готи, няма да сбъркаш за Созопол и особено станцията на МВР. Аз съм 30 години всяка година там (имам предвид на Созопол Sunglasses), отначало с родителите ми, а после и нашето семейство, и като гаджета сме били и така. Храната беше превъзходна преди години в тази станция. Сега не знам обаче как е. Ако нещо не ти допадне, ще ти препоръчам изпитан ресторант на Созопол за хранене.  bouquet Hug

# 267
# 268
Здравейте момичета.Честити месечинки и половин годинки на всички.Аз все по рядко се включвам,но добре пак че отвреме навреме успявам да ви прочета че да съм в крак.И сега едва пиша,Ани размазана отгори ми,попръцква с уста,опитва се да пълзи,но само вири дупе и забива нос в мен!И ние сме още отгоре на кошарата,не прави никакви опити да се надига?!За проходилката и аз  се чудех,с Кари много я използвах и нямаше проблеми,но сега май и аз ще пробвам пода.А и аз да попитам с кое е по-добре да продължа след зеленчуковите?С плодови или каша?

# 269
Сега съм на вълна кенгуру/слинг, но като дойде време, аз пък ще се възползвам от проходилката, която наследихме от две близначета Whistling. У нас вариантът с пълзене по пода е неприемлив заради персийските котки, така че проходилката ще влезе в действие.

Общи условия

Активация на акаунт