Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-19)

• 16 340
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Сега вече видях снимката. Не са я били одобрили, когато аз погледнах. Наистина е пораснал  Wink
Петя, аз не съм взимала такава кошара, а си взех на Бертони Плей Стейшън. Тя е само за игра и е по-широка

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/1350 - Тук може да видиш и размерите. Има четири халки, които помагат на детето да се изправи. Но вие сте по-малки, и тази, която си харесала ще ви свърши работа. Аз прецених, че ще ни е тясна. По-удобна е, защото като ходите на гости ще си я носите(нали се сгъва). То ние нашата си я носим, като ходим на гости и си постелям одеяла от горе, защото това което се води за матрак е много твърдо. На тази която си харесала не знам какво е матрачето. Аз споделих моето мнение, а избора е твой  Peace

# 211
Абе гледах ги аз тия кошарки в магазина в Мездра. И това матраче е твърдичко и трябва да си сложиш задължително нещо. Има и един друг модел- на външен вид са еднакви, само че на другия има едни неща отдолу, които като се разпънат става на люлка Wink  А ако е само заради това, че си удря ръчичките отстрани, по-добре си вземи обиколници. Нашите са много готини с едни мечета и Мишел много си ги харесва и им говори baby_neutral Grinning После ако се сетя ще снимам да видиш как стоят на креватчето (нашето е само с пречки отпред) Peace

# 212
  ooooh! лелеее как и аз не се сетих за обиколника  Blush а изнаписах сто и двеста писаници hahaha Наистина МиШеНцЕ е права  bowuu. А обиколниците ще предпазят бебето от това да си заклещи някой крайник между решетката.

# 213
Истината е,че креватчето нещо не ми харесва,ама така е като не го видях преди да го вземем от кумовете Crossing Arms Ще отидем до Мездра да разгледаме какво предлагат,все нещо ще си харесаме.Благодаря все пак за отговорите Hug

# 214
Я и вас да ви попитам, ако попаднете на този филм http://www.imdb.com/title/tt0099187/ да свиркате. Филма е от 99 година, защото има и един от 2007 г.

# 215
петя и ние започнахме да се движим в леглото и редовно сутрин главата му е в решетките, но и аз си имам обиколник и съм го сложила от вътрешната страна и сега съм спокоина, а относно кошарката имам приятелка коато си е взяла такава, тя е без креватче а само на кошарката и е доволна, но вие си решете

# 216
  • Бургас
Момичетаааа..buba_85 си има момиченцеееееееее! Казва се ДИМАНА!!! Тежи 3.350 кг, 47 см.
Родено- в 22:45ч на 10.08.2008г. Браво на buba_85!!! Обичаме ви и ви чакамееееееее! Hug

# 217
                                                    Честит рожден ден,  Димана!                                                                                                                                                                                             

buba_85,   Много здраве ,късмет и щастие на цялото ви семейство!

# 218
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА BUBA 85

Бързо възстановяване на мама buba_85

# 219
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА BUBA 85!МНОГО ДА СЛУШКА МАМА И ТАТИ,ДА ПАПКА И ДА РАСТЕ [/color]  [/i] Simple Smile[/glow]

ЗА МАМА

# 220
Браво на най-новата мама БУБА Hug Много щастие, здраве и късмет на Диманка, а за мама- бързо възстановяване  bouquet

А ето обиколника как изглежда на това креватче http://img93.imageshack.us/my.php?image=dsc00283dy6.jpg

Относно филма не е ли този от 1990, а не от 1999 ? newsm78

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 14:27 от МиШеНцЕ

# 221
Честито на новото мамче

Бързо възстановяване   bouquet

А филма наистина е от 90, но съм се объркала и аз не знам защо така съм написала  newsm78 Ако някой го има на видео касетка, моля дайте ми го да си го прехвърля на диск.
Обиколника е много сладък, а туити ми е любимо  Hug

# 222
Обиколника е много сладък, а туити ми е любимо  Hug
И на мен  Blush baby_neutral Grinning

# 223
Честито на новата мама buba_85, да ти е жива и здрава дъщеричката и много късмет Hug

# 224
Честито и от мен на най-новата мама.Да и е жива и здрава Диманка, а на нея много бързо възстановяване!!!

Общи условия

Активация на акаунт