Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-19)

• 16 338
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Мами, вие кога дадохте пюре на бебчовците ви? Ние след 7 дни ставаме на 3 месеца и педито вика да почвам в пюретата, ама честно да ви кажа мисля да почакам с тях. Даже сокчето спрях малко и не знам дали е добре или не...толкова противоречиви мнения изчетох по въпроса, че вече яко се омотах. ooooh! Иначе е станала 5,900кг и 64см. Heart Eyes

# 226
Честито на Диитринка да и е живо и здраво момиченцето и дано не го мъчат коликите   Joy
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 227
Честито и от мен на най-новата мама.Да и е жива и здрава Диманка   bouquet

# 228
  • Бургас
Таня, добре съм, мила..получих ти бележката, пратих и на тебе!
МиШеНцЕ, колко парички е този обиколник и има ли го във Враца?
Утре ще ходя до Мечо пух, на болницата дето е..дали има там дюшечета за легълцето..матрак ли им се вика, не знам..а обиколници, а балдахини? Въобще в този магазин мога ли да намеря нещо качествено и евтино сравнително, вместо да се налага да се ходи до Мездра?! Благодаря!
 Хубава вечер на вас, семейства, а на малките, да са кротки и да ви радват само! Hug

# 229
Ами Муци тоя го взех от Криводол, ама тоя магазин си зарежда стоката от Мездра и там трябва да провериш Wink Но не знам в Мечо пух дали има такива, провери  Hug А мисля че струваше около 40 лв. ама ще те излъжа да ти кажа точна цена. И мерси за пожеланията  Grinning Лека вечер и на теб! Hug

# 230

на мама buba_85
Да ти е жива и здрава, много имна и красива.. и да слушка от време на време

ПС: Името на мама започва с Д, името на тати също.. Е няма да се цепи малката Димана от колектива ..  Mr. Green

# 231
ЧЕСТИТА РОЖБА! НА МАЛКАТА ДИМАНА ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ, А НА МАМА ДИМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ bouquet

Муциту Хайде чакаме те и теб да ни зарадваш с хубава новина  Hug А иначе Мечо Пух е един от най-скъпите магазини  Sad Пробвайте да отидете и до ОКС- то там има 2 магазина, в които със сигурност съм виждала обиколници.
cvetka79 отдавна не си писала при нас, къде се  губиш  Hug

# 232
Муциту ако можеш да си позволиш, купи си от Мечо Пух, както каза Bubeto* там наистина е скъпо.
слаи няма ли да видим снимки от морето?
cvetka79 ти наистина се изгуби.
МиШеНцЕ за пюренцата ти решаваш. Аз дадох на Валя плодово в 3 месец, следващия зеленчуково, следващия месно и после и каша от тези на Слънчо. Попарата не помня кога и я дадох. Аз слушах педиатъра. Има майки, които по-късно захранват бебетата. Може би ако кърмех и аз щях да започна по-късно  Rolling Eyes Но ако не пие вода, не спирай сокчетата, особено в топлото време, че обезводняването не е хубаво  Confused

# 233
Буба наистина в Мечо Пух има чадърчета на Кенгуро и днес трябва да  ги докарат,казаха че ще има във всякакви разцветки,ако има и други желаещи да си купят,да знаете къде да отидете.Дано да пристигнат днес де,че миналия път когато трябваше да са им докарат кремчетата Павлодерм  имаше само от най-големите кутии,а на мен ми трябваше от средните.Както и да е,чакам си чадърчето  Grinning.
За захранването и аз ще направя като _baby,ще започна по-рано.Относно сокчетата,аз му давам вода и затова сок не съм давала,а и си представям какви колики ще получи от тях.
МиШеНцЕ спомняш ли на какви цени горе долу бяха кошарките в Мездра?Ще ходим тези дни да купуваме една от тези на Бертони,изглеждат ми симпатични.

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 10:17 от little angel

# 234
Да се включа и аз, Муци на пазара магазина е симба и е малко по евтин от Мечо пух на болницата матраците зависи от големината по малките са около 35лв а по големите 45 поне аз като ги вземах, има комплекти на берони балдахин обиколник, възглавничка чаршавче и олекотено аз го взех за 44 но последния път видях че са ги дигнали на 50 и стоиката се копъва отделно е около12 лв. Дано това те ориентира
А за сокчетата аз започнах по малко вече ябълка и морков като редувам един ден едното после другото, за сега нямаме проблеми,
Петя ако ходите до мездра от там можеш да си вземеш и чадърчето има ги на 100%

# 235
Когато ходихме миналия път,нямаха колички на Cangaroo,предполагам че и сега няма,следователно няма и чадъри.Поне така си мисля де,ще взема от Мечо Пух за по-сигурно 18лв е.Аз излизах тука из квартала и не се трае от жега на слънцето и набързо се прибрахме с Иванчо.

# 236
  • Бургас
Много благодаря, мами! Отивам сега по задачки, ще намина и през Мечо пух да разгледам. Hug Hug HugХубав ден!

# 237
Здравейте, минавам само да се похваля набързо  Mr. Green Купихме килим за детската, ето и снимков материал http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6891876
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6891879
снимките са качени в албумчето с покупки и подаръци. Килимчетата бяха толкова хубави, че едвам сме избрали- всичките с герои на Дисни.

# 238
МиШеНцЕ спомняш ли на какви цени горе долу бяха кошарките в Мездра?Ще ходим тези дни да купуваме една от тези на Бертони,изглеждат ми симпатични.
Тези които не се люлеят бяха към 120 а другите- 130-140 някъде Wink И чадърчета има на Бертони и на Чиполино. Тия на Бертони бяха към 10лв, а другите 15лв.
Бейби , мерси за инфото Hug

# 239
Ася и аз благодаря Hug
Буба,много е хубав килима  Peace

Общи условия

Активация на акаунт