Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-19)

• 16 343
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Red_Sonya ние мислехме на Балкана да отдем,слагаме Иван с спалния чувал и той с нас ,но нещо ни се размина.Друг път ще е.А Криско е невертоятен,и аз като _baby мисля,че до 1 година ще проходи.Нека да ни растат дечица и да ни радват  Hug

# 196
Момичета да ви кажа, че ще се пробвам да ставам представител на AVON, и ако успея да събера поръчки ще е още от този месец, така че ако има някоя от вас която ползва тази козметика, нека ми се обади, ще давам всичко с намаление и колкото мога от промоционалните продукти който се предлагат при закупуване на друг продукт от брушурата, без да сте поръчвали такъв (т.к аз все ще имам някакви поръчки).

# 197
криско е голям сладур, кога и моя ще почне да штъка из леглото  newsm78 Joy Joy Joy

# 198
Здравейте маминки.Как сте?Ние се изгубихме съвсем.Ходихме и до морето и ни се отрази доста добре.Гледах снимките на Иван много е сладък и аз мисля,че прилича на мама. А Петя споко не се нерви всичките свекита са такива и моята дума не дава да става че някое от децата прилича на мене и двете са на баща си и той е правил същите неща като тях. От началото много се нарвих но вече не ми пука и не и обръщам никакво внимание, но съм намерила едни снимки мои като бебе и всеки път като ги гледа се мръщи защото вижда каква е истината много я я яд милата но няма какво да стори.А пък аз съм ги наслагала на явни места че като дойда да и се набива в очите/не че много често идва/, знам че е гадничко но с нейните камъни по нейната глава.
МиШеНцЕ Мишел също е голяма сладурана много е благичка.Аз минавам от време на време  през Криводол като си ходим на село /Ракево/ но винаги бързаме.Но когато имаме време може да се отбием да пием по една кафенце на центъра!!!
afroditka1783 а вие как сте растете сигурна всеки ден.Не се съмнявам че и вие сте станали страшни сладуранковци.

# 199
Муциту къде се изгуби? всичко наред ли е при теб? аз имам толкова работа, че не намирам време да ти се обадя  Embarassed. Пиши как си, и евентуално да си направим една среща за по кафе - нали сме си под носа Simple Smile до скоро!  Hug

# 200
Добре, че нямам такъв проблем с моята свекърва. Тя не говори много на кой прилича, но напоследък казва, че все повече заприличва на мен и не личи да го казва със завист или нещо подобно. Радвам се, че си обича внучката без значение как точно изглежда.
За да се поуспокоите за свекитата си, влезте в някоя тема, в която се оплакват снахите от тях и ще разберете, че вашите са слънчица  Wink Наистина помага(е не на 100 %).

# 201
Тук във самия форум има тема в която се говори за свекървите.Не помня обаче как точно се казваше,на работа като бях я четях за разнообразие,има много смешни случки.

# 202
Муциту къде се изгуби? всичко наред ли е при теб? аз имам толкова работа, че не намирам време да ти се обадя  Embarassed. Пиши как си, и евентуално да си направим една среща за по кафе - нали сме си под носа Simple Smile до скоро!  Hug

ttania Да не би и с теб да се окажем комшийки Laughing
Ей много са ни хубави бебетата ще знаете- сладури и половина  Hug Радвайте им се, че няма и да усетите кога ще пораснат, ей го на Крис на Red_Sonya кога беше бебче, където само спинка, кога стана беля и половина  Laughing

# 203
какво правите в това лошо време, ние не смеем да излезем

# 204
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272405

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 12:11 от afroditka1783

# 205
Иска парола  newsm78

Аз чистя, пия кафе, гледам детето, поглеждам форума от време на време. Любимото ми е да върша няколко неща наведнъж  Blush
Нас май ни очаква голямо щастие, защото в последната седмица си изпотрошихме посудата  hahaha То не бяха чинии, паници и чаши. Ако и вилиците и лъжиците можеха да се строшат и те щяха да идат  newsm62

# 206
МиШеНцЕ Мишел също е голяма сладурана много е благичка.Аз минавам от време на време  през Криводол като си ходим на село /Ракево/ но винаги бързаме.Но когато имаме време може да се отбием да пием по една кафенце на центъра!!!
Никакъв проблем. Може да звъннете като идвате насам и ще се разберем къде да се видим. Hug Тел-а ми е 0888568501 Grinning

# 207
Bubeto* абе не точно, тук до Суми ми е офиса, където работя. Но в последно време имам толкова работа, че може да се каже, че живея тук! Simple Smile още повече, че децата са на почивка при баба на село, и аз използвам момента да свърша каквото имам   smile3529 atwork hit

# 208
_baby при мене го дава като малка снимка доло в ляво и там пише бебо като штракнеш и става голяма , това е моя голям мъж  Hug Blush

# 209
Ооо Ива и вие много сте пораснали Grinning
да питам някоя от мамите дали има такава кошарка

(или подобна)и дали е доволна.Иска ми се да вземем една такава да си спи и играе в нея,а не в леглото което е сега,защото и от 2-те страни е с решетки и вече започна да си удря ръцете в тях.

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 18:20 от little angel

Общи условия

Активация на акаунт