Раждане в къщи

• 46 040
  • 612
  •   1
Отговори
# 270
escorial, сигурно си попадала на това, но за всеки случай да ти го пусна. Може да намериш полезна информация.  Peace Случайно ми се мерна пред очите темата.  Simple Smile Някои от пишещите са в САЩ, та инфото не е ограничено само до БГ.
http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/2063162/an/0/page/0#Post2063162

# 271
Благодаря!

# 272
Надявам се Шейла да не ми се сърди, че пускам прекрасния и разказ за домашното раждане, съпроводен от фантастични снимки

# 273
Вечернице, благодаря ти. Малко офф, но, мисля си за теб тези дни и ти желая леко и много хубаво раждане и чакам да се похвалиш и разказваш  Hug  bouquet

# 274
  • Bristol
Надявам се Шейла да не ми се сърди, че пускам прекрасния и разказ за домашното раждане, съпроводен от фантастични снимки
Хехе, момченце  Heart Eyes
Я, Вечернице, то не останало време! Така е като не пишеш в градинарската тема съм те изпуснала  Hug

# 275
Шейла, чудесен разказ, напомни ми за моето раждане.. снимките са прекрасни, браво на Mr. Blabs Grinning

# 276
Благодаря момичета! Не бях чела тук от известно време, а то какво ставало Wink

Гарамелчо, аз хубаво те питах за този басейн, обаче хич нямах време да му се нарадвам. Аз стоях в него повече след раждането отколото преди.

# 277
Нищо, аз смятам да уча бебето да плува в него Crazy То аз дори по малко от теб съм го ползвала Wink Много ми е интересно, плацентата във водата ли се роди?

# 278
Не ми се напъваше и затова не, но тя се беше отделила докато бях в басейна.

# 279
Sheila ,
страхотен разказ!
Честито бебче и от мен. Да ти е живо и здраво и много глезено от каките Wink
Искам да питам теб и Гаргамелчо - дезинфекцирахте ли по някакъв начин басейна преди раждането?
Чудя се какво да правя с ваната, защото и на мен ми се иска водно раждане. Но не знам как да я изчистя и дезинфекцирам преди това.
За сега съм решила да я изчистя със сода, вода и гъбичка. И после да я натъркаме с tea tree oil.
Вие правили ли сте нещо такова?

# 280
Ние не сме дезинфекцирали, само измихме добре с вода и сапун, но все пак това е чисто нов басейн, за вана не знам как стоят нещата newsm78 Дали ще е достатъчно дълбока, кога смяташ да я чистиш?

# 281
Изглежда ми достатъчно дълбока. Мога да се покрия цялата с вода без проблем.
А кога мисля да я чистя...ние я чистим всеки месец, защото децата я ползват през ден. А и котето обича да се разхожда вътре Wink
Но за раждането - надявам се мъжа ми да се заеме с тази работа, когато ми започнат контракциите. Може би когато станат по-силнички.
И да я изчистя по-рано няма много смисъл, защото котето пак ще влезе вътре Wink

# 282
escorial, не като укор, но съм удивена...  Shocked това коте ще присъства на раждането ли? имам предвид... не е ли нехигиенично?
и изобщо - бебе и коте съвместими ли са в една къща?  newsm78

# 283
cubbit ,
Котето надали ще присъства във ваната с мен Wink Но то си обикаля из къщата. Нямам намерение да го водя някъде.
Заради него ще изчистим ваната точно преди да я напълним с вода за да вляза в нея за раждането.
А на другия въпрос - дали са съвместими... засега се вместваме добре в къщата. Wink Аз имам и две други деца и не съм имала проблеми с тях заради котето. Защо да имам проблем с бебето и котето?
Още повече, че котето е супер спокойно, никога никой не е нападало и не е правило никакви проблеми. Много е привързано към мен и ме слуша като кученце. Мъжа ми още се учудва как като го викна и то веднага идва, където и да е Wink
Имаме го от една година, когато беше още на 2 месеца и всички сме вече много привързани към него.
А междувременно, сега обича да спи на корема ми Wink Сякаш споделя с мен бременността Wink

# 284
escorial, нямах предвид, че животинчето е агресивно.  Peace Нито съм си помислила, че ще го поканиш във ваната докато раждаш. Убедена съм, че не пречи и не създава проблеми на другите ти деца, те все пак са големи. Но съм чувала и чела, че има опастност от хигиенна и здравословна гледна точка новородено бебе и котка да съжителстват заедно.
Както и да е... Не искам да те критикувам, решението е твое и последствията също.  Peace Просто си изказах учудването.  Simple Smile

Преди 2 дни братовчедка ми роди. И те имат коте, доста умуваха какво да правят, консултираха се, четоха и решиха през последния месец от бременността й, му преместиха "къщата" на двора / в мазето. В тази връзка си изказах мнението тук след като прочетох за твоето коте.

Общи условия

Активация на акаунт