LaRedoute - Кодове - 6

• 35 176
  • 474
  •   1
Отговори
# 225
Аз се включвам само да кажа, че преди малко си получих поръчката с тренч-а и съм много доволна. Размерът 42/44 отговаря по-скоро на 44, което в моя случай е идеално. Самият тренч ме изненада доста приятно, тъничък е, идеален за пролет/есен, че дори и за по-хладни летни вечери.  Peace

# 226
  • София
Аз се включвам само да кажа, че преди малко си получих поръчката с тренч-а и съм много доволна. Размерът 42/44 отговаря по-скоро на 44, което в моя случай е идеално. Самият тренч ме изненада доста приятно, тъничък е, идеален за пролет/есен, че дори и за по-хладни летни вечери.  Peace

От коя дата ти е поръчката и от поща ли я взе?

# 227
Hexina Ще можеш ли да дадеш реални снимки?  Praynig

# 228
  • Варна
Това са ми пратили на пощата като оферта.http://redoute.fr/achat-les-aubaines-offre-arrivage-automne-ah-0 … tegoryid=47554197
Дано не се повтарям Embarassed

# 229
момичета,някой може ли да ми каже къде въвеждате референтния номер за прахосмукачката и как се поръчва?Благодаря Ви!

# 230
Моля ви не и казвайте, може да се сети тогава да прочете първа страница. ooooh!

# 231
момичета,някой може ли да ми каже къде въвеждате референтния номер за прахосмукачката и как се поръчва?Благодаря Ви!

Моля ви, имайте уважение към труда и времето на всички, които помагат за тази тема !!!

# 232
  • Sofia
Много сте лоши!
Колко народ вече получи тренча и никой не благоволи да го снима, въпреки неколкократните молби!  Crossing Arms

# 233
Много сте лоши!
Колко народ вече получи тренча и никой не благоволи да го снима, въпреки неколкократните молби!  Crossing Arms

Прилича ми на:"Аз се прекарах,ама чакай да си трая,да се прекарат и останалите"  Whistling

# 234

mama B, моля те да ми обясниш на лични как да вляза в друг бразузер
Сори за въпроса но наистина нямам идея  bouquet

# 235
  • София
не знам дали е пуснато но .................. :
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=9f3d8c9937bc7aba8c

упс сега го видях това е пак чантата - сори  Embarassed

# 236
20176 - 50% предпочитани, 35% останалия текстил 30% деко, 25% за зелените страници - вал. до 29/08/2008

вече няколко пъти срещам кодове за тези "предпочитани"  -  някой може ли да ми каже къде се намират - това са т.нар. фейвъритс предполагам, но как да си сложа нещо там  Thinking

# 237
 Peace
Този тренч същия ли е като предишния кафяв? newsm78

# 238
  • София

mama B, моля те да ми обясниш на лични как да вляза в друг бразузер
Сори за въпроса но наистина нямам идея  bouquet

Хайде ако може да не е на лични..........има и други, които биха се радвали да узнаят  Wink

# 239
Нямам апарат в момента, иначе бих го снимала. Ми... какво да ви кажа за тренча, не е лош модел, но кройката нещо не я бива, коланът идва доста под талията. Материята е тънка, но твърда, включително и подплатата. Лек е, но някак некомфортен. Копчетата му обаче са супер - полусферични, патиниран месинг или поне добра имитация. Може да се носи ако се решите да го изгладите, защото пристига като измачкана амбалажна хартия. Чантата , която върви с кода 15/30 е в унисон с тренча, понеже са с един и същ хастар.

Общи условия

Активация на акаунт