Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой метод на раждане е по-често срещан сред майките?
Какво е мнението за цезаровото сечение?
Какво е мнението за епидуралната анестезия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой метод на раждане е по-често срещан сред майките?
Проучване, проведено в онлайн форум, показва, че повечето майки предпочитат вагинално раждане, но са готови да се подложат на цезарово сечение, ако лекарите препоръчат това като по-безопасен вариант за тях и бебето. Индивидуалните предпочитания трябва да бъдат взети предвид, но доверието в медицинските специалисти е от решаващо значение.
-
Какво е мнението за цезаровото сечение?
-
Какво е мнението за епидуралната анестезия?
-
Какво мислите за измерването на бебето по време на бременност?
-
Как хората възприемат възстановяването след цезарово сечение?

Снощи такава буря имаше при нас, че ни кабелна, ни интернет и с милУто най-щастливи си легнахме рано към 22h и сега сме свежарки. Иначе всяка нощ с моите разходки до 00 и той се събужда милия

!Каква ти оправия-НИКАКВА!Ама аз да съм си жива и здрава и да родя, знаеш ли кога ще им стана после-НИКОГА ВЕЧЕ
и въпреки това на сутринта пак станах трудно.

)))))
. Най-вероятно ще си купувам само количка и някоя дреболийка! Чакам още 2 колета от приятелки дето малко са се поунесли с подаръците за "нероден Петко"|
ама нищо де.. А иначе всичко дето ми го купуват е в зелено(по-неутрален цвят), защото жълто не обичам а изненади може да има в последният момент - никой не знае, така че вече сме оборудвали нашето "зелено|" бебе за до към 8-мият месец и така май ми развалиха удоволствието от пазаруването
!

.Имах контракции 3 пъти и вчера доктора каза че е нормално.Това е от мен засега,желая ви лек ден и много успехи и хубави новини