"Огън служба" не остана! През СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 13 546
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Добро утро,
Все по-трудно ми е ставането сутрин за работа, но пък останаха някакви си 2 седмици. Сигурна съм, че после ще ме хванат лудите да седя сама в къщи...
Вчера подтикната от разговорите за покупки за бебчетата, напазарувах и аз много нещица за моя младеж. Ох такова удоволствие ми е да ходя по бебешките магазини  Heart Eyes
Само дето все се съобразявам, че ще се пренасям после и гледам да не се увличам, че моя багаж, на бебо багажа и самия бебо ще ми дойдат в повечко май   #Crazy newsm78
Хубав ден на всички. Тука по морето се очертава още един горещ ден, но пък обещават че утре и тук ще са захлади - а дано!

# 121
stefina, и ние си взехме такова креватче. Само че преди това ги огледах на живо в магазина. Видях, че чекмеджетата са по-малки от колкото си мислех. Ама какво да се прави - няма как да са дълбоки 70см колкото е широко креватчето. Нашето креватче си стои с кашоните в мазата. Като се роди бебо, баща му да го сглобява. Сега само би заемало излишно място пък и един шкаф трябва някъде да поръчаме първо. Трябва той да е готов, за да можем да разкараме старият шкаф и да се отвори място за двете креватчета. Като си помисля как сега малкият ме гони от дивана, за да се разполага сам на най-удобното място... А после като са двама хулигани - ние с баща им май ще трябва да си полягваме на пода.
И на мен много ми харесваха различните видове гащеризони. Обаче се оказа, че всички които имаше Виктор са обличани само по няколко пъти. Докато беше бебе му умаляваха отчайващо бързо и подпираха на памперса. Когато проходи пък се оказа, че не са му удобни. Беше му трудно да се изправя с тях - понеже малките в началото стават по по-различен начин от възрастните. Подпират се с ръце и първо вдигат дупето нагоре. Така че аз лично повече гащеризон не купувам - колкото и сладурски да изглеждат установих че са адски непрактични.
Я кажете, какво ви е мнението за депилаторите на Виши? Някой тук беше споменал, че е ползвал. Дали вършат добра работа и струва ли си да си взема такъв?

# 122
PATE  аз пия гинипрал 3 по 1. С него ми изписаха и верапамил да неутрализира сърцебиенето ама аз пак си имам пулса ми става 120 и го държа така поне час и половина след каато пия хаповете после отшумява. Освен сърцебиене имам и треперене на тялото пак толкова време. Гадничко си е ама нали помага бебо да се задържи при мама по дълго та трая. Обади се на лекаря и питай каков да правиш при сърцебиене, може нещо друго да ти изпише.

На мен пък 2 ри път ми се случва като ходя по голяма нужда да откривам капка кръв по тоалетната хартия Thinking в изпражненията няма гледах ги та си мисля че май за хемороиди иде реч или за спукано капилярче понеже бях с ужасен 5 дневен запек и бая зор видях, все едно камъни изаках Embarassed

# 123
  • София
Беба, 99 % е хемороид.
Аз имах такъв проблем и не капка - ама бая си прокървих с ярка червена кръв и беше точно хемороид - добре че се го подозирах и не се бях шашнала  Peace

# 124
Ирина, взеха водата на децата?! Нямам думи, направо си предстаям как си се почувствала.

Дръжте си студените пожелания за вас. Аз искам слънце и топлинка тука Wink

Веч, ще проверя темичката сега. Мерси

И аз не спах добре снощи, което не е нормално за мен. Та днес се изнизах за подремване по обяд.
Вчера си взех чайчето за подготвяне на матката за раждане. Пила съм го с всяко раждане и засега съм доволна. Ако се интересува някой, казва се "Red raspberry leaf tea" или чай от листата на червена малина.

Беба, да, звучи като хемороид.

# 125
Добро утро и от мен Grinning
Аз пък да ви кажа в тоя Бургас не знам какво ми стана от жегата ли ама то не бяха пъпки, на китката едни ситни такива и сърби не се траеше ooooh! вчера бях на кожен лекар и ми каза че не е нищо опасно, било на контактна основа и ми изписа ментилов спирт за почистване и някакво там мазило, почнаха да позавехват де. А днес сутринта като ме засърбя на крака големия пръст точно на свивката ма не се трае направо и от чесането даже се получи лека подутинка.
При вас има ли такива сърбежи? Мен и корема много ме сърби, ама майка ми каза че било нормално заради разширяването на кожата. Абе направо някоя вечер като си легна имам чувството че само на едно място да се почешя и започва цялото тяло да ме сърби луда работа #Crazy
Айде стига съм ви занимавала с моите сърбежи Mr. Green
Асе радвам се че сте се върнали благополучно, сега почивай активно Hug
 stefina и нашето легълце ще е Аделина Лукс, но това с кръглите дръшки за чекмеджетата, по сладко ми изглежда Flutter
Желая лек ден на всички Peace

# 126
Момичета, наред ни е доплера, бебка се храни идеално, но продължавам с фраксито, няма как. При нас времето е чудно хладно и сега отивам да се шляя по улиците.

Пееща дано бързо се оправиш от сърбежа!

Аз пак да питам - колко дълъг трябва да е слингът? Ще поръчвам от Дидимос, как ви се струва размер 5 newsm78 Кои връзвания са най-използвани?

Лек ден на всички мами и с по-малко болежки  bouquet

# 127
Григ, 5 е добре. Около 4.50-5 метра е удачна дължина за слинг Hug Още повече, че ти не си огромна мацка Hug Да не кажа, че съм убедена, че небремнна надали хващаш 50-те килограма Peace
Аз също отивам да разгледам какво има в Ибей Peace

# 128
Добро утро и от мен,...то вече си е добър ден...но нали ставам рано с таткото и днес реших да си доспя та така чак до сега...оф тук във Варна си е една жега, а трябва по пазарите да ходя Shocked...толкова се надявам поне довечера да се поохлади малко за да си направя една хубава разходка  Praynig...

# 129
Дидке, я не се панирай zа една две контракции. Аz бях писала преди време, сега ще го повторя... Подготвителните контракции са полеzни zа бебето (спомагат раzвиването на дробовете) и zа матката, е стига да не са болеzненеи и да не водят до раzкритие. Не се опитвайте да ги подтискате, природата си zнае работата. Аz от 6ти месец имам поне по 10 на ден но не съм се впечатлила иzобщо. Докато лекаря ми каzва, че шийката на матката е нормална, то няма место zа притеснение. И не zабравяйте... ние сме бременни, не болни... не бива да прекарваме по цял ден в леглото zареди едно две стягания на корема  Wink

Като ви чета как ходите по магаzините с удоволствие ви zавиждам направо... Аz така мраzя. Вчера ходих да си купувам няколко дрешки и бях накрая толкова иzнервена, че ми идваше да убия някого. Как ще купуваме дрешките zа бебето, не zнам...

# 130
Pate, на мен също ми изписаха Гинипрал и питах тук. При мен комбинацията е с Обсидан. Докторът ми каза в началото, за да ми свикне организма, и да нямам сърцетуп, да разделям Гинипрала на четвъртинки, после на половинки, и чак тогава цели хапчета, т.е. аз пак си пиех 3 по 1, но разделях хапчето и пиех частите му на всеки час (четвъртинките) и не усетих проблеми.
Тъй като Гинипрала се дава за задържане на бебчето да си стои на мястото докато дойде време, докторът ми каза, че трябва до 36та седмица да го пия. След това си е време - ако бебчо реши, да си излиза, да не го дършим с някакви химии вътре.
При мен, обаче, Гинипралът имаше доста добър ефект, и го пих само около 2 седмици. Полсе се почувствах добре и го спрях. Казах в последствие на доки, и  той каза, че важното е как се чувствам - щом ми е добре, да не го пия, но ако пак се появят същите проблеми - пак да го пия.
Да чукна на дърво, за сега проблеми няма!  Praynig
 Hug за всички!

# 131
Григчо, това е за мен най-удобното и лесно връзване, което съм ползвала, това за новородено, а това за по-големи дечица.

# 132
Момичета, сега ще ви чета, че от вчера по обед нямахме интернет до днес.Гуш от мен и лек и прохладен ден! Hug

# 133
Ха добър дн и от мен!

Пееща дано скоро ти минат сърбежите. Аз не знам защо ама всеки път като си отида в Бс и правя някаква такава алергия. Според доки е от мръсното море и пясъка, ама не мога да се прежаля да пропусна и си ходя на пъпчици  Crazy.

Аз също заледах Аделина Лукс, обаче вчера ходих до магазина да я видя на живо и ми се видя доста височка. Плотчето за повиване ми е на нивото на гърдите, а уж не съм чак ниска .... та малко се разколебах...

Григчо браво за добрите резултати.   bouquet

# 134
Момичета, отново съм аз- да ви благодаря за подкрепата много, ама много. Не знаех с кого да споделя, а като си и поревах после съм подремнала за малко и се поуспокоих. Вечерта поговорихме с моя мъж спокойно, но на мен малко от болката си ми остана в душичката. Дано просто по-бързо свърши ремонта. Благодаря ви още веднъж! Hug

Общи условия

Активация на акаунт