"Огън служба" не остана! През СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 13 562
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • Свиленград
welcome на новите мами, радвам се че има много нови попълнения   bouquet
Суит, мерси за инфото за легълцето  Hug
Аз днес бях при док да се разберем за раждането, но се шашнах понеже излиза в отпуска от другата седмица до 01.09 и с тези контракции ще се моля  Praynig да не стане нещо преди това. Иначе бебка си е добре, изписа ми допълнително гинипрал 3х1/2, но каза, че може да получа сърцебиене от него, а аз патката забравих да питам ако стане така какво да правя, дали да го спирам  newsm78 Някой пие ли го от вас и забелязали ли сте такива симптоми? Пък като е в отпуска ще ми е неудобно да звъня, а на лекарката по ЗК пак не върви понеже не го е изписала тя  newsm78
Аз пих гинипрал през първата бременност и моя док ми изписа за сърцебиенето изоптин. Изобщо не се притесняавай да му звъниш за такова нещо. Това е съвместителството на лекарствата. Гинипрал+изоптин.

# 136
Здравейте и от мен! Hug
Да се разпиша и аз-днес съм на консултация,ще питам д-ра за пътуването до морето,да видим какво ще каже  Thinking
Асе,благодаря ти за успокоението  Hug Аз все с теб си давам кураж-като си помисля,че след онези болезнени контракции тръгна да пътуваш...  Whistling
А пък аз досега само подготвителни съм имала няколко пъти(като тези дето Дидка ги описва) и какво толкова съм се замислила... Crazy
Ще пиша довечера какво е казал и д-ра  Wink
А щях да ви питам и още нещо-някой от вас ходил ли е скоро на фетална морфология,че предишния път д-ра каза,че последната се прави 30-32г.с.  newsm78
Аз после ще го питам де,но ако някой от вас е ходил-да сподели! Hug

# 137
СТЕФИНА, първо да ти благодаря за информацията, която ми прати   bouquet (опитах на лични, но ти е пълна кутията) и второ - ти в крайна сметка от къде си поръча Аделина Лукс? По твоя информация в базата на Илиянци е 360лв. А аз като им звъннах вчера ми казаха 385 Rolling Eyes
Иска ми се да намеря мястото където е най-евтино. За съжеление не ги печатам финикийските знаци в мазата  Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 10:34 от Anjelika84

# 138
Привет!!!
Аз докато ви прочета стана вторник Mr. Green...ама си знаех, че така ще се получи Hug
Този уйикенд бях на приказно място със страхотни хора...настроението беше супер! Никога не бях ходила към оня край на България - Батак, Доспат и околията...и сега се чудя как съм живяла без да я видя цялата тази красота! Ето ви линк към снимките, но мен ме има на малко от тях...просто аз снимах през повечето време Mr. Green Е, има ме качена на мотор- да се види, че съм рокер Mr. Green...и във войната с водни пистолети взех дейно участие Laughing...Абе голям смях Grinning

http://picasaweb.google.com/shmatki/iJJLoJ

# 139
Ааа искам и аз малко инфо за тая база на Илиянци, моля!
В Пигис хаус Аделина Лукс е 429 лв   Rolling Eyes, а вие за 360 говорите - доста разлика е.

Ей Бръм верно е голяма красота там! Направо ме е яд, че толкова малко съм обикаляла из България до сега, но като се роди дребчо ще наваксваме. Иначе си личи, че супер добре сте си изкарали.   bouquet

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 14:33 от Dianchence

# 140
В Пигиса модела "Деси" беше около 280лв ooooh!А е 120/60см..малко много ми се видя!!За "Деси-Лукс"който в момента издирвам не знам цена и се интересувам и къде да го намеря и колко е парички!!!!
А другите не съм ги гледала защото са много големи и няма къде да ги сложим!!!Иначе и аз се интереувам от това място на Илиянци?? newsm78Аз там намерих количките/които търсех/но за легла не видях newsm78

# 141
Мирка, аз за пореден път да попитам - защо не идете в Дибо?
Ето това може би ще ти свърши работа Grinning
А нашето е такова това и има по-високо ниво, но е с едно чекмедже. И е 140 см дълго Peace

# 142
Асе аз точно това съм харесала!!Но свекърва ми каза че е ходила там и не са имали второ ниво леглата newsm78 newsm78
Ама аз защо ли и вярвам!!!!Иначе с мъжа ми бяхме решили да ходим точно там!!И то за точно това легло!!!Ама тя като каза "Еми те са дълбоки и бебето е ниско долу пак не ти върши работа ти нали искаш да ти е на високо за по-удобно"Ще идем още днес искам да идем!!!

# 143
Асе, беба, Нели, Вилистар  Hugмерси, сутринта го пих и нищо ми нямаше, сега пак ще пия, но ако се разхлопам нещо - ще звъня на док, няма как  Rolling Eyes
Леле бръм нямаш си работа... с тези снимки, пък трябва да лежа /аз че не го правя съвсем е ясно/, но как ми се ходи по горите и поляните и планините  ooooh!

Днес си взех 3 шишета, залъгалка и четка за шишета и още някой дреболии. В общи линии май нямам много друго за купуване /всичко си имам от каката/ ще взема още само комплектче за изписването и шампоанче на себамед, а за по-нататък нещо ако се наложи ще решавам в движение. А как ме сърбят ръцете да пазаря  Grinning, но няма смисъл просто. И тези джунджурии 50лв  Shocked не бях се замисляла  newsm78, но в първия момент помислих, че продавачката е в грешка нещо  Mr. Green

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 14:56 от .:PATE:.

# 144
Малкото не знам дали има нива, но по-голямото има със сигурност Peace
Така или иначе не пречи да идете да ги видите Peace Поне ще си видяла със собствените си очи Hug

# 145
Здравейте, момичета Simple Smile Толкова много сте изписали от петък досега! Браво на вас! Аз през уикенда нямах комп, понеже с мъжа ми бяхме в Пловдив. Той е пловдивчанин и почти всяка събота и неделя пътуваме дотам, но сега в жегите сигурно ще разредим пътуванията. Като се прибирахме в неделя и ми стана ужасно лошо. Колата ни е без климатик, а и в Пловдив беше толкова задушно, че едва издържах  Whistling Иначе обиколихме тамошните магазини ("Вис Виталис", "Хиполенд", "Щъркел", "Пинокио") и съм много доволна - избрахме си легло от "Щъркел" - с няколко нива, с шкафче за дрешките и играчките на бебинка и с двоен матрак (къс за сега и по-дълъг за голямо 12-15 годишно детенце). Харесахме и количка на Чико, както и комплект за изписването от болницата на "Вис Виталис". За съжаление нищо не купихме, а си останхме само с гледането, че са ни притиснали финансови несгоди, но дано всичко се оправи по-скоро и да успеем навреме да вземем всичко за малкото съкровище.
Сидония браво за прекрасната стая! Перфектно си се справила!
Бръмбъзъче чудно сте си изкарали на Доспат. Снимките са супер! Нямам търпение и аз да се махна от гадната София и да подишам чист въздух.

# 146
Сладурки, надявам се, че сте добре!
Спаси  се прибра в неделя, а пък седмичната програма ми е разграфена по часове! Затова не остава време да изчета всичко сега. Ще се пробвам довечера.
Днес имах болезнени контракции, които отминаха бързо. пия си хаповете и за растежа на беб. Стаята й общо взето  е готова, но гардеробът ще дойде чак края на август  Confused Утре ще пускам изследвания /включително за антитела - стискайте палци  Praynig Praynig Praynig Praynig/

Гушки за всички и ... Асе радвам се, че крепиш положението и си в стройните ни редици  Hug

п.с. Откъде в БГ мога да си поръчам слинг?

# 147
Ирини, не ти препоръчвам да си вземаш слинг от БГ. Или си купи хасе и дай да ти ушият един голям. Защото платовете на истинските слингове са различни от това, което предлагат тук.
А и 60-70 лв за слинг от трико (каквито шият тук) е просто обирджийство Peace

# 148
Флучия и на нас ни предстои обиколка по същите магазини в събота.Мъжо до сега ми се офлянкваше ,но днес ходих до родилното отделение където май ще раждам и старшата ме предупреди от 01.08 да съм в готовност с багажа за болницата.Тогава влизам в 9тия месец(то даже още на 28.07) и всичко трябва да ми е почти готово,за да не се изнервям допълнително.Момичета,от както разгледах отделението и видях малките бебчета в креватчетата все ми се плаче..хормонка съм голяма ,ей...Причина за това няма,ама ей на -на такъв рев ме избива newsm78 и по улиците си ходих с насълзени очи.
Стон,аз търсих депилатоара на Виши( мисля че Ирини беше споменала за него),но ми казаха ,че в момента не го внасяли.За това взех на Клоран,но още не съм го пробвала.
Шейлааа,как ме подсети за този чай, Hugмойта приятелка ме е снабдила с него,ама забравих от кога трябваше да започвам да го пия... newsm78А и направо си бях забравила за чая, де Mr. Green
Бръмче,ми то много готино там бе-има ли къде да се спи другаде освен в палатки?
Един страничен въпрос имам-някой знае ли как да спася на мъжо косата-така де нещо мнооого му капе ,а той обвинява мен ,че съм го съсипала Mr. GreenВ рода нямат проблем с оплешивяване,та за това се чудя маски някакви с чесън ли да му правя.. newsm78На мен преди сватбата ни много ми капеше косата ,мислих че няма да остане с какво да ми направят прическа Mr. Green,тогава ми обясниха ,че е от стреса,след това всичко се нормализира с косопада.Освен и мъжо много да съм го стресирала покрай бременността ми hahaha

# 149
Асе, Веч благодаря ви  bouquet Веч, първата и втората снимка са една и съща Wink Понеже няма да купуваме количка, легло, а и много дрехи, мисля да се изглезя и да си купя нов слинг.
Ирини, ще си поръчам от didymos.com. Видях, че има доставка до тук и така (иначе щях да карам приятелка от Франция да ми го носи). Всички много ми харесват и не мога да си избера Crazy

Бръмбъзък, разкошни снимки. Много го харесвам там района, няколко пъти сме ходили и е направо райско Grinning

Сид, не си спомням дали те поздравих, но чудесно сте се справили с покупките и стаята. Браво.

Говорехте за бебешки дрешки. Защото за Хриси почти нямах истински "бебешки", сега ме влече само към такива (това е първата ми покупка за бебето). Струват ми се най-практични. Иначе вече сме готови и с официални& … 77;ти (от каката са Wink) Ще взема и няколко бодита, че и от тях имаме и така Sunglasses И да вметна, че всико това е в размер новородено, а дънковата рокля я носихме на 8м. Simple Smile Ето

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 16:16 от Григчо

Общи условия

Активация на акаунт