"Огън служба" не остана! През СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 13 566
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
zdraveite kazvam se lili i prez septemvri i az 4akam bebe-parvoto

Здравей и добре дошла!  welcome
Пиши точно кой септември чакаш бебе и какъв е пола, ако го знаеш, за да те впиша в началото на темата. Simple Smile

# 181
Бръмб, ей на това му казвам история, ама с опашка Wink Такива теми са ми просто любими Laughing Ама като дърт потребител рядко се занимавам вече Sunglasses
Обаче много точно си го подредила "детето". Някои хора наистина могат да те разсмеят с теми hahaha
Но то си има култови просто. Една от любимите ми беше "Шундата ми пърди" Joy ама модовете бързо я заключиха Sunglasses
Имаше и още една за един пич, който си търсеше мацка, за да изневери на жена си ooooh!
А имаше една, дето някакъв молеше за съвет как да прави секс с приятелката си докато тя е в цикъл Laughing Ама то щяло да й е за пръв път и дали да изчакал... ooooh! Просто можете да паднете какви образи се навъртат из тоз форум Crazy
Пък и много неща човек изтърва, ама като имаш тук-таме връзка с модовете и после научаваш Mr. Green за такива уникални бисИри Crazy

# 182
Добре,Веч,слушам  Mr. Green .Ох добре,че има кой да ме просветлява,благодаря.А zа епиzиотомията,много добре,zащото го мислех.При първото раждане не ми е правена,та искрено се надявам и сега да не се стига  Praynig .Но ще видя zа това олио,zадължително

# 183
BAE, на мен корема ми  е малко по изхвръкнал в дясната част и мноого седя с кръстосани крака - ужассс, сега се попритесних  Confused ще ти бъде ли проблем да ми напишеш какви упражнения са ти препоръчали?
Мирка, това легло, което бяхте гледали - Деси, което ние си купихме беше 219 лв без отстъпката в Пигис. аз гледах и на Дибо то е май 240 или 260 и има две нива, но на мен това на Дизайн Бейби ми изглеждаше по добре и по нежно

# 184
А масажите на перинеума със специално олио ли трябва да ес правят или може с всякакво?
Защото Иван сега ми каза, че имало някакво на Дюрекс - хем за масаж, хем лубрикант... , та питам де Grinning
И какво сега - чай от малинови листа и масажи на перинеума Grinning А упражненията на Кегел?

# 185
Здравейте сладури!  Hug

Все се каня да пиша ама първо исках да ви изчета и ... все не успявам  ooooh!

Ние с бебо сме добре, само дето се изморявам вече повечко. Като се прибера от работа и само ми се полягва  Embarassed Моя юнак не рита много, само се движи почти постоянно. С пета ме мушка в черния дроб, което е меко казано дискомфортно. Направо си е супер болезнено  Confused , но докторите казаха "Така ще да е"  Laughing
Трудно спя, основно наляво. Казват, че съм като манекенка истината е обаче изглеждам като слоница - корема ми е ОГРОМЕН!  Shocked
Аз съм се поболяла по колички напоследък - вие вече накупихте, а аз "Сетила се Мара ...". Много трудна задача - хем да е евтино, хем да е хубаво .... еххх  Blush
Иначе бъдещия татко се подвизава в Лос Анджелис от един месец и уж бърза да се прибере поне в Европа ... ама там е топло а във Финландия (от където е) е стуууд  Laughing Да ама на мене ми е мъчно, а и се притеснявам, че няма да успее да дойде навреме за раждането. Sad Както и да е ... занимавам ви с глупости ooooh!

Пак ще пиша ....оххх само веднъж да изляза в болничен, че и ремонт предстои...

Усмивки на всички   bouquet

# 186
Като стана дума за абсурдни теми и дискусии във форума - е това ме накара да гледам ей  Shocked така и да мигам на парцали http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=315250.0
Супер крайно и рязко съм се изказала там, но темата ме вбеси с объркващото заглавие и драмата, която следва след него.

тази тема и мен ме потресе  #Shocked...тука с моя започнахме едно обсъждане, та 15 мин. немога да си запиша отговора.

# 187
  • София
Момичета, някой да е чувал Муциту? Нещо ми чезне напоследък  newsm78

# 188
Мирее, аз откакто разбрах че съм бременна, се мажа едно "Massage Cream for face and body" на Lavena (My Nature). Макар че надписът е на английски, произвежда се в БГ, в зелена кутийка е, 240 мл. Сууупер мазно е, сигурно повече от мас. Всяка вечер след душ се мажа и стоя поне 30ина мин да попие, макар че не попива напълно. Но пък не остава петна по дрехите!
А иначе някой ти беше казал за Контрактубекса - той си е направо лекарство. Аз го знам от бая години. Първо братовчед ми има мнооого дълбоки белези от акне в пубертета и се мажеше,а след операция го бяха препоръчали и на майка ми.
Все пак не забравяй - поемай течности, внимавай кожата ти да е винаги хидратирана ( чувстваш ли я суха, тя отдавна е така), и носи по-широки дрешки, които да не дразнят. Аз поне така правя, и да чукам на дърво, резултатът е добър.  Peace

# 189
Дооста сте си поговорили днес момичета...
Аз прочетох всичко, но съм толкова изморена, че всичко ми излезе от главата.
Днес излизахме преди обяд с децата и припаднах в един магазин, най хубавото беше, че се добрах до него (детски магазин) и докато чаках да се освестя поседнала на столче и полегнала на витрината... си купих комплект за изписване на Вис Виталис и едни джиджани сладини гащиризончета за 9 месечно бебе...
Като отворих к-кта и хич загубих надежда да се натъпче бебчо в тези мънички дрешки.
Ми аз никога не съм имала такова малко бебе, а с този голям корем дали сега ще е по малко?
Та децата много се зарадваха от покупките за бебо, а аз едвам се довлякох до колата и право в къщи.
Тооочно когато се стоварих в леглото с одървено коремче мъжо се прибра с приятеля си и семейството му гладни, жадни сгорещени та цял след обяд вдигай, слагай, шетай.
После пък чисти и накрая се оказа, че на момичето дето ви се оплаквах преди месец, че си сряза ръката не и били зашили един нерв и сега не си изправя безименния и кутлето и се налага нова операция... ooooh! .
Брей  Ямболски докторя - Господ да пази.
Та утре уж имах планове, а се оказа, че мъжо заминава с тях на София да търсят добър невро хирург, а аз оставам с децата самичка и имам куп мнооого спешни задачи.
Тази вечер след цялата олелия за първи път ми се стори, че бебето ми иска да излиза.
Имах поредица от контракции, на които не обърнах никакво внимание, но когато бяха последвани от силни остри болезнени пробождания сякаш в шийката на матката от които накрая допълзях до леглото се позамислих и заех хоризонтал.
Много се смайвам от тази слабост, в която преживявам последните месеци.
Особено като знам колко жизнена и силна съм била винаги, как съм се движила до последния ден на бременността и като слушам как обикаляте магазини, ходите на фитнес, вдигате тежести (Шийла смайваш ме Peace).
Днес паркирах възможно най близо до магазина, едвам се довлякох до там и се чувствах като парцал.
Добре, че съм зяпала предварително и знам какво се предлага в нашия малък град, та нямам голям проблем с избора.
Уф олях се  Blush простете ама да ви се оплача като дете на майка си.
  bouquet

# 190
и аз посред нощ да се запиша на края на новата тема
Добре дошли на всички нови мами Hug
Втора нощ не мога да спя и явно ще стане като предната бременност по цели нощи да будувам Sad
Тази сутрин ще тръгваме за морето но като гледам какво е времето не спирам да се ядосвам,като ходих на работа беше хубаво а сега щом е време за почивка лошо CryДано на морето не е така,че много ми се плува.
Момичета тази бременност сравнение с първата много повече се уморявам уж не са ми много годините а на моменти чак се дразня от себе си колко ми е отпаднало и даже ми тежи да се справям и с домакинската работа,да не говорим че сме още в ремонт Sad
Шейли благородно ти завиждам за силите за фитнес и междудругото за какво се пие този чай
Много са ви хубави покупките аз все още само малко дрешки съм купила и мисля другият месец да отида или до София или до Пловдив за количка и креватче но още не съм решила къде.Да ви се похваля че ми дойде контейнера за стволовите клетки,след много мислене стигнахме до извода че не е лошо и човек за какво ли не харчи пари че това поне уж е за здраве,дано на никого не мусе налага да го ползва
Аз много се отнесох в писане отивам да се мъча да поспя че път ме чака,лек ден ви желая и много положителни емоции

# 191
Деси, няма четкане момата, то си е истина. Не ме гледай така отстрани, краката за нищо не стават.

Мариам, добре че не си се строполила някъде на улицата. НИско кръвно ли беше?

За чайчето от малинови листа - то е пълно с витамини и минерали, като витамин A, B, C, E също така магнезиум, желязо, калциум, потасиум и други. Освен тези хубости, има fragrine, субстанция, която тонизира мускулите, като този на матката и проучвания за показали че помага за по кратък втори етап на раждане (напъване), най вероятно заради тонизиращият ефект.

Аз го пих и с двете ми щерки и двете ми раждания бяха не по дълги от 6 часа. Така че ще си го пия и сега. И да не ми е помогнал, не ми е навредил.

Асе, кегелите трябва да си ги правиш всеки ден душа. Много, много важно! Особено ако не се спортува. Повярвай ми, имам приятелка която мина през операцията за пролапс и хич не е приятно.

# 192
  • Бургас
Оооооооо, спящите красавицииииииии Hug, вижте кака ви кога пише..нещо сън не ме лови..па ме гори нещо в гърлото, офффф..а налево, а надесно сто пъти и станах..Додох да чета барем..отидох на Бръмба на линка със снимките и кат засветка некаква музика от тоя сайт, няква детска песен, а аз съм олабила колоните до дупка..та дигнах Враца на крак в 6.30..Ево, ти сърце имаш ли Joy( идваме и ние на палатка догодина, Heart Eyes)
Чакай да си попъшкам..хахха..ооооооф, не стига че съм възрастна, ами и дебела, не стига че дебела, то па и не киризя..и не чуя, и въобщеее..как бабичка ода баавно и тежко..докат станаааа..бе тва износването и то не е шега работа..аз си мислех, че само раждането е зор, а то..обаче- ей на какво ме кефи- че идва времето, когато.. вижте тук: http://bebe.to/sling/sling.html много важни неща за нас има!!!олеее, само вижте това..http://bebe.to/peleni/Platove/Otriazani/skachasti_jabi.jpg-пелени за многократна..ехаа..за мързеливи като мен були..Simple Smile аз избрах за моята кокона тия със скачащите жаби, че и пасетата са много добри, ша си взема- http://bebe.to/peleni/Platove/Otriazani/prasenza.jpg..полудях, край:))), що не правят за дърти такива гащи:))
Ще си ушия сумати слингове..Друго да не забравя да ви кажа- разбрах че за да има една жена достатъчно кърма е добре да се хапват фъстъци, кашу и да се пийва 1 чаша бира. Една приятелка ми го каза под сурдинка..Какво мислите по всички въпроси?
Вечерница, кога ще ми направиш фотосесия Hug, похвално за таланта ти на снимач:)
Айдеее, вчера един приятел ми разказа, че ми сънувал бебето..много нежно и красиво момиче..лелееее..дали?!
Не мога да ви изчета, да знаете..Сонка, честито, сестро..и сурва весела, догодина- па люлка;))))
Маринче, виж кога ти честитявам.. Hug
Отивам да се тропясвам пак, че гърба ме наболва..
Шейле, гуш! Оф, ако ти кажа, че и 6 часа ми се виждат супер много..Кво прайте толкова? Laughing Раздуй, плс!
Навън в планината се е разстлала една мъглааа- като захарен памук.. Искам около елхата с бебетатааа и снимки, снимки:)
Иринче, благодаря ти за загрижеността, всичко е наред, мила Hug!!!

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 07:19 от Муциту

# 193
  • София
СТЕФИНА, първо да ти благодаря за информацията, която ми прати   bouquet (опитах на лични, но ти е пълна кутията) и второ - ти в крайна сметка от къде си поръча Аделина Лукс? По твоя информация в базата на Илиянци е 360лв. А аз като им звъннах вчера ми казаха 185 Rolling Eyes
Иска ми се да намеря мястото където е най-евтино. За съжеление не ги печатам финикийските знаци в мазата  Simple Smile

Ти сигорно си искала да напишеш 385лв.-но това е със силиконов матрак.На другите места с него е 405лв.-Палавници-Младост най-евтино.А прочете ли дето писах,че са им много къси чекмеджетата?

# 194
Добро утро Simple Smile
как сте мамита?поспахте ли?
и аз имам проблем със спането, а имам адски много работа и не мога да си се потъркалям в къщи  Crazy
да ви се похваля - за пръв път онзи ден ми направиха ред на опашка. в аптеката, една мила женица - леелле колко хубаво
хайде милички приятен и слънчев ден
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт