"ДНЕВНИКЪТ 47"-да отслабнем всички заедно!

• 16 385
  • 306
  •   1
Отговори
# 150
Здрасти банда  Party

Май кафе никой не черпи днес  Sunglasses

Денят ми започна с кафенце и книжката на Майкъл Търмънд, но мама реши да сготви на детето нещо различно, нещо вкусно и какво да видя по едно време в кухнята  newsm64 ужасссс... Та така...  Crazy

Момичета относно плодуването, аз приключих с него преди 6-7 месеца. От тогава НЕ пазя никаква диета... качих кг. ужасно много и т.н. Лично аз искам да направя едно плодуване с диня, но проблема е че сега и 1 ден на плод не мога да направя... та трябва да започна някакъв режим, защото с прозиволно ядене и уж контрол на вида на приетата храна не се получава нищо... храната я приемам, а контрола го няма никак  #Cussing out Както и да е...  Confused

Присила резултатът който си посигнала е направо зашеметяващ  bowuu

Орелия за Пепсито и на мен ми е най-любимо... Приципно обичам Класика който е, Лайт пробвах (бива), а Пепси Макс пих веднъж и беше отдавна... той не е нискокалоричен принципно нали?  newsm78

Еми значи и ти си Дюканка  bowuu Ако се захвана с този режим ще има кой да питам за разни нещица поне тук  Hug

Мис Каприс на каква диета си? Сега гледам тука какво си писала и не вдявам точно какво е... Прилича ми на твоя си ''ограничителен режим'' които си правиш, на него ли си си още?   bouquet

Гладнес ма златце ти на Дюки ли си? И как се прави тоя крем карамел, ма без карамел?  Mr. Green

Пинки много обичам ролца от раци, дай някоя идея с какво друго ги съчетаваш?  Simple Smile

Мирама все така мотивирана, стриткна и успяваща  bowuu  Hug  bouquet Hug

Абирена режима ти какъв е?  newsm78 Hug

Момичета Крейзи Тиква, Галатея, Шоколадка, Игуанка къде са?  Cry Confused Sad

Хубав ден на всички   bouquet Hug  bouquet

# 151
  • София
Здравейте момичета:-)
Сега ставам и имам откритие  bowuu От сън се слабее  Joy Joy Joy. Шегувам се естествено, ама с тези количетсва вода ми се налага да ставам до WC, сутрина ме показа 52.8 кантара, сега се измерих, наспана, усмихната- 52.2  Joy Joy Joy Joy Joy Joy (за статистиката- няма секс в тая работа, само сън, ама до леглото ми е Жената днес, да не би снимката на доФтора да действа така , незнам  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil)
Орелийка, моя любов, статията е добра, има и линкове към други интересни неща, ще чета обстойно като имам време. Но отразява и моето мнение. На моя ръст познавам доста хора на 52 кг, които са като манекенки, а в момента моите пропорции са далеч от хармоничните, в смисъл има места, които за моя вкуса са ми прекалено, как да кажа- оребрени и други, които докато стигна до мускулен релеф ще трябва да навъртя стотици километри на пътеката или велоаргометъра. Та така с кг. Но не мога да отвикна от пустото ежедневно мерене. А за Бога! аз преди режима нямах дори кантар!!!!!!
Заминавам на една готина прителска вила, уж за басейн, ама май на маса ще изкараме (карти ще играем, да не помислихте друго Wink), та приготвям багаж и някои специфични продукти Simple Smile.
В тази връзка отчет за днес (планиран):
- кекс с кафе
- салата (някаква-май розов домат с чушки и пр), пилешко филе
-следобедна закуска- желирано мляко
-вечеря- пъстърва на скара
-късна вечеря (на спамо чата)- може би салата или пил.шишче, ще видим.

Желая ви прекрасен и усмихнат ден!!!!

п.с. Миранди, крем карамела не е никакъв карамел душко Simple Smile. Мляко с подсладител, ванилия и яйца. Това е, но го докарва на вкус де Simple Smile

# 152
  • софия
Здравейте,дневничета! Hug Hug Hug
Докато ме няма и шефа се завърнал. WhistlingМиранди,благодаря за хубавата и спокойна тема!Кафето го пийнах,добро си го направила. Mr. GreenИ аз съм Дюкеса,килата ги свалих за 6 месеца,а преди да започна,месо не вкусвах.И на мен ми се струва,че ще ти е по-лесно да започнеш,когато застудее.
Ориииии,душо моя,Апни и за мен една лъжица от ментовото изкушение,а аз ще си цедя лиги кротко. Tired
КантарЯ се хързулва на долу,а дано.След толкова крещене и подрипане снощи,нема начин да нема начин.А Металика са режимни,маллеееееее,още немога да се освестя.После ще се отчитам,че нещо не съм в кондиция........
Прегръдки и целуФки на всички !!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 153
Миранди,ям ги от пакета направо...има много рецепти..на салата,ала бала,ама кой ще се занимава? Аз ги харесвам така,но мога и цялото пакетче да го хапна ако не се ограничавам,а аз обикновенно СЕ ограничавам..Знаеш ли...Майкъл Търман,е ОК,обаче си трябва готвене...и може да ти писне,или да нямаш време..и пак ще стане фал...хвани нещо,в което ТИ да имаш избора да си хапваш от това,което има в наличност,без да се дообременяваш с готвене,освен ако не ти е страст тази работа..да имаш опцията само като отвориш хладилника и вътре да има режимна храна,за да няма издънки.Не знам дали го написах много ясно..Такива режими са Дюки,и ВМНВ ...там си има ядене,разнообразно,достатъчно.Избери си нещо,на което ще се посветиш следващите поне 6 месеца,за да си спокойна,сита и щастлива!  Hug

# 154
Здравейте момичета и от мен. ))))

Аз отчет за вчера няма да давам, че вече забравих какво ядох честно казано. )))
Днес съм на праскови, че правих нещо като компот-сладко. ))) С нарязани на половина и обелени праскови, заляти със захарен сироп, сега трябва да си варят. )) Та хапнах 3праскови. ))
За обяд мисля да си направя качамак със сиренце и смантъна (това не е нашата сметана, не е и кисело мляко, нещо посредата между тези двете, румънско е има го да се продава в Кауфланд). Обожавам качамака. ))))
Днес кантарът ми промяна не отчете. )) А по повод статията, моят кантар си стои на едно място, но когато го мръдна с 10см по-надолу показва с 2кг по-малко. )))) Та тази сутрин си го мръднах малко да се покефя. ))))) Но в крайна сметка не знам кой резултат е точният, по-високият, или по-ниският. )))

Орелия, браво за стриктността. )) Едно време и аз бях така, а сега съм се поотпуснала малко. ((

Pinkito, подозирах нещо такова по часовете, в които пишеш и казваш, че си се събудила. ))) Честно казано на мен руцата от раци не ми харесват особено. ))
А най големият майтап е, че миналата година пристига племенника на гости (живеят в Лондон от 2г). Съответно взимаме рулца от раци и аз ги тиквам в камерата, за да ги приготвя по някое време. Е да, ама те седнали на обяд (без мен) и изяли рулцата сурови. ))) Умрях да се смея, нищо им нямаше после. ))

Миранди, знам те аз, че не си на плодчета отдавна. ))) И аз вече 2ра седмица се каня да направя едно плодуване и даже и 1ден не мога да изкарам също като теб. Просто нямам нагласата и това е. И много се ядосвам на себе си, ама какво да се прави.
Харесай си някакъв режим, или се пробвай да хапваш максимално здравословно и полезно. Салатки, посни меса и т.н. знаеш какво трябва и как. )))))

Emi, еее, ще взема и аз да си купя списанието и да си туря снимката до мен, белким отслабна през нощта. )))))
Браво и на теб за резултата. То и при мен нещата са същите, и преди съм била на тези килограми, но не изглеждах точно така, а определено по-добре. Сега си имам един пояс над корема, който яко ме вбесява, уж правя упражнения, но не редовно естествено и няма как да изчезне. (((

# 155
Здравейте  Hug
Аз няколко дена няма да се тегля, че чакам МЦ днес ме показа кантара със 600 гр. на горе, но съм сигурна, че е от това и не се притеснявам. Все пак хапвам режимни храни.
Миранди, да мила на Дюкан съм вече 25 дена и до сега съм свалила 7 килограма. Сигурна съм, че тези дни ще си избереш режим и ще се стегнеш. Крем карамела ли ? Ами правиш само крема с подсладител, а карамела ... го пропускаш  Mr. Green
Ори, браво за постигнатото. Все така стриктна да си  Heart Eyes Пфу голяма воля голямо нещо  Hug
Emi, приятно изкарване и честито минусче.  Hug

# 156
Пинки, ама  за бой си - няма да се оставяш без посещение в кабинета, ей! Пий чай слабителен, свещичка, каквото ще да е - не си дръсти организма с отрови, еле пък с тия протеини, знаеш ли какво количество отпадъчни вещества се образува, не е само пикочната киселина, която чистим с повишен водоприем.  Hug
А резултатът ти е супер thumbsup
Миранди, Пепси макс също е без захар:)  Ох, преди малко замина 1 л., бе не е възможно такава жаба да съм Crazy
Какво се учудвам - вчера Еми заяви, че няма да изям цялата кутия сладолед /т'ва ако е кутия, аз съм къща!/ - не само , че я изядох на един път, ами и не разбрах как и кога стана. Т.е. можех и още. 500 мл за нищо ги нямам. Ако е течност мога на екс да я глътна. Разширен търбух, това е положението, не се гордея особено с това, да си призная. hahaha

Мирама Hug Ролцата са годни за консумация сурови Peace
СлаБе Hug Металистка си имаме значи Grinning
GlaDneSS Hug То моето е болестно състояние, никаква воля не е hahaha
Правилно  си решила, да не се впечатляваш от тоя +, не е реален.

Ядох две сурови пълнени чушки с извара, яйце и спанак и 80 гр. пуешка шунка. Груба сметка - 230 кал.

# 157
  • Някъде там...
 Здравейте на всички, ама вие много сте писали тези дни  бре Simple Smile  Heart Eyes Не мога да ви изчета, прочетох само последната страница, че главата ми ще гръмне от болка  Sick  Снощи бях на рожден ден , та пих едни водки , то бяха едни ресторанти, после барове.... Embarassed  Embarassed Та сега си търпя последствията, спах до към 16 часа и само станах изядох една праскова и пак легнах, пих много вода и станах да се премера и за мое голямо учудване кантара показа под 57  Shocked  И седнаах и се наядох с яйца и филийка пълнозърнес хляб със шунка , извара и домат. Сеха си пия фрапето и ми е много кофти  Sick Crazy Прегреших ама какво да се прави , ще си търпя последствията.

Сега искам да питам ако мина на ВМНВ ще има ли ефект или да си карам  третата фаза  newsm78 Искам да махна поне още 3 кг.
И ако някой разбира от велоергометри може ли да ми каже какъв да си взема , но от по-евтините, че не ми се дават много пари. Гледах в Метро сега има промоция на някакво за 190 лв.

Ох сега ви оставям, че трябва да ходя да си взимам детето от бабин дом  ooooh!  , а колко ми е зле не е истина.
Довечера ще ви прочета изчерпателно и пак ще се включа.
 Heart Eyes

# 158
Здравейте момичета,

Вчера ми беше много диетичен ден и за разлика от другите беше и без издънки... за спорт вчера плувах...ако и днес е хубаво времето ще ходя да плувам...
Вчера закуска активия, после 4 ягодки, обяд телешко със салата.. след обяд 3 кайсии; вечеря шопска салата!

Миранди благодаря за кафето...

Pinkito къде в САЩ си? в кой щат?

сега излизаме на шопинг... и после на плаж....  Hug Hug

# 159
Добър вечер.  Hug

Идвам за отчет:

закуска: кисело мляко0.1 %, 3 с.л. овесени трици, малко степ
преди обяд: 2 парчета дюканско сирене с един домат
обяд: 2 пилешки бутчета, печен пипер с оцет
вечеря: 2 пълнени тиквички с телешка кайма снимка
Вода 3 литра

# 160
Как ги пиете тия по 3 л. вода бееее? Аз ще се гръмна,ако ги изпия...а за това,че ще се опикая като лисиче,съм 100% сигурна..направо памперси трябва да си взема..Ори,не съм ходила до магазина още,4е сутринта бях по задачи,но не съм забравила за рачетата,и аз ги харесвам най много сурови.,Но истинските раци..някакви в буркан4ета най много 200 гр, са по 20$...и си приличат на рачешко месо...а тези са по 1,80- до 3,00$ зависи от грамажа...пиша цените амо за да ви кажа,че суримито явно си е..далече от истинското рачешко месце,но на мен са ми вкусни,и си ги ям...може би има нишесте или знам ли..пише,че си е от истинско сурими месо,което е бяла риба..това по спомен  го казвам,а точната инфо,ще я напиша след няколко часа,като ги купя. Днес кантара е 58,600..накупих си 100 неща  за да ставам Мис-Дрис...няма начин,не би трябвало да се оплаквам пове4е,ама нали много се изнервям като не ходя до 00,и да си помрънкам аз на приятелско рамо..по друго си е. Чакам мъжът ми да се върне от фитнеса,и аз отивам...не става без тренировки,може да е нещо семпло,но движение ако няма кожата си увисва,месата също..и мазането с каквото имаме..не е задължително да е антицелулитен или за стрии крем,важното е кожата да се хидратира редовно,аз така мисля. Колко кремеве измазах и какво? А за пробата с хапчета да не говорим,само парите си давах..от първите 2 ме заболяваше стомаха,и хайде на боклука..абсолютно съм на мнение,че по-добро от "чистото "сваляне няма...чиста храна,най обикновенно приготвена,или сурова..и никакви химикали..Мнението си е мое,само си казвам,защото не един и два продукта съм използвала,пари не съм жалила,и накрая се оказа,че само храната и тренировките правят чудесата...Хай ,пак ще скоча по късно... Hug и да слабеете!

# 161
Ох, Пинки, ще ме умориш Joy Мис Дрис Joy
За суримито много писахме, за гушите се хванахме, може ли не може ли, режимно ли е, не е ли, същото ли е тукашното като тамошното.. Crazy
Сурими по принцип си е гадост - продуктът е направен от остатъци при преработката на бяло месо на различни риби, най-често треска, месото се прави на нещо като кайма, добавят се пластификатори, допълнителни аромати и се формова и оцветява, за да бъде ефектът пълен. Слага се нишесте, растителна мазнина, сорбитол и какво ли не...  Няма значение това, но "тамошните" ролца съдържат повече белтък, т.е. белтък бие въглен, за разлика от тия тука, дето са внос от Китай и Литва. Той затова Дюкан ги позволява може би, бе не знам - затова те и питам, да видим по чужбинско как е. Simple Smile

Вечеря - ципура+ зелева салата 180 гр. + 5 мл зехтин. Не мога да изчисля колко грама ми е ципурата  Close  Т.е. аз знам колко е, но колко съм изяла как да знам Crossing Arms  То като махна главата, опашката, костта - какво остава... Пиша го 200 гр. , но едва ли има толкова.
Не се заситих  Flushed и открих във фризера купичка сладоледено кисело мляко - забравен резултат от първия ми опит с машинката за сладолед. Добре дойде Grinning
Калории за деня - 1532. Turn-l
Вода -  ooooh! 5 л не ми мърдат.

Не ми работи линийката... Confused И вчера ми оставаха 3 м и 26 дни...

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 22:31 от Орелия

# 162
Вода -  ooooh! 5 л не ми мърдат.

Как го правиш този номер с водата?!?  #Shocked

Пинки какво си купуваш за дриСкане?   #Silly

Гладнес страшно меню, па и снимки, леле мале  Kissing Heart

Айа
много добро меню, а диетата ти как се води?   bouquet

Спокойна нощ  Kissing Heart

# 163
ето ме и мен..

днес менюто : както винаги активия (не знам на мен много добре ми действа...направо съм и рекламно лице) после ягоди; на обяд пилешки пържола и зеленчуци на скара (морков, чушки , лук); след обяд ябълка; вечеря зелена салата с репички ... водата е около 1.5 л...(преди пиех повече), и 2 ч. сок (по 150) ! От днес почнах да ходя и на фитнес...лелеее направо едвам издържах 2 серии по 10 мин на пътеката...ама постепенно ще увеличавам за друго не успях .... и плуване! Към спорта може да се сложа и 2 часа shoping  Joy 

Миранди аз съм на свободен режим (на Ипо) и с него сама си избирам какво да ям...не съм по точно определено меню само гледам да е салата, пилешко, риба , телешко ... по възможност да е на скара ! Нещо такова!

Орелия  леле като прочетох за ципура и огладнях... много я обичам  Crazy

Pinkito за мен пиенето на вода е до навик...трудно е началото, но като свикнеш почваш да си ходиш с 1 шише от 0.5 л и само пиеш...особено като спортувам доста пия!

Hug Hug

# 164
Идвам с рачешките рулца да докладвам..и аз сега се зачетох,да сбирщайн от остатъци от риби..ама много важно..аз ги харесвам,това да ми е кусура..Ори,и аз като видях какви дебати станаха за пустата смеска,не се обадих,4е хем от мазната тема..хем да не кажат,че се правя на голямата Хамериканка...абе ясно ти е..Та:
  2 рулца=90 кал
Total fat-  0 gr,  0  %
Trans fat- 0 gr
Cholesterol- 10 mg
sodium- 530 mg
Total carbs-16 gr
dietary fiber-0 gr
Sugar- 3 gr   
protein 6 gr
Това е...ако искате още инфо,пакета е върху компа... Wink
Аааааа,отгоре пише:  Crab flavored seafood from surimi,a fully cooked fish protein, fat free.A blend ot North Pacific  fish and real king crab meat with natural and artificial crab flavor added.
   Mirandi,купих си от шоколад4етата за разхлабване,едни хапчета ,пият се по 2,- след 6 часа ме извикаха в кабинета...но аз хапчета мразя,и само като се сетя и ми се драйфа...ама...и един чай, някакъв йогийски...уж много хелти,от билки незнайни,дето никаква работа не ми свърши,ама поне показват и една поза..като го изпиеш,заставаш на колене,главата опира в пода,бради4ката в колената,а ръцете минават покрай тялото назад...позата е като тази от йогата- Child pose...и така стоиш,ама не казват до кога..предполагам,не докато се изакаш....ха ха ха...стана ми смешно,сори мацки....И като прибавя и сутрешните семена+трици...и с едно Алилуя...та така Мила...

Общи условия

Активация на акаунт