"ДНЕВНИКЪТ 47"-да отслабнем всички заедно!

• 16 384
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро.
Легнах в 2, станах в 6, чудна съм.
Нямам мъж, из Балкана скита от вчера,  на мотори се размята, само да го мисля.
Това от една страна е готино, щото ми остана втората ципура и смятам днес рибен ден да бъде, че преди малко салмони си накупувах, и тони и едни херинги скучаят във фризера - как да не е рибен деня  Grinning
От друга - няма да го има неделното Метро, но голямо важно, ще има понеделнишко.
Ходих до Фантастико пеш, чудна разходка, неделя сутрин - няма хора, няма коли, спокойствие. Все едно сме в соц-времената Sunglasses
Пинки, твойте ролца даже и фет фри Twisted Evil Завижд!
А това за позата като изпиеш тоя чай ме разби rotfImbo
Aia , нали, нали? Hug С Еми сме бесни ципурени фенки.
Абе къде е Емилия Twisted Evil
Миранди, аз дебела, слаба - вода наливам като в казан. Голям корем, голям търбух, всичко ми е голямо и много събира. Blush Свикнала съм да пия много вода, мама казваше, че като бебе съм предпочитала чиста вода пред мляко и съм пиела адски много.

С килограмите съм добре - спираме увеличения калориен прием. Stop

Айде, отивам да закусвам - трици, семки, боровинки.
Ох, боровинките пак свършили Whistling

Лентата ми категорично не работи! Close
Затова - сменяв!

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 10:25 от Орелия

# 166
Добро утро мацки  Hug

Утре съм на работа вече  Whistling ПочУвката свърши  ooooh!

Отивам да пия кафенце Coffee

Пинки  Joy hahaha Joy

Успешна нова седмица на всички  Heart Eyes

# 167
Здравейте и от мен момичета,

аз днес съм направо отчаяна и крайно обидена. Вчера бях толкова режимна, хапвах само плодове, а на обяд и вечеря качамак със сиренце, смантъна и малко краве масло.
И резултата е 600гр отгоре, пълна трагедия.

Браво на всички останали за режимността, хубаво е да се четат такива неща. )))

# 168
Здравейте момичета,

Въпреки големите плюсове ... почвам леко по леко да ги свалям .... надявам се да не се проваля и сега след като до скоро показваше кантара 54... днес е 53 кг  Rolling Eyes ще трябва да продължавам , че такива хубави поли и панталони си харесах, но за сега няма да взимам - ще чакам да отслабна. Днес пак съм предвидила спорт ще трябва само постепенно да стане....че отдавна не съм спортувала...

Орелия  от 1 седмица и аз съм от ранобудните в 6 часа и като кукувиците бродя из стаите! Преди поне ставах понеже съм на работа ама сега  Crossing Arms.....включете ме и мен към  бесни ципурени фенки!! лошото е че и аз обичам да изям и на някой друг ципурката и се почва... остави да има и за другите  Whistling

и аз отивам за кафенце

Hug Hug

# 169
Добро утро на всички...току що се назобих../ах,как се изразих... Crazy/...имам от хубавите ленени семки..че до вчера хапвах едни дето се чудех накрая дали не съм купила някой испански с надпис  " Тапо за дупо"...никакъв ефект! Но днес съм с едни други, от които имам благи спомени..сега пия вода,няма да правя онази поза,за която ви разказах,че не е ясно кой ще мине покрай мен..та сега стоя и чакам..докато чакам-светски занимания-слугинажжж...после на фитнес и басейн,после евентуално на гости,ама не е ясно още..
Мирама,извинявай,ама аз като прочетох,че ще си правиш качамак и се замислих дали не си на диета за надебеляване..Как качамак бе Мила? Ми те прасенцата ги хранят с царевица за да наедреят..? Слагай качамака в забвение! Аз мисля,че от там ти е проблема за деня.Да не се обидиш,най-приятелски го казвам..и аз обичам царевица от консервички,или да я слагам в салатките,ама ...да не говорим,че си го яла и на обяд, и на вечеря,с масълце и сиренце..Да не бъркам аз нещо? казваш Бях толкова режимна.. Shocked на каква диета си всъщност и какви са ти целите,че аз съм нова в темичката и може да не съм схванала нещо.. Hug
Айче,колко имаш да сваляш? Аз нали драпам за пусти 55-54...

# 170
  • София
Привет и от мен! Аз съм още на работа! Свърших доста днес и съм много доволна от себе си!  Crazy Hug Може би е от щастие! Днес е концерта на моя любимец - Лени Кравиц и аз ще ходя! И съм толкова щастлива, че... Нямам думи!  Crazy Crazy Crazy За кг-те пак нямам думи - нито надолу, нито на никъде... Гадове! Ще трябва да започвам нещо дръстично, че... няма вре вече! Морето идва!  Blush

# 171
RAL4E честита бременност-дано е лека и приятна  Hug  Hug  Hug Много се радвам!

# 172
Хильоууу wavey
Днес бях на една супер приятна срещи4ка на Дюкеси и съм развълнувана. Но ме мъчи главоболие ... от няколко дни е така- може би защото съм в МЦ... ooooh! досадно е...
абирена Hug, завиждам ( благородно ) за Лени Кравиц...мн ми се искаше и аз да отида...Ще разправяш утре.
О, колко много ципурени фенки се събрахмеее Simple Smile ама аз всякакви рибоци обичам Crazy ... казах и ми се прияде веднагически...
Днес не съм се мерила и незнам к'во става. Менюто ми за деня беше нечовешки ненаяждащо и утре мисля да се поправя Simple Smile
не закусвах, за обяд- в заведението си поръчах пържола с гарнитура, ама изядох само гарнитурата от краставици и домати, че месото ми се видя суровичко Sick , а аз съм фен на препеченото. Като се върнах хапнах малко мусака-3-4 вилички боцнах ( ама отбрах само кайма и моркови, де) и преди малко ядохме с принца пъпеш...чудя се на вечеря какво да си измисля набързо да спретна, 4е ще пукна от гладуняк. Водата също не ми е на ниво- 1,5л до сега...
пращам целувки на всички режимстващи

# 173
  • Cacao Land
Принцесииии Hug Виждам, добре сте и това много ме радва. Аз съм дръпнала до малко под 48кг, тъй че местя лентичката. Всъщност това тегло кантарът отчете преди около 3 седмици, но нали съм доста близо до оптималното си тегло и не бързах да се хваля Simple Smile Последните няколко дни се храня доста обилно, предимно режимно, но явно имам нужда от енергия. Движа се доста през деня, гледам ако не друго, то поне една интензивна тренировка с дъмбели да направя. Това е за сега. Пуснах ви две-три нови снимчици в албума, ама още чакам някои от вас да се наканят да се покажат Crossing Arms

ралче, много ми е драго да видя твой пост, много ни липсваш и се радвам, че намираш време да пишеш Hug

Миранди Heart Eyes

Мноооого целувки на всички Heart Eyes Heart Eyes

# 174
шоколадче има ли смяна в паролите че не мога да видя снимките и албума...

Аз днес се върнах но още съм много уморена и хич нищо не успях да видя от темите Tired

Браво на режимните-аз не съм от тях, само спорта ми бе на макс... то не бяха пещери, то не бяха хижи... Grinning

# 175
  • Cacao Land
Иленце Hug Не би трябвало да не те пуска, паролите са същите. За всеки случай ще ти пратя пак данните на лични. Радвам се, че си си изкарала добре, дали си била режимна или не- подробности, все пак на почивка си била Wink Чакам снимков материал с нетърпение Crazy

# 176
Ами не става, не знам защо... ще опитам по-късно пак-всичко правя както трябва.
Иначе от утре съм режимна с вас, купих си два кг мед много хубав, набрах си билки  Mr. Green и т.н. Снимките няма да са скоро че имам проблеми с фотото.  Peace
Тея дни си получих гримчетата от и-бей и съм хепи
ето ги
http://img374.imageshack.us/my.php?image=414a1bg1.jpg
Дано с тях се науча да се гримирам.  Laughing

п.с. стана-много са хубави снимките   bouquet Grinning

# 177
Добър вечер

До предималко бях на вън с моето любимо и неповторимо куче снимка, още една
Още не съм вечеряла а става късно...  Thinking

# 178
Много е сладко ку4ето ти..хъски е ,нали? Много са умнички...и ти си много хуубава на снимката!  Hug Аз съм много режимна,ама още не съм тръгнала на тренировка...хайде,изчезвам....

# 179
  • София
Ето меее  bowuu bowuu
Два дни голям купон! Толкова готино си починах на тази къща, където бяхме на гости, че не ми се тръгваше. Спах ааадски много. Правихме си разни екстри-басенчета, саунка, фитнес, барбекю (каква градация, а Joy)
Режимна съм с изключение на една вилица от торта с малини (само малините)- в събота вечер, срам не срам от домакините, ама отскочих до една кръчма да видя спамо-чата Simple Smile.
Отчета-
в4ера- почти съвпада с предварителния, имаше желирано мляко, и спанак с бъркани яйца + пил.бутче за обяд, вечеря-пъстърва, към 23  Twisted Evil- 1/4 от салатка в кръчмата.
Вода-много

Днес- закуска- мързелива палачинка на фурна (режимна), обяд- пъстърва със салата, следобяд- кис.мляко, вечеря- оооооооооооооооооооооооох!!
Спретнах една гръцка мусака и не мога да спра да ям. Не съм си мислела, че нещо сготвено без грам мазнина може да е толкова вкусно, издула съм се и пак ям  Blush Blush Blush Blush
И салата от пушени патладжани с розов домат и магданоз.

За отсрамване от моите приятели, където бяхме на гости, сега за да идат те на Лени Кравиц взех да гледам детето им, та сега съм с две, голям кеф  Laughing, играят си, забавляват се, сладури! Може би ще се замисля по темата  newsm78

Игуанка, разби ме с тази палитра  Rolling Eyes Представям си какви красоти могат да се сътворят, макар че толкова цветове аз лично бих се затруднила да избирам и да комбинирам за грим. Да не забравиш да се похвалиш.

За царевичките, ммм, и аз обичам, но удържах за два дни, сварени над 10. Децата така ги унищожават, половинката-режимен лиии? друг път, ама то само царевицата да беше. Ама аз удържах. Което не ми е в стила.
Някой Heart Eyes ми действа меко казано мотивиращо  Joy (е така тръгват слуховете, ама нека..)

Росченка, за теб ме е яд, че не се запознахме днес (т.е. че не дойдох, но нямаше как)

Общи условия

Активация на акаунт