"ДНЕВНИКЪТ 47"-да отслабнем всички заедно!

• 16 382
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
Добра вечер.
Рибешките ми намерения се осъществиха само на обяд, няма да слагам снимка на сьомгата, че гарнитурата от спаначено пюре нещо никак не я докарах на вид, и се сещате може би на какво прилича Simple Smile
Вечерях пуешко. Което всъщност е това. И салатата е около 200 гр + 200 гр. розов домат.
Останалата ципура си отиде по предназначението, затова.

GlaDneSS , страхотно куче Heart Eyes
Росченка, да пиеш повечко вода Hug
Мирама, този качамак.. Rolling Eyes Ама айде, Пинкито хубаво те е овикала, да не викам и аз Joy Hug

Калорийно добре се движа, 1456 днес.
Купих си къпини и малини.
Няма боровинки на нашия пазар Close

Поздрави на всички, спокойна нощ ви пожелавам.

Гледах табличката преди малко, нали миналата неделя Мис Каприс поиска да й дадем мерки и теглилки и се чудех сега да даваме ли, та ми направи впечатление, че Тиквето не стига, че не пише, ами и пред изчезване - с ханш 64 Joy

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 23:04 от Орелия

# 181
добър вечер
върнахме се от планината, срам ме е да кажа ама бях повече от нережимна и от утре ще наваксвам Simple Smile снимки евентуално утре. Беше много хубаво и спокойно, ама каквито сме заблудени души объркахме пътя нееднократно и крайния резултат беше, че си купихме GPS  hahaha Joy
не овиквайте мирама за качамака, аз мисля че по-горе беше писала, че ще хапва катък, може грешка да е станала  Flutter аз като съм нережимна и ставам неестествено великодушна към прегрешенията на другите нережимни
лека нощ!

# 182
Не....не съм искала да я овикам Мирама,аз даже се извиних..ама нали сме тук заедно за да се подриткваме,подбутваме,да си помагаме...иначе на всички ни е ясно,че всеки понякога е нережимен,прекален светец и Богу не е драг...всичко това са нормални неща..аз го разбирам,обаче нали точно там е фатката,да не се дъниме...Ако беше писала например: "Режимна или не,утре забивам един качамак,ако ще да се разчуе.."-нещо такова например...изобщо нямаше да го коментирам..и аз понякога преценявам,че мога да хапна нещо,което хич не е за хапване в настоящият момент например...обаче си знам...да не е ве4ер,и на другият ден,или 3 4аса след издънката- правя една яка тренировка,и вечерята на половина..така става работата...пиша си го този ден-зареждащ,и на другият ден,супер режимна+тренировката. По този начин не се затормозявам ,че не мога да ям едно или друго,знам си,че мога,но е по-добре да не го правя,а като се случи..горе го описах.
Аз съм режимна,на обяд рибешки филета с 4еснов сос и мерудии...+ 1 домат. Следобед- 100 гр,кисело мляко,за ве4еря- пиле на скара и салатка..Хапнах и 1 ра4ешко рулце,някъде по пътя..Пих вода,и бях до кабинета...ах,тези ленени семки,каква благина... Wink   да ви кажа по повод на мотивацията...след точно 1 месец децата тръгват на училище../на 25 август/..това ме мотивира да си стегна д-то и да се намъкна в един панталон,който вкарвам само до ханша..панталона е върхът на сладоледа...Долче и Габана,фантастичен материал...бордо на цвят...а вие имате ли си мотивация за следващият месец? Аз мисля,че е добра идея,всеки да си измисли нещо мотивиращо...все пак целите са нещо много важно...те те водят напред,виждаш резултата и накрая си много доволен....правиш си оше една награда,че си успяла..и....си поставяш  следващаъа цел!  Аз ако се намърдам в панталона за 25 август,ще се наградя  с  хубаво бельо,не че нямам,но 1 повече не е  излищно...ако не се намърдам= 1 месец няма да си купя абсолютно нищо за наказание! 
Предлагам Ви,ако искате разбира се,да го направим като игра на мотивацията..всяка ще си измисли някаква цел за следващият месец..накрая ще си покажем  резултатите със снимки,и наградите,ако сме си ги заслужили...искате ли? Hug

# 183
Орелияяяяя Party честита половин година режимстване! Браво за търпението, упоритостта, постоянството и естествено за отличните резултати. Супер си! Стискам палци безпроблемно да задържиш постигнатите кг Hug Hug Hug
ЗАкуска - половин кисело мляко, филийка Бонус с малко пилешко месце ( като сандвич) Simple Smile
понеделнишки...тежък ден...от рано се по4наха ангажиментите и задачките...
оставям ви и ви желая отслабващ ден! Hug

# 184
Добро утро.
Пинки, шегувам се за "овикването", много ясно се разбра какво имаш предвид. Simple Smile
Относно мотивацията - имам я, защото знам, че ме очаква напълняване така или иначе. Това ми дава увереност и сила да си подържам теглото сега. Не мога да си позволя да се отпусна и да пратя всичко постигнато по дяволите. Не ми е нито в характера, нито в стила Simple Smile
И, Пинки - за 5-ти пореден път се опитвам да изгледам Тайната. И установявам, че или не съм дозряла за нея, или разсъжденията ми са хроми, или просто има нещо сбъркано в мен. Нали съм свикнала да търся в себе си грешките първоначално и не допускам и за миг, че самият филм нещо не е както трябва Simple Smile
Днес правя 6 месеца в режима. Тегло.
Вярно, че карам някаква измислена трета фаза, но основни положения спазвам.
Уставната трета фаза е измислена за хора, които имат афинитет към въглехидратите, свикнали са да ядат повечето популярни храни, чувствали са режима като ограничение и сега постепенно трябва да се върнат към нормално за техния бит хранене - захранвайки се с хляб, плодове, нишестени, свинско и агнешко и позволявайки си 2 пъти седмично абсолютно всичко на гала.
А аз не съм фен на хляба, плодове мога и да не ям. т.е. не са ми някаква фикс идея, и не се и сещам. Сега например съм се запалила по дребните плодове и са ми вкусни, но те скоро ще изчезнат и няма да ги ям. Обожавам грейпфрути, но съм много взискателна към тях и  купувам само ако намеря конкретен вид.  Агнешко през живота си не съм яла, а свинско - само в колбаси. Боб, грах, леща - мнооого рядко, и то ако съм някъде, където има сгответно. Паста обичам, и ще си правя, но едва ли чак 2 пъти на седмица.
А на гала -  режимни гали си спретвам, просто не ми хрумват други.
И в този смисъл - не ми допада третата фаза по книга, просто не е съредена към моя вкус и начин на живот - съответно не намирам логика да ям нещо, което по принцип не ям.
Затова включвам храни, от които смятам, че имам нужда, които ми действат добре и които са важни за мен - в случая зехтин, защото смятам, че като всяка жена съм хормонозависима от мазнините. Веднага признавам, че Асса ме замисли над това и ми даде насока.
Което не значи, че безконтролно  си поливам салатите или че готвя със зехтин - съвсем не, слагам по 1 с.л. на по-голяма салата, и то не винаги. В зависимост от основното ми ядене, ако е по-мазна риба - го избягвам и т.н. Като казах риба - наблягам и на рибите, мисля, че са особено скъпоценна храна.

Та така, това е отчетът ми за половин година, мерки и теглилки не са се променили.

Росченка Hug  Kissing Heart

Пожелавам ви хубава седмица, спокойствие, режимности и всичко, което ви радва да бъде с вас lovekiss

п.п. Ралче, май само аз не съм те поздравила, старост-нерадост ooooh!, ще ми простиш. Желая ти много щастие, лека бременност и щастие! Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 09:52 от Орелия

# 185
  • София
Здравейте и от мен!
Искам да пожелая на всички успешна седмица с режимстването и да не се поддавате много на изкушения, а ако пък се случи да е еднократно и то с нещо, на което ще му се насладите изцяло и после пак в борбата-  Hug
Ори- честита половин годишнина с режима- браво за постигнатите резултати- и успехи във всяко начинание от тук нататък- Hug

# 186
Сега закусвам, а вечерта ще дам отчета Mr. Green
каприсче да ти кажа едно голямо браво-страхотна е темата  bouquet
гладнес много е яко кучето  Heart Eyes

Отивам да прочета каквото сте писали в старата темичка Grinning

# 187
  • Варна
Ори, честити ти 6 месеца с чичко Дюкан  newsm51 .Знаеш ,че много харесвам писанията ти за режима и не само . Според мен успяваш някак си да хванеш важното и да го пречупиш през собствената си личност.
Аз чак до такива прозрения не стигам или поне не мога да се изразя подходящо, затова и ми прави удоволствие да чета другите  Wink

Пинкито, добро чувство за хумор  Laughing. А за предложението ти -смятам, че е добро. Ще взема да се замисля какво  може да ме амбицира да се върна във 2-ра фаза на Дюки, че все още не се харесвам.

Росченка, Миранди, Мирама,Игуанка, Ралче, Мис Каприз, Гладнес, Слабушче, Еми, Чоколата, Абирена, Ая, Сагитариус, Скорпи, Крейзи Тиква   Hug и ако някого съм пропуснала  Hug

Слабето и то прави днес 6 месеца с Дюкан- честито   bouquet

РР : Търся си компания за 2- ра фаза на Дюки. Желаещи ? И очаквам яко сритване отзад когато прегрешавам  Peace

Някой знае ли какво става с Лени, беше болна нещо и спря изведнъж да пише ?

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 12:17 от prysila

# 188
Прочетох старата тема, а тая по-късно ще прочета  Grinning

А по въпроса за косопада - Пантогар е едно много ефикасно средство, но трябва да се приема поне 3месеца, 1опаковка излиза към 50и няколко лева. В комбинация със шампоан против косопад, или някакви ампули е супер. ))

Пила съм го две години по 1 курс годишно - за 5 месеца-много е добро и ти препоръчвам  Peace Струва си парите.  Peace
еми много хубави снимки; а това за ребрата-цял живот сигурно ще ми се броят, но това не спира процеса на насочване на сладоледите и вафлите към дупето ми, когато прегрешавам.  Laughing  Laughing

ори честито   bouquet
пинки моят стимул или цел все е да пия повече вода, но трудно става това, защото не съм си само у нас и...
тикве чакаме те в България  Heart Eyes Heart Eyes

# 189
Един Дюкански вампир станал в 4,30...ей ме на! Пия кафе, пия вода,за закуска е много рано,а и не ми се яде още,че може пак да се прекреватя..От записките по Българските въстания...тоест тефтера ,в който си пиша какво ям...констатирах,че пия много прясно мляко..в кафето..макар и без мазнини,или с 1%...от днес ще си меря млякото! Ето затова е хубаво човек да си пише и мери..е,не всеки път,ама като има застой си е едно много добро решение.
Ори,Честити 6 месеца с Дюки ! Браво за упоритостта и постигнатите резултати!  Hug За Тайната...какво да ти кажа,аз много четях такива книги,на Кибеа..и съм запозната и навътре в нещата по този въпрос,имам база за сравнение и ми е интересно,Това,което със сигурност мога да кажа,че закона за Привличането наистина действа,и нещата стават реалност,"когато ги видиш"- в главата си,като наистина чист образ,но това става рядко ...аз от 3 дни се опитвам да визуализирам едно нещо,но усещам,че не съм изчистила образа до степента,в която трябва да се получат нещата..та ще видиме.Ори,не е задължително да ти харесва филма,направен е малко натоварващо и еднообразно на моменти,но идеята е важна ..все пак не е игрален филм..
Приси,има много неща,които да те върнат във втора фаза,помисли си...  и на мен понякога ми е трудно,преди търсех материален стимул..сега това не действа - изискванията ми с възрастта са станали по земни,а възможностите ми са по-големи и тогава целта  да си купя нещо специално,не е дразнител. Затова се опитвам да си намеря някаква друга алтернатива на мотивацията,не винаги успявам,ама по важното е,4е не спирам да опитвам.. Hug
Ох,поста ми заприлича на среднощният Паисиев труд,може ли толкова да съм разговорлива посред нощ...а какво ли остава през деня?  newsm78  Може би затова обичам тишината....ха ха ха...

# 190
Добър ден момичета. )))

Понеже всички възроптаха по повод снощният ми качамак, та да ви дам една проста сметка.
Количеството, което съм изяла, заедно с кравето масло и сиренето се равнява точно на 700ккл за двете порции общо. (ако трябва да съм конкретна са 674ккл.) Останалото което ядох за деня бяха 2праскови и 2круши. Та преди да овикате някого има калкулатори.

За днес съм на пъпеши, ще видим до края на деня до къде ще го докарам.

# 191
Мирама...никой не те е овикал мила...това първо. Фатката е не в калориите толкова ,а в състава на качамака,схващаш ли? И още нещо...когато въпреки всичко някой ти се извини,не го карай да съжалява за това ! 

# 192
Мирама...никой не те е овикал мила...това първо. Фатката е не в калориите толкова ,а в състава на качамака,схващаш ли? И още нещо...когато въпреки всичко някой ти се извини,не го карай да съжалява за това ! 

В състава на качамака единственото което влиза е вода и царевично брашно. Всичко останало е по желание, може и гол да си го яде човек, стига да му харесва.
И аз не съм съгласна с много неща, но щом човек си е избрал да яде именно тях, значи е преценил че е добре за него.

# 193
Здравейте момичета ! HugПриемате ли ме и мен в отбора на желаещите да отслабнат?
Аз започнах от 75 килограма. Свалих 5 с моно диетата и 2 с плодове и чай.
Сега ми е втори ден на сиропа Мадал Бал .За вчерашния ден съм отслабнала с 700 грама. newsm44
Надявам се да продължа със свалянето. newsm17
И също така да намеря добра компания при вас. lalalala

# 194
  • София
Здравейте, милички!  Hug Hug Hug

Прибрах се преди малко, защото сина вчера вдигна температура, а пък къто си пристигнахме се оказа ,че и щерката с температура. Та утре нашия доктор ще бъде обсаден целокупно от нас  Sad

Бързам да ви поздравя, а пък после ще чета , за да съм в час с темата  Peace
Тези дни съм била наполовина стриктна само - ограничения само откъм количествата , а откъм асортимента почти никакъв.  Embarassed Crazy Blush
На дрехи не ми се струва да съм ги опънала, но кантара ще го пропусна май тези дни за по-сигурно  Mr. Green

Засега  Heart Eyes на всички. По-късно ще пиша по-подробно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт