"ДНЕВНИКЪТ 47"-да отслабнем всички заедно!

• 16 380
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
добър ден отново
ще имам нужда от цялата ви положителна енергия за нещо важно за мен
стискайте палци Simple Smile

# 196
Сейка,добре дошла и поздравления за резултата!  Hug Споко,ще свалиш и другите килца! Тук наистина  е едно много приятно място!
Лиде,по бързо да оздравяват де4ицата ти,надявам се да е някаква лятна леко преминаваща история... Hug
Каприз4е,стискам палци,докато кажеш да ги пусна,,дано въпроса ти се разреши леко и веднага!

# 197
  • София
Каприсче, Hug стискам палци и ти изпращам всичката си позитивна енергия  Peace

seika , добре дошла  Hug , браво за постигнатия резултат и успешно продължаване на отслабването

Орелия, СлаБеHug честити 6 месеца с Дюкан   bouquet

ral4e:)   Hug пожелавам ти лека бременност и едно прекрасно бебче   bouquet

Мирама, Hug остави тезе прегрешения зад гърба си и започни режима отново- толкова се гордеех с теб като беше абсолютно стриктна и сваляше със супер темпове - мошеш да го направиш пак, миличка!   bouquet

Шоки, Hug много хубави снимки и ти изглеждаш страхотна както винаги, и честит минус!  Heart Eyes

Миранди, Hug хайде да започваме заедно, миличка, по един режим  Peace

Иле  Heart Eyes

Гладнес,  Hugмного си хубава , а и кучето ти е разкошно!

Пинки,  ros4enka , Лени, Еми, Присила, Скорпи, Пипи , Глатея и всички останали Дневничета Hug Hug Hug

Честити минуси на всички  , които имат   bouquet  bouquet  bouquet

# 198
  • София
Каприсче, стискааааааам!!

Момичета, дайте да не се впрягаме една на друга   Peace  bouquet Нека всяка забележка е добронамерена и е хубаво да си го припомняме  Wink

Всичко е адски индивидуално, но все пак калориите не са единствено важни, иначе щях да си позволя поне един ден да ям само по един шоколад и нищо друго, щото са 500-600ккал, но уви не е така и веднага би ми се лепнало. Та важно е съотношението белтъчини/въглехидрати/мазнини и по-важно!!!- как това съотношение се отразява на всяка една от нас спрямо структурата и, метаболизма, ежедневния разход на калории, тонуса и пр.
Та така Simple Smile
Иначе, всеки сам си взима решенията, разбира се.

Хайде, усмихнете се! Laughing От това се отслабва  Wink  bouquet

# 199
Мис Каприс fingerscrossed
Пинки, кажи ми ги, ако искаш на лични тия книги. Hug Аз чета по няколко едновременно,  още една няма да ми натежи много Simple Smile
Пак го мъча филма. Всъщност не го мъча, но не мога да визуализирам обекта на желанията си, просто е невъзможно. Да не говорим, че стигнах до потресаващото заключение, че може би  не го искам толкова силно Dizzy Face
Нещо не е както трябва.

Днес много въглени, много нещо, хич не се движа добре с пропорциите, не съм доволна.
Обядвах салата - печен патладжан, чушка, домат, 50 гр. сирене и 2 варени яйца.
Сега - изварен крем.
Бе на тая извара Пършевица, защо не са й обявили хранителните стойности! Пляснали едно 59 кал на 100 и толкоз. Аз де да знам колко са мазнините и въглехидратите Close
Трябва да вдигна протеина, а как ми харесаха тия патладжани, като нищо бих вечеряла още една такава салата Twisted Evil
Та в тая връзка, Мирама наистина е от значение от какво конкретно се набавят калориите Peace Нищо лошо не сме искали да кажем, нито да се заяждаме, пази боже.

Лиде Hug

E-e-eмилио не те е срам да пишеш по едно и също време с мене Heart Eyes

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 15:41 от Орелия

# 200
  • Варна
Здравейте пак.

Мис Каприс, за каквото и да е - и от мен палцестис  fingerscrossed

Лидето, каква диета ще почвате с Миранди, че аз си търся другарче за 2-ра фаза на Дюкан ?  ще правя втори тур, но още се самонавивам и си търся компания

Орелийко, какво чакаш, че още не си ми дала начален шут да почна  Laughing

Между другото, спомена нещо за мазнините и как се отразява тяхната липса върху женския организъм. Би ли споделила малко повече в няколко изречения ?

Еми, съгласна съм за това, че е важно откъде идват калориите Peace Не е едно и също да изядеш едно шоколадче или една пилешка пържола примерно.

# 201
  • София
Лидето, каква диета ще почвате с Миранди, че аз си търся другарче за 2-ра фаза на Дюкан ?  ще правя втори тур, но още се самонавивам и си търся компания

Аз си карам на Страхотната диета, но напоследък май я заобикалям от доста далече. Crazy Но е крайно време да а започна стиктно, че вече ме е яд на себе си. А за Дюкан съм си запазила ред по-натам - че сега има толкова плодчета дето много ги обичам  Wink А Миранди  Hug кое режимче ще си избере не знам, но ще е хубаво да стартираме заедно несависимо на коя диета сме, така че започвай и ти   bouquet;
Аз мисля от утре да започна сериозно първата част на страхотната диета - дано не си остана само с мисленето, че ще трябва сериозно да ме поодрусате, ако пак се издъня. Rolling Eyes

# 202
Привет бандата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хой, хой, на линия съм вече .... почти де, щтото все още остана да замествам едната колежка  Crazy ама поне другата се повърна  Mr. Green

На кантар не съм се качвала - в сряда ще е денят Х  Crazy
вчерашен отчет:
закуска - овесена каша с прясно мляко, канела
обяд - пилешка супа
сл. обяд - кисело мляко със степ ябълка и круша и канела \таз канела ми влезе под кожата  Crazy\
вечеря - запечено пилешко с кисело мляко, горчица и разни др. изгъзици, кола лайт

вода - повече от 3 л. - и аз съм от блатото со жабите - ама по рождение съм си много водосмучеща  Joy

Прочетох всичко в темата и съм в час  Peace

Да чеситя на ори и слабе  половин годишния труд   bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Браво момичета, достойни сте за възхищение  Hug

лиде дано по-скоро се оправят дечицата  Peace

каприсче да кажеш какво стана и докога да стискаме  Wink

гладнес много сладък кучо, а ти що се криеш зад него - виж ква си готинка  Party И направо ме застреля - ти за 25 дни свали 7 кила - аз ги боксирам - на 6-ти август ще станат 3 месеца  #Crazy #Crazy #Crazy

шоки най-сетне и ти да се появиш душо, много зачезна.... Heart Eyes

иле и аз чакам снимки да Дзяпам  Laughing, а не ви ли валя по балкана?

присила стига да кажеш с теб съм яко у втора - май доста ще покибича в нея  Crazy

пинкито браво, хубави резултати си почнала да постигаш с Дюкана  Peace А спортът ти е върха - аз за сега зарязах фитнесо - наесен пак - сега спорта е много маане на крачоли по разходки, плуване събота и неделя на плажа и ... други работи  Joy Joy Joy

ралче   bouquet

стрелче четох те по-напред - голям купон сте имали у вас и ... много апване много нещо  Wink сигурна съм, че си била желязна  Laughing

тикве и аз да запитам - де си? и де е мойта галатея свидна  newsm78 Пак ми липсва много и .... познавам един дето плаче за бухалчица  Sunglasses

в подкрепа на ори да кажа - ако ханша на тиквето е 64 сега - то като почнах да се занимавам со себе си само баджака ми беше 66 см  Shocked hahaha

миранди, абиренка, еми, мирама, лабело, лени, росченка    Hug  Hug Hug

сега отивам да чета линкчетата дето сте ги пуснали по-напред, че тях ги опущих да ги прегледам като четях темата  Wink

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 16:28 от Scorpi

# 203
Ох, Присила, хем мислех за теб докато писах, хем те пропуснах. ooooh!
Значи начален шут не мога да ти дам - защото така само ще отключа неволно съпротивителните ти сили и без да искаме беля ще стане, вместо хубавина hahaha
Опитай да се съсредоточиш, помисли за  животът ти след време - с ново тяло, с друго самочувствие, помисли за безбройните режимни вкусотии, ако щеш - това е също важен момент! Мисли си, как ще хапваш нещо, от което ще станеш по-хубава.
Сама си писала, че се самонавиваш - и правилно, в теб е ключето, ти можеш  най-правилно да прецениш с каква сила и честота да се навиваш, ние каквото и да ти кажем - в крайна сметка ще послушаш себе си. Simple Smile Силата на околните е важна до толкова, доколкото показва техните успехи, постигнати с тяхната конкретно сила, и това трябва да те мотивира.
В крайна сметка си кажи - добре де, еди кой си може, аз ли не мога, брей? На инат ако трябва.
И спокойствие. Забрави за нетърпението.

За мазнините както вече писах, разсъжденията ми Асса ги наведе в тази посока. Мазнините възпрепятстват бързото навлизане на въглехидратите в кръвообращението. И потискат по хормонален път центъра на глада. За мононенаситени мазнини става въпрос, но то се подразбира.
Не мога с две изречения да ти напиша собствените си тълкувания, а и аз още уча за това.
Освен всичко  - половите ни хормони се влияят от мазнините, при мен предполагам, че тяхното елиминиране довежда до спиране на цикъла, защото организмът не си ги взима от складираните в тялото ми, а ги чака отвън. Но аз не бих могла да бъда критерий, защото масово жените си имат нормален цикъл и с ограничен мазнинен прием. Т.е. черпят от запасите.
Аз явно нямам такива Laughing
Защото съм била и в режим на високомазнинен прием, и не съм имала аномалии, това ме навежда на тия мисли.
Повтарям, че това са лични разфасовки на различни теории и не ангажирам никого, нито налагам някакво мнение, камо ли правило.

Скорпи Hug

Паисий ли каза някой... Може само да ми завиди... Blush

# 204
хелол пак
нещо се опитвам да се разболея и атакувах вируса с парацетамол, дано се разкара без бой Simple Smile
при прием на мазнини, се потиска центъра на глад (особено този за сладко)
и аз смятам, че е особено важно от какво се приемат калории (отношение В:М:Б), но аз напоследък много прегрешавам.
Благодаря на всички Ви за стискането на палци, после ще кажа за какво е Simple Smile
Миранди аз по принцип съм на ВМ-НВД, но мазнинките са по-малко от предписаните, в общи линии ограничавам въглехидратите. Доволна съм от режима  Peace
Орелия, Еми, искрено ви се възхищавам за волята и издръжливостта. Ори, защо не минеш бавно и полека на един режим с нормално количество мазнини?
ЕДИТ:
оф, ще трябва да продължите палцестискането поне и утре Simple Smile
бай

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 17:16 от MissCaprice

# 205
  • Варна
Скорпи, гледам доста мъничка цифра си си поставила за цел. Такова нещо не бих могла да постигна Naughty

Ори ,аз си знам че всичко зависи от мен. Труден ми е моментът с почването, после ми е по-лесно. Аз си се шегувам ,че очаквам шутове. Мисля, че до седмица пак ще почна , почти съм готова. Изморих се от всичкото това месо и ми трябваше почивка.
И не ти взимам мненията за "чиста монета", но ми харесва как мислиш. Сравнявам ги с моите изводи.

Лиде, хайде стягай се и ти, много ми се иска още някой да "повлека" с мен  Peace

Момичета, мерките да си ги давам отсега нататък, за новата ми цел, или да пиша предишните, но да не се уплашите, ей   Laughing?

# 206
ООооооо,,Скорпи,от спорат ти най ми харесаха ..другите работи... Wink
Когато си решила-тогава..и аз имам неща,които търпят изчакване,ми така де..моят момент дойде,когато една сутрин се качих на кантара,след като вече нищо не ми ставаше..и ООООоо...76 кила..направо ми се идеше да гръмна,не допусках,че съм качила толкова много..и по-интересното е,че в собствените си очи не бях чк пък толкова дебела.../аз съм 1,61/..някак си,човек всиква с визията си,и знае,че трябва да отслабне,но само му минава,като някакъв факт през мозъка..много странно сме устроени..

# 207
  • Варна
Пинкито, то и аз като почнах с Дюки рекох и отсяках, дето се вика. Моят повод бяха едни скъсани джинси. Много си ги харесвах и обичах, но се протриха отдолу на баджаците. В резултат на което тръгнах да си търся нови, но тц...... В България в магазините за дрехи се намират основно размери 44-42 и надолу. А пък аз бях достигнала 58 размер. Да не обяснявам каква е мъка да намериш нещо свястно за обличане. Та така де, моят мотив бяха скъсаните ми млечнокафяви джинси. Та затова сега се чудя, какъв да ми е мотива , вече в много магазини си намирам дрехи  Laughing

# 208
Здравейте отново . bouquetБлагодаря за топлото посрещане!
Вече е към края си и втория ден. Цял ден си мисля за разни вкусотийки,но няма да им се дам. #2gunfireАз съм по-силна.
Мис Каприс не се давай на една настинка. box box
Ще стискаме палци. Успех !:2thumbsup:
Лиде дано дечицата се оправят по бързо.
Вие как спортувате момичета ?Аз си купих обръч,но не ми се отдава много  Embarassedнадявам се да свикна. Също така всеки ден по един час ходене не е много,но пак е нещо.
Това е за сега от мен .Лека вечер ! love001

# 209
Приси,знам за големите размери в Бг...няма да го коментирам. Аз това лято съм на вълна къси панталонки...не,4е вадя супер крак,който да покажа,но просто си реших,че са много удобни,и че искам и аз да ходя с къси панталонки.. Embarassed Оня ден пак забодох едни.. за зимата с мотивите ще е по-трудно,нали всичко скриваме под дрехите..ама ще го измисля. Помисли си за някое рокле, по шик,по-късо,по-секси...виж по сайтовете къде те чака роклята -мечта например...все нещо трябва да има,което да те разтърси,да го поискаш... Wink

Общи условия

Активация на акаунт