LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 916
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 525
anetka ta, може да се плаща с една карта за два акаунта, но не повече от два. Simple Smile

# 526
  • София-Младост
Момичета,мнооого се извинявам ,но се порових доста преди да питам.Имаше ли нещо такова ,че с една и съща карта не може да се плаща от два акаунта?
Проблемът е ,че с едната ми регистрация не ми намаля прахосмукачката на 10 евро ,а в другата ми я намаля?
Благодаря за отговора.  bouquet
От два може, за третия вече е проблем, макар че някой беше писал, че го прави.

# 527
  • Пловдив
Много благодаря.Успокоихте ме.Два ми стигат засега  Laughing Laughing Laughing

# 528
  • София
Момичета, опитвам се да поръчам, но на 4-та стъпка не ми валидира картата. Имате ли идея защо?

# 529
Момичета, опитвам се да поръчам, но на 4-та стъпка не ми валидира картата. Имате ли идея защо?
Какво ти изписва? Ако трябва се свържи с банката. Излез и пак влез в акаунта....

# 530
  • Стара Загора
Да се оплача и аз. След като си чаках търпеливо поръчката от 29.06 , днес си влизам в суивито и там ми пише че пратката ми е върната и ще ми възстановят парите с чек. Това е от дата 17.07. Според мен тя въобще не е пристигала в Стара Загора, за да е върната, ама както и да е. Имаше преди време някой с такъв проблем, който мисля че им писа да му я пратят отново. Искам да питам имаше ли някакво развитие този въпрос?

# 531
  • Plovdiv
От Пловдив-получихте ли си пратките от 29.06?Да не стане като в Стара Загора? ooooh!

# 532
аз искам да попитам за някакви отзиви за тази дънкова пола и ако може размери за 168см

и аз да попитам, че ми хареса

# 533
  • София
Тези бодита отговарят ли си на номерацията и дали са по-разтегливи?

Тия бодита ги имаме 102 размер - уголеменички са, но иначе са страшно меки и хубавки!!!

Мерси за инфото......май ще взема два размера за всеки случай  Simple Smile

# 534
  • Сливен
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4531663& … ue&ksource=-1
това го взех за племенницата.не си заслужава,наистина големината им е колкото на играчките от шок.яйце,на по голяма част от играчките.Най-голямата табуретка е около 5-6см,най-много 7.Иначе  са абсолютно всички работи както на картинката.Не става за малко дете,прекалено дребни части има.

# 535
  • София
Да се оплача и аз. След като си чаках търпеливо поръчката от 29.06 , днес си влизам в суивито и там ми пише че пратката ми е върната и ще ми възстановят парите с чек. Това е от дата 17.07. Според мен тя въобще не е пристигала в Стара Загора, за да е върната, ама както и да е. Имаше преди време някой с такъв проблем, който мисля че им писа да му я пратят отново. Искам да питам имаше ли някакво развитие този въпрос?

На предните страници се коментираше по същия въпрос  Peace

# 536
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4531663& … ue&ksource=-1
това го взех за племенницата.не си заслужава,наистина големината им е колкото на играчките от шок.яйце,на по голяма част от играчките.Най-голямата табуретка е около 5-6см,най-много 7.Иначе  са абсолютно всички работи както на картинката.Не става за малко дете,прекалено дребни части има.

То си изглежда малко, а иначе в инфото му пише за деца над 6 години, което според мен говори, че продуктът има много миниатюрни елементи Hug

# 537
Хоп и аз с въпрос - поглеждам в Suivi de commmande ma commande en detail и откривам как една от поръчките ми е разделена и има 2 номера. Нещата не са повече от 10, отделен е една кутия за няколко чифта обувки. Поръчката е пусната с код за БД. А има много време докато му дойде ред защото поръчката е от 19.07. а аз още чакам 3.07.
Та питането ми е ако има други такива случаи как ги получавате и въобще получават ли се такива  пооръчки

# 538
 shrek много ти благодаря за съвета  bouquet !
къде се изписва клиентският номер ?
кокорих се пак сума време , четох "сайта на финти" и не открих нищо по въпроса , може да ми е убягнало !

# 539
  • Пловдив
От Пловдив-получихте ли си пратките от 29.06?Да не стане като в Стара Загора? ooooh!

Аз съм получила всичко от юни, от 1, 2 и 4 юли също
Днес ми звъннаха от митницата, че пак имам колети - поне 23 бр. са - най-вероятно са тези от 03.07

Хоп и аз с въпрос - поглеждам в Suivi de commmande ma commande en detail и откривам как една от поръчките ми е разделена и има 2 номера. Нещата не са повече от 10, отделен е една кутия за няколко чифта обувки. Поръчката е пусната с код за БД. А има много време докато му дойде ред защото поръчката е от 19.07. а аз още чакам 3.07.
Та питането ми е ако има други такива случаи как ги получавате и въобще получават ли се такива  пооръчки

Да, ще си я получиш, но на 2 пъти  Peace
Явно това, което са отделили е по-обемно или по някаква друга причина - на мен така са ми разделяли играчки или щори

Общи условия

Активация на акаунт