LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 986
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 465
marzeliva и аз така - от 9 часа се опитвам и като въведа код или реша да валидирам - ме пращаше да си говоря с мацката - четящата и ме връща на заглавната страница,после не ме пускаше в кошницата....Много срещи имах с тази жена днес  Whistling и точно като реших да се откажа взе че стана  Crazy - Пробвай докато стане  Peace

# 466
  • София
Помощ  Praynig
Доколкото схващам с преводача някаква поръчка не е станала, да съм я повторила, но нито разбирам коя, нито защо. Може ли някой разбиращ фрнски да ми помогне?
Madame,
Je vous remercie de la commande que vous nous avez confiée.
Je suis désolée de ne pouvoir donnser une suite favorable.
Vous n'avez pas enregistrée le paiement.
Pouvez vous renouveler votrer commande avec un paiement.
Cordialement.

Pour tout renseignement, n'hésitez pas à nous contacter sur notre site en cliquant en haut de notre page d'accueil dans "aide et services".
Sabine.   

# 467
  • Пловдив
Помощ  Praynig
Доколкото схващам с преводача някаква поръчка не е станала, да съм я повторила, но нито разбирам коя, нито защо. Може ли някой разбиращ фрнски да ми помогне?
Madame,
Cordialement.

Pour tout renseignement, n'hésitez pas à nous contacter sur notre site en cliquant en haut de notre page d'accueil dans "aide et services".
Sabine.   

Не си регистрирала плащане и казват да повториш поръчката с плащане. Според френско-английският преводач е това.

mamaB и аз успях най-накрая.

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 01:55 от marzeliva

# 468
Имам въпрос  Whistling изчетох доста от темите, за да намеря някои мъж с големи размери, но не намерих и затова моля за помощ. За мъж с ръст над 2 метра (2.08), с атлетично телосложение, какъв размер трябва да се вземе? И за дънки, и за блузи, тениски? Благодаря ви много.

# 469
много моля,някой виждал ли е тази чанта?
влюбена съм в нея,изрових всичко,но не я открих
http://media.laredoute.fr/product/picture/41301339o_aix.jpg

# 470
  • Пловдив
Добро утро, момичета. Случвало ли ви се е в суивито за нефактурирана още поръчка да не фигурира артикул в Voir mon offre spéciale sur cette commande? Преди време имаше случай да изчезне и пак да се появи вече фактуриран артикул и нямаше проблеми.
Но тъй като среднощната поръчка не ми е още фактурирана, а една блуза липсва в suivi, това дали означава, че е изчерпана? Rolling Eyes А аз точно заради тази блуза спретнах цялата поръчка.  Joy

Да попитам и за този панталон, помня, че се коментираше, но ме интересува дали отговаря на номерацията и много ли е еластичен?

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 08:26 от marzeliva

# 471
  • морето и сините вълни :)
аз искам д апопитам за някакви отзиви за тази дънкова пола и ако може размери за 168см

http://www.laredoute.fr/vente-jupon-en-denim-active-wear.aspx?pr … e&pagesize=16

# 472
Специалини благодарности на Cvetomir@   bouquet
Поръчката ми наистина се оправи и вече е в подготовка Simple Smile

Аз все пак им писах  Embarassed
Пуснах сакото на Aktive wear, 36 номер слонова кост, дано не ми е голямо!
Получих известие за митницата(може би е за 1-ви), ще ходя в четвъртък, а дотогава се надявам да получа известие и от 9-ти, че след това отивам на море Simple Smile

Как ви вървят пратките, някой получавал ли е от 8-9. юли?

# 473
marzeliva,панталона  има еластичност,но не бих казала,че е голяма.Проблема му е ,че е много къс./е,поне за мен беше/ Mr. Green

# 474
Къде мога да си намеря клиентския номер?[/quote]

Ако си получила e-mail с подтвърждение на поръчката ти, най-отдолу след описа на алтикулите ти пше следното:
-----------------------------------------------------------------
Mes coordonnées
-----------------------------------------------------------------

Votre n° de client à la Redoute: ******* (номера ти).

# 475
ПАК ли няма центове и нови намалени неща, аз нищо не откривам... #Cussing out Joy

Ааааа, имало, нооо в Продавалника е "намалението"  hahaha:
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=269597&cat=500   0.40 Е http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=269000&cat=500 0.80 Е

Добро намаление дават там...  Money

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 09:32 от Зи

# 476
Имам въпрос  Whistling изчетох доста от темите, за да намеря някои мъж с големи размери, но не намерих и затова моля за помощ. За мъж с ръст над 2 метра (2.08), с атлетично телосложение, какъв размер трябва да се вземе? И за дънки, и за блузи, тениски? Благодаря ви много.
ние имаме тениски на Адидас 2 ХЛ и мисля ще станат. Има и 3 ХЛ на Адидас - довечера ще меря и ще ти пиша на ЛС   bouquet Бяхме взели и една "парка" 56 размер точно си беше за мъж с такива размери  Peace Според мен зависи от марката

# 477
  • В Голямото село
Помощ  Praynig
Madame,
Cordialement.

Sabine.   

Доколкото разбирам (и правописни грешки прави тая Сабин  hahaha ), не са ти регистрирали плащането и искат да си подновиш поръчката и да си регистрираш банковата карта. Къде ти е сега тази поръчка, в кошницата или в суивито?

# 478
  • Mediterraneo

Как ви вървят пратките, някой получавал ли е от 8-9. юли?

Аз чакам още от 3 юли.

# 479
НЕ МОГА ДА СИ ВЛЯЗА В КОШНИЦАТА smile3514 ОТ ВЧЕРА! НЯКОЙ ИМА ЛИ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ. Случайно някой от Варна да е получил поръчка от 05.07

Общи условия

Активация на акаунт