LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 688
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 705
  • София

Обиколник за 1/2 легло, демек ако искаш да обиколиш цялото легло трябва да си вземеш 2!

Нещо на мястото на жената с книгата някаква друга женица излиза тази сутрин! Thinking

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 08:24 от Rima

# 706
  • Пловдив

Обиколник за 1/2 легло, демек ако искаш да обиколиш цялото легло трябва да си вземеш 2!

Нещо на мястото на жената с книгата някаква друга женица излиза тази сутрин! Thinking

Може да е същата, но вече да е спряла да чете. Grinning
Тази сутрин много трудно успях да вляза в суивито, почти на всяко кликване излиза въпросната жена без книга.

# 707
  • Sofia
Видяла жабата,че подковават коня и тя се наредила Mr. Green И мойта работа такава.От зор да мне ми бави компа се разровичках в това дето каза Алекс.Сега обаче не ми пази хисторито къде съм била.Плийз Алекс,кажи ми как да си го оправя Praynig

# 708
Май повече намаления няма да има
Излагация беше това намаление ми се струва
Може ли да ми кажете , за какво е това удължение на форумските 4аршафи, на горния имам в предвид newsm78

# 709
  • Sofia
това е европейския модел.Нашия е с дупка в средата Mr. Green

# 710
Някакви отзиви за това?

Чакам го с поръчката си от 02.07-така че ако дойде скоро ще ти дам размери и снимки.

# 711
Amelly, аз и преди съм казвала, че панталони, джинси и дънки от детската номерация са за доста по-малък ханш. Давах на някой мерки и в ханша и дънките и панталоните, които имам са по 45см. тоест трябва да си с ханш около 90см, иначе според мен няма как да се напъха човек.
С блузите, пуловерите и тениските няма такъв проблем, там всичко ми става от 168см.

nasinesi, това е обиколник с 2лица - едното е розово на бели точки, а другото е пак розово с тези картинки. Дължината му е 180см, тоест за половината легло.

# 712
Някакви отзиви за това?
изкараме зимата с такова. суперско е! само че аз го взех за кде 20 Е  Mr. Green
нашето беше за 1 г. - ръкавите идваха малко дълги, но пък торбата беше точно - т.е. имаше място детето да шава с крачета. доволна съм - дебело, красиво и удобно  Peace

# 713
момичета вижте

http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=270196&cat=46

Shocked  #Cussing out  Shocked

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 20:03 от dibijo

# 714
Някой да сподели мнение за размер на тези
 ...На Колев сме с 20, но като отчета, че са за есента примерно 21 КК. Ама тези как са се чудя  newsm78

Може ли линк към обувките  Rolling Eyes
Ето линк към обувките http://www.laredoute.fr/vente-joggers-bebe-fille-ou-garcon-monta … tegoryid=49154538

# 715
за гуменките и продавалника - не помня колко струваха, но вчера си взех същите от продавалника за 9 лева. и бях супер доволна! всъщност, още съм! ако идеята е да се набутам с 2-3-4 лева, но да се снабдя с гуменките, които не съм успяла да си купя по-рано и директно от сайта, то за мен сделката е ок  Peace
+ това, жената може да е пуснала само гуменки /или тях и още 1-2 неща/ в поръчката си и да иска да си избие доставката.
не съм възмутена  Wink

# 716
Май повече намаления няма да има
Излагация беше това намаление ми се струва
Може ли да ми кажете , за какво е това удължение на форумските 4аршафи, на горния имам в предвид newsm78

Аз го подпъхвам под матрака, така не изритваме завивките поне

# 717
за гуменките и продавалника - не помня колко струваха, но вчера си взех същите от продавалника за 9 лева. и бях супер доволна! всъщност, още съм! ако идеята е да се набутам с 2-3-4 лева, но да се снабдя с гуменките, които не съм успяла да си купя по-рано и директно от сайта, то за мен сделката е ок  Peace
+ това, жената може да е пуснала само гуменки /или тях и още 1-2 неща/ в поръчката си и да иска да си избие доставката.
не съм възмутена  Wink
аз съм на същото мнение.Жената е включила и доставка в цената 10 лв, а тя е платила доставка от Франция и още кой знае какво  Peace И за мен цената е приемлива

# 718
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
не съм възмутена  Wink
аз съм на същото мнение.Жената е включила и доставка в цената 10 лв, а тя е платила доставка от Франция и още кой знае какво  Peace И за мен цената е приемлива

Аз си бях купила такива гуменки миналата есен от сайта и ги продадох за 15 лв, защото ми бяха големи, но тогава цената им беше друга

# 719
  • Варна
Преди 2 дни след дълго избиране пуснах първата си поръчка с дрехи за детето, но... уви.
 В сюивито пише нещо, което както рабрах оттук, означава, че няма направена поръчка през посл. 6 месеца. Получих и 2 мейла, но никак не мога да ги преведа, затова моля, ако някой има желание да ми помогне да ми пише на ЛС да му ги копна, за да не натрупвам темата. Просто не мога да изчета всичко, дали това вече е превеждано Embarassed
Поръчах с дебитна карта Виза електрон на Алианц, има и дадох и 3цифрения код. Дали някой е поръчвал с такава?
Искам още да питам, като вляза в продавалника къде да търся продажбите на ла редут? Има ли отделно меню за тях?
Мерси предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт