LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 71 047
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 270
  • Beyond the Frontiers
Благодаря ти elku - elena!
видях си поръчките  Sad
Явно заради проблемите със сайта съм пуснала 3 пъти 1 и съща поръчка.  #2gunfire
Всъщност как да разбера дали вече са обработени 3 тепоръчки? Аз съм получила само 1 мейл(за последната поръчка). И кошницата ми стоеше пълна до последно.
Ако са обработени в суивито ще ги има 3 пъти и ще пише, че са фактурирани. Ще са изброени под този надпис EN COURS DE PREPARATION   :
Моля за спешна помощ, имам дублирана поръчка (една от 20.07 и 21.07, т.е едни и същи артикули и в двете)и не мога да се откажа или изтрия по никакъв начин една от двете. Това, което пише в хелпа на сайта по моя въпрос или не го разбирам правилно или не работи. Ако някой се сблъсквал с такъв проблем ще съм много благодарна да сподели как се е справил. Praynig Praynig Praynig
Последните страници няколко пъти се коментира този проблем. Не можеш да анулираш поръчката. Пусни излишните неща в Продавалника най-добре.

# 271
  • Варна
Момичета, които имахте съобщение за ръчна обработка на поръчката, какво стана в крайна сметка - появиха ли ви се по-късно или се оказа, че такава поръчка няма? Четох постове - и за двата варианта, все пак ми си иска да узная някаква статистика - дали повечето хора все пак си получават поръчките или обратното.
На мен ми се случи тази сутрин - малка поръчка е (12 Е с доставката), ползвах код, който са ми пратили лично на единия акаунт, и който ми направи едни детски блузки на 0 Е (освен блузките имам и един сутиен, който не искам да изпусна). Чудя се дали да поръчвам наново или да чакам, че да не се окажа с дублирана поръчка?! newsm78
И още един въпрос - може ли възможността повторно да ползвам кода, да е показателна за неналичието на поръчката? Thinking

# 272
shrek,за поличките на актив кой номер взе и при колко сантиметра талия?Моята е 83 newsm78  bouquet
В момента съм с едната,по-късата.Талията на полата е около76см(меря я с една рулетка Confused),моята талия е 68 и съм  смъкнала полата надолу,почти на хълбоцете(с ниска талия-както мисля че трябва и да се носи), а има и коланче,което може да се пристяга.Не знам колко см. е разликата мужду различните размери,но за теб май поне 38 номер,даже и 40.
Да се възползвам от поста си -видяхте ли това,пратили са ми го на единия акаунт.
http://www.laredoute.fr/achat-tri-par-taux-de-demarque--75pource … tegoryid=49145637

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 12:46 от shrek

# 273

И още един въпрос - може ли възможността повторно да ползвам кода, да е показателна за неналичието на поръчката? Thinking

Според мен, не. Но ако кодът работи, аз бих се възползвала втори път от него.  Mr. Green Поръчай още нещо за 0 евро и сутиена, вярно, може да си имаш два, но пък не всеки ден се пазарува за 0 евро (като пренебрегнем доставката де)

# 274
изпопренадях се вече за колетите от 2 и 4.07 - как може да получа от 1-ви още края на по-миналата седмица, а тези още да ги няма  Sad

Успокоявам се пазарувайки  Mr. Green така че кажете отзиви за тези ботички

стават ли за зимата, каква им е материята и евентуално ако някой има 28-ми номер да ми каже стелчицата колко е Hug
Идат, идат, току що получих бележка от Митница Варна. Чакам от 2.07, 8.07 и 13.07. Този път идват сравнително по бързо в сравнение със зимните намаления.

# 275
  • морето, сините вълни...
някой може ли да ми помогне? да поръчвам ли пак или?

Момичета, за първи път ми е  Embarassed с поръчките де...
това получих вчера, а иначе си мислех че съм направила поръчката още на 10.07.
Във сиувито виждам че пише че е изпратена на едреса който съм посочила. Има ли някакъв проблем?

"Confirmez votre commande avant qu’il ne soit trop tard !  
  Monsieur Varna Varna,
 Lors de votre derniиre visite, vous avez crйй un panier contenant un ou plusieurs articles.

Le dйlai de celui-ci arrive а expiration… il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

N’attendez plus, confirmez votre commande et profitez des soldes sans compter !

PS : Bien sыr, ne tenez pas compte de ce message si vous avez validй ce panier entre temps. "

надявам се да ме светнете   bouquet

# 276
е като чета какво става явно не съм единствената с пусната поръчка повече от един път.Досега на мен не са ми отговорили нищо.

# 277
Сигурно поне 20 човека питаха за тези балеринки
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22907225&a … documentid=299108
обаче нищо не откривам.Няма да питам дали си отговарят,защото е относително.Моля ако някой има 38или 39 номер,да каже колко см.е стелката-може и на лични.

# 278

kras8204, тази пола изглежда супер - има ли я още в сайта: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240720&pid=6570709
Дълга ли е? До под глезена, примерно?
Мерси  Hug

Persia , от краткия ми опит в пазаруването (от началото на годината насам), извода ми е следния: пуловери и връхни якета да взимам в размер, съответстващ на ръста на детето, а не да се застраховам с два номера напред, защото идват огромни и съответно неизползваеми за сезона за който ги взимам  Peace Особено за яке. На тениска, дори пуловер може да подвиеш ръкав, на панталоните - крачолите, но при якето ще е супер неудобно ако дойде голямо  Peace

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 13:06 от Stefoni

# 279
estrela- За коя поръчка получи покана - за 13.07 ли? Ох, дано, че моята и тя е от тогава  Confused, изгризах си ноктите от чакане  Joy

# 280
  • Враца
Врачанки в колетното днес има само един пристигнал колет от Фр и той е за Козлодуй така че ако някой чака може да потърси

# 281
За статистиката-не ми се е появила поръчката в suivi de commande Sad

# 282

kras8204, тази пола изглежда супер - има ли я още в сайта: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240720&pid=6570709
Дълга ли е? До под глезена, примерно?
Мерси  Hug

Persia , от краткия ми опит в пазаруването (от началото на годината насам), извода ми е следния: пуловери и връхни якета да взимам в размер, съответстващ на ръста на детето, а не да се застраховам с два номера напред, защото идват огромни и съответно неизползваеми за сезона за който ги взимам  Peace Особено за яке. На тениска, дори пуловер може да подвиеш ръкав, на панталоните - крачолите, но при якето ще е супер неудобно ако дойде голямо  Peace

е,изпревари ме с въпроса,запореден път се убеждавам,че харесваме еднакви неща,апропо от евтините пуми кои номер поръча,аз взех 39,понеже по техните номера съм 38,5 и сега се чудя  newsm78 дали няма да хлопам като с налъми... Joy

# 283
  • Пловдив
Орхидея, вече тръпна в очакване  Peace
Да ви помоля за съвет...
До сега не съм взимала детски връхни дрешки. Харесала съм едно палтенце, но се чудя за размера. Сега е 82см. Дали да взема 86 или 94 newsm78 Точно ли си отговарят на размерите newsm78

Зимата взех яке на Окау размер 94, стана на голямата ми дъщеря, която тогава беше 98см и близо три годишна. Ако го взимаш за тази зима, мисля 86 е по-добре  Peace

И според мен по-добре ще е да вземеш 86......дъщеря ми е висока 90 см. и 86 са й все още добре  Peace
  bouquet
Благодаря ви момичета

# 284
  • София
Щом е 90 см и и е добре 86 значи ние сега като сме 78 см и съм поръчала 86 ще плуваме в тях  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт