ОКТОМВРИЙЧЕТО не спи лудува, да подритва мама то не се срамува

• 11 444
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
Моля, кажете къде в София има колички на Бертони, една съвсем скорошна мама (в девети месец) ме попита, че и тя харесала количката, която ми допада, а живее в София. Мерсиии Simple Smile

# 61
  • София
Наде, не съм ходила по бебешки магазини, ако някой може да ти  помогне да каже.

На мен зачервяването не ми е на петна а цялата кожа е пламнала. Мислех, че може да е от лекарствата, защото освен Гинипрала, който влияе на кръвното и кръвопотока ми изписаха и Верапамил (за неутрализиране на страничните ефекти на Гинипрала), който е лекарство за сърце.

# 62
EEEEEEEEEEEEE егати списъка smile3506луда работа.Много багаж много нещо. То в тая болница сигурно само легло нетрябва да си носиш newsm12.А преди 2г в Майчин дом не носих такива неща само тоалетни принадлежности.Превръзки,памперси,тоалетна хартия,сапуни,нощници и халати си имаше там.Явно в всяка една болница е различно

# 63
  Ихаааааа,егати списъка.Че аз трябва да отида с два куфара направо  Joy.Представям си как ще ме изгледат всичка ако се изтипосам с толкоз багаж.Извинявам се все пак,това си е само мое мнение Peace.
JoyИ аз това си помислих JoyА имаше списък в който имаше и спално бельо даже  hahaha
Ако имате шевове в болницата всеки ден по два пъти се прави тоалет и те промиват а ако имате нужда от нещо във всяка болница има аптека.Майка ми ми беше сварила смрадлика за да се мия с нея.Никой не се кара че ходиш с бельо сваля се само за визитацията Peace
Сев за багажа и моя беше готов до вратата когато влязох в деветия.
Някой питаше за магазинчето къде се намира май беше Ина ама забравих EmbarassedВ Надежда е но е много добре заредено а ако няма нещо си го поръчвам и ми го носят  Peace
Момичета май не остана време много  GrinningНа мен така бързо ми минава че се плаша чак  Simple Smile
Днес харесах страхотно комплектче.Сега си правя списъка с нужните неща и да видим кой, кога и какво ще взима  Joy

# 64
Моля, кажете къде в София има колички на Бертони, една съвсем скорошна мама (в девети месец) ме попита, че и тя харесала количката, която ми допада, а живее в София. Мерсиии Simple Smile
От кой квартал е тази мама при нас в Надежда има ей сега ще проверя и за един магазин в центъра и ще ти пиша  Peace

# 65
Здравейте, момичета Hug
Добре дошла на мама Вени Hug
Мони, честити сини гащи smile3525
Наде, браво smile3501 продължавай в същия дух Peace
Аз да ви се похваля, вече съм отпуска newsm44 И днес, като невидяла обикалях с мъжо напред-назад, и сега краката са ми подути, като кифли- осморки Laughing
Лелееееееееееее, егати списъка ooooh! И аз мисля, че за всяка болница искат различни неща, така че първо проверете. Миналия път си спомням, че самата гинеколожка ми даде списъка с нужните неща за болницата.
Приятна вечер ви желая Heart Eyes

# 66
mylili и аз имам такова зачервяване по корема. Преди 1-2 месеца даже червенината ми започваше с една права линия точно през средата на пъпа нагоре, сага вече целия корем ми е зачервен. Аз си мисля, че имам по-силно оросяване или кръвоснабдяване (както каза някой) в тази област. Мен не ме притеснява това, но много сърби и си мисля, че може да ми излязат стрии скоро  Sad
gery_roz, а ти от какво се плашиш - от това, че няма много време за приготовления по бебето или от предстоящото раждане? Защото за раждали мами си мисля, че има два варианта: да са спокойни, защото знаят, че няма страшно или да са притеснени, ако първото им раждане е минало по-болезнено и тежко.

П.П. Нещо напоследък много въпроси задавам  Blush Колкото повече наближава раждането, толкова повече въпроси изникват в главата ми.

# 67
Сев раждането ми хич не е било страшно а и половин час след това вече нищо не помнех от самото раждане хилех се като идиот и не спирах да звъня по телефона  hahahaСега ме притеснява малко това че няма да раждам при моя си лекар, а и вече твърдо реших да раждам без екип и малко ще ми е кофти в непозната обстановка, но ще искаме таткото да присъства Simple SmileОт това ме е страх не от времето за приготвяне аз имам доста неща от Дени така че пазара няма да е много голям Simple SmileА и като се замисля ей го сега свършва юли, минава август и септември влизам в деветия и тогава знае ли се ще съм в очакване.
Недей да се настройваш отрицателно мисли позитивно не е толкова страшно всеки така е излязъл  Grinning Hug

# 68
Здравейте,мами!
По въпроса на mylili и моето коремче е зачервено,но явно е нормално,защото миналата седмица ходих при двама доктори и никой не се притесни от цвета му.
А да Ви попитам как си чувствате гърдичките?Моите като че ли се успокоиха и нито ме болят, нито растат newsm78

# 69
  • София
Е, щом има и други със зачервени тумбаци поне съм спокойна, че не е алергична реакция.

И моите гърди в момента са спокойни. То добре, че в момента не се увеличават като в началото. Не, че съм с голям бюст, но точно както са сега са си перфектни и не ми се ще да натежат още и да увиснат. Като се има предвид, че като дойде млякото ще се налеят още.

# 70
Здравейте и от мен! Бяхме при Марков пак и младежът е вече 1260 гр., много е пораснал, но не стана за 3д преглед, защото не му се вижда личицето хубаво от плацентата.Лошото е , че имаме пъпна връв около вратлето обаче, има ли други мами с такъв проблем??? Докторът каза да не се притеснявам, защото 1 от 4 бебета се ражда така, не е много обезпокоително, все пак се чудя има ли сред вас такива бебенца? Можете да ме допълните в списъка, че бебето ще се казва Деян или Даниел и ще раждам в Токуда, мерси!

# 71
Благодаря на всички за топлото посрещане!Не можах да изчета абсолютно всичко,но ще наваксам с времето.Имам едно питане(дано да не е дискутирано скоро и да не се повтарям),от 2 дни забелязвам ,че имам коластра,не е ли малко раничко newsm78.Просто случайно забелязах едно мокро петънце на пижамата и като стиснах зърното видях,че си е точно коластра.При първата ми бременност нямах такава дори няколко дни след раждането,а сега нещо много от рано ,май.Аз единствен случай ли съм?

# 72
Добро утро момичета.
Такъв дъжд се изля в София, а и продължава да вали. Явно
ще се радваме на прохлада  Grinning
Добре дошли на новите мами  Hug
Списъка за болницата наистина е  Shocked, но мисля че
всяка от нас ще вземе наистина само необходимите и неща.
Както Тони го е казала и при мен вчера в работата беше ужас.
Направо  Rolling EyesShocked#Crazy Днес се очертава да е същата лудница.
Започвам да се замислям да излизам по-рано от предвиденото в болнични.

Оставям Ви с пожелания за слънчев ден (независимо от дъжда)

# 73
Добро утро и от мен  bouquet За списъка...само ще кажа че на мен ми се струва пълен с доста излишни неща.Всеки ще си реши какво да отсее.Все пак се стои в болницата най-много 5-6дни и то при секцио.При нормалното 3 дни. Peace

За втора фетална,аз няма да правя.Не са ми казали че е необходимо.

За отпуската...и аз ще подраня..Болничния ми е от 11септември, но преди него ще си взема двете седмици платена и една неплатена, та чакам си 15 август като последен работен ден и после време за покупки Laughing newsm44

# 74
  • София
Добро утро  Simple Smile
От този дъжд се излюпих рано-рано днес, а какъв е стууууд  Whistling
Мама Вени, за коластрата сме обсъждали доста пъти. Доколкото си спомням при повечето момичета се е появила вече  Grinning
За списъчето, мога да сложа едно на първа страничка, има го на папките, които ни раздаваха на лекциите на "9 месеца", но все си мисля че няма смисъл. Както се коментира няколко пъти досега, за всяка болница положението е различно. По скоро, ако изровим линкове към сайтовете на отделните болници и пуснем техни списъци  newsm78
Ето го списъка за Света София http://www.1agb.com/qa.php

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 08:53 от sisilia

Общи условия

Активация на акаунт