Гоблени-27

• 60 037
  • 488
  •   1
Отговори
# 360
Марулчееееееее
 Hug Hug Hug
Няма как да те пропусна мила!  Heart Eyes

Желая ти всичко най-най прекрасно! Много любов и много здраве!   bouquet
Другото ще си го купим!  Wink

Върнах се от Русия преди броени часове и не само че не съм ушила чаршафа, а и нищо не съм шила!  Laughing Обаче се заредих с нови 6 броя  Mr. Green

# 361
Върнах се от Русия преди броени часове и не само че не съм ушила чаршафа, а и нищо не съм шила!  Laughing [/center]
Добре завърнала се   bouquet
Обаче се заредих с нови 6 броя  Mr. Green[/center]
Сподели и покажи  Wink

# 362
Здравче добре  се завърнала.   bouquet Питахме се една на друга къде изчезна нашето Здравече, а то отскочило до Русия. Показвай бързо да видим какви красоти  си купи от рускините.
Оооох да знаете каква борба имам с една малка щампичка. Купих си я да се пробвам, всеки казва че било лесно да се шие щампа, а аз все едно се боря с нея. Ту конеца ми се завърже, ту не върви през дупките, голяма мъка. Споделете опита си с такъв вид бродерия. Казаха ми да го шия с 6 ката но дебело става, не знам , накрая май ще го захвърля, па коще да ставам за резил. newsm78

# 363
  • в зоната на здрача
оооо...З..,добре си дошла,надявам се всичко да е ОК при вас.. Hug
давай да видим какво купи.

miangelova ,
един път съм шила такова и никогаш няма да повторя,добре че беше що- годе малко.
Много конци отиват да вятъра,а на финала... си имаш черга,е кво да я правиш. Thinking

# 364
  • варненка от София
Благодаря на всички за пожеланията, много сте мили! Без да засегна някой, но мноооооого се зарадвах на Здравчето, липсваше, така да знаеш! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug, редно е да се изфукаш с новите придобивки!

Иначе нещото, с което ще се похваля, че вече имам купени самолетни билети за София, летим с Шушето на 15.09 и ще сме софиянки до 15.10, дръжте се за срещички!  Hug

Аз днес отново изоставих Гейшичката, но трябва бързо да избоцкам и аз едни обувчици на Вервако със сини връзки, та като видях моите конци се различават от тези на Тарзанката, специално в светлосянката, при мен няма толкова тъмно сиво като при нея, явно ползваме различни ключове.  newsm78

# 365
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Марулка, да си жива, да си здрава, много да те радват и много да ти спори шиенето  Heart Eyes

мезенце за тортичката  Mr. Green

Здравчеееееееееееееее, мммммммммммъ (целувка) чакам снимков материал  (любопитко съм, ама ти си знаеш) Mr. Green

# 366
Марулка,да си жива и здрава.Дълги години да се радвате с твоето Шуше една на друга!  bouquetДнес пак обикалях за панама и видях ангелчето/то се оказа бая големичко/ и много ми хареса.Като го видиш ушит един гоблен е съвсем различно-направо красота.
ketri,Мистър Гоблен е магазин на Милена стил.Продават предимно техни неща.Отскоро са пуснали и с dmc-конци,имат и възглавнички на Вервако и на Ланарте/изпълняват поръчки/Много прежди идр.аксесоари.Ама тва дето го търся smile3516 и така...Мисля да разгледам схемата дали ще мога малко да го поорежа и да се побера в 35/45см.
Бая ви надух главите ама ще ме прощавате  love001

# 367
Ето вече готови прословутите ръце (брой първи, втория - в петък).
http://mai4eto.multiply.com/photos/album/20#2
Надявам се младоженците да харесат подаръка (дано не отлежава в някой шкаф  Rolling Eyes )

# 368
mai4eto_27 гоблена е станал  страхотен!  Peace Само незнам това "П' защо така ми се наби в очите............. Thinking

Мацки много ви обичам, ама мисля да се похваля чак с нещо готово!  Wink Дано да е този живот!  ooooh! Mr. Green

# 369
помоооооооооощ  Cry искам да си купя това http://cgi.ebay.com/La-Fleur-Picture-Counted-Embellished-XS-Kit_ … dZ1QQcmdZViewItem но не мога да се регистрирам, а търга свършва след 4 часа  Praynig помагайте, ако можете  Praynig

# 370
помоооооооооощ  Cry искам да си купя това http://cgi.ebay.com/La-Fleur-Picture-Counted-Embellished-XS-Kit_ … dZ1QQcmdZViewItem но не мога да се регистрирам, а търга свършва след 4 часа  Praynig помагайте, ако можете  Praynig

Горе в ляво - пише : Sign in or register - избираш register -  и попълваш формата - исках да ти дам направо линк - но не се получава. Там където се избира държава натискаш - see all countries ---за да можеш да избереш България и потвърждаваш и те връща автоматично във формата....не знам какъв е точно проблема при теб?

# 371
Горе в ляво - пише : Sign in or register - избираш register -  и попълваш формата - исках да ти дам направо линк - но не се получава. Там където се избира държава натискаш - see all countries ---за да можеш да избереш България и потвърждаваш и те връща автоматично във формата....не знам какъв е точно проблема при теб?

картата е проблема явно  Crossing Arms и май пак ще сменям банката  Tired
имам спасител на линия  Hug и може да ме  бъде  Crazy

# 372
А какви ще са пощенските разходи? Аз днес платих 12,65 $ за доставка + 1.75 $ застраховка за един Dimensions пак от USA.

# 373
А какви ще са пощенските разходи? Аз днес платих 12,65 $ за доставка + 1.75 $ застраховка за един Dimensions пак от USA.

честно, не знам  Blush ама като ме е напънал един мерак  Crazy ще платя каквото искат  Hug
 Thinking 15 долара за доставка не са прекалено, около нова година платих 15 евро до Италия за едно нищо и никакво подаръче  ooooh!
newsm44 спечелихме  newsm44 сега ще чакам да дойде  Heart Eyes

# 374
Здравче, добре дошла отново. Наистина много ни липсваше. Радвам се, че си отново на линия и искрено се надявам всичко при вас да е о.к. А пък надписа на гоблена е под всякаква критика, просто ми е за пръв път да правя букви, и не съм ползвала никакви шрифтове, просто си съчинявах, затова и резултата е такъв. Обаче съм си взела поука и ще видиш в петък брой втори колко по-добре съм го скопосала  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт