Гоблени-27

• 59 972
  • 488
  •   1
Отговори
# 435
Харес си това    но е в xsd  и не мога да ви покажа ключа, а съм пълен профан с езиците затова ще напиша какво пише на ключа за да ми помогните в разчитането.

" Fabric: 14 count Natural Browh Aida ( 5.4 per cm) "
По точно ме интересува какъв цвят е панамата.
Тъй като имам една панама от моето  моминство и ми прилича на тая разветка / а мойта е нещо чаено /, та затова ви моля да ми помогните.Дано да не ви обърках с тоя мой чаен цвят.  #Crazy

# 436
DANI_ST,
радвам се, че надникнах в темата вчера.Simple Smile
Тъй като тя се развива много добре, и все по-добре, я бях оставила да си почине от мен,
 а аз се занимавах най-вече с пазаруване:)

miangelova, благодаря.
Добре заварила:)
с това по-горе отговарям и на въпроса ти. Пазарувам-хоби, не по-малко заразително и от гобленарството:)
а аидата мисля ,че е тази -  Natural Brown

нещо кафяво,но не ярко кафяво - а натурално кафяво./бледо, пастелно може би/
Снимките не показват точно цветовете за съжаление

# 437
Хипатия  благодаря много Hug Hug Hug Hug
Точно такава е панамата ми. А това 5.4 per cm - това 5 .4 бода на см ли означава.

# 438
Някой знае ли какви ги върши Иваничка,че ми се загуби нещо  Thinking

# 439
  • варненка от София
Някой знае ли какви ги върши Иваничка,че ми се загуби нещо  Thinking

Тя беше споменала, че ще ходи на почивка. newsm78

# 440
А това 5.4 per cm - това 5 .4 бода на см ли означава.

да, 5,4 бода или кръстчета. Аида14 е.

# 441
  • Съвсем в края на света
miangelova
точно това означава 5.4 на см или 14 бода на инч.
Хъх Goody, ама не така с лошо бре, аз съм в пъти по-мързелива от теб! Така, че ....

# 442
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Хъх Goody, ама не така с лошо бре, аз съм в пъти по-мързелива от теб! Така, че ....

нЕма лошо бре  Laughing аз само с най-добри чувства  Hug Hug
ти нацелува ли трите пилета поред на номерата?
а нащипа ли ги?
Айде беж да го направиш и да се отчетеш  Heart Eyes

# 443
  • Съвсем в края на света
Goody, мнооо ме мързи бре! Не мога! Освен това само две са в къщи, другото се вихри у френското училище.
И за да не съвсем спам, да кажа.
Ина иска и тя нещо гигантско, избра си морско конче, да подчертая конче. Та сега трябва да си разчертая панамата през 4 квадратчета, че нали съм мързел, това най-лесно ми се вижда.
Нищо не съм шила.
Моята приятелка ми даде ушатата на Кетри, ама я е шила с 3 конеца и макар, че е до средата ще я почна наново.

# 444
Първо да благодаря на ketri и Тарзанка за предложението да ми пратите прословутата черна панама  love001  love001Аз си я поръчах от Гоблените.сом и сега чакам.Не ми се ще да ви ангажирам! Embarassed
За Арабското момиче да ви кажа-аз го ших пак стъкмен от една леля в Пловдив и фона не се преливаше.Целия беше цвят екрю.Въпреки това стана много красиво.Момичето привлича погледа и фона се губи.Подарих го и няма как да ви го покажа Rolling Eyes
Дъмпер,къде го гледа този каталог на Александър -любопитна съм и аз да го видя?
miangelova,голям ли е този гоблен.Много ми хареса и май нямам лодка/само един недовършен фар Joy/Та може да си ушия и аз нещо такова.
Абе само ми показвате едни красоти и аз като шаран веднага лапвам .Пък кой да шие като все да видя какво показвате???? Weary

# 445
улица хризантема 18
на красно село. оказа се, че това е фирмата вносител, а самата румънска фирма я забравих  Embarassed

# 446
Ето аз да покажа най-накрая прословутия брой втори и тържествено обещавам повече да не ви занимавам със сватбени гоблени - подаръци. Ама до февруари трябва да направя един за бебе, де.
http://mai4eto.multiply.com/photos/album/20#3
Рамката е абсолютно същата, но на този много му се гордея с надписа  Embarassed - струва ми се доста по-добър от предишния (да се похваля сама де). Сега вече мога да се завърна обратно към кончетата, пък гледам Sissak и BubolecheMeche и те с него се борят, та поне да сме трички за късмет Laughing.

# 447
  • в зоната на здрача
Моята приятелка ми даде ушатата на Кетри, ама я е шила с 3 конеца и макар, че е до средата ще я почна наново.
Ако питаш мене,не се захващай изобщо с тая ушатата..
Много досаден гоблен..поне на мен ми е. Sick

Нещо рамкирано и от мен..
http://media.snimka.bg/0289/006834367-big.jpg

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 21:58 от ketri

# 448
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
има с какво да се хвалиш  Peace
а вие тричките що не си спретнете едно състезанийце  Mr. Green която свърши първа - нагарада   bouquet

# 449

miangelova,голям ли е този гоблен.Много ми хареса и май нямам лодка/само един недовършен фар Joy/Та може да си ушия и аз нещо такова.
Абе само ми показвате едни красоти и аз като шаран веднага лапвам .Пък кой да шие като все да видя какво показвате???? Weary
Това е перминче  като го гледам е лесно а и малко, тъй че бързо ще се ушие. Има си и братче. Ако желаеш мога да ти метна схемите., но са в xsd.
ketri  Арабката е станала разкошна. Hug Hug Hug
С нощи я започнах и аз. Шие се лесно, а панамата е толкова мека ,просто е прекрасна.
Улисах се в писане и забравих да ви кажа ДОБРО УТРО . Черпя ви по едно сутрешно кафе  Coffee
Лек и с оре ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт