"ДЕКЕМВРИ може и да е далече, но чакаме го с нетърпение вече!"

• 11 613
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро  Hug

Харемче
стискам палци мила и чакам да се включиш  Praynig Hug

я как се събрахте цял отбор към Дружба супер  smile3501 в тази връзка да питам има ли мами в райна на Бели Брези?

# 211
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Айде Харем виждам, че си тук! Praynig

# 212
  • София
Елмина - и аз работя на летището,пиши ми на лични къде си точно, може да се видим за обяд или кафе Simple Smile не можах да ти пратя на лични, понеже ти е пълна кутията...
Жалко, че не живея в Дружба, ама мога да скокна за срещичка ако е привечер след работа, а иначе съм чак на Обеля. Някоя мама от там или от околните Надежда или Люлин?
Чакаме само хубави новини днес  Peace

# 213
Мамички звъня от 8.30 но НИКОЙ не вдига проклетите телефони  smile3511 
И докато пиша:ВДИГНАХА ГО   newsm10

Току що доц.Георгиева ми съобщи прекрасната новина,че девойчето в мен е здраво  newsm44 newsm44 newsm44 и се потвърди,че ще е момиченце,както доц.Димитрова предсказа на ехографа.След 4 седмици трябва да се обадя за вторите резултати от амниоцентезата.Попитах има ли опастност те да не са наред,а отговорът беше:"Госпожо,аз не съм врачка,та да ви отговоря на този въпрос". newsm78
Както и да е,засега малко се поуспокоих,пък ще видим вторите резултати какво ще покажат.Благодаря на всички за подкрепата  Hug

# 214
Аз пък съм до Западния парк, в Гевгелийски. Или Св. Троица ми е близо. Laughing И Люлин 10 , парка ни дели.

Харем!  bigdance2

# 215
ох разплаках се от щастие Харемче миличка безкрайно се радвам за теб  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 от тук нататък само спокойствие и положителни емоции всичко лошо е зад гърба ти, прегръщам те силно  Hug

# 216
  • Пловдив
harem_style  smile3501 newsm44 newsm68 newsm44 smile3501  love001 Браво това е най-хубавата новина днес! Hug  bouquet  bouquet

# 217
  • Пловдив
Нещо направих и се самоцитирах сега го изтривам и още веднъж - Много се радвам за Харем  Hug  bouquet
Успешен ден на всички   bouquet

# 218
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ох Харем камък ми падна от сърцето    newsm51 newsm44    Много се радвам за теб   newsm44 newsm44 smile3521  и разбирасе за прекрасната госпожичка!  Дишай дълбоко и се радвай на живота!   newsm51

# 219
  • София
Хайде честито на Харем!!!  Party Hands Clap
Очакваме същата ноеина за втората част от резултатите, както и от всички други притеснени мами  newsm26  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 220
А дали вторите резултати ще са добри? newsm78

# 221
Здарвейте, момичета  Hug
БРАВО,harem_style, много се радвам, поздравления!  newsm44 newsm44 newsm44  Сега на всички денят ни ще започне с много хубава новина!!!
Лек ден и много усмивки на всички мами!!!

# 222

разбира се, че ще са добри  Hug престани с тия мисли дали да дали не всечко ще е наред  bouquet

другите мамчета които още чакат резултати от душа и сърце им желая същите емоции като си чуят резултата Hug

# 223
  • Пловдив

Ще е така бъди сигурна сега трябва да си спокойна!Не натоварвай принцесата с притеснения всичко ще е наред  Praynig Hug  bouquet

# 224
harem_style, не се притеснявай,  ще са добри, те нещата сигурно са свързани  -щом ФМ и днещните са супер, значи всичко ще е ок. Отдъхни си малко!!!  Hug Радвай се на госпожичката и не се притеснявай!!!  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт