"ДЕКЕМВРИ може и да е далече, но чакаме го с нетърпение вече!"

• 11 617
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
уф  ooooh! едва сега успях да стигна до компа, такова чистене му ударих та чак ми е съвестно сега...ама след тия майстори просто нямаше как #Crazy

Деси честита годишнина желая ви много семейно щастие и най-прекрасния подарък през декември- здраво и пухкаво бебоче   bouquet Hug

силно стиснати палци и от мен на всички мами чакащи резултати и на тези на които им предстои процедурата Praynig  Praynig сигурна съм че всичко е наред!

отивам да полегна че кръста ме наболява, лека вечер сладурчета  bouquet

# 196
Здравейте мацки,
днес ходих в Шейново,наравиха ми картон,мериха ми таза и утре ще давам кръв и урина.Следващия път съм на 22 август и исках да ви питам,там както каза някой от вас те гледа който лекар е на смяна,знаете ли ако искаш да те гледа определен лекар какво се плаща?

# 197
Усшех на всички мами, които си чакат резулттите! Вярвам, че всичко е наред! Аз тъкмо се бях навила, че ще се обадя на лекарката за консултация тази седмица, а то се оказа, че лекарката ми е отпуска до 11.Август:( Толкова време няма да виждам маничето...
Аз все още не го усещам и единственият начин да знам, че е добре е да го видя на прегледа...Постоянно се пипам по коремчето (което е доста голямо вече) и все решавам,че определени движения са от бебо, ама....като още не мога да ги разгранича, сигурно се заблуждавам newsm78

# 198
Харем, да им подпалиш телефона утре! SunglassesЕй, сега цяла нощ ще ми се схванат палците от стискане! Peace

Голямао местене на мебели настана у нас и малко съм притеснена, май се изсилих, сега ще гледам да легна.

# 199
  • София
Привет Simple Smile)
Толкова се ядосвах че като се преместим в Дружба няма да има с кого да излизам с бебо а то какво излезе Simple Smile)
След месец два се местим в Дружба 2 до параклиса.. Там живее брат ми но трябва да се изнесем от квартирата. Нашия апартамент пак е в Дружба но ще е готов най-рано след 4 месеца - в Цариградски. Като вземем Акт 16 и се почват ремонти и тнт - с бебе не възнамерявам да живея на строителна площадка, та за това при брат ми- по негова покана /защото предпочитал да е с нас а не с майка ми и баща ми - но подозирам че като се роди бебчо и брат ми бързо-бързо ще преосмисли решението си, ще се пренесе при наште и ще си останем сами:).
Ще бутаме колички заедно Simple Smile

А за резултатите които чакате от амино - просто нямам коментар за нашето "здравеопазване" - и не една ами много кавички трябват пред тази дума  #2gunfire  #2gunfire Не мога да си представя подоба ситуация и като си помислиш колко хора сега им се е свило сърцето... Стискам палци всичко да е наред!

За контракциите - и при мен в началото бяха болки точно както при настинка - долу в ляво или дясно.. Но като минаха 10-15 дни и сега като имам контракция просто няма как да я объркам. Не боли толкова колкото е много неприятно стягане и най-вече си е притеснително... И да ви кажа - още не съм го обсъждала с лекар, но последните седмица - две много осезателно ги усещам при секс - даже по-скоро накрая.... Точно накрая като ми се стегне всичко и просто.
Доста стряскащо и направо заради това вече не ми се и прави нищо. Не знам какво да правя - или по-скоро дали пък да не правя нищо  Heart Eyes.

Със сигурност ще питам де - на 31.07 съм на ФМ при Димитрова - тогава и аз ще се отчета с инфо за пол, термин и клипче

Лека нощ мами - че нещо много дълго стана Simple Smile

# 200
харем миличка и аз ще се моля  за теб  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig с нетърпение чакам утре да се похвалиш че всичко е наред  Hug Hug

# 201
Добро утро, мамчета! Hug
Харем, давай от сутринта им загрей телефоните, че то си е голям тормоз така, като стоиш в неизвестност.
Деси, честита годишнина със закъснение!  bouquet Нашата е в понеделник - 28 юли. Blush
Днес времето е чудесно тук във Варна - слънчево, но прохладно. Направо си е за разходки. Но аз толкова лошо спах и сега всичко ме боли, та нямам мерак за разходки сутринта. А следобед съм на консултация, та да видим какво ще кажат. Rolling Eyes
Усмихнат ден на всички мами.

Докато шарих из калкулаторите всъщност влязох в сайта детски свят, който също е много интересен. Ето линка към него http://www.detski-sviat.com

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 08:25 от Karacheviyska

# 202
  • Бургас
 6u6inka , да не те отчайвам, но снощи пак валя, по-скоро призори. Сега е облачно и приятно хладно, но на места прозира слънцето и предполагам ще стане топло и слънчево.

Резултатите ми от БХС са - алфафетапротеин - 45.50, човешки хорионганадотроин - 10.2, риск 1:8222, възрастов риск - 1:1156. Лекарката каза, че риска ми е нисък и всичко е ок.

Сега обмислям как е по-добре - гинеколога, който ме следи ли да гледа бебето на УЗ или при при специалиста ехокардиограф, че при моята УЗ е 20 лв, а при ехографа - 25 е на 3Д. Май ще ги редувам по месеци.
Много усмивки и ведро настроение. HugАз изчезвам на едно обучение днес.

# 203
Няма да излезнем, докато Харем не каже какво става с резултатите! Hug
Добро утро! Искам да е добро за всички ни!
Вчера така ми натежа корема, така ме боля, че 100 пъти се проклех, задето местих чувалите с играчки на Тони и много се моля да не е било фатално! Sad

# 204
Добро утро майчета днес е прохладно но по прогноза го дават да се затопля онтово, така че се наслаждавайте на прохладата.
Харем чакаме и стискаме палци Praynig

# 205
latka, ние също ще се местим в Цариградски - II, но не знам дали ще е скоро още няма ток а и парно не се знае дали ще има тази зима  Sad, даже малко ни е яд че ни бавят толкова и трябва да се гъчим в една гарсониера и каката на училище  #Crazy - ужас
Хубавото е че на общото събрание имаше доста бременни жени - ще се заформи голям купон живот и здраве.
Хайде днес чакаме мамите с добри новини от резултатите.

# 206
bubabo, надявам се да не донесем повече студ от София. Тази нощ дори спахме с олекотена завивка, а вчера цял ден ходих с дълъг ръкав бррррр
Дано, дано да се оправи...и без това ще останем само седмица, че мъжа ми има работа, не ми се иска да я прекараме в хотела.

Весел ден момичета! и до скоро... ще се включа от моренцето Hug

# 207
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро и от мен!

Харем чакаме те с добри новини! Hug

Деси честито на патерици!   bouquet  Ние имаме годишнина на 31.07.  Mr. Green

Аз съм от Дървеница, но ако ме приемате скачам на колата и за 10 минути съм при вас в Дружба, че голям отбор сте се събрали там!  Hug

# 208
  • Бургас
Тука пак заваля Sad И май става студено, а съм по една къса рокличка без ръкави и чехли

# 209
Добро утро и от мен.

Тук е 9 гр. и е доста хладно. Да ви се оплача мами, не ми станаха нито едни обувки, които преди ми бяха даже широки. Сега съм си по чехли и малко ми е хладно. На вас отекли ли са ви краката? Аз уж се мажа с Мама Донна, ама явно ефект голям няма.

Като гледам и тук и по морето го дават дъждовно до понеделник. Ние пътуваме др. четвъртък и се надявам да се е пооправило до тогава.

Общи условия

Активация на акаунт