Късметлийчета са всички, на мама милите душички!

• 20 071
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
това мохито ли е? Crazy
взимам едно,за здравето на твоето съкровище Grinning
още дълги години да споделяте повече радости и по-малко тревоги Hug

# 226
Добро утро!

AnMary, честит празник на твоето съкровище  Wink

Еххх, отдавна не съм започвала деня толкова подобаващо, с коктейлче  hahaha hahaha hahaha

Уф, днес като заведох малкия в яслата, почти нямаше деца в групата. Вчера върнали 4, днес още кой знае колко... Всички са ошаренииии  ooooh! До края на седмицата госпожите сигурно няма вече да имат работа  hahaha

Айде, хубав ден!

# 227
AnMary да ти е жив и здрав мъжа и нека моментите на радост при вас да са повече от моментите на тревога и страх. Наздраве bdbaloni

# 228
  • София,
Добро утро и от нас!

Честит празник на съкровището на AnMary!  bouquet

Хм, ние пък днес сме имали годишнина от сватбата, Sick а пък аз все ги забравям  Mr. Green, но мъжо никога! Laughing

и на мен днес ми е един заспал ден, много ми се спи и хич не ми се ставаше, ама Вероника се събуди още в 7 часа, а на вън е много студено, духа един леден вятър и не става за разходки, дано се постопли към обяд, че трябва да си вземем кухнята.

# 229
Dundurela, ами, и на вас ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ОТ СВАТБАТА! Още много, много такива да празнувате занапред  Hug

....а на вън е много студено, духа един леден вятър и не става за разходки, дано се постопли към обяд, че трябва да си вземем кухнята.

Лелее, вие къде живеете  Wink При нас от сутринта още не се диша от жега  ooooh!

Айде, пишете, пишете, че получих вдъхновение и ще предлагам заглавие за нова темичка  Mr. Green

# 230
  • София
Dundurela честита годишнина. Много годишнини да навъртите   bouquet

1/2 ни семейни празници започват от днес Simple Smile
Алексче на 30ти има ИД и 3 месечинки
на 10ти - годишнина
на 12ти - РД на мама (тя само с тел ша мине)
на 14ти РД аз
на 15ти Дияна 1волак

Следващите празници са чак януари месец Simple Smile

# 231
  • Варна
Dundurela, честита годишнина! Дълги години да се обичате и да не можете един без друг!   bouquet
AnMary, честит рожден ден на половинката ти! Да ти е жив и здрав и само да те радва!
mim4eto, радвам се, че опасенията ти са се оказали напразни.
Днес и моя татко е рожденник (а утре и сестра ми  Laughing). Много деви си имаме.
ivanah, поне скоро ще стане ясно дали ще ви се размине. Че сигурно е много неприятно толкова време да се ослушваш - ще има Жорко ли симптоми или не.  Hug
Хубав ден на всички  Hug.

# 232
Dundurela
Честита годишнина!  bouquet  bouquet  bouquet Пожелавам ви дълги години да се обичате и разбирате.

# 233
  • София,
Благодаря ви от сърце! ТО и при нас се зареждат едни празници! И нашия татко е рожденик на 06,09, после първолак, след това Вероника и баба и, и кумата са ми именички абе целия септември ни е само празници.

# 234
Добър ден и от нас. Честито на всички празнуващи и от нас  cheers. Само хубави новини днес. Дано най-после забравим проблемите и само прекрасни новини да пълнят темичката ни  Hug Hug Hug. Весел празник happy bd

# 235
Хайде, честито и от мен на празнуващите! HugДа ви се похваля сега CrazyЖоро е наддал цял един килограм ,за месц и половина.Този път педи ни похвали , Laughingцелувки от нас Heart Eyes

# 236
  • София,
Браво Гери страхотни новини, кажи с какво го храниш Жорката та толкова е пораснал и колко килограма сте сега? И ние уж наддаваме по половин кило на месец, ама като се разболее и сваля двойно, а после докато си навакса сваленото и не остава да качи отгоре  Sick. Аз по съвет на лекарите пак започнах да я тъпча през три часа по пет пъти на ден и и давам кисело мляко, или и слагам адаптирано в кашите и манджите, защото тя изобщо не иска да го пие. Целувки на Жорката!

# 237
Браво на Жорката Hug Дано и ние скоро можем да се похвалим със същото. Права е Дундурела-давай съвети как да ги напомпаме тези деца. Ние и днес нищо не сме качили Cry Така се ядосах.Сега съм много амбицирана да я тъпча. Проблемаа е ,че тя е на друго мнение Mr. Green. Но поне успяхме днес да дадем урина. На обяд е излязла обикновената и там всичко е ок. Стискайте палци Praynig и стерилната да е в норма.

# 238
Браво на Жорко smile3501 newsm44. Гери споделяй опит с какво го храниш, давай рецепти.

# 239
Привет и от нас  Hug
Момичета, днес темата наистина е изпълнена само с хубави новини.
AnMary, да ти е жив и здрав рожденника.
Dundurela, честита ви годишнина от сватбата! Още много годишнини да празнувате с любов и разбирателство!
GERI844, браво на Жорко! smile3501 Все така да наддава.

Общи условия

Активация на акаунт