Късметлийчета са всички, на мама милите душички!

• 20 069
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
Ако ще те вярвайте CrazyЖоро ,яде на ден по-шест или седем пъти.Сутрин или попара или макарони .После си му готвя HugЯде всичко, и любимата му манджа е мусаката.Правя му каша със сирене по-съвет на педи  PeaceСъщо така, давам и месни пюрета вече-прояде ги и тях!Яде му се на детето HugНахраня го и след 2 часа пак скимти гладен.Какво да го правя Crazy

# 241
Ехх, супер Гери...толкова хубаво звучи историята с похапването на Жорко  Hug
Моя пък толкова малко хапва, че думи нямам  ooooh! Единствено ме успокоява това, че в яслата се хранел и няма проблем, уж. Дори миналия ден отново попитах госпожата дали е сигурна, че не ми спестява истината за храненето му. Тя беше категорична, че си похапва добре...
Нооо, вкъщи е просто ужас...понякога чак се чудя как издържа, при положение, че изразходва толкова много енергия  Tired  В понеделник си го бях оставила вкъщи. Яде един банан, половин праскова и половин филийка, намазан с катък. Това му беше за целия ден /с изкл. на АМ, което така или иначе си пие всеки ден сутрин и вечер/  Tired

Браво на твоя Жорко  Hug Голям мъж ще стане той  Wink

# 242
  • София,
Здравейте и от нас на мен днес ми е супер тъпо, защото май пак се разболяваме, не мога да разбера зъби ли са, какво е?  newsm78 От няколко нощи Вероника е кисела и се буди често плачейки. А тази нощ носът и пак се запуши, хем правехме инхалации, уж за последно вчера, даже измих и прибрах инхалатора, надявайки се, че всичко е минало и скоро няма да ни трябва, но уви, трябваше да го извадя отново още тази сутрин и да започнем всичко отначало. Засега още не кашля само има хрема, но и това е въпрос на време, вече нямам сили, направо ми иде да се  #2gunfire. Сега като се наспи ще я водя пак при педиатърката да видим какво ще каже! Embarassed

# 243
Dundurela много съжалявам че сте болнички, да се надяваме че няма да е нещо сериозно. Пиши как е минал прегледа при педиатърката. Hug

# 244
Dundurela, и аз много съжалявам, че малката пак е болничка...дано се размине по-леко този път  Hug

# 245
  • София,
Ходихме при педи, но засега нищо. Каза да правим инхалации само с физиологичен рзтвор и промивки, едни капки и противоалергичен сироп. Ще чакаме, дано се разминем само с това, ама се съмнявам. В събота ще ходим пак. Иначе ни напарви консултация, премери ни. Изкара ни че тежим 8,020кг. Mr. Green, но аз тъкмо я бях нахранила преди да отидем, а предната вечер я мерих в къщи и беше 7,630. Та едва ли е качила толкоз много за един ден. Писахме я 7,800, но пак е добре. А на сантиметри нещо я изкараха по малко отколкото беше преди два месеца, а аз си я мерих в къщи и беше 72 см. и писахме толкова, те понякога хич не ги мерят както трябва Crossing Arms, както и да е! Hug

# 246
Дундурелче ми тя Викито ни задминала. Браво да ти е жива и здрава. Ние на годината бяхме 7.300 75 см. Дълга и тънка като спагета. Другите мами все ме питата тва дете дали го храня.
Гери моля те напиши как я правиш сиреновата каша, че ми звучи вкусно комбинацията.

# 247
Дундурела,съжалявам за малката сладурана. Ние днес ходихме на преглед при неонатоложката от Майчин дом. Тя погледна кръвните изследвания,за които тук ни казаха ,че са ок, и видя някакви завишения,признак за ВИРУСНА инфекция. КАкто и да е де-слава Богу май се оттървахме без антибиотици. Прегледа ни обаче ушичките и каза ,че едното е зачервено  и ни предписа капки. Даде ни също и витамини за подсилване на имунитета. Според  нея всичко е било от зъбите. И май и аз така мисля,защото в момента,в който ни пробиха 2 зъбчета и тя се оправи Praynig. Иначе с килцата сме си все още 6700  Sad. Ама според нея не изглеждала недохранена,само малко бледа. Дано Praynig с витамините подсилим малко нещата. 
Лека нощ  Hug

# 248
  • Варна
Гери, браво на Жорко!  ooooh!
Dundurela, дано сте по-добре!
Вики освен с гнойна ангина е и с възпаление в бъбреците и цистит. Правихме му рентгенова снимка - няма пневмония, но има петна, които били следа от недоизлекувания бронхиолит. Днес докторката гледа резултатите от изследванията и смени антибиотика - сега ще пие Зинат. Ако до понеделник - вторник не се е подобрил ще влизаме в болница.

# 249
Viki_76,наистина много лошо!Надявам се да се оправи Вики и да не влизате в болница Praynigедин път ,да си дойде и тати за да не си сама.целувки!!!

# 250
  • София
Viki_76 кофти. Дано не се стигне до б-ца. Бъзро оздравяване   bouquet
Гледаха ли му бъбреците на ехо. Аз от малка съм си с пясъци. Кофти е като почна да изкарвам със самосвала. Боли гадно.

# 251
Viki_76 много съжалявам , надявам се да ви се размине влизането в болница. Целувки  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 252
  • София,
Хай момичета, сложила съм я да заспива и седнах да Ви прочета. Благодаря Ви, за съпричасността, то май в нашата тема все за болести и такива тъжни неща си говорим. И какво стана сега с инхалациите с физиологичен разтвор без Вентолин newsm78, дрън, дрън още през нощта диването започна да кашля Sick, та от днес пак сме на Вентолин, та така, уж все още нямала хрипове и не свири, ама до утре и това се очаква. Чудя се дали да не я заведа направо пак в болницата, ами тя явно си остана недоизлекувана Sick. Ама незнам де, беше си съвсем добре тия дни, уф незнам какво да правя. Ще изчакам поне до утре да видя как ще се развият нещата.

МАма Жаба и ние на годинката точно бяхме 7,300, но 71см. Вие даже сте по високи, браво. А всъщност сега сме на 1г и 1м и не тежи толкова колкото я изкараха на консултацията вчера, аз я мерих преди малко в къщи итежеше с памперса и нахранена по малко. Те кантарите малко се разминават с около сто грама. Абе както казва една приятелка нашите щерки са решили още от сега да стават манекенки и не смятат да пазят диети и тем подобни, те още от сега ще са си слаби  Joy Joy Joy
 Пчеличка радвам се, че при Вас всичко е минало добре и вече сте добре. То и аз си мисля, че и при нас всички тия проблеми са от зъбите, защото в момента вади два кътника. Прави ми впечатление, че и предния път като вадеше предните горни два зъба беше по същия начин два месеца с хрема и кашлица и пак се стигна да бронхиолит и се влачехме два месеца със сиропите и инхалациите, показаха се зъбките и до там, после имаше два месеца затишие, хм Rolling Eyes пред буря Sick. И тъй като междувременно имунната система и е много отслабена, та изкара и една вирусна пневмония, дано и сега не пипне нещо вирусно, че направо ще се побъркам! А на вас какви витамини Ви изписаха, ние пием Апровит+ със пчелно млечице, което уж било за подхранване, ама аз не виждам голям резултат нито от млечицето нито от витамините  newsm78

Вики, Зината е доста силен антибиотик и се надявам, че ще подейства бързо, но ако ще се стига до болница, ако мислят, че вероятността да не помогне е по голяма, защо не го взеха още сега. Знам, че самата мисъл звучи стряскащо, но да ти кажа чесно това е най добрия вариант, защото там подавайки му венозно лекарствата ще му подействат много по бързо и ще оздравее много по бързо. Дано Ви се размине де, защото все пак си е голям стрес, особено за детето, а и условията и отношението на повечето лекари в повечето болници са под всякаква критика.
Гери, и аз се интересувам от твойте рецептички, дай някоя насам. Днес даже си раздадох на другите майки втория купон от детската кухна, за да сготвя утре на Вероника нещо вкусно по твоя рецепта. Сега ще и правя някакъв крем, че на кухнята имаше крем какао и аз го подарих на две по големи дечица, че ние сме малки още за какао. Hug

# 253
Дундурела,с алергиите е така Tiredи като се добави и инфекция,няма излекуване ooooh!
търси алерголог-пулмолог,по добре помпичка,отколкото и антибиотик и помпичка.ще пиша за нашия преглед,като ми дойде музата,сега не ми се говори за това Confused

# 254
Жоро пък, не иска да яде кремчета Rolling EyesСамо грис аде ,ама рядко.Аз му готва, но и слагам в храната и хляб-в началото давах сухари но вече не!Сутрин ако направя попара си му слагам по-две филийки хляб-изяжда всичко Laughingтова естествено ме радво много Hugпо някое време през деня ,му давам и бисквити(закуска)с банан-правя това на каша и се изяжда също.Днес (за вечеря)съм му направила на моя момък, зелце с домати.баба ме учи да я готвя тая манджичка.Правя също и пюре от морков и картоф,задължително настъргвам и лук слагам масло и сиренце.Варих му до скоро и ориз с тиквички -става вкусно също .  chef    Пали, как е Ади?

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 17:29 от GERI844

Общи условия

Активация на акаунт