Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Пентаксим, споменато в един от постовете?
Какви са бебешките зъби?
Какво е флоурoза, спомената в един от постовете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Пентаксим, споменато в един от постовете?
-
Какви са бебешките зъби?
-
Какво е флоурoза, спомената в един от постовете?
Флоурoза е състояние, което засяга зъбите и се характеризира с образуването на бели петна или пигментация върху зъбната емайл. Това възниква поради прекомерния прием на флуор по време на формирането на зъбите, често срещано при деца. Обикновено се свързва с употребата на флуоридни пасти за зъби или вода за уста с високо съдържание на флуор.
-
Какво е детският зъбен кариес?
-
Каква е нормалната телесна температура на бебетата и какво може да я повлияе?
Жоро ,яде на ден по-шест или седем пъти.Сутрин или попара или макарони .После си му готвя
Яде всичко, и любимата му манджа е мусаката.Правя му каша със сирене по-съвет на педи
Също така, давам и месни пюрета вече-прояде ги и тях!Яде му се на детето
Единствено ме успокоява това, че в яслата се хранел и няма проблем, уж. Дори миналия ден отново попитах госпожата дали е сигурна, че не ми спестява истината за храненето му. Тя беше категорична, че си похапва добре...
В понеделник си го бях оставила вкъщи. Яде един банан, половин праскова и половин филийка, намазан с катък. Това му беше за целия ден /с изкл. на АМ, което така или иначе си пие всеки ден сутрин и вечер/
От няколко нощи Вероника е кисела и се буди често плачейки. А тази нощ носът и пак се запуши, хем правехме инхалации, уж за последно вчера, даже измих и прибрах инхалатора, надявайки се, че всичко е минало и скоро няма да ни трябва, но уви, трябваше да го извадя отново още тази сутрин и да започнем всичко отначало. Засега още не кашля само има хрема, но и това е въпрос на време, вече нямам сили, направо ми иде да се
. Сега като се наспи ще я водя пак при педиатърката да видим какво ще каже!
, както и да е!
. Иначе с килцата сме си все още 6700
. Ама според нея не изглеждала недохранена,само малко бледа. Дано

, та от днес пак сме на Вентолин, та така, уж все още нямала хрипове и не свири, ама до утре и това се очаква. Чудя се дали да не я заведа направо пак в болницата, ами тя явно си остана недоизлекувана
Пали, как е Ади?