Класация на лекарите в Майчин Дом-София

• 266 110
  • 689
  •   1
Отговори
# 135
Гласувах за Доктор Асен Николов,
Той ми следеше и двете бременност в последствие ,на което родих прекрасен син и дъщеря.
Искам да благодаря на този невероятен  доктор и човек,за неговото отношение към мен и моите проблеми,за неговият професионализъм и коректност.
Дано да се срещат повече като него Heart Eyes

# 136
  • Банкя
Аз гласувах за д-р Дяволов - при него родих сина си и живот и здраве ще раждам и следващия път. Имаше малки усложнения с пъпната връв по време на раждането и не знам, как щяха да постъпят други доктори, но той се справи страхотно. Много съм му благодарна! omm

Ако имаше възможност да гласувам за двама, щях да го направя и за д-р Начев. Преди време съм ходила при него заради дребни проблеми и много ми помогна. Peace Всъщност той ми препоръча д-р Дяволов за раждането.

# 137
  • София
Може ли някой да ми даде работно време или телефон на въпросния д-р Дяволов моля?

# 138
Има частен прием всеки вторник от 17 до 19ч. в 216-ти кабинет в поликлиниката на Майчен дом. Отиваш там, без записване е, изчакваш си реда. Не му знам служебните телефони в кабинета на 5 етаж и в отделението на 8 ет.,  но трудно ще го намериш на тях, той е в движение обикновено. Ако той прецени, ще ти даде мобилния си номер. Успех!  Peace

# 139
Здравейте, ще ми каже ли някой как мога да се запиша при д-р Гунев.
Кога трябва да избера екипа, който ще ме изражда.

# 140
За записването при Гунев не знам, да кажат мами, които знаят.
Екипа, дето ще го избираш, всъщност не е точно екип, а само лекаря, който ще те изражда. Предварително си говори с него, да кажем в третия триместър на бременността, а може и по-рано. Ти сега колко си бременна?

# 141
Я ми кажете за  Доц. Николов и др. Дяволов, някой от тях работи ли със Здравната каса?? И ако не  да ми кажете какви са цените на прегледите при тях и колко струва раждането в Майчин дом с избор на екип??

# 142
  • София
Дяволов не работи със здравна каса. Само че прегледът коло струва ще разбера в края на месеца, тогава каза да отида. До края на седмицата мисля да ида до Майчин дом с прясна информация за раждането, нас ни интересува с избор на екип (анестезиолог), с присъствие на таткото, стаи доколкото знам има със собствен санитарен възел и с един за цял етаж, така че със собствен ще искаме, само че не самостоятелна - казват че е хубаво да сте 2, иначе се умирало от скука  Mr. Green Също и с cryosave такса и такам, ще мога да ти дам 100% актуална информация скоро

# 143
много ще съм ти благодарна, мен така или иначе си ме следят в Токуда, но пък не ми се дават 2600лв за раждане, като примерно мога да мина с максимум 1000 в Майчин дом/незнам може би и тази цифра е голяма  за там/ !

# 144
Писали сме тук неведнъж за цените в МД. Прочетете цялата тема, а също темата за д-р Дяволов. Вчера писах там цените.

# 145
  • София
много ще съм ти благодарна, мен така или иначе си ме следят в Токуда, но пък не ми се дават 2600лв за раждане, като примерно мога да мина с максимум 1000 в Майчин дом/незнам може би и тази цифра е голяма  за там/ !

И защо ти се струва много 1000 лв. за Майчин дом?

В Майчин дом има регламентирани такси, питайте на касата, която е долу на входа. Не са високи, доколкото помня. Но отделно от тях се предполага да дадете и на ръка, ако държите на конкретния доктор, колко - вече е въпрос на разбирателство между вас (чувала съм, че таксата за Дяволов не е много ниска, но пак казвам, че си зависи какво ще се разберете вие с него).

Колкото до стаите и санитарния възел - повтарям - на 12 етаж всички стаи са със санитарен възел, по 2 легла в стая, като 2 стаи са вързани с общ бокс за бебетата. Т. нар. ВИп стаи са с по едно легло, със собствен санитарен възел отново, като 2 стаи са с общ бокс за бебетата, с ТВ и могат да влизат посетители,когато искате.

Колкото до това, дали ще умрете от скука - лично мое мнение е, че не това не е курорт, а родилен дом и за мен беше по-добре да съм сама в стая, за да мога да си почивам и да поспивам 9имайки предвид и това, че в ноща след раждането успях да дремна само 1 час и повече не можах, явно от прекалена емоция), когато не се опитвам да кърмя бебето, а не да слушам безкрайни телефонни разговори или да будя другата майка да си нахрани ревящото бебе, тъй като тя не го чуваше.

Така, че си преценете всичко внимателно, най-важното за мен е добрия лекар, на който да му имате доверие (и естествено дали може да си позволите финансово да го ангажирате).

Леко раждане на всички.

# 146
доста изчетох за лекарите и отношението в Майчин дом и май се отказвам да раждам там- по-добре в Токуда- по-скъпо е, но знаеш, че винаги ще ти обърнат внимание и всички са загрижени за теб!  По принцип мен не ме интересува обстановката, интересува ме отношението на лекарите към теб и като пациент и като човек!!Като цяло за Майчин дом преобладават лошите коментари! Мерси все пак на всички отзовали се!!

# 147
Родих второто си дете в св.София, защото след деветмесечно наблюдение в Майчин дом офертата беше следната - предизвикване на естествено раждане 17 дена преди термина, защото лекарката излиза в отпуска. Ценоразписа е известен на всички, но колко трябва да кихнем и за лоялно отношение?

# 148
  • София
Д-р Гунев има и частна практика в лекарски кабинет извън МД, доколкото знам, той не работи със здравната каса, аз съм раждала при него и при интерес мога да изпратя тел. на този кабинет на лични.

# 149
...Като цяло за Майчин дом преобладават лошите коментари!
Може би за теб преобладават лошите коментари. За мен преобладават добрите. В Майчин дом е най-добрата неонатология за цялата страна. Ако нещо се случи с бебето ти, не дай Боже, ще го закарат там. Там карат бебета от цяла България. Аз знам за случаи с прецакани бебета, родени в Токуда и в Свети Лазар, които са били закарани заедно с родилките в Майчин дом да ги спасяват. Няма да разказвам подробности, защото са ужасяващи и не са за слушане от бременни. Имай това предвид, когато избираш Токуда. Токуда е отлична болница, но не е специализирана в раждания и неонатология.  Naughty
...Ценоразписа е известен на всички, но колко трябва да кихнем и за лоялно отношение?

Николко. Аз не съм "кихала" николко на никого и съм получила лоялно и коректно отношение. Всичко зависи от лекаря, когото сама ти си избрала. Ако си избрала неподходящия лекар, значи ти си сбъркала в преценката си.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт