Класация на лекарите в Майчин Дом-София

• 264 953
  • 689
  •   1
Отговори
# 240
ДОЦ. ВИОЛЕТА ДИМИТРОВА. ОТЛИЧЕН СПЕЦИАЛИСТ И СТРАХОТЕН ЧОВЕК!

# 241
Гласувах за д-р Хранов! Peace Невероятен специалист,отдаден на професията, почти денонощно на разположение!Само хубави неща мога да кажа за него!

# 242
Аз бих помолила и тук за мнения за проф. Ангел Димитров от Майчин дом....в отделната тема, която пуснах има едва 3 мнения за него...Вероятнао не е коректно да се обърна към негов колега, след като вече съм го потърсила, но все пак бих го направила, защото ще ми трябва истински добър хирург..

# 243
  • София
Много хубава тема, само че защо не се виждат резултатите от класацията  newsm78 Така малко й се губи смисъла.

# 244
  • Бургас
мариана - май първо трябва да гласуваш, за да виждаш резултатите Simple Smile

# 245
  • София
Много хубава тема, само че защо не се виждат резултатите от класацията  newsm78 Така малко й се губи смисъла.

виждат се и без да се гласува, може би нещо форума не е заредил добре , опитай пак  Peace

# 246
  • София
Аз също не виждам резултатите. Би трябвало да се виждат без да се гласува.

# 247
  • София
Сега вече видях резултатите от класацията  Peace
Ми и аз май там ще раждам, пък да видим после от доволните или от недоволните ще съм  Crazy Дано още момичета се включат и то със скорошни раждания.

# 248
Родих и двете си деца секцио в МД!И с двамата лежах по малко преди операцията - на 5-я и на 7-я етаж.Наистина всичко като обстановка е доста амортизирало, но за няколко дни може да се изтърпи.Първото секцио ми го прави д-р Ивет Райчева  bouquetпреди 6 години.Тя е много добър доктор и мил човек, но вече не е в МД. Тази година март месец родих дъщеричката си - оперира ме д-р Васил Манчев-страхотен човек и прекрасен лекар  bouquetВниманието с което обгръща пациентките си е толкова мило, че кара човек да се чувства специален и сигурен, че е в добри ръце.БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА!!! Hug

# 249
  Доволна съм и от д-р Начев(за сина ми,1во раждане) и от д-р Дяволов (с малката),но за съжаление не можах да родя там Blush просто беше Нова година и всички бяха заминали ...
 Гласувах за Начев Peace

# 250
Доктор Манчев наблюдаваше бременността ми, иначе се случи друг екип да ме изражда. Съжелявам, че и той не беше там, много съм доволна от него, от търпението да успокоява безумните ми паранои и да ми обяснава всичко, което става с мен подробно.  bouquet

# 251
Аз само да си побутна анкетата по-напред ,за тези които имат мнение ,но не са я видяли.

# 252
  • София
Е, аз съм виждала тази тема много пъти, но понеже мнението ми е отрицателно, не гласувам за никого в анкетата. Но, мога с две думи да обобщя преживяното от мен. А то е:

При всички здравословни проблеми, които имам, ако и през следващата ми бременност нещо пак не е добре и ако някой лекар има такова отношение, каквото имаше д-р Димитър Марков /отделение “Фетален риск” и МЦ “Марковс”/ към мен през предишната ми бременност, ще се откажа да имам мое дете и ще подам документи за осиновяване.

# 253
само доцент Николов няма по добър лекар,от сърце му благодарим

# 254
Гласувам за доц.Виолета Димитрова, ако не беше тя, не знам дали щях да прегръщам сега моето мило момче- 6 г 6 мес.

Общи условия

Активация на акаунт