Класация на лекарите в Майчин Дом-София

• 264 820
  • 689
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Гледам соня изчезна, но пак се появи някой с обобщения. Лутай се, щом така считаш за нормално. Те и докторите понякога изкат нормално отношение, ама и те не винаги го получават. Не е цветя и рози никъде здравеопазването в БГ, ама айде недей и ти като соня да казваш как сме се примирявали и т.н. Не мрънкай тук, действай в реалния живот. Като не стават, според теб, лекарите в МД, има още АГ болници. Щом може и при Мазнейкова да раждаш по ЗК, кое те спира.

# 406
  • София
Гледам соня изчезна, но пак се появи някой с обобщения. Лутай се, щом така считаш за нормално. Те и докторите понякога изкат нормално отношение, ама и те не винаги го получават. Не е цветя и рози никъде здравеопазването в БГ, ама айде недей и ти като соня да казваш как сме се примирявали и т.н. Не мрънкай тук, действай в реалния живот. Като не стават, според теб, лекарите в МД, има още АГ болници. Щом може и при Мазнейкова да раждаш по ЗК, кое те спира.

Вие продължавате да четете между редовете, а така със сигурност няма да стигнем до консенсус, както се вижда от действията ми не съм бездействала и ще продължавам да се боря и да отстоявам правата си, защото АЗ ИМАМ ПРАВА, а това че  вие не успяхте да разберете какво имам предвид ... ЖАЛКО - няма да се повтарям!

# 407
Ами напиши оплакване до шефа на болницата например.Не мога да разбера като сте такива непримирими воини,какво хленчите по форуми...

# 408
  • София

Вие продължавате да четете между редовете, а така със сигурност няма да стигнем до консенсус, както се вижда от действията ми не съм бездействала и ще продължавам да се боря и да отстоявам правата си, защото АЗ ИМАМ ПРАВА, а това че  вие не успяхте да разберете какво имам предвид ... ЖАЛКО - няма да се повтарям!

Консенсус не търся.

Ами напиши оплакване до шефа на болницата например.Не мога да разбера като сте такива непримирими воини,какво хленчите по форуми...

Peace

# 409
Аз пък съм много доволна от МД и от раждането си там, по спешност в 8ми месец, без избор на екип, без да съм си следяла бремеността там. Приеха ме по спешност в 23 часа вечерта, не знам дали е имало специализанти, но лошо отношение не съм получила. Да, докато ме приемат се превивах отвън от болка и като излезе сестрата пита само Първо или второ раждане и като казах Първо каза ще чакаш, но не защото си почиваше, а защото подготвяше друга родилка за секцио. Вторият път като излезе и видя как се превивам, бързо ми прие. Да след това освен на първия ден не са ме преглеждали на визитацията, но въпреки това съм доволна и най-вече съм благодарна, че благодарение на екипа на неонатологията детето ми е живо и здраво. И ако мислите за вас и за отношението, помислете и за детето ви, защото ако няма необходимата не дай си боже апаратура и се налага транспортиране.

# 410
  • София
А най-вече съм благодарна, че благодарение на екипа на неонатологията детето ми е живо и здраво. И ако мислите за вас и за отношението, помислете и за детето ви, защото ако няма необходимата не дай си боже апаратура и се налага транспортиране.

Именно! Точно заради това избрах най-вече МД - ако не дай си боже се случи нещо с детето, там е най-добрата неонаталогия в БГ. Всички останали болници транспортират при проблем. Така се губи ценно време , което може да коства много. Аз не бих си правила експерименти.

# 411
Скоро ще бъде пуснат доста интересен филм за МД. Много ми е интересно, какво ще говорите след това..........

# 412
Кога и по коя ТВ?

# 413
По Нова , но за датата ще ви кажа допълнително.

# 414
лорито 17 е права трудно се попада на добро отношение ако не си платил или ако нямаш връзки. Аз първия път съм търпяла какво ли не отношение в МД защото там следях бременността си и раждах.Втория път реших че няма да допусна товада се повтори и ще изкарам една спокойна бременност в 17 поликлиника при д-р Велева.Пред кабинета беше толкова тихо и приятно.Раждах в МД естествено с връзки след хиляди увещания че всичко ще е наред,е че отношението беше като първия път беше, но нали са само 5 дни и си заминаваш. Ако питате мен бих предпочела да раждам в къщи от колкото в която и да е болница

# 415
Скоро ще бъде пуснат доста интересен филм за МД. Много ми е интересно, какво ще говорите след това..........

Без да съм го гледала, ще ти отговоря веднага: ще се говори същото както и преди филма. Ще се говори, че еди-какви-си неща може да се случат и се случват навсякъде по света и във всяка болница. И това е точно така.
Сещам се за няколко трагични случая с родилки и бебета назад в годините, случаите бяха станали в различни софийски родилни домове и бяха отлично раздухани от медиите, показани по телевизията и т.н. Така и трябва да бъде, да се дава гласност и да има достъпна информация. Продължение всеки потърпевш може да търси в съда. По-добре да насочиш усилията си натам, тук във форума нямаш врагове с които да воюваш.  Peace

# 416
Момичета може ли малко помощ да открия актуален телефон на проф.Димитров!
не отговаря никой на тел. дадени в сайта. някой знае ли как да се свържа с него,за да си запазя час за преглед на частно и знаете ли къде преглежда? спрях се последно на него,пък да видим.. Rolling Eyes  bouquet

# 417
ако става въпрос за доц. Румен Димитров, работи в медицински център Фемина и там можеш да се запишеш за преглед и да поговорите за раждането. успех

# 418
Ние усилията сме ги насочили където трябва, но благодаря за съвета:)) Мислех си , че споделяйки тук ще помогна на много бъдещи майки, но съм грешила. Успех на всички!

# 419
sonya17 добри и лоши лекари има във всички болници, причинили смърт на родилка, на бебе, но донесли и много радост и щастие на много от нас.
За съжаление и аз имам горчив опит от МД, но не мога да кажа, че там лекарите са лоши, да, от 10, например 1-2 са по-различни, искат пари за внимание, но за съжаление на мн метса е така.

Това поне не съм го срешала никога до сега в Токуда. И за това Токуда е моя избор. И там неонатологията е на много високо ниво, да не кажа че е много по-модерна от МД, лекарите са супер. Но и там има майки загубили своите бебета, които не биха се върнали.

Но ти имап право. Направи филм, предаване, оплачи се, дано ви олекне, не че ще забравите какво се е случоло.

Общи условия

Активация на акаунт